Over de verkiezingen in de V.S. 6

Herbloggen van de DE LELIJKE WAARHEID. Google translate gebruikt en niet aangepast. Ik kom niet uit de kromme zinnen maar ik begrijp ze wel. Ga eventueel naar het engels.

VERKIEZING 2020 geplaatst op 13 NOVEMBER 2020

Trump Card – De mogelijke / waarschijnlijke arrestatie van Joe Biden en de helft van het Congres wegens verraad voorafgaand aan de zetel van het Electoral College in december

Ed opmerking: Voor degenen die alle mogelijkheden en variabelen in de huidige politieke vergelijking stoppen en wat er op de weg zou kunnen / kunnen komen en hoe dit allemaal kan verlopen, onthoud iets: DJT heeft Biden DEAD TO RIGHTS. Biden geeft op de band toe dat hij ‘hoge misdaden’ heeft toegegeven, namelijk het gebruik van zijn kantoor als VP tijdens de Obama-jaren bij het vernietigen van een strafrechtelijk onderzoek in de Oekraïne waarbij zijn zoon Hunter betrokken was, zoals hieronder onthuld, namelijk.

https://www.facebook.com/watch/?v=797504800724150

Wees er ook zeker van dat Biden bij dit alles absoluut de enige schuldige is. Pelosi en het grootste deel van het DNC-moeras, waaronder ongetwijfeld een aanzienlijk aantal huidige leden van het Huis, maken zich ook schuldig aan verschillende ‘zware misdaden’ en zijn dus onderhevig aan aanklacht / arrestatie / vervolging door het ministerie van Justitie van DJT, namelijk –

–US Constitution, Article I, Section 6, Clause 1–

De senatoren en vertegenwoordigers zullen in alle gevallen, met uitzondering van verraad, misdrijf en vredesbreuk, worden bevoorrecht van arrestatie tijdens hun aanwezigheid op de zitting van hun respectievelijke huizen en bij het daarnaartoe gaan en daaruit terugkeren; en voor enige toespraak of debat in beide huizen, zullen ze op geen enkele andere plaats worden ondervraagd.

Het is heel interessant, heel interessant inderdaad, hoe DJT specifiek het woord ‘verraad’ gebruikte bij het beschrijven van de inspanningen van Pelosi en de 2 Israëlische spionnen Nadler en Schiff in het beschuldigingsproces van DJT, namelijk:

‘Trump suggereert dat Pelosi verraad pleegde,’ onmiddellijk zou moeten worden afgezet ‘

De heuvel

President Trump suggereerde zondag laat dat spreker Nancy Pelosi (D-Calif.) Schuldig was aan verraad en “onmiddellijk” zou moeten worden afgezet.

Nancy Pelosi was op de hoogte van alle vele leugens en massale bedrog van Adam Schiff tegen het Congres en het Amerikaanse volk in de vorm van een frauduleuze toespraak die willens en wetens werd uitgesproken als een meedogenloze oplichter, en de illegale ontmoetingen met een zeer partijdige ‘klokkenluider’ en advocaat, ”Tweette hij.

‘Dit maakt Nervous Nancy net zo schuldig als Liddle’ Adam Schiff voor High Crimes and Misdemeanors, en zelfs Treason. Ik denk dat dat betekent dat zij, samen met al degenen die met hen samenspannen, allemaal onmiddellijk moeten worden afgezet!

Dat DJT SPECIFIEK ‘Verraad’ noemde, was niet zomaar een ongeluk. Het is de enige misdaad die wordt gespecificeerd in de Amerikaanse grondwet en hij kent ONMIDDELLIJK de aard van de zoek-en-vernietigingsmissie die tegen hem is gevoerd sinds zijn dagen als ‘kandidaat’-DJT, die allemaal uit Israël komt om te stoppen dood in zijn sporen zijn plannen voor de ‘Deal of the Century’ die het beest dat bekend staat als Judea achter bepaalde grenzen zou kooien.

–US Constitution, Artikel III, Sectie 3, Clausule 1–

Verraad tegen de Verenigde Staten zal alleen bestaan in het voeren van oorlog tegen hen, of in het aanhangen van hun vijanden door hen hulp en troost te geven. Niemand zal worden veroordeeld wegens verraad, tenzij op getuigenis van twee Getuigen van dezelfde openlijke daad, of na bekentenis ter openbare terechtzitting.

Als POTUS DJT niet in staat is om gerechtigheid te zien geschieden in de rechtbanken, namelijk de gestolen verkiezingen van 2020, kan zijn ‘Trump’-kaart zijn dat Biden met handboeien zijn huis uit heeft gesleept, omdat het bewijs tegen hem zijn eigen vond plaats in die video.

Als ook een aanzienlijk aantal House-leden wordt gearresteerd, in het bijzonder, in de woorden van POTUS DJT zelf, ‘allen die samenspannen’ met Pelosi, Nadler en Schiff, zou het House ‘rood’ worden, wat Republikeins betekent, en aangezien de grondwet bepaalt dat bij een betwiste verkiezing het kiescollege niet kan worden gezeteld om te stemmen, waarna de stemming volgens een juridische procedure naar de HoR gaat.

Hoe dan ook, wat het betekent is dat elke grote stad in Amerika in vlammen opgaat, allemaal onderdeel van de geplande vernietiging van Rome / Amerika volgens de eisen van Judea, zoals specifiek uiteengezet in de religieuze teksten die dienen als de ‘ grondwet ‘voor het jodendom, te weten-

‘De heidenen en hun koningen zullen tot uw licht komen en tot de glans van uw hemelvaart …

U zult hun melk drinken en melk halen uit de borsten van hun koningen …

Terwijl u de rijkdommen van de heidenen verslindt, zullen zij zich beroemen op uw grootheid en zich overgeven voor u al hun goud en wierook, en de kinderen van degenen die u vervolgden, zullen zich voor u neerbuigen, terwijl allen die u verachtten, voor uw voetzolen ter aarde zullen vallen …

De zonen van vreemdelingen zullen uw muren bouwen en hun koningen zullen u dienen, aangezien uw poorten dag en nacht open blijven, zodat de rijkdom van de heidenen aan uw voeten zal worden gelegd terwijl hun koningen in nederige processie voor u worden geleid …

Want de natie die niet zal buigen en u zal dienen, zal omkomen, het zal volledig vernietigd worden …

–Boek van Jesaja

(Herbloggen vanwege de invalshoek. Ik ben het niet met alles eens.)

Lees meer:

lees ook: http://stateofthenation.co/?p=38492

lees ook: https://www.unz.com/article/election-bomb-shell-the-us-constitution-goes-to-court-or/

lees ook: https://www.americanthinker.com/articles/2020/11/this_is_war_.html#ixzz6fCWCL9lo

lees ook: https://thenationalpulse.com/exclusive/biden-un-state-picks-are-ccp-consultants/

lees ook: staatsgreep nog steeds aan de gang: http://stateofthenation.co/?p=39079

lees ook over raadselachtige verkiezingen: https://www.sott.net/article/445010-Reasons-why-the-2020-presidential-election-is-deeply-puzzling