20210107 Over samenzweringen 7

Bij SOTN een artikel met de kop: is de Italiaanse regering rechtstreeks betrokken bij de Amerikaanse verkiezingsfraude tegen Trump?

door Cesare Sacchetti

Waarin duidelijk wordt hoe de verkiezingen in de V.S. zijn gestolen en dat de communistische coup wereldwijd is en spelers niet alleen in de V.S. bezig zijn. De poppenspelers zitten ook in Europa blijkt in dit artikel. En nog zijn er mensen die niet willen geloven in een samenzwering. Dat kan alleen maar als je alleen naar de staatszenders kijkt. Als je niet gelooft in wat er aan de hand is, zal je een keer ruw uit je slaap gewekt worden. Wat daar kan, gebeurt hier ook.

Uit het artikel:

…In dit verband is er een interessante en sensationele versie van het complot van de fraude, geleverd door Bradley Johnson, een voormalig CIA-agent en chef van een van de bureaus.

Brad Johnson legt het hackschema uit

Volgens Johnson was Italië in wezen rechtstreeks betrokken bij de manipulatie van stemmen bij de Amerikaanse verkiezingen.

De inlichtingenanalist bevestigt gedeeltelijk het verhaal over de inval van de Amerikaanse speciale troepen om de servers van Dominion te herstellen die gehost zijn in het CIA-station in Frankfurt.

Andere bronnen bevestigden de authenticiteit van het verhaal en blijkbaar was de inval erin geslaagd de servers terug te vinden, wat een onweerlegbaar bewijs van de fraude vormt.

…Tijdens de verkiezingsdag vond er iets ongekends in de geschiedenis van de Amerikaanse verkiezingen plaats.

Plotseling werd het tellen van de stemmen in de belangrijkste staten tegelijkertijd midden in de nacht stopgezet, terwijl het in Italië al ochtend was.

De hackoperatie was gaande, maar de daders realiseerden zich dat er iets mis was.

“Trump haalde een recordaantal stemmen”, zegt Johnson, en de omschakeling van stemmen van Trump naar Biden was niet genoeg om de “overwinning” definitief te bezorgen aan de democratische kandidaat.

…De Amerikaanse ambassade in Rome zou betrokken zijn bij de hackaanval

Op dat moment ging Rome het podium op door de gegevens uit Frankfurt te ontvangen, maar een nieuwe uitwerking van algoritmen was nodig om de uitkomst uiteindelijk ten gunste van Biden te veranderen.

…Toen de hackers eenmaal de nieuwe algoritmen hadden gemaakt om meer stemmen van Trump naar Biden over te schakelen, stuurden ze “deze nieuwe nummers terug naar een Italiaanse militaire satelliet die door Leonardo werd beheerd”, beweert de heer Johnson.

Nadat ze dit hadden gedaan, werden de nieuwe gemanipuleerde gegevens teruggestuurd naar de Dominion-stemmachines in de VS.

…Daarom zou de regering van Conte een doorslaggevende rol hebben gespeeld in de hackoperatie, omdat zij naar verluidt de technologie van Leonardo zou hebben geleverd om een ​​directe aanval uit te voeren op de Amerikaanse soevereiniteit.

In dit verband is het belangrijk om te vermelden dat de regering van Conte een van de eerste internationale leidinggevenden was die Joe Biden feliciteerden , terwijl er geen officiële bevestiging was van zijn vermeende overwinning, en dat is er nog steeds niet.

…De president was niet onvoorbereid op de mogelijkheid dat buitenlandse landen en interne krachten binnen de VS zouden hebben geprobeerd zich bij de verkiezingen te mengen.

Het uitvoerend bevel vermeldt duidelijk dat 45 dagen na de verkiezingsdag een gedetailleerd rapport over deze inmenging aan de president moet worden bezorgd.

Door de levering van het rapport aan Trump uit te stellen, voerde de Amerikaanse inlichtingengemeenschap een sabotage in.

…De EO was duidelijk bedoeld om buitenlandse en binnenlandse actoren te bestraffen die een aandeel hadden in de inmenging, en Italië, als de versie van Johnson klopt, zou in directe strijd zijn met dit bevel door een directe aanval te hebben gepleegd op de nationale soevereiniteit van de VS.

Als deze schokkende beschuldigingen zouden worden bevestigd, zou er een ongekende diplomatieke crisis kunnen ontstaan ​​tussen Italië en de VS.

De Amerikaanse regering zou Italië zware sancties kunnen opleggen voor deze inmenging.

De Italiaanse diepe staat heeft een permanente staatsgreep tegen Trump gepland

…Het blijkt dat de Italiaanse diepe staat het belangrijkste element zou kunnen zijn om de misdaad van de verkiezingsfraude tegen Trump op te lossen, maar het zou ook van fundamenteel belang zijn om Spygate te bedenken, de eerste internationale sabotage tegen de president.

