Over een verhaal over twee leugens

Herbloggen zie link onderaan. Google translate gebruikt en niet aangepast.

Een serie Kaminski-essays over 9/11 – wat er werkelijk heeft plaatsgevonden en waarom.

De waarheid achter de Holocaust en waarom Duitsland werd verwoest in de Tweede Wereldoorlog.

Ideeën die nooit sterven

Kaminski verkent de geschiedenis van de vernietiging van de samenleving door middel van een reeks essays.

Als we tegen onszelf liegen

We zitten allemaal vast in een complex web van verkeerd vertaalde mythe.

Een verhaal over twee leugens: The Holocaust en 9/11 Gepubliceerd: 23 juni 2008

Dit essay is opgedragen aan de vele geweldige Joodse mensen die ik heb gekend en liefgehad, van wie de meesten aardiger waren dan ik. Ik dank u voor uw liefde en vriendelijkheid, en met een bezwaard hart moet ik u op de hoogte stellen van het resultaat van mijn langdurige en eerlijke studies.

Als ik naar Joden kijk, denk ik aan kwaadaardige buitenaardse roofdieren, gewetenloze moordenaars: Israëli’s die lichaamsdelen oogsten van de Arabische kinderen die ze doden, verdraaide rabbijnen die het bloed uit de penissen van baby’s zuigen en dan vergeven worden door Joodse rechters, en demonische Amerikanen. Politici zoals de joodse terrorist Joe Lieberman en zijn marionet McCain met hilton-hersenen in Hanoi, die op het punt staan de wereld in een maalstroom van radioactief vuur te brengen.

Alle joden maken deel uit van een systeem dat de wereld op zo’n slimme en grondige manier heeft veroverd dat vrijwel niemand die de wereldgeschiedenis decennia lang niet heeft bestudeerd, zelfs maar vermoedt dat er iets vreemds is gebeurd. Tot op dit moment breken de gruwelijke daden van de Joodse geldkoningen voortdurend de vrede en rust waarnaar we verlangen, en toch heeft hun greep op het publieke bewustzijn de hogere waarden weggevaagd die we allemaal geacht werden na te leven. Uiteindelijk kiezen we ervoor om niet te zien wat ze doen, omdat we doodsbang zijn om onze eigen geldvoorraad in gevaar te brengen, en dus onze overleving.

Als ik naar heidenen kijk, die allemaal niet-joden van de wereld zijn, zie ik een eindeloze zee van dupes ( dwazen, zij die het slachtoffer zijn van, zij die de sigaar zijn) van Joodse propaganda. Heidenen hebben hier meestal geen idee van. Ze hebben de producten met plezier opgeslokt, bijna nooit beseft dat wat ze hebben gekregen, met een doel is gemaakt en door Joden aan hen is gegeven. Je mag zelf concluderen wat dat doel kan zijn, maar je hoeft alleen maar te kijken naar de hyperbolische curve van moreel verval en corruptie die de wereldmaatschappij in het eerste decennium van de 21e eeuw overviel.

Gedurende de twintigste eeuw en in mindere mate lang daarvoor, heeft de Joodse controle over de media de menselijke geest hervormd. (Zie mijn Freud, Marx en Einstein: een matrix van nihilistische destabilisatie.)

Vanaf de jaren 1890, die een grote immigratie van Duitse en Russische Joden naar de VS maskeerde, tot de overname van alle Amerikaanse bedrijven en uiteindelijk alle banken (Dupont, Monsanto, Time Warner en Eli Lilly zijn allemaal Joodse bedrijven). De Rockefellers zijn Marrano-joden die alle universiteiten beheersen. Elk deeltje informatie dat je tijdens je hele leven hebt ingenomen, is door Joden gescreend.

Het resultaat van dit alles, door de hele Amerikaanse geschiedenis heen, is een constante oorlogvoering met winstoogmerk gebaseerd op leugens. George Washington ging naar de beruchte joodse slavenhandelaar Aaron Lopez om zijn revolutie te financieren. Onze Founding Fathers waren de Bilderbergers van hun tijd. Rothschild financierde beide kanten van de Amerikaanse Revolutie en heeft dit tot op de dag van vandaag bij elke grote oorlog gedaan.

Het staat natuurlijk in de Bijbel, maar ook in de angstige woorden van Cicero en Tacitus, de grote Romeinse historici, die bang waren te spreken uit angst voor de Joden, wat erop duidt dat de touwtrekkracht van de Joden net zo goed was als krachtig in het oude Rome zoals het nu is in Washington.

En de wereld marcheert vrolijk voort, in een fluoride coma die het geschreeuw uitwist.

