Over een misdaad tegen de menselijkheid

Op de The Balkans Chronicles een artikel met de kop HET COVID-19 BELEID IS EEN MISDAAD TEGEN DE MENSHEID

Ik wil dit artikel delen want alles wat gezegd moet worden, staat er in. Deze blog bezoek ik regelmatig maar ik ben het niet altijd met ze eens. Dat geeft niet. Het gaat om leren een andere kant te zien en uiteindelijk maken we zelf de balans op.

Uit het artikel:

Wat de mensheid wereldwijd nu al maanden voor zijn kiezen krijgt, mag een misdaad tegen de mensheid genoemd worden.De democratie is overgenomen door een medische dictatuur en wordt er een agenda over ons uitgerold(een verborgen plan van elite, die probeert een nieuwe wereldorde te scheppen).Wij leven nu in een wereld die alles wat normaal is gek heeft verklaard en alles wat gek is als normaal. Dat is de essentie van een achterlijke wereld en een die op weg is om zichzelf te vernietigen door de aard van het beestje. Dit is een wereld waar de natuur en de natuurlijke wetten zijn vervangen door het onnatuurlijke en door de mens gemaakte wetten die ervoor hebben gezorgd dat ieder aspect van “kwaliteit van leven” is verdwenen.Het is een wereld waarin logica wordt vermeden en stomheid geaccepteerd, waar de waarheid wordt aangevallen, terwijl de propaganda en leugens worden omarmd.Het is een wereld waarin de ouderen, zieken en verzwakten worden vermoord, het is een wereld waarin kinderen en niet zieke mensen worden mishandeld door de staat, dankzij een gefabriceerde corona pandemie…

Om corona te bestrijden hoef je vrijwel niets te doen.Je hoeft alleen maar de ouderen te beschermen”, zegt dr. Knut M. Wittkowski, die meer dan 20 jaar lang aan het hoofd stond van de afdeling epidemiologie van de Rockefeller University in Amerika.Volgens corrupte politici en haar media is een vaccin de enige oplossing om het COVID-19 ‘gevaar’ te bestrijden.Deze leugen is niets anders dan een leugen vermomd als waarheid.Een vaccin tegen een virus of influenza is onmogelijk,want de virussen muteren namelijk voortdurend,waardoor een vaccin overbodig is.Het griep vaccin,die al 50 jaar bestaan,werkt het nog steeds ook niet of nauwelijks.En voor het eerst in de geschiedenis van de vaccinatie grijpen de zogenaamde mRNA-vaccins van de laatste generatie (dus ook wel genetische vaccins genoemd) rechtstreeks in het genetisch materiaal van het menselijk lichaam in en veranderen zo het individuele genetische materiaal in de zin van een tot nu toe verboden, zelfs criminele, genetische manipulatie.Men kan deze interventie vergelijken met die van genetisch gemanipuleerd Monsato voedsel, die ook zeer problematisch is

…Deze mRNA-vaccins kunnen ook kanker en andere ernstige schade veroorzaken, omdat het misbruik van cellen op de lange termijn kan leiden tot het risico van celdegeneratie of zelfs kwaadaardige celveranderingen, wat door de voorstanders van deze nieuwe genetische vaccins altijd heftig maar ten onrechte wordt ontkend, ondanks het gebrek aan klinische ervaring met deze vaccins.Al degenen die in de toekomst met deze nieuwe vorm van vaccinatie zullen worden gevaccineerd, uiteindelijk niets meer dan proefkonijnen in een laboratorium met potentieel 7 miljard testpersonen.Voormalig NIH (National Institutes of Health) wetenschapper Dr. Judy Mikovits vindt het misdadig om mRNA-vaccins op mensen te testen.Deze nieuwe mRNA-vaccins is een ongekende misdaad tegen de mensheid in zijn omvang, die nog nooit eerder in zo’n brede vorm in de geschiedenis is gezien.Deze experimentele RNA-technologie Bill Gates al meer dan tien jaar ondersteunt…

