Over wat je allemaal niet hoort bij de MSM

Herbloggen van Makow. Google translate gebruikt en niet aangepast.

Slowakije dwong 3,5 miljoen mensen om een twijfelachtige COVID-test te doen 29 november 2020

OMG! Ze ontdekten dat een procent van de bevolking “COVID” heeft

“Degenen die weigerden de tests af te leggen, worden uitgesloten van het leven, krijgen huisarrest, mogen niet werken, eten of medicijnen kopen. De wereld moet weten wat er aan de hand is. Slowaakse burgers werden het slachtoffer van Mengele’s experimenten en genocide. “

door Memfer (henrymakow.com)

Bratislava – Op 31 oktober 2020 gebruikte de Slowaakse premier Igor Matovič bedreigingen en intimidatie om mensen te dwingen COVID-19, experimentele antigeentests, te doen. De Wereldgezondheidsorganisatie WHO heeft de testkit een vrijstelling verleend voor het experiment met Slowaakse burgers.

Testen wordt ook uitgevoerd door dierenartsen!

map_of_slovakia.jpg

“In een pilottest die vorige week in de Slowaakse stad Bardejov werd uitgevoerd, traden er onmiddellijk na het testen ernstige ziekten op, en na een gedwongen massavergadering liepen ze ook andere ziekten op, zoals griep en COVID-19.

De regering van de Slowaakse Republiek mobiliseerde het Slowaakse leger en de politie en nodigde buitenlandse troepen uit Oostenrijk en Hongarije uit en er werden ook uniformen van het Amerikaanse leger gezien . Degenen die weigerden de tests af te leggen, worden uitgesloten van het leven, krijgen huisarrest, mogen niet werken, mogen geen voedsel of medicijnen kopen. De wereld moet weten wat er aan de hand is. Slowaakse burgers werden het slachtoffer van Mengele’s experimenten en genocide.

“Vandaag zijn we het slachtoffer, maar als wij burgers van de hele wereld niet in opstand komen, ben jij morgen het slachtoffer. Deel alstublieft, onderteken petities, protesteer, verdedig jezelf, vandaag is het testen, morgen zou de vaccinatie moeten zijn!”

Ter informatie: de Slowaakse regering “leende” van Oostenrijk precies 33 medici uit het leger, dus het was echt een “enorme” maçonnieke hulp om de hele natie op de proef te stellen.

De “vrijwillig” (onder bedreiging van baanverlies of hen niet naar het ziekenhuis of zelfs de supermarkt te laten gaan!) Geteste meerderheid (meer dan 3,5 miljoen op 5 en een half) ontving een blauw certificaat (dat noem ik ” čertifikát “, zoals čert in het Slowaaks duivel of demon betekent) met drie covid-zessen in de linker benedenhoek.

De landelijke toetsing was wettig, aangezien deze niet was goedgekeurd door het Slowaakse parlement. Sommigen vermoeden zelfs dat Slowakije door globalisten is uitgekozen als een wereldwijde proeftuin voor “vrijwillige” tests en later “vrijwillige” vaccinatie vanwege de vreedzame mentaliteit van Slowakije.

Dus op Halloween en de dag erna stonden miljoenen mensen in de rijen buiten in de koude regen, soms een paar uur, om op antigenen te worden getest. Tegelijkertijd was het verboden om meer dan 5 mensen tegelijk te ontmoeten, zelfs familieleden. De overheid raadde mensen ouder dan 65 jaar aan om thuis te blijven en de tests niet bij te wonen, maar nadat het was gedaan, realiseerden ze zich dat ze niet naar de dokter of bank mochten gaan of zelfs hun pensioen op het postkantoor mochten opnemen.

Toen zei de premier op tv dat de negatieve test vals negatief kan zijn en dat mensen niet zonder reden naar buiten mogen.

Mensen konden niet naar de begraafplaats om de rustplaatsen van hun overleden familieleden te bezoeken (een wijdverbreide praktijk op de dag na Halloween NB. 1 en 2 nov. : Allerheiligen en Allerzielen), zelfs niet met het negatieve resultaat van de test.

Ze kregen te horen dat ze de kaars in plaats daarvan thuis moesten aansteken. Toen zei de premier (tussen haakjes, bekende plagiaat en belastingfraude) Matovič: “Het spijt me dat ik je gedwongen heb om jezelf te gaan testen.”

