Over geplande totalitaire communistische tirannie

Bij SOTN een verhelderend artikel over Oikofobie mbt tot geplande totalitaire communistische tirannie dat zeer veel uitlegt.

Alle waanzin en HAAT is aan de linkerkant, Door Mike Smith.

Uit het artikel: (google translate gebruikt)

Wat is Oikopedia?

In 2019 schreef de Zweedse academicus Dr. Benedict Beckeld een zeer interessant artikel als opmaat voor een van zijn aankomende boeken. Je kunt het hier lezen:

‘Oikophobia’: Our Western Self-Hatred door Benedict Beckeld

“Oikophobia”, vraag je ??

In het Oudgrieks betekent “oikos” en “phobos” samen een soort van irrationele angst voor huis hebben (NB:wij zouden zeggen: een thuis hebben) of zoals Dr. Beckeld het noemt … “de intellectueel bankroete houding van oikofobie, de haat of afkeer van het eigen culturele huis.”

De term werd in deze zin bedacht door de Britse filosoof Roger Scruton in 2004, in zijn boek “England and the Need for Nations”. Hij noemt oikofobie “de gevoelde behoefte om de gewoonten, cultuur en instellingen die herkenbaar ‘van ons’ zijn te kleineren.”

Oikofobie en het verval van het Westen

…Beckeld ziet “een beschaving die niet meer in zichzelf gelooft, die zichzelf haat, en die daarom niet bereid is de waarden van individuele vrijheid, democratie en wetenschappelijk en wetenschappelijk scepticisme te verdedigen die ons sinds de oudheid zijn overgeleverd.”

We zien dit fenomeen dagelijks bij deze linkse wezens die minachting hebben voor hun eigen cultuur, hun eigen beschaving en hun eigen mensen.

Wanneer iemand zich afvraagt: “Hoe kan het tot zo’n culturele zelfhaat zijn gekomen?” Dr. Beckeld gelooft dat er een historisch proces is dat een samenleving van een naïef en zelfbevorderend begin naar zelfverachting en verval brengt.

…Wanneer men het artikel van Dr. Beckeld leest, wordt het duidelijk wat er moet gebeuren om onze beschaving te redden. We hebben een sterkere drift naar RECHTS nodig.

…We zagen de opkomst van Russisch nationalisme … nationalisme in Hongarije, Polen, Golden Dawn in Griekenland … zelfs in West-Europese landen zagen we rechtse partijen in opkomst … de FPÖ in Oostenrijk, de AfD in Duitsland, de PVV in Nederland en Front Nationale in Frankrijk.

Het leek alsof er toch hoop was voor het Westen.

Maar toen gebeurde er iets. Met de verkiezing van Donald Trump in 2016 zagen we de volle kracht van de linkse oikofobe machine binnenkomen.

Linkse, bevooroordeelde media, linkse vooringenomenheid, sociale media, politici, acteurs, beroemdheden, activisten en miljardairs … allemaal verenigd in een wanhopige grote slootpoging om de redding van de westerse wereld uit hun klauwen te voorkomen en in feite voor eens en voor altijd te vernietigen .

…Een vernietiging waaraan ze hebben gewerkt en waaraan ze hebben gepropageerd, zoals Samuel P. Huntington zei in zijn boek “The Clash of Civilizations”, sinds het einde van WO II.

…Zangeres Cher noemde Trump een klootzak. JK Rowling zei dat Voldemort nooit zo slecht was als Trump. Madonna zei dat ze het Witte Huis wilde opblazen.

Nooit in de geschiedenis van de westerse beschaving hebben we gezien dat BLF, Antifa, Soros, Gates, Hollywood, et al. Een president zo haten als ze Donald Trump haten.

…Een nieuwe definitie van linkse haat

…Het is zo’n irrationele HATRED (NB.: haat, afschuw, vijandschap) dat ik het niet eens moet zijn met Dr. Beckeld’s naam voor dit fenomeen. Dit is geen “fobie”… deze mensen zijn niet bang voor het Westen of hun eigen beschaving. Het is een “Misia”… van het Oudgriekse woord “Misos” (haat) of “Miseo” (haten).

Het woord zou niet “Oikophobia” moeten zijn, maar eerder “Oikomisia”, want het is een intense, irrationele haat tegen het Westen… tegen hun eigen beschaving.

Maar we zien dit nog verder gaan. Dr. Jamie Glazov schreef erover in zijn boek “United in Hate: The Left’s romance with tyranny and terror”.

Deze waanzin van links gaat verder dan louter haat tegen hun eigen cultuur (“Oikomisia”). Het gaat verder dan louter liefde voor vreemde cultuur (xenofilie).

Het is “Tyrannofilie”… de liefde voor tirannen en terreur (van het oude Griekse “tyrannos”).

Deze linksen haten niet alleen het Westen of een liefhebber van het Westen en de Westerse beschaving zoals Donald Trump. Ze zijn smoorverliefd op communistische tirannen zoals Stalin, Pol Pot, Xi Jinping en Angela Merkel.

...Het is één ding om te zeggen dat links een minachting heeft voor of zelfs een hekel heeft aan de christelijke religie, maar daar houdt het niet op; ze HOUDEN van en omarmen alles wat tegen het christendom is, dat het christendom afwijst … abortus, homoseksualiteit, multiculturalisme, egalitarisme, moreel relativisme, enz.

…Ze zijn hypocriet. Ze zijn tegen de doodstraf voor moord, maar bezingen de lof van linkse massamoordenaars als Stalin, Mao en Mandela. Ze zullen feministisch zijn en doen alsof ze opkomen voor de rechten van vrouwen, maar negeren totaal de onderdrukking van vrouwen in islamitische en Afrikaanse culturen. Dus ik kan doorgaan. Het is een alles verterende haat voor alles wat goed is en liefde voor alles wat slecht is.

…Conclusie

Nu 2020 ten einde loopt en we verder wegzinken in de linkse tirannie van Oikomisia en medisch totalitarisme, wordt het urgenter voor ons om onze waakzaamheid niet te laten verslappen en het sterven van het westerse licht te bestrijden. In een tijd waarin links onze beschaving, onze democratieën wil ondermijnen, onze vrijheden wil wegnemen en ons hun kwaad wil opdringen … zouden we een grotere liefde moeten tonen voor onze cultuur, onze waarden en die dingen die de westerse beschaving groot hebben gemaakt … de meest vrije , eerlijkste en meest welvarende beschaving die deze wereld ooit heeft gezien.

Zie ook