Over de joodse oorlog tegen de vrijheid van meningsuiting

Herbloggen, zie link onderaan. Google translate gebruikt, niet aangepast. 18 november 2005

Corporate West veroorzaakt terreur om ervan te profiteren

We zijn verraden door leiders die ons bekend zijn en door degenen die ons onbekend zijn. De uitverkorenen en niet-gekozenen. Is er een misdaad die erger is dan verraad door leiders? … Holocaustrevisionisme staat op het snijvlak van het hedendaagse denken.

– JB Campbell, The New American Man: A Call to Arms

Een voor een worden degenen die zich verzetten tegen de gemanipuleerde Joodse versie van de geschiedenis met geweld uit de samenleving verwijderd en het zwijgen opgelegd omdat hun opvattingen in strijd zijn met het programma van door de geest gecontroleerde slavernij dat zorgvuldig is opgesteld door de mensen die de wereld beheersen door het geld te beheersen. .

Drie vooraanstaande historische revisionisten – ten eerste Ernst Zündel; dan, Germar Rudolf; nu, David Irving – staan allemaal onder vuur in Europese rechtbanken, beschuldigd van misdaden waartegen ze zich niet eens mogen verdedigen.

Maar de wereldwijde joodse aanval op de vrijheid van meningsuiting reikt veel, veel verder dan dat. Een kangoeroe-rechtbank vol met Israëlische kolonisten als getuigen, roostert nu de Palestijnse weldoener Sami Al-Arian in Tampa. Iedereen die Sami’s onschuld beseft (vervolging van hem zou niet mogelijk zijn geweest vóór de goedkeuring van de Patriot Act) en hem steunt, krijgt plotseling een huisbezoek van de FBI en IRS om hen te intimideren tot stilte. De tactiek werkt. Sami’s steun is afgenomen.

En ten minste twee afgezette leiders van naties – Slobodan Milosevic van Servië en Saddam Hoessein van Irak – zijn door hun woorden van onrechtvaardige gevangenschap gestegen tot de status van helden in de strijd tegen de Joodse oorlogsmachine die onschuldigen afslacht in veel landen over de hele wereld, en bazuint zijn recht uit om te beweren dat ze een verheven, immuunstatus hebben, waarvan ze volhouden dat niet-joden daar gewoon niet voor in aanmerking komen. Alles wat de westerse pers heeft gezegd over beide belasterde karakters is opzettelijk negatief verdraaid. Mediamanipulatie van de historische feiten is het op een na beste wapen in het arsenaal van de Joodse oorlogsmachine. De eerste is natuurlijk geld.

Orwells ‘nieuwspeak’ komt zo in de non-fictiegeschiedenis terecht in de taal van de Joodse spionageagentschap genaamd de Anti-Defamation League. Iedereen die het onbewijsbare verhaal van gaskamers in de Tweede Wereldoorlog in twijfel trekt, wordt onmiddellijk de gevangenis in gesmeten, vooral als je in Duitsland of Canada woont, twee satellietpadden naar de door joden gecontroleerde VS / VK / Israëlische as van het kwaad die nu de planeet plunderen voor winst .

Joodse waarnemers van deze uitspraken vervallen onmiddellijk in hun onoprechte fusillade van laster onder de vlag van hun cynische credo – antisemitisme – de meesten, zonder te beseffen dat vele miljoenen mensen nu op de hoogte zijn van eeuwenlange plannen van elitaire organisaties van de wereld – met name kerken – om de geest van de menselijke burgers van deze planeet te ondermijnen en te beheersen. De joden zijn niet zonder een zeer merkwaardige geschiedenis van ineenstortingen van samenlevingen waarin ze op de voorgrond zijn gekomen: Rome, Venetië, Spanje, Groot-Brittannië, Rusland, Duitsland en nu de Verenigde Staten.

Tegenwoordig verbieden nieuwe wetten in de meeste westerse landen (willekeurige geografische afdelingen van de monolithische sociale kracht die bekend staat als het Corporate West) zelfs het bespreken van dergelijke zaken. De macabere juridische fraseologie die de gedachtecontroleurs gebruiken, is ‘de herinnering aan de doden belasteren’.

De grote lach hierin, zoals een van mijn collega-alarmisten ooit zei, is dat de makers van deze wet bezorgdheid kunnen veinzen over de reputatie van overleden martelaren, maar ze geven beslist niet veel om de levenden, te oordelen naar ander gedrag van de dezelfde groep.

Maar dit is niet om te lachen. Omdat het echte probleem de vrijheid van meningsuiting voor iedereen is, en meer nog, het gaat om de vrijheid van denken.