19-11-Slowaaks-Protests.jpg

Geen wonder dat op de 31e verjaardag van de zogenaamde Gentle Revolution (wat natuurlijk oplichterij was) enorme menigten van meer dan tienduizend mensen de straten en pleinen opkwamen, waarvan de overgrote meerderheid zonder gezichtsluiers. https://peoplesdispatch.org/2020/11/19/on-anniversary-of-velvet-revolution-slovakian-left-denounces-betrayal-of-people/

In een bizarre wending werd het podium gedeeld door sympathisanten van de Slowaakse nazi-marionettenstaat (Volkspartij Onze Slowakije) en commies (Communistische Partij van Slowakije). Maar er was ook een hoofdredacteur en uitgever van het Slowaakse echte nieuwsmagazine Zem a vek, de heer Rostas, aan het woord (het maandblad wordt afgeschilderd als een hybride bedreiging). Natuurlijk heeft de politie tijdens de protesten echte aanvallen op mensen gepleegd en valse vlagaanvallen op zichzelf bedrogen. De politieagenten zonder identificatienummers hebben zelfs zonder duidelijke reden een parlementslid aangevallen en gearresteerd.

Helaas geloven de meeste Slowaakse burgers nog steeds in onzin van bedrijven en dragen ze buiten gezichtsluiers, voornamelijk ingegeven door een wetteloze, ongekende boete van 1.650 euro.

Eerste opmerking van Me1776

Amerikaanse troepen uit Duitsland zijn inderdaad in Slowakije . Dit is een training voor wat er vanaf 1 februari in Amerika zal gebeuren. Gouverneur Brian Kemp van Georgië werkt in het geheim voor Biden en staat de vernietiging toe van al het bewijsmateriaal van de verkiezingen. Dezelfde operatie vindt plaats in Nevada, Minnesota, Michigan, Wisconsin en Arizona.

De CIA voerde de operatie inderdaad uit in samenspanning met agenten van Biden, Obama en Clinton binnen verschillende federale en staatsorganisaties. Tijdens een Skype-bijeenkomst tussen het Biden-team en generaal Milley werd een belofte gedaan door de generaal die militaire steun verzekert voor een ordelijke Biden-overgang.

Eenheden van de 82nd Airborne en 101st Airmobile divisies staan nu op stand-by voor inzet in het DC-gebied om te voorkomen dat GOP acties onderneemt om het Witte Huis te behouden. ANTIFA / BLM wordt nu bewapend door lokale FBI-kantoren in DC, Richmond, Baltimore, NYC, Dover, Annapolis, Boston en Atlanta.

De FBI speelt sinds 2014 een cruciale rol in de opleiding van ANTIFA / BLM onder leiding van het Witte Huis van Obama per John Brennan. Kijk naar Londen om te zien hoe er nu met Trump-aanhangers wordt omgegaan. Een burgeroorlog die naar Amerika komt als feds die loyaal zijn aan de democraten, begint een terreurbewind in te stellen.

Er worden inderdaad lijsten samengesteld van Amerikanen die worden gezien als loyaal aan de president en de grondwet. President en loyale Amerikanen zijn op geen enkele manier klaar voor wat komen gaat.

Massaal hardhandig optreden met massale slachting door linkse federale eenheden met de regering plus vele duizenden plaatsvervangende voormalige veroordeelden die onlangs zijn vrijgelaten. Er wordt ook inlichtingen verzameld over mogelijke invasies van kleine aantallen Chinese veiligheidstroepen die nu buiten Vancouver zijn gestationeerd. Deze mensen spreken allemaal Engels en komen verkleed als de Washington National Guard de grens over.

Dit zullen degenen zijn die belast zijn met het in beslag nemen van belangrijke infrastructuur en de moord op belangrijke GOP-functionarissen in Portland en Seattle. In Texas zal dezelfde operatie worden ingezet als tienduizenden kartelleden uit het zuiden van de grens, gekleed als wetshandhavers, zullen oversteken om hetzelfde uit te voeren. De beoogde steden zijn Austin, Dallas, Houston, El Paso en San Antonio. Burgemeesters van deze steden werken actief samen.

Pas je aan op gerechtelijk niveau en in de kantoren van de gouverneur van 32 staten om ervoor te zorgen dat Trump niet wordt gehoord. Wetgevers worden nu opgezocht. Dit is een staatsgreep. Het gaat al naar de operationele fase. Denk aan Viet Cong tijdens het Tet-offensief. Massaal geweld op nationaal niveau.

Trump heeft wel steun van verschillende speciale eenheden, maar eenheden zijn te klein om veel te doen. In het beste geval kunnen ze de president naar veilige gebieden brengen en bescherming bieden.

Wat er daarna gebeurt, hangt af van het Amerikaanse volk. Biden voert een schokaanval om Amerikanen tot naleving te dwingen. Mediakanaal als conservatieve gebieden zullen te maken krijgen met het afsluiten van alle communicatie en macht, terwijl liberale gebieden worden overspoeld met verhalen waarin Trump wordt beschuldigd van het installeren van een staatsgreep. Operators uit meer dan een dozijn Amerikaanse hatende landen zullen belangrijke hulpprogramma’s aanvallen en diegenen vermoorden die als belangrijke leiderschapstypen worden beschouwd die cruciaal zijn om Amerika veilig te houden.

