Over het sociale contract dat verbroken is

Herbloggen van Makow. Googel translate gebruikt en niet aangepast.

Makow- Het sociale contract is verbroken 1 december 2020

Wat gebeurt er nu? In de Amerikaanse spiegels de bolsjewistische revolutie van 1917.

Wordt het gevolgd door een Red Terror?

‘Dit is de test. Als Trump het presidentschap behoudt, is hij een echte Amerikaanse patriot. Maar als hij dat niet doet, betekent dit dat hij ten val is gekomen omdat hij zich schuldig moet maken aan dezelfde mensen als de communisten.’

door Henry Makow PhD

Het sociaal contract garandeert persoonlijke vrijheid, democratie en gerechtigheid in ruil voor de verplichtingen van burgerschap.

“Geen belasting zonder vertegenwoordiging” was de strijdkreet van de Amerikaanse Revolutie.

Dit contract is verbroken door twee wereldveranderende gebeurtenissen:

1. Het opwaarderen van de gewone griep tot een “pandemie” om miljoenen van hun levensonderhoud te beroven en drastische, politieke, sociale en economische veranderingen door te voeren zoals beschreven in VN-Agenda 21 . Neem ook het belachelijke idee op dat ze de hele wereld kunnen vaccineren tegen een aandoening zonder symptomen en met een minuscuul sterftecijfer. En sluit u uit van de samenleving, tenzij u zich onderwerpt aan een vaccinatie die niet anders is dan verkrachting.

2. De flagrante diefstal van de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 met medeplichtigheid van de massamedia, het Amerikaanse bedrijfsleven, het ministerie van Justitie, de FBI en mogelijk Trump zelf. Communisten manipuleren al decennia lang verkiezingen over de hele wereld. https://www.henrymakow.com/2020/11/antifa-counted-2020-vote.html?_ga=2.129095564.1657038120.1604273272-1202797543.1572466244 Het is moeilijk te geloven dat Trump niet wist dat George Soros ‘Antifa de stemmen telde.

Wat betekent dit? We zijn schandalig verraden.

Het is duidelijk dat er al een communistische wereldregering is. Het is gebaseerd op de VN, de WHO, de US Demonrat Party en China. Het zoekt totale controle over ons leven in combinatie met totale bewaking.

Ze hebben wereldwijd een identiek covid-sjabloon opgelegd : maskers, sociale afstand nemen, lockdowns, leren op afstand, plexiglas, vloertekens, enz.

Het maçonnieke-joodse (satanistische) centrale bankkartel zit hier achter. https://www.henrymakow.com/2020/03/pandemic-disguises-communist.html Ze controleren alle bedrijven; daarom promoot hun reclame homoseksualiteit, blanke verplaatsing en rassenvermenging in plaats van alleen een product.

Het uiteindelijke doel wordt geschetst in The Protocols of Zion , om de mensheid te onteigenen en tot slaaf te maken, te beginnen met Europeanen.

“HET IS ONMISBAAR OM … DE MENSHEID VOLLEDIG UIT TE VOEREN MET DISSENSIE, HAAT, STRIJD, AFGIFTIG EN ZELFS DOOR DE INOCULATIE VAN ZIEKTEN , OP WIL, ZODAT DE” GOYIM “ONZE VOLLEDIGE SOEVEREINITEIT IN GELD EN ALLE ANDERS [ACCEPTEERT]. ” Protocollen van Zion , 10-19 ( NB.: door mensen met een afwijkende mening te laten verdwijnen door haat enz. / door menselijkheid te laten varen door..)

We gaven onze nationale creditcards aan mensen die ons wilden vernietigen. Ze creëren het ruilmiddel, ons “geld” uit het niets als een schuld aan zichzelf . We zouden dit zelf schulden- en rentevrij kunnen doen. Ze zijn van plan dit monopolie op onze kredietwaardigheid uit te breiden tot een monopolie op onze ziel. Deze kanker is de bron van onze problemen.

niet-russians.jpg

Als Biden de macht overneemt, kunnen we de beschaving vaarwel kussen. We zullen de realiteit op zijn kop zien staan; waarheid, rede, verdienste en gerechtigheid zullen worden vervangen door communistische sjibbolen ( sjibbolet. Het woord sibbolet (‘korenaar’) kon door Efraïmieten (Richteren 12) alleen als ‘sjibbolet’ worden uitgesproken. Toen ze tijdens een broedertwist op de vlucht sloegen verraadden zij zich door hun uitspraak. Een ‘sjibbolet’ is dus een soort wachtwoord, een herkenningsteken, waarmee vriend en vijand van elkaar kunnen worden onderscheiden.

