Over alarmerende ontwikkelingen

Na de overval van de totale lockdown met welke excuses dan ook en de spannende uren in de V.S. moet er toch bij veel mensen iets beginnen te bewegen. Word wakker, dit is een wereldwijde globalistische couppoging. Het is niet toevallig hoe overal hetzelfde soort maatregelen genomen worden. Ik heb even naar het motief geluisterd over de toespraak uit uit torentje i.p.v. een persconferentie en dan hoor je de opwinding en je hoort woorden over “iets groots” enz. Niemand vraagt zich nog af hoe georkestreerd dit is. De samenhang met Duitsland ( want anders komen er mensen van daar naar hier) is te opvallend.

Ik moet veel inwendig huilen de laatste tijd omdat ik het overal zo duidelijk mis zie gaan. Tegelijkertijd geef ik me over aan mijn Schepper omdat ik er op vertrouw dat Hij uiteindelijk uit de puinhoop van de mensheid weer iets goeds zal laten groeien.

Het is wel tijd om in harmonie met je zelf te komen en de harmonie met God te zoeken. De mensen zullen dat steeds meer nodig hebben maar nog steeds niet beseffen.

Ik las alarmerende stukken die ik wil delen:

bij SOTN een stuk met de kop: zijn we getuige van een grote valse vlag oorlog

uit het stuk: Ik zal het hier en opnieuw zeggen dat Trump niets meer is dan een “Trojaans paard” voor de ROTHSCHILD-familie van Israël, net als BIDEN, en we zijn getuige van de DEFINITIEVE overname van het grootste deel van Planeet Aarde door Zionist Supremacist Psychopathic House of ROTHSCHILD en zijn banksysteem,

Het stuk bevat nogal wat hoofdletters en uitroeptekens ( erg Amerikaans, maar vergis je niet: er is daar iets dreigends aan de hand en dat zal zijn weerslag hier hebben) en ook wat links. Het is erg interessant omdat je hierin uitleg vindt waarom welke 3 landen de grote “vijand” zijn en wat niet benoemd mag worden en wat de schrijver wel doet. Het legt ook uit waarom er nu zoveel nadruk ligt op China.

In het stuk wordt ook nog eens verwezen naar het feit dat psychopaten de wereld runnen.

Verder wordt uitgelegd dat dit geen strijd is tussen “links” en ”rechts” maar tussen globalisten/communisten en de mensheid. Waarschijnlijk komt er een burgeroorlog en of de derde wereldoorlog. ( die “zij” al lang willen en de R’s wedden altijd op beide kanten dus ze wedden op Trump èn Biden en beide kanten moet aan “hen” “leveren”)

VAN SCHRIJVER GARY D. BARNETT: “ Zoals bij vele gelegenheden besproken, is de enige oplossing voor deze nare situatie massale onenigheid en totale ongehoorzaamheid aan welk regeringsbevel dan ook. Dit vereist de moed om niet alleen de risico’s te nemen die nodig zijn om uw vrijheid terug te krijgen, maar ook de bereidheid om uw familie, vrienden en uzelf tegen elke prijs te beschermen tegen elke overheidsinmenging. De zelfgenoegzaamheid van de meerderheid zal alleen dienen om dit land van binnenuit te vernietigen, en elke vrijheid die ooit heeft bestaan zal ermee vernietigd worden. “

Bij Lasha Darkmoon las ik een stuk met de kop: hier komt de revolutie

Uit het stuk: Revolutie hangt tegenwoordig erg in de lucht. De geur ervan kan in toenemende mate worden gedetecteerd op internet en in het openbaar. Mensen die nog maar een jaar geleden, voordat de pandemie van het Coronavirus zijn lelijke kop opstak, geen vlieg zouden hebben neergeslagen, zijn nu druk bezig met fantaseren over het voor vuurpelotons plaatsen van hun heersende klassen.

Als pacifist ligt het niet in mijn aard om geweld en dwaze wreedheid aan te bevelen. Er is niets dat ik zo erg verafschuw als het toebrengen van pijn aan de zwakken en kwetsbaren. Als pragmatisch realist ben ik er echter van overtuigd dat meer mensen dan ooit van mening zijn dat de tijd van praten voorbij is. Er is mij verteld dat drastische middelen nodig zijn voor ingrijpende ziekten.

Robert A. Heinlein, auteur van de cultklassieker Stranger in a Strange Land (1961), was meer dan een groot sciencefictionschrijver. Zijn kennis van geschiedenis en politiek was diepgaand. Wat zou Heinlein hebben gedacht van de verschrikkelijke situatie waarin hele naties zich nu bevinden, na de Grote Plaag van 2020, toen een rijke en machtige minderheid die bekend staat als de One Percenters obsceen rijk werd ten koste van de armen? Ik denk niet dat Heinlein zijn woorden zou hebben gehakt. Zijn gedachten over de rol van geweld in de wereldgeschiedenis, sterk beïnvloed door Darwin, zijn het vermelden waard:Iedereen die zich vastklampt aan de historisch onware – en door en door immorele – leerstelling dat geweld nooit iets oplost, zou ik adviseren om de geesten van Napoleon Bonaparte en de hertog van Wellington op te roepen en ze erover te laten debatteren. De geest van Hitler zou scheidsrechter zijn. Geweld, naakte kracht, heeft meer problemen in de geschiedenis opgelost dan enige andere factor; en de tegenovergestelde mening is in het ergste geval wishful thinking. Rassen die deze fundamentele waarheid vergeten, hebben er altijd voor betaald met hun leven en hun vrijheden. (Robert A. Heinlein, Starship Troopers (1959), hier geciteerd , p.350)

De strekking van het stuk is: er was al groot verschil tussen arm en rijk maar door corona is dat extremer geworden en als mensen dat gaan beseffen kan de beer los gaan:

In 2020 werden de megarijken onvoorstelbaar rijker. Ondertussen raakten miljoenen andere mensen hun baan en huizen kwijt, werden ze dakloos en verhongerden ze. In slechts negen maanden, sinds maart 2020, hebben 651 Amerikaanse miljardairs $ 1 biljoen aan hun vermogen ($ 1.000.000.000.000) toegevoegd. Volgens Oxfam bezitten acht van de rijkste miljardairs ter wereld evenveel als de gecombineerde rijkdom van 50 procent van “de armste helft van het menselijk ras”.

Ik ben het niet met alles eens met wat zij schrijft maar veel is indringend goed. Lees verder haar artikel.

Bij SOTN was nog een ander alarmerend artikel met de kop: het is oorlog.

Hierin wordt het “Chinaverhaal” wat uitgebreider verteld.

Ik denk dat SOTN volgen deze dagen wel een aanrader is.

De donkere dagen voor kerst zullen waarschijnlijk erg donker worden. Ik wil vragen om te bidden voor de wereld.

Vraag in de gebeden om licht voor de wereld. Ik wens de lezer dat ook toe: licht in de duisternis.