U kunt dit artikel permanent vinden op https://henrymakow.com/2020/11/slovakia-forced-3.5-million.html

Lees ook: Gary Barnett – De donkere winter zal nooit eindigen 28 november 2020

zig.jpg

De agenda voor de toekomst is om de samenleving in het duister te houden, niet voor één winter, maar voor de eeuwigheid. De tool die voor deze inspanning wordt gebruikt, wordt een dodelijke ‘viruspandemie’ genoemd, maar in werkelijkheid is het gewoon verbazingwekkende propaganda gebaseerd op een leugen, een leugen die volledig afhankelijk is van een zwakke, onwetende en meegaande bevolking.

Alle politieke instellingen zijn manifestaties en materialisaties van macht; ze verstenen en vervallen zodra de levende macht van het volk hen niet langer hoog houdt.” Hannah Arendt

Er wordt een donkere winter voorspeld: het echte plan is voor een donker jaar, een donker decennium en een donkere eeuw door Gary D. Barnett (ingekort door henrymakow.com) https://www.lewrockwell.com/2020/11/gary-d-barnett/there-is-foretelling-of-a-dark-winter-the-real-plan-is-for-a-dark-year-dark-decade-and-a-dark-century/

“Dark Winter verwijst naar een opzettelijk geënsceneerd evenement, gepropageerd door” Johns Hopkins Center for Civilian Biodefense Strategies, … Dit werd gehouden als een simulatieoefening op senior niveau … Die evenementen zijn de afgelopen 19 jaar georganiseerd, maar zijn wordt nu eigenlijk tegen ons allemaal uitgespeeld. Dit is geen oefening, maar realiteit.

Zoals ik al zei in mijn artikel van 18 mei 2020 in Lew Rockwell met de titel “The Coronavirus ‘Dark Winter’ PSYOP: vraag alles en voldoe niet aan een regeringsbesluit:”

De enige echte verdediging die geldig is tijdens deze oefening in massale tirannie is de totale weigering om te voldoen aan alle regeringsmandaten. We bevinden ons midden in de grootste psychologische operatie (PSYOP) in de geschiedenis van de mensheid.”

“De nieuwste term die op de massa gericht is, is de komst van de” Donkere Winter “, wat niets meer is dan op propaganda gebaseerde leugens die bedoeld zijn om de schapen voor te bereiden op een geplande voortzetting en escalatie van deze neppandemie om wereldheerschappij te bewerkstelligen. “

Het was meedogenloos duidelijk dat de afgelopen winter veel schade heeft aangericht in de vorm van lockdowns, isolatie, bedrijfssluitingen, verlies van banen, economische vernietiging, rellen en vernietiging van eigendommen, en medische staat van beleg. Dat hield echter niet op toen de winter voorbij was, aangezien de politieke klasse op bevel van hun bank- en bedrijfsmeesters doorging met vele mandaten, en beweerde dat een tweede en zelfs derde fase spoedig duidelijk zou zijn. Dat had de ogen van velen moeten openen voor de leugen over een ‘donkere winter’, want het was nooit de bedoeling dat er een einde aan kwam. Deze winter zal slechts het begin zijn van voortdurende donkere tijden, tenzij er massale terugslag en massale afwijkende meningen komen. Zodra het Amerikaanse publiek het complot voor een ‘donkere winter’ als legitiem accepteert, zal die duisternis eeuwigdurend zijn vanwege staatspropaganda en leugens.

Dit is de gevaarlijkste tijd in onze geschiedenis, aangezien de staat en zijn meesters de mensen bijna kunnen manipuleren door te geloven dat ‘normaal’ is wat de staat beweert normaal te zijn. Het terugkeren naar normaal eindigde maanden geleden, en elke dag geeft een nieuwe betekenis aan wat wij beschouwen als een normaal leven. De mensen in het algemeen zouden hun eigen gedrag en levenskeuzes moeten beheersen, niet een heersende klasse, maar dat idee is op zijn kop gezet sinds het begin van de samenzwering van de staat ‘Covid’.