Duitsland, Rusland en de Verenigde Staten zijn door de geschiedenis heen de landen geweest die jegens Joden het meest vriendelijk hebben gehandeld. Ze gaven hun de kans om erbij te horen. Als gevolg hiervan zijn deze naties volkomen verwoest door Joden. De Duitsers werden via leugens in de media de paria’s van de wereld. En de Russen werden meestal vermoord door buitenlandse Joden die hun land overnamen. De Verenigde Staten zijn veranderd in een Joods monster dat marteling goedkeurt, wat we hebben geleerd van hoe de Israëli’s de Palestijnen martelen. Geen rechten. De keuze is dat je lijk of slaaf kunt zijn.

De identificatie van twee belangrijke leugens is waar de wereld mee te maken heeft als ze wil evolueren naar een echte, zelfactualiserende toekomst.

De eerste is de Holocaust, de beweerde opzettelijke massamoord op zes miljoen Joden door Adolf Hitler en de Duitsers.

De tweede is 9/11, de vernietiging van de twin towers in New York City door zogenaamd nieuw ontwikkelde piloot Arabische terroristen.

Beide zijn leugens, die alleen door de massa worden geloofd vanwege de media-blitz die hun fictieve geloofwaardigheid in de publieke opinie prenten.

Hetzelfde effect werd bereikt met de propaganda van de Holocaust, die pas serieus begon na de eerste moord op Kennedy.

Dezelfde media-blitz in de late jaren 1960 die voor het eerst het idee van een joodse holocaust in Duitsland 1940-45 doordrong – met specifieke noties van vergassingen, vuurpoelen en menselijke zeep – maakte acceptatie van deze vervalste versie van de geschiedenis tot de publiekelijk aanvaarde norm, dankzij het constante bombardement van Joodse media en de mawke bouw van Holocaustmusea over de hele wereld om het Joodse lijden te vereren. In veel landen wordt ons wettelijk verteld om joods lijden te aanbidden.

Hoe dit zich verhoudt tot wat Israël met zijn buren doet, is niets meer dan de verhalen die door de eeuwen heen over Joden zijn verteld. Al hun feestdagen vieren de slachting, en de wereldgeschiedenis heeft aangetoond dat de koningsmakers, machtsmakelaars en witwassers, die allemaal joods of hun lakeien schijnen te zijn, er echt van houden om op die specifieke dagen bloed te vergieten.

Eén ding is zeker: ze zijn gekozen om de rest van ons te testen.

De bewering dat zes miljoen mensen stierven in de Tweede Wereldoorlog is eigenlijk een echo van een verhaal dat voor het eerst werd gezien in de New York Times in de jaren 1920, waarin werd beweerd dat zes miljoen Joden in Europa het risico liepen om te sterven. Dit was de koortsachtige hoogte van de joodse immigratie uit Rusland en Oost-Europa die volgde op pogroms die ze zelf organiseerden om sympathie te winnen, een tactiek die ze altijd hebben gebruikt in de Romeinse tijd.

Al die uitgemergelde lichamen die je in de filmfragmenten van de Tweede Wereldoorlog ziet, werden eigenlijk veroorzaakt door honger en tyfus nadat geallieerde bombardementen de Duitse aanvoerlijnen hadden afgesneden. Het vergassingsverhaal komt echt voort uit de uitvinding en het gebruik ervan in de Russische goelags door weer een andere Joodse gek. De Duitsers hebben niemand gas gegeven; ze probeerden alleen hun land te bevrijden van het internationale joodse financiële misdaadplan dat het leven van de planeet was en aan het verstikken was.

Nu zitten honderden eerlijke mensen in de gevangenis omdat ze volhouden dat dit de historische waarheid is, maar ze mogen hun bewijs niet presenteren aan het wereldgerechtshof van de publieke opinie vanwege het oorverdovende witte geluid van Joodse media, die altijd klaar staan om het publiek de weg te wijzen ze willen dat we gaan, en de corrupte Joodse rechtbanken, die in Duitsland tot lachwekkend triest misbruik van logica en eerlijkheid hebben geleid, onmenselijke beslissingen die door Joden worden gecontroleerd.

De gelijkenis van Elie Wiesel is misschien wel de gemakkelijkste manier om de Holocaust in je hoofd te ontmaskeren. De beweringen die hij deed in zijn Nobelprijswinnende boek Nacht worden nu allemaal grondig onthuld als hysterische fictie. Maar dankzij joodse media marcheert de wereld voort, nog steeds grotendeels in de overtuiging dat alles wat hij zei waar was.

Gelijkaardige gedwongen openbaringen werden op 9/11 in de publieke opinie geblazen: de regering publiceerde de namen van alle 19 kapers in drie uur, en toch, acht jaar later, heeft ze ons niets meer verteld over de feitelijke misdaad, en is ze erin geslaagd verschillende miljoen in hijab geklede ongelukkigen vermoorden terwijl ze dit deden. Moeten we deze beschrijving van een volkomen en crimineel krankzinnige samenleving die we in onze coma’s steunen door onze stille medeplichtigheid … verder nemen?