Gevonden op https://www.cultureelwoordenboek.nl/bijbel/sjibbolet) ) die bedoeld zijn om ons te vernietigen.

Het Amerikaanse equivalent van de bolsjewistische revolutie vindt momenteel plaats. Je kunt er zeker van zijn dat als Biden wordt bevestigd, mensen die op Trump hebben gestemd, zullen worden vervolgd. Lees het artikel van James Perloff, “Worden Amerikanen geconfronteerd met een rode terreur?” https://www.henrymakow.com/2019/08/do-americans-face-a-red-terror.html Lees wat de Cheka deed. https://www.henrymakow.com/2020/10/communist-terror-coming-for-you.html De Demonrats hebben al geluiden gemaakt over het eisen van wraak en de heropvoeding van 70 miljoen Amerikanen. Wat als ze besluiten dat het gemakkelijker is om ze te doden? Ik sla hier een alarm. Als Biden wordt bevestigd, komen ze achter conservatieven aan.

Trump

Helaas is Trump misschien een Kerenski-figuur, een vroedvrouw van het communisme.

Net als Kerenski is Trump een vrijmetselaar. Communisme en zionisme zijn de twee scharen van de vrijmetselarij. https://www.henrymakow.com/2020/02/trump-masonic-jewish-tag-team.html Vrijmetselarij is het instrument van het georganiseerde jodendom, dat wordt gecontroleerd door de Rothschilds.

Houden we onszelf voor de gek? Trump is voorstander van massale vaccinaties. Hij stond Bill Gates en Fauci toe deze gruweldaad te begaan.

Is deze man serieus geïnteresseerd in het bewaren van vrijheid? Trump steunt wat Israël de Palestijnen aandoet, wat Saoedi’s Jemenese aandoen. Hij bedreigt Iran namens Israël.

Is dit onze verdediging tegen tirannie?

Dit is de test. Als Trump het presidentschap behoudt, is hij een echte Amerikaanse patriot. Maar als hij dat niet doet, betekent dit dat hij ten val is gekomen omdat hij verplicht is aan dezelfde mensen als de communisten.

De beschaving hangt aan een zijden draadje. Een Joodse gangster uit New York is onze enige verdediging tegen een donkere winter voor de eeuwigheid.

Zie waarom ik bezorgd ben?

U kunt dit artikel permanent vinden op https://henrymakow.com/2020/12/the-social-contract-id-dead.html

Eerste reactie van JG

Amerikanen zouden misschien willen lezen over het bolsjewistische Rusland van het begin van de 20e eeuw om een glimp op te vangen van hun toekomst als ze blijven zwijgen en meegaand blijven. Voor het geval je het nog niet gemerkt hebt, alle medewerking die het Amerikaanse publiek heeft gegeven aan deze niet-gekozen Covid-partij en hun onwettige bevelen heeft niets anders gedaan dan hun banen, sociaal isolement, ziekte en eindeloze bedreigingen als ze zich niet houden het naleven van deze onwettige bevelen.

We kunnen dit spel van samenwerking blijven spelen en onszelf voor de gek houden door te denken dat het beter zal worden als we dat doen, of we kunnen de bal terug in hun baan leggen door te weigeren deel uit te maken van deze oefening onder controle. Als er niets wordt gewaagd, wordt er niets gewonnen.

Zie ook: https://www.sott.net/article/445056-A-long-forgotten-CIA-document-from-WikiLeaks-sheds-critical-light-on-todays-US-politics-and-wars

en https://ejbron.wordpress.com/2020/11/30/generaal-michael-flynn-er-is-nog-steeds-een-putsch-tegen-de-president-aan-de-gang/

lees ook”Gewezen Amerikaanse 3-sterren generaal roept Trump op tot staat-van-beleg en arrestatie coupplegers”van Xander nieuws zie link onderaan Posted on 01122020

Achter de schermen zou in en buiten de VS een strijd woeden tussen Defensie en de CIA, die de coup tegen Trump heeft opgezet en gesteund – Gerucht: ”CIA directeur Gina Hasple gearresteerd of omgekomen bij vuurgevecht met special forces in Frankfurt (Duitsland)’

De gewezen Amerikaanse 3-sterren generaal Thomas McInerney roept president Trump openlijk op om de Insurrection Act in werking te zetten, omdat er naar zijn overtuiging een cyber aanval op Amerika plaats heeft gevonden. Net als Lincoln ooit deed zou Trump de Habeas Corpus moeten opschorten, zodat de coupplegers in de Verenigde Staten zonder aankondiging vooraf door het leger kunnen worden gearresteerd.

Het feit dat het tellen van de stemmen in alle vijf ‘battleground’ staten op hetzelfde moment stopte, ‘toont aan dat verkiezingsofficials vooraf gecoördineerd hebben’ om met gebruik van Hammer, Scorecard en Dominion in één klap Joe Biden er honderdduizenden stemmen bij te geven. Topanalisten hebben verklaard dat het ‘mathematisch onmogelijk’ is hoe de stemverhouding plotseling totaal omkeerde. Daar moet een algoritme bij zijn gebruikt, wat wijst op elektronische fraude.

‘Trump moet staat-van-beleg uitroepen’

McInerney ziet dat senatoren, rechters, verkiezingsofficials en een groot deel van de Amerikaanse regering meewerken aan dit gecoördineerde complot om Trump, die de verkiezingen op 3 november in werkelijkheid met overmacht zou hebben gewonnen, af te zetten.

Als politici, rechters en ambtenaren niet langer kunnen worden vertrouwd, rest Trump volgens de oud-generaal nog maar één ding: de staat-van-beleg uitroepen en het land onder militair gezag plaatsen, zodat de coupplegers, verraders en iedereen die met hen heeft meegewerkt kunnen worden gearresteerd. Daaronder vallen ook ‘Big Tech’ en ‘Big Media’ kopstukken, die op buitengewoon opzichtige wijze fake-nieuws en leugenpropaganda over de verkiezingen hebben verspreid.

‘Cyber aanval op VS; verraders berechten in militaire tribunalen’

De gevierde voormalige topmilitair zegt dat er niet enkel sprake is van stembusfraude, maar van een ware ‘cyber aanval’ op de Verenigde Staten door in zes tot tien staten. Die zouden daar de hulp van China en Iran bij hebben gekregen, net als de Democratische Partij (McInerney noemt ook Rusland, maar die oude, in alle opzichten totaal ontkrachte beschuldiging kan naar mijn mening terzijde worden gelegd). De FBI en het ministerie van Justitie zouden hier volledig op de hoogte van zijn geweest, maar weigerden in te grijpen.

Overheidsofficials in vijf ‘swing states’ hebben zich schuldig gemaakt aan het plannen en uitvoeren van ‘verraderlijke handelingen’. Zij zijn volgens de ex-generaal daarom niet enkel schuldig aan fraude, maar aan verraad, omdat ze proberen de wettige Amerikaanse regering en president omver te werpen. Dat is een couppoging. Zij zouden moeten worden berecht door militaire tribunalen, die hen de doodstraf zouden kunnen geven.

‘Leger moet worden ingezet tegen Antifa en Black Lives Matter’

Trump stelde onlangs Chris Miller als tijdelijke minister van Defensie aan. Die zou het leger erop voorbereiden om in de VS te worden ingezet tegen de extreemlinkse actie- en terreurgroepen Antifa en Black Lives Matter.

‘Dit waren de laatste vrije verkiezingen’ als het de samenzweerders lukt om Trump af te zetten, waarschuwt de oud-generaal. Ook de ‘runoff’ verkiezingen in Georgia in januari zullen volgens hem met dezelfde ‘Hammer’ en ‘Scorecard’ software en Dominion stemmachines worden gestolen, om de Democraten aan een meerderheid in de Senaat te helpen. Dan kunnen de Republikeinen geen enkel besluit van ‘president’ Biden meer tegenhouden.

‘CIA directeur omgekomen bij vuurgevecht met special forces in Frankfurt’

Mike ‘Natural News’ Adams bericht de afgelopen dagen ook over een strijd die achter de schermen zou plaatsvinden tussen het ministerie van Defensie en de CIA. Special Forces zouden CIA-servers in Frankfurt (Duitsland), met daarop bewijs van de verkiezingsfraude, in beslag hebben genomen, maar niet zonder dat CIA-agenten dat probeerden te voorkomen. Bij een vuurgevecht zouden 5 soldaten en een CIA-agent, mogelijk ook CIA-directeur Gina Hasple, zijn omgekomen . Andere berichten zeggen dat Hasple zou zijn gearresteerd of ‘zelfmoord’ heeft gepleegd.

Met nadruk stellen wij dat dit slechts geruchten zijn met hoog Q-Anon gehalte, waar wij ons altijd verre van hebben gehouden. Desondanks sijpelen er steeds meer van dit soort berichten door in de randen van de vrije media, en kan niet op voorhand worden uitgesloten dat er een kern van waarheid in zit. Hoe dan ook zal op korte termijn blijken of er iets van klopt.

Xander