Weerstand, met welke middelen dan ook, is essentieel als we ooit weer normaal willen worden en blijven. Het zou binnenkort te laat kunnen zijn om deze koers te veranderen, althans op niet-gewelddadige wijze. Hoe langer deze tirannie zich mag uitbreiden, hoe moeilijker het zal zijn om recht te zetten.

reset-you.jpg

Er komt een ‘donkere winter’ omdat de daders van deze frauduleuze ‘viruspandemie’ er al zeker van zijn dat deze bevolking ziek en verzwakt is door deze totalitaire lockdown en isolatiemaatregelen en mandaten. Ze hebben willens en wetens een plan gemaakt om de vernietiging van het immuunsysteem van de burgers te veroorzaken door hun politieke acties. Door mensen te dwingen hun bedrijf te sluiten, door te oordelen dat economische activiteit verantwoordelijk was voor de verspreiding van virussen, waardoor miljoenen en miljoenen banen werden geëlimineerd, werd deze bevolking verwoest door de ontstane stress en armoede, waardoor ze vatbaarder werd voor ziekte en dood. Nu, met weer een griepseizoen voor de deur, zijn veel, zo niet de meeste mensen in dit land rijp voor ziekte en infectie,

Zodra dit doorgaat naar de volgende geplande fase van deze fraude, wordt de ‘donkere winter’ de donkere lente, de donkere zomer en dan de donkere herfst; net op tijd voor het volgende griepseizoen. Dit is bedoeld als een lopende operatie en zal niet eindigen zonder veel weerstand van de bevolking van dit land. Geloof nooit een woord dat uit de mond van de regering of de reguliere media komt, want degenen die dit land controleren, zijn niet van plan ooit weer normaliteit toe te staan.

De zogenaamde Covid-vaccinatie die zeer binnenkort zal worden vrijgegeven, zal een dodelijke spijker in de doodskist van vrijheid zijn, aangezien lichaam en geest veranderen als gevolg van een aantal biologische agentia, boodschapper-RNA, nanodeeltjes die worden afgegeven door hydrogelinjectie en giftige door de mens gemaakte virussen en adjuvantia kunnen de menselijke gezondheid en het gedrag veranderen. Vermijd deze vaccins koste wat het kost, omdat ze naar mijn mening bedoeld zijn om de controle over de algemene bevolking te versterken.

Er zullen veel angstaanjagende tactieken komen om degenen die momenteel klagen over een vaccin, het gewillig te laten accepteren, mogelijk inclusief de gerichte vrijlating van virussen van biologische wapenkwaliteit. Houd er rekening mee dat dit gemakkelijk deel kan uitmaken van het complot tegen de mensheid, en doe er alles aan om je te verzetten en terug te vechten tegen deze regeringsmonsters.

Bronnen:

Met dank aan John B

Gerelateerd – Het gruwelijke plan van het WEF voor de toekomst

https://www.zerohedge.com/geopolitical/horrifying-future-wefs-vision-post-covid-world

Eerste reactie van JG

Dit artikel is “perfect”! Ze maken optimaal gebruik van de zelfvernietigende medeplichtigheid van het overweldigende publiek aan deze psyop. Ja, je hebt verzet gehad, maar niet genoeg om hun spelplan te wijzigen.

Totdat het publiek beseft dat hun vrijwillige gehoorzaamheid aan de Covid Martial Law hun geen goed doet en misschien niets oplevert, zullen ze een standpunt innemen en een einde maken aan deze onverantwoordelijke aanval op hun door God gegeven vrijheden.

Ik ben trots op de mensen die dit Thanksgiving-weekend hebben gereisd en hun dierbaren voorrang hebben gegeven op gefabriceerde “gegevens” en de angst voor MSM.

Het leven van de lafaard om jezelf op te sluiten in je kamer met je masker aan levert je helemaal geen beloning op, je bent nutteloos voor iedereen, inclusief jezelf. Als het leven niet geleefd en gedeeld kan worden met anderen, dan is er iets mis met die foto. / dat beeld, dat idee

U kunt dit artikel permanent vinden op https://henrymakow.com/2020/11/gary-d-barnett–dark-winter-wi.html

Henry Makow behaalde zijn Ph.D. in Engelse literatuur van de Universiteit van Toronto in 1982. Hij verwelkomt uw opmerkingen op henry@henrymakow.com

reacties voor “Gary Barnett- Dark Winter Will Never End”

Tony B zei (28 november 2020):

Henry, deze satanisch gemotiveerde wannabe-heersers van alle op aarde verzuimen altijd om een echt plan te maken om God ervan te weerhouden hen te stoppen, om voor de hand liggende redenen. Of ze nu wel of niet in Hem geloven, ze zijn niet in staat om hem te stoppen. Hun uiteindelijke plan is alleen in samenspraak met de macht van de duivel om meer zielen voor de eeuwigheid naar de hel te brengen.

Ja, de mensen moeten zelf opstaan en deze wereldwijde satanische aanval op door God gegeven VRIJE WIL voor alle mensenlevens weigeren. Maar de wereld is