Spygate is de illegale spionageoperatie die in 2016 tegen Trump is bedacht en Italië had er een grote rol in, omdat de Italiaanse geheime diensten, onder de regeringen van Renzi en Gentiloni, hun Amerikaanse tegenhanger zouden hebben geholpen in een poging om Trump valselijk af te schilderen als een ‘Rus. Agent”.

…Daarom is er een rode draad die de eerste sabotage tegen Trump en de tweede verbindt, en deze rode draad is Italië en zijn subversieve structuur is geïnfiltreerd in het hart van de Italiaanse instellingen.

In Italië is er een dekmantel voor de Spygate omdat blijkbaar zelfs de zogenaamde “oppositie” er geen bijzonder belang bij heeft om enig licht op deze zaak te werpen.

…De Italiaanse diepe staat is een moeras waar de hoogste rangen van de staat nauw verweven zijn met de meerderheid en de oppositie.

…Deze subversieve macht binnen de Italiaanse instellingen werd gebruikt om een permanente staatsgreep tegen Trump te plegen.

De Italiaanse media hebben er geen belang bij om deze bevoegdheden aan de kaak te stellen omdat ze eraan verbonden zijn.

Daarom begint er een nieuw verontrustend hoofdstuk in het verhaal van de internationale staatsgreep tegen Trump.

Dit hoofdstuk lijkt onthullend dat alle wegen waar de verkiezingsfraude in de VS naartoe leidt inderdaad naar Rome leiden.

Bron

Bij la cruna dell’ago ( het oog van de naald) een wat ouder artikel uit december dat hier bij aansluit met de kop: De komende twee weken zullen het lot van de mensheid bepalen: de laatste strijd tussen Trump en de New World Order

Uit het artikel:

…Dit verhaal heeft zoveel intriges dat het veel verder gaat dan de spionageverhalen van John le Carré.

De Amerikaanse verkiezingen van 2020 zijn niet alleen een aanhoudende staatsgreep tegen de Verenigde Staten van Amerika, zoals generaal Flynn heeft gezegd , maar het is ook een internationale spionageoperatie gebleken.

Dit was een operatie die was bedacht in de diepe staatskringen – woeste vijanden van president Trump – en door landen en buitenlandse organisaties die in handen zijn van de globalistische kliek, vooral het communistische China, Duitsland en de Europese Unie die volledig wordt gecontroleerd door de Europese globalist elites sinds zijn oprichting.

…Het globalisme had er al voor gekozen dat Donald Trump niet nog een kans had gehad om in het Witte Huis te blijven.

De vrijmetselarij en de meest gerenommeerde families van de Nieuwe Wereldorde hadden vastgesteld dat Trump een dodelijke bedreiging voor hen is en daarom hadden ze zijn verdrijving uit het Witte Huis bevolen.

Voor de verkiezingen had Nancy Pelosi hier niet duidelijker over kunnen zijn . Wat de stemresultaten ook zullen zijn, zei ze, Joe Biden wordt op 21 januari 2020 de nieuwe president.

...De samenzwering kreeg groen licht toen het systeem zich realiseerde dat Trump zonder enige moeite aan het winnen was.

Om beter te begrijpen wat er is gebeurd, is het noodzakelijk om nogmaals terug te gaan naar de verkiezingsavond van 3 november, toen deze staatsgreep was begonnen.

…Na weken van media-black-out heeft Trump zelf onlangs in een interview aan Fox News uitgelegd dat wat er die avond plaatsvond ongekend was in de Amerikaanse geschiedenis.

In alle belangrijke staten van het slagveld zijn de stemopnemers vrijwel op hetzelfde moment gestopt met het tellen van stemmen.

De grootste verkiezingsfraude in de geschiedenis vond plaats in Pennsylvania, omdat Trump in deze staat met 700.000 stemmen voor stond; en na de telonderbreking had Biden uit het niets 1 miljoen stemmen gewonnen .

…Dominion: het diepe staatsbedrijf dat betrokken is bij de verkiezingsfraude

…Verschillende statistische analyses hebben aangetoond dat de servers van deze samenleving honderdduizenden stemmen hadden overgeschakeld van Trump naar Biden.

…Dominion is een Canadees bedrijf dat veel banden heeft met de diepe staat .

…De speciale troepen van Frankfurt doen een inval om de servers van Dominion in beslag te nemen

Een ander land dat bij deze staatsgreep betrokken is, is Duitsland. De Dominion-servers bevonden zich in een CIA-station in Frankfurt. Die servers bevatten het bewijs van de enorme elektronische fraude die tegen Donald Trump is gepleegd.