Feit: in de meeste landen van het Westen van het bedrijfsleven beschouw je misschien niet eens die veel verguisde bewering die met zekerheid wordt uitgebazuind door mannen met zo’n intellectuele integriteit als Rudolf en Zundel, die allebei worden afgedaan als blanke supremacisten en afgezonderd van het rijk van menselijke communicatie zodat de rest van de wereld niet de informatie zal krijgen die Joden zo wanhopig proberen te verbergen – namelijk over hun trouweloosheid tijdens de Tweede Wereldoorlog en hun controle over de financiële krachten die hen in staat stellen alle grote regeringen in de wereld.

De decaan van de Holocaust Revisionistische beweging, Robert Faurisson van Frankrijk, drukt het al bijna 30 jaar het beste uit. “Laat me een nazi-gaskamer zien of teken me een nazi-gaskamer!”

En in al die tijd, ondanks de alomtegenwoordige en obscene hysterie van joodse rioolverhalen, moet dit bewijs dat het bestaan van de gaskamers van Auschwitz aantoont, nog naar voren worden gebracht voor uitgebreid openbaar onderzoek. Er kan maar één antwoord zijn op dit mysterie.

Maar met berekende refreinen van geritualiseerde rouw, sluipt de nieuwe joodse holocaustreligie de wereld rond, verspreid door de inspanningen van een krachtig maar clandestien netwerk van joodse supremacisten, het onderdrukken van het denken en het bevorderen van joodse losbandigheid en armoede en ellende voor iedereen waar het zich ook verspreidt.

Dit is het resultaat, ondanks de beste inspanningen van de wereldwijde Joodse spinmachine – die openbare scholen en medische beroepen omvat – om te proberen ons ervan te overtuigen dat er een opzettelijk beleid was om een bepaalde etnische groep uit te roeien tijdens de Tweede Wereldoorlog, en vooral, dat dit een tragedie is die we moeten aanbidden.

Niemand twijfelt eraan dat er Joden zijn omgekomen, hoewel het werkelijke aantal terugloopt tot 875.000, een aantal dat ooit werd gerapporteerd door de Associated Press. Maar het is het argument over de vergassingen en andere bijzaken die de Joden in een kwaad daglicht stellen, dat al deze mensen naar de gevangenis stuurt.

Daartoe zijn in de Verenigde Staten honderden, zo niet duizenden Holocaustmusea ontstaan, allemaal gefinancierd met dollars van de belastingbetaler. Goh, stel je dat voor? Wat is er gebeurd met de scheiding van kerk en staat? (Ja, ik weet het; Bush heeft het in handen.)

Zoals de scherpzinnige joodse criticus Norman Finkelstein heeft opgemerkt, heeft de joodse gemeenschap de spot gedreven met fatsoen door deze Holocaustaanbidding door de strot van alle anderen te duwen. Lenni Brenner en andere relatief objectieve joodse waarnemers hebben de trieste rol opgetekend van internationale joodse organisaties die medeplichtig zijn aan Hitler bij de manipulatie van de joodse bevolking van Europa met het doel een joodse staat in Palestina te bedriegen.

Toch blijven de meeste joodse critici van joods gedrag de fundamentele fictie van de Duitse vergassingen ontkennen, ook al betreuren ze de pathologie van de joodse neiging om te suggereren dat joodse doden op de een of andere manier waardevoller zijn dan niet-joodse doden.

En iedereen die probeert weerstand te bieden aan deze tirannie die de gedachte onder controle heeft, als ze zich in de wrede satellietlanden van de Corporate West-as van het kwaad bevinden, wordt onmiddellijk het zwijgen opgelegd en in de gevangenis geworpen omdat hij dingen zegt die simpelweg niet zijn toegestaan door onze Joodse bewakers.

Misschien een nog erger effect is dat honderden anderszins progressieve nieuwsbronnen in feite worden belemmerd om zelfs maar eerlijk te rapporteren over deze zeer cruciale kwestie voor de menselijke ontwikkeling vanwege deze waanzinnige wetten met betrekking tot haatzaaien over de Holocaust die zich over de hele wereld verspreiden.

Ironisch genoeg komt de echte haatzaaiende taal van de mensen die deze wetten hebben aangenomen.

De bewering dat zes miljoen Joden door Duitsers in gaskamers zijn vermoord, staat niet in het licht van kritisch en objectief onderzoek, en heeft dat ook nooit gedaan. Alleen de zionistische spinmachine, die veel meer van je gedachten beheerst dan je weet, aandringen op de fictie, de propaganda herhalen, heeft het mogelijk gemaakt dat dit verkeerde idee in de publieke opinie werd gegrepen. Noem het het Lee Harvey Oswald-principe.