…In 2019 verklaarde Bill Gates dat zijn “investering in het wereldwijde vaccinatiebeleid” zijn beste investering ooit was. 10 miljard dollar leverde 200 miljard dollar “economisch voordeel” op.Vaccins vormen de basis van de triljoenen dollar hoge medicijnen-wolkenkrabbers die zijn gebouwd op de behandeling van de chronische ziekten, die deze bedrijven met kennis van zaken creëren met hun vaccins (nogmaals, de bijwerkingen van vaccins, die ze behandelen staan in hun eigen bijsluiters beschreven).Vanuit een economisch oogpunt, ontwerpen vaccinproducenten niet langer vaccins voor het door hun beweerde doel om mensen te beschermen tegen infectieziektes.Vaccins creëren in feite een veel winstgevendere, chronisch zieke ‘markt’ van consumenten die voor hun medicijnen afhankelijk zijn van de farmaceutische industrie. En slechts vier bedrijven (GSK, Merck, Sanofi en Pfizer) hebben bijna alle kinderen ter wereld als regelmatig terugkerende klant.De vaccinindustrie ging van een industrie van $ 1 miljard naar een industrie van $ 50 miljard…

…Er is een groeiend aantal onderzoeken dat erop wijst dat vaccins meer schade en overlijden veroorzaken dan de ziekten waartegen zij ons zouden moeten beschermen.Op 3 december 2019 vondt er in Genève een topconferentie plaats, het International Summit for Vaccin Safety door de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) georganiseerd en er zijn daar videos van uitgeleken met zeer treffende interventies van topwetenschappers over de hele wereld die voor het eerst toegaven dat vaccins NIET veilig zijn, dat de doodsgevallen worden verstopt, dat de studies ontbreken bvb over de gevolgen van ingeënte kunststoffen en adiuvanten zoals aluminium, thimerosal, enz, het gebruik van cell-lijnen van geaborteerde (soms gedefecteerde) fetussen waar de virus-culturen mee worden verwezenlijkt enz waarvan men niet het geringste idee heeft wat voor gevolgen al die stoffen (direct in het bloed ingeënt van pasgeboren en ietwat oudere kinderen) kan hebben op langdurige tijdsschaal. Er is dus een gemotiveerd steeds groeiend septicisme op gang…

Dr. L.Tomljenovic van de Universiteit van Brits-Columbia in Canada zegt dat “overheidsorganen die het vaccinatiebeleid bepalen verbergen al decennialang de waarheid over de gevaren van vaccins en dringen doelbewust onveilige vaccins op aan burgers.”…Vaccins bevatten zeer giftige stoffen : 1.formaldehyde, een kankerverwekkend preservatief (dat ooit gebruikt werd om levensdelen van organismes in bokalen te bewaren in labo’s) 2. kwik (timerosal) dat zelf in zeer kleine hoeveelheden UITERST giftig is, heel veel aluminium, polysorbaat 80 (een emulsioneringsstof, niet goed voor kleine babies), antigel, antibiotica (in sommige vaccins twee soorten) enz. enz. , die de gevaccineerde meer in gevaar brengt dan de ziekte zelf! Op dit moment is er 4 miljard dollar uitgekeerd wegens onherstelbare vaccinatieschade en/ of overlijden door vaccins.De overheid heeft onlangs miljoenen euro’s uitgetrokken om de ouders van zo’n 7000 Nederlandse kinderen schadeloos te stellen, omdat die na het Mexicaanse griepvaccin in 2009 narcolepsie hebben gekregen.Een artikel in Der Spiegel van 31 maart 2003 beschuldigt de farmaceutische industrie openlijk van fraude, oplichting, het riskeren van mensenlevens, het voor miljarden schade toebrengen aan veel landen en andere ernstige misdrijven.Het artikel onthult dat de farmaceutische industrie sterke banden onderhoudt met politici in de hoogste regionen…