Het weefsel van de Amerikaanse samenleving is volledig veranderd door arbitraire en despotische nieuwe wetten als gevolg van deze kolossale daad van geënsceneerde terreur. De hysterische maatregelen die door de regering werden genomen nadat ze een behoorlijk onderzoek naar 9/11 had afgedekt, hebben allemaal de neiging om aanvaardbare gedachten te leiden naar wat de regering besluit. En als de regering liegt en je niet vertelt wat er werkelijk aan de hand is, ben je niet vrij. Bedrieg uzelf niet. Vraag jezelf binnenkort af, waar word ik naartoe gebracht? En je zult de sinistere aanwezigheid waarnemen van de Jood die zich verschuilt achter elke kwaal die je op het punt staat tot slaaf te maken of te vernietigen.

Rabbijn Michael Chertoff, de enige man in Amerika die de ultieme controle heeft over het feit of je een misdaad hebt gepleegd of niet, is een Israëlisch staatsburger, een veteraan van de Mossad en een sleutelfiguur onder de Israëlische agenten die de administratieve staf van alle recente Amerikaanse presidenten. Als hoofd van Homeland Security, en nu de rechterlijke macht niet meer functioneert als een legitieme tak van de regering, heeft Chertoff de uiteindelijke beslissing of u leeft of sterft, en hij zal zijn beslissingen nemen volgens nieuwe regels die zijn uitgevaardigd door president Bush II die verwijderde de meeste van onze eerdere grondwettelijke beschermingen.

Michael Chertoff wordt gecontroleerd door Israël. De Verenigde Staten worden gecontroleerd door Israël. Als we de vraag niet beantwoorden, zullen velen van ons in de zeer nabije toekomst ons leven kosten. Het is geschreven in de Joodse geschriften.

Amy Goodman, de lieveling van de joods gecontroleerde poortwachter links, en die pas jaren na de gebeurtenis 9/11 zou noemen, is een jood.

Judith Miller, de verslaggever van de New York Times die al die verhalen verzon over massavernietigingswapens in Irak die de Amerikaanse regering TOEN als bewijs gebruikte, is een jood.

“De Jood zegt op de Purim-dag: … vervloekt zijn alle niet-joden, gezegend zijn alle joden.” (Orach Chaim, 660, 16).

“Diefstal, beroving en verkrachting van een mooie vrouw en soortgelijke daden zijn verboden voor elke heiden jegens een andere heiden en ook jegens een jood. Maar ze zijn toegestaan voor een jood tegen een niet-jood.” (Sanhedrin, 57 a; ook Abodah Zara, 13b).

“Een ketter Heiden die u zonder meer met uw eigen handen kunt doden.” (Aboda Zara 4b).

“Het verschil tussen een joodse ziel en de zielen van niet-joden – allemaal op alle verschillende niveaus – is groter en dieper dan het verschil tussen een menselijke ziel en de zielen van vee.” – Rabbi Kook the Elder, gerespecteerde vader van de messiaanse tendens in het joodse fundamentalisme

Al deze woorden en gedachten zijn niet antisemitisch (een term die sowieso een verkeerde benaming is, bedoeld om mensen bang te maken om te kijken naar misdaden die in hun naam worden gepleegd). Ze zijn gewoon het bewijs van een enorm misdaadplan tegen de hele menselijke soort, en voor het bewustzijn van de meeste mensen verborgen door een onderwijssysteem dat opzettelijk is ontworpen om het feit te verbergen dat mensen niet vrij zijn als hen niet de waarheid wordt verteld over wat er werkelijk gaande is.

We verlangen allemaal naar een eerlijke en rechtvaardige wereld. Onze leiders werken er duidelijk aan om dat te voorkomen, vanwege de financiële druk die op hen wordt uitgeoefend door de mensen die de wereld echt besturen, die in ons geval toevallig joodse bankiers zijn en een wereldwijde organisatie van rijkdom die de wereld voor het laatst heeft beroofd. 200 jaar. Het is de hoogste tijd om erachter te komen hoe ze het gif dat ze uitspuwen kunnen ontgiften voordat de laatste levensvorm op aarde is uitgewist.

Joden moeten als normale mensen het recht worden ontnomen. Omdat hun giftige dogma’s eisen dat ze zichzelf beschouwen als een stap boven de rest van de soort, zoals blijkt uit hun volledige overname van de moderne samenleving, moeten we ze beschouwen als een stap onder de echte mensen, die eenvoudigweg beseffen dat liefde het antwoord is en jij je hoeft niet iemand te doden om het te krijgen.

Oorspronkelijk gepubliceerd: https://www.johnkaminski.info/pages/articles/a_tale_of_two_lies.html

https://www.johnkaminski.org/index.php/john-kaminski-american-writer-and-critic-2/16-best-kaminski-stories/57-a-tale-of-two-lies-2

zie ook: http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=221285