Het is slechts een verdraaide legende van herinnerde ellende die wordt gevoed door een zelfreferentiële hysterie gebaseerd op een oud edict dat verklaart dat een willekeurige groep mensen in de woestijn voor altijd zo enorm superieur is aan elke andere groep mensen op de planeet dat ze kan zonder straf een misdaad begaan tegen een niet-jood. En dit is precies de waanzin die onze wereld vandaag de dag in een dodelijke greep houdt.

Het proces van Ernst Zundel, een nep Joods circus als er ooit een was, is uitgesteld tot na de vakantie. De Duitse rechter ontsloeg de advocaat van Ernst en stelde een geschiktere advocaat van de staat aan. Is er een duisterder beeld van gerechtigheid in het Corporate Westen dan dit? Zeker, elke dag.

Gerechtigheid in het zakelijke westen wordt tegenwoordig gekenmerkt door door de Amerikanen ingehuurde huursoldaten in zwarte kappen die runderstokken gebruiken in de openingen van mensen waarvan ze weten dat ze onschuldig zijn. Dat is het kenmerkende gedrag van de echte as van het kwaad: Groot-Brittannië, Israël en de Verenigde Staten.

De rest van de wereld laat deze situatie misschien niet veel langer aanhouden, vooral omdat de Joodse infiltratie van de Amerikaanse regering, evenals de Amerikaanse entertainment-, medische en financiële systemen als doel heeft de ineenstorting van de hele wereldmaatschappij en de bijgevolg lucratieve vuurverkoopwinsten die beschikbaar zullen zijn tijdens het herstelproces van een ingestorte wereldstructuur. Het is een plek waar we naartoe gaan waar vrijheid gewoon niet op het menu staat.

Van de twee activisten voor vrijheid van meningsuiting die nu in Duitsland gevangen zitten (Irving was 16 november in Oostenrijk), is Germar Rudolf wellicht de belangrijkste arrestatie. Zijn oeuvre is zo academisch nauwgezet en zijn conclusies zo definitief en overtuigend dat de Joden die de zionistische moordmachine runnen hem gewoon van de straat moesten krijgen.

Zoals Michael Hoffman meldde:

Van alle wetenschappers die het gaskamergaren van Auschwitz onder de loep hebben genomen, was Rudolf de meest nauwgezette en emotieloze. Zijn deportatie voor een gevangenisstraf in de Duits-Israëlische bananenrepubliek is een tragedie. Beweren dat hij rassenhaat aanwakkerde omdat hij het dogma van moorddadige gaskamers in twijfel trok, is als het arresteren van een wetenschapper die vraagtekens plaatst bij het katholieke dogma van de maagdelijke geboorte omdat het ‘haat’ tegen Italianen zou kunnen aanwakkeren. Dit is gewoon te dom.

En nog griezeliger, nu, als je aandacht schenkt aan het bedrijfsnieuws, zie je bijna elke dag nieuwe verhalen: mensen worden meegesleurd omdat ze niet de juiste gedachten hebben, mensen worden tientallen jaren gevangen gezet omdat ze simpelweg gedachten hebben en acties ondernemen die laten zien dat ze hebben een gevoel van menselijkheid en eerlijkheid, en zijn niet bereid om de gemakkelijke leugens te accepteren van een sociaal establishment dat doordrenkt is van Joods geld, en die alle feiten van het bestaan verdraait voor winst.