…Niemand heeft het probleem van Big Pharma zo onweerlegbaar, systematisch en nietsontziend op tafel gelegd als de Deense hoogleraar Peter Gøtzsche,die zelf jarenlang werkzaam was in de farmaceutische industrie:“De farmaceutische industrie maakt zich schuldig aan misdadige praktijken op systematische schaal.De hele gezondheidszorg is corrupt. Het geld van de industrie zit overal. Ze kopen iedereen om die in de weg staat. Niet alleen artsen, maar ook patiëntenorganisaties, autoriteiten, zelfs ministers van gezondheid.De farmaceutische industrie heeft meer doden op haar geweten dan de maffia.De farmaceutische industrie gaat letterlijk over lijken om zijn doel te bereiken.Voor miljardenwinst als hoogste waarde moet alles wijken en gaan bazen over lijken.Veel bazen van Big Pharma zijn te vergelijken met massamoordenaars.Medicijnen zijn in onze samenleving de derde doodsoorzaak.Zij genezen niet!En dat zou aanleiding moeten zijn voor een nationaal gezondheidsalarm en een parlementaire enquête over de overheid die de gezondheid van burgers heeft uitgeleverd aan de farmaceutische industrie. In plaats daarvan overleggen ambtenaren van het ministerie ‘met de benen op tafel’ met vertegenwoordigers van de industrie.”…

…De farmaceutische industrie op zich is een groot complot tegen de mensheid.Niet het genezen van mensen is het doel van de farmaceutische industrie, maar zoveel mogelijk winst te maken.Als je ziek bent verwacht je dat ze beter maken, maar aan gezonde mensen verdienen de farmaceutische instanties geen geld…“Wat wij vandaag gezondheidszorg noemen, niets te maken heeft met echte gezondheid.De moderne mens leeft op vlak van gezondheid als een vogeltje in een kooi.Een vogeltje in een kooi dat zich er zelfs niet van bewust is dat zijn vrijheid is ingeperkt.Het weet niet dat er zo’n 100 jaar geleden een stille coup, een staatsgreep, heeft plaatsgevonden in de gezondheidszorg. De geneesmiddelenmaffia heeft zich toen de controle over de hele gezondheidszorg en het medische onderwijs toegeëigend. Sindsdien lijkt het steeds minder belangrijk dat mensen gezond blijven,”zei geneeskunde Dr. Gabor Lenkei…Alan Levin, Amerikaans arts…”Wat we hier hebben is een miljardenindustrie die mensen vermoordt, alleen maar voor het financiële gewin. Hun idee van onderzoek is om te kijken of twee dosissen van het ene gif, beter werkt dan drie dosissen van het andere gif.”- Glen Warner, Amerikaans oncoloog .Het wordt tijd dat mensen in opstand komen tegen de farmaceutische moord- industrie.Het is vijf voor twaalf en het tij alleen door ons zelf nog gekeerd kan worden.

…De PCR-test is ongeschikt voor het detecteren van virussen.En ik hoorde van de Duitse advocaat Fuellmich dat Christian Drosten dit alles heel snel heeft opgezet en dit ook al heeft gedaan bij de Mexicaanse griep. Hij heeft namelijk grote geldelijke belangen bij deze test. Ook blijkt zijn titel frauduleus. En dit paper/deze test is toen direct ‘goedgekeurd’ door de WHO (lees: corrupte vriendjes), waardoor de PCR-test wereldwijd MOEST worden gebruikt om het zogenaamde SARS-Cov2 virus ‘aan te tonen’.Als een fundament, lees PCR, op losse schroeven staat en niet accuraat is dan is alles daaromheen op niets gebaseerd en overtreed men ook op ethisch vlak waarden en normen.

Met corona maken de autoriteiten tot in detail dezelfde scenario als bij de Mexicaanse griep. Belangenverstrengelingen, overdreven aannames, experimentele vaccins die met beperkte veiligheidsprocedures op de markt worden gebracht, angst in de media, een te beperkt expert-team, een vaak faciliterende politieke oppositie en miljardenwinsten voor de industrie – ze waren te zien in 2009 en nu opnieuw met corona.