…Wat er gaande is, is een interne oorlog tussen de troepen die loyaal zijn aan de Amerikaanse Republiek en de subversieve globalistische krachten die proberen Donald Trump omver te werpen.

…Er vindt een burgeroorlog plaats in het hart van de Amerikaanse instellingen en de uitkomst van deze oorlog zal beslissen of Amerika geacht wordt weer in handen te vallen van de New World Order die deze natie gebruikte als de militaire arm van het globalisme, of dat de VS zal zeker het globalistische plan verlaten.

…Ondertussen rapporteren de media die medeplichtig zijn aan deze staatsgreep alleen het nieuws van de mislukte rechtszaken, maar ze zeggen niets over de juridische successen van de Trump-campagne.

…Trump was echter niet onvoorbereid op wat er nu gebeurt. Hij had twee jaar geleden voorzien dat de diepe staat zou proberen hem omver te werpen. Om de aanhoudende staatsgreep tegen te houden, ondertekende hij een uitvoerend bevel om sancties op te leggen tegen buitenlandse inmenging in de Amerikaanse verkiezingen.

…In dit uitvoeringsbesluit heeft de president de bevoegdheid om een ​​noodtoestand af te kondigen die hem in staat zou stellen de eigendommen van de organisaties die bij deze internationale staatsgreep betrokken zijn, te vervolgen en in beslag te nemen.

Waarschijnlijk wacht Trump op het oordeel van het Hooggerechtshof voordat hij dit bevel volledig uitvoert.

In dit geval zouden de gevolgen verwoestend zijn. Niet alleen waren Dominion en de landen die aan deze samenleving verbonden waren, betrokken bij de verkiezingsfraude, maar ook (indirect) alle internationale media en de buitenlandse staatshoofden die Joe Biden als president hebben erkend, ondanks dat de Democratische kandidaat officieel niets heeft gewonnen.

Het zou een enorme tsunami zijn die Trump in staat zou stellen deze landen en organisaties te overspoelen met economische en diplomatieke sancties, met name de EU en China, de geprivilegieerde agenten van globalisme.

…De uitkomst van deze strijd zal het lot van Amerika en de wereld voor de komende decennia bepalen.

…Daarom staat alles op het spel. De komende twee weken zullen cruciaal zijn om te begrijpen of de wereld op weg is naar de Grote Reset, de katalysator die het globalisme wenst om de laatste fase van de NWO te bereiken, of dat Amerika zich uiteindelijk zal scheiden van de diepe staat.

Wat de uitkomst ook zal zijn, de hele wereld zal erdoor worden beïnvloed. De Amerikaanse supermacht werd voor het einde van de Tweede Wereldoorlog door de globalistische kliek gekozen om de soevereiniteit te ondermijnen van de naties die aarzelen om het plan van één wereldregering te volgen.

…Voormalig minister van Defensie Mattis (vorig jaar ontslagen door Trump) heeft onlangs een interview vrijgegeven waarin hij het einde van America First-beleid aanbeveelt omdat de VS behoort tot “een internationale orde die de Amerikaanse belangen ten goede komt”.

Amerika behoorde zeker tot een “internationale orde”, maar niet om de belangen van deze natie te verzekeren; eerder die van de cabal van de Nieuwe Wereldorde.

Daarom heeft het globalisme zijn laatste en wanhopige aanval gelanceerd om Amerika op te eisen, maar de president wist volkomen van het plan om hem te verdrijven en hij is klaar om eindelijk degenen te vervolgen die de VS hebben verraden.

De laatste stap van Trump was een verdere leegloop van het Pentagon door Henry Kissinger, het brein achter de staatsgreep tegen Allende, en Madeleine Albright, die zeiden dat de dood van 500.000 Iraakse kinderen de dood van 500.000 Iraakse kinderen waard was, uit de Defense Policy Board te verwijderen .

De president vecht tegen dit corrupte en slechte systeem. Een systeem, zoals Lin Wood zei, dat satanische wortels heeft.

De elites die deze kliek beheersen, hebben een satanische ideologie en zijn bereid alles te doen om de mensheid tot slaaf te maken.

Het uiteindelijke doel van de Grote Reset is inderdaad dit – om de oorspronkelijke schepping van God te vernietigen en de rode loper te rollen naar een werelddictatuur waarin mannen zullen worden gedwongen afstand te doen van hun vrije wil en bevolen zullen worden om in een hybride van mens en machine te veranderen.

De mensheid is naar een van de meest cruciale momenten in haar geschiedenis gekomen. De uitkomst van deze strijd zal bepalen of de wereld op het punt staat getuige te zijn van de Apocalyps of niet.

Deze twee weken zullen beslissen of de kinderen van het licht eindelijk de kinderen van de duisternis zullen overwinnen.

Zie ook voor de Zwitserse connectie