Denk je dat mijn uitspraken overdreven zijn? Beschouw dit eens – de centrale kern van het Holocaustdebat: de gaskamers in Auschwitz. Deze gewaagde bewering, die alle politieke transacties in de wereld heeft vertekend sinds het zou hebben plaatsgevonden in 1945, is slechts het laatste overgebleven stukje overdrijving van een veel groter en veel belachelijker gevolg van belachelijke beweringen die in de loop van de tijd door Joodse media naar voren zijn gebracht. om holocaustkoorts populair te maken. Deze variëren van het gebruik van de huid van dode joden om lampenkappen en zeep te maken. De term Holocaust zelf komt voort uit een uitdrukking die door een beroemde schrijver werd gebruikt en die nu onjuist is gebleken. De joodse hysterische Elie Wiesel won de Nobelprijs voor literatuur voor zijn verhalen over de Holocaust, en zijn critici hebben bewezen dat zijn uitspraken fictief zijn. Hier is de beoordeling van Faurisson: Elie Wiesel gaat door voor een van de meest gevierde ooggetuigen van de vermeende Holocaust. Toch maakt hij in zijn zogenaamd autobiografische boek Nacht geen melding van gaskamers. Hij beweert in plaats daarvan getuige te zijn geweest van het levend verbranden van Joden, een verhaal dat nu door alle historici wordt verworpen. Wiesel hecht waarde aan de meest absurde verhalen van andere ‘ooggetuigen’. Hij verspreidt fantastische verhalen van 10.000 personen die elke dag in Buchenwald naar hun dood worden gestuurd. Toen Elie Wiesel en zijn vader, als Auschwitz-gevangenen, de keuze hadden om ofwel te vertrekken met hun terugtrekkende Duitse ‘beulen’, of in het kamp achter te blijven in afwachting van de Sovjet ‘bevrijders’, besloten de twee te vertrekken met hun Duitse ontvoerders. Het wordt tijd, in naam van de waarheid en uit respect voor het oprechte lijden van de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog, dat historici terugkeren naar de beproefde methoden van historische kritiek, en dat het getuigenis van de Holocaust ‘ooggetuigen’ wordt onderworpen aan strenge controle in plaats van onvoorwaardelijke acceptatie.

Een andere waarnemer van het Holocaust-debacle schrijft:

Natuurlijk heeft de Holocaust plaatsgevonden, in algemene zin. De vraag is hoeveel ervan is gebeurd. Alleen een idioot zou zeggen “de Holocaust heeft niet plaatsgevonden”. De andere kant probeert te doen alsof revisionisme ‘holocaustontkenning’ is. Als je zegt “de Holocaust is niet gebeurd”, speel je hen gewoon in de kaart en breng je het revisionisme in diskrediet. http://www.geniebusters.org/915/04g_gas.html

De bovenstaande link somt zes redenen op waarom het gaskamerverhaal een leugen is, die ik zal samenvatten.

1. De kamer die volgens Joden de gaskamer van Auschwitz was, is dat duidelijk niet en was dat ook niet (open de link en bekijk de documentaire foto’s).

2. Duitsers zijn nauwgezette recordhouders. Na de Tweede Wereldoorlog zijn veel documenten in beslag genomen. Geen enkele bevatte ooit geschreven plannen om Joden uit te roeien.

3. Er zijn geen live foto’s van mensen die worden vergast in Auschwitz.

4. Joodse getuigenverklaringen bewijzen niet dat er gaskamers waren.

5. Standaard (joodse) naslagwerken zijn niet te vertrouwen.

6. Hitler maakte openlijk zijn bedoelingen bekend en de nazi’s pleegden openlijk wreedheden.

Er is geen geldig bewijs voor het bestaan van gaskamers in Auschwitz, alleen een gezamenlijke inspanning van Joodse media om mensen ervan te overtuigen dat ze er waren.

Denk na over de redenen waarom dit gebeurt en kijk hoe ze betrekking hebben op uw eigen gezondheid.

Deze gedachten moeten worden gearticuleerd.

Mensen zijn fatsoenlijke mensen, geen robotoïden die door sociale krachten omgevormd moeten worden tot banale, hersendode volgzaamheid.

De oneindige bloem die het menselijke individu is, moet worden gekoesterd en niet gecontroleerd, misbruikt en vermoord om redenen die leugens zijn.

Dames en heren: enkelen van u weten dit al, maar de meesten van u niet. Let vooral op het aantal ogenschijnlijk vooruitstrevende publicaties die dit verhaal niet zullen vertellen omdat het over joden gaat. Beseft u nu dat u zelf een gevangene bent in de Joodse oorlog tegen de vrijheid van meningsuiting?

Als je daar op je bank zit te lezen, in je comfortabele huis, een Hollywood-film kijkt, bedrijfsvoedsel eet, gelooft in een hippe, synthetische god, een met aspartaam beladen cola light opzuigt, heb je enig idee van wat de dichter William Blake noemde ooit ‘mind-forg’d manacles?’

Wees voorzichtig met wat je denkt. Je kunt er op elk moment voor worden veroordeeld, vooral als je denkt dat het over Joden gaat. Dit is de nieuwe Amerikaanse manier. Ik vraag me af waar het vandaan kwam.

Oorspronkelijk gepubliceerd: http://www.rudemacedon.ca/kaminski/05/1118-speech.html

https://www.johnkaminski.org/index.php/john-kaminski-american-writer-and-critic-2/16-best-kaminski-stories/61-the-jewish-war-on-freedom-of-speech