Over de verkeerde weg naar vrijheid

Herbloggen zie link onderaan. Google translate gebruikt en niet aangepast. 26 november 2020

Miljardairs noemen hun nieuwe deuntje Dance of the Crippled Paupers ( lamgelegde bedelaars)

Is vrijheid een achterhaald concept? Niemand heeft het er meer over; geen politici, geen journalisten, geen predikers. Degenen die wel over vrijheid praten, worden meestal in de gevangenis gezet door degenen die eisen dat u denkt zoals zij dat doen.

Alsof ze worden geleid door een verborgen hand, trompetteren de bedrijfsmedia de verkiezingsoverwinning van Joe Biden in 2020 en verwerpen ze de claims van onregelmatigheden in het stemproces als louter de zure druiven van een verslagen kandidaat. Maar we wisten altijd dat Big Media deel uitmaakte van de grote zwendel, en ook dat Big Government absoluut niet werd geleid door politici die legitiem door het volk waren gekozen.

Het zou dus geen verrassing moeten zijn dat Philip Giraldi gelijk had: Israël won de verkiezingen van 2020 omdat zowel Trump als Biden beide joodse pionnen zijn, net als vrijwel het hele congres, de rechterlijke macht, de media, universiteiten, industrieën, geneeskunde en de wet – allemaal ongetwijfeld gedomineerd door Joden en duidelijk alle wetten verdraaiend om hun eigen slechte bedoelingen te dienen.

Het is niet onnauwkeurig om te zeggen dat de VS lange tijd een Joods land is geweest, bestuurd door vele in het geheim Joodse presidenten, die doorgaan met het misbruiken en uitroeien van hun eigen bevolking, zodat de Verschrikkelijke Stam een ​​efficiëntere plantage kan runnen en elk laatste stukje productiviteit uit de spoedig-te-uitgeroeid goedgelovige gojim.

Dit is precies wat de meeste mensen niet kunnen begrijpen. Ze zijn bedrogen door Joodse media en realiseren zich niet dat Israël de vijand is van elk land op aarde, ze laten ze droogbloeden totdat ze, zoals Ariel Sharon ooit zei over Amerikanen, in de wind kunnen waaien. Dat gebeurt nu met de voorheen goede oude VS.

De leugens van onze leiders

De unanimiteit van een pers die de leugen van de verkiezingen van 2020 steunt, is een indicatie van de oprechte openhartigheid die u mag verwachten als u te maken heeft met een overheidsagent. Het is ook een indicatie van de onwaarheden die vanaf de wieg worden geleerd, een nepgeschiedenis die we allemaal hebben verteerd en die elke gissing die we in staat zijn om te riskeren over de toestand van de wereld, vervormt.

Nu hebben we een one-size-fits-all-systeem dat de individualiteit uit elk van ons verplettert en de menselijke persoonlijkheid ontdoet van zijn meest waardevolle bezit: onafhankelijke innovatie, vindingrijkheid en creativiteit.

Het is de zekerste manier om ons uitsterven te garanderen, en we versnellen die weg steeds sneller.

Een president kiezen op basis van een opkomst van 300 procent is waarschijnlijk een slecht idee. Maar zelfs de feitelijke winnaar van de verkiezing bood ons geen koopje voor politieke vrijheid, aangezien Donald Trump de ergste aanval in de geschiedenis op de menselijke soort heeft voorgezeten – de helse afsluiting die de wereldmaatschappij heeft verstikt die zogenaamd alleen kan worden gered door een gif. vaccinatie die ons allemaal in permanente slaven zal veranderen.

Operation Warp Speed neemt iedereen mee in de tegenovergestelde richting van vrijheid met maximale warpsnelheid, of in één keer, zodra je de foto maakt, nooit om terug te keren naar de relatief gezonde persoon die je was voordat je de foto nam.

Als de mensheid de grote soort was waarvan iedereen probeert te doen alsof ze dat is, zouden we de inheemse bevolking vereren als onze vroegste voorouders in plaats van ze uit te roeien als verouderde modellen van de zogenaamde superieure moderne mensen.

Is het niet ironisch dat de rijkste mensen ter wereld die het meest van het kapitalisme hebben geprofiteerd, de rest van de wereldbevolking met het communisme willen opsluiten, omdat dit het systeem is dat hun winststromen het best garandeert?

Mensen die denken dat geld het belangrijkste is, zijn juist de mensen die de wereld vermoorden. Mensen die hun belasting betalen, elke keer stemmen en hun eigen leiders niet bekritiseren, zijn de mensen die echt verantwoordelijk zijn voor de vernietiging van hun land omdat ze niet krachtig bezwaar maken tegen de misdaden die voortdurend in hun naam zijn gepleegd.

Nu is het voor hen te laat om hun gedrag te veranderen. Nu we alle landen van de wereld hebben geplunderd, was het onvermijdelijk dat de VS zich alleen zouden keren en ze zouden verslinden voor winst, een lot dat op een dag de Joden zelf zal overkomen, stijl van de Franse revolutie, waar iedereen zich omkeert en elk slachthuis afslacht. anders totdat niemand meer over is of mensen de slagerij gewoon beu worden als ze beseffen dat het geheim van het leven is om elkaar er doorheen te helpen in plaats van zoveel mogelijk mensen te elimineren, zodat je een groter deel krijgt van de rijkdommen die je hebt gestolen van iedereen.

Het trieste is dat wanneer het allemaal voorbij is, dezelfde soort regering blijft bestaan. Als je echt geschokt wilt zijn, probeer dan “The Divine Violence of Terror”. https://www.lacan.com/zizrobes.htm

De lockdown is een instrument van totalitaire revolutie waarin jij het onwetende slachtoffer bent. Bang door wat uw arts u heeft verteld, heeft u vrijwillig uw vrijheid opgegeven vanwege een leugen. Vanwege gemanipuleerde versies van de zogenaamde waarheid gedurende je hele leven, heb je geholpen de samenleving te verwoesten en haar in een slavenstaat te veranderen.

Het voortdurend versterken van de vrijheden van het individu is eigenlijk de enige manier waarop overheidsstructuren de vereiste onpartijdigheid kunnen bezitten om eerlijk te oordelen en om de mensen die ze geacht worden te beschermen, ten goede te komen. Niets van dat alles gebeurt vandaag echt. En gehersenspoelde mensen zijn simpelweg te verblind door luxe en andere valse argumenten om in te zien dat het essentieel is voor hun overleving.

Vrijheid zal nooit een achterhaald concept worden, tenzij we, vanwege alle zombies die al zijn gecreëerd door massamedia mind control, meegaan met de semi-bewuste menigte en het laten gebeuren. Na alle leugens die doktoren ons overal hebben verteld, zullen alleen dwazen die zich geen zorgen maken over hun eigen toekomst ooit nog ergens voor worden ingeënt.

https://www.johnkaminski.org/index.php/john-kaminski-american-writer-and-critic-2/291-wrong-way-to-freedom

zie ook http://theuglytruth.xyz/kristol-clear-neocon-incs-seek-and-destroy-mission-against-donald-j-trump-and-his-plans-for-a-9-11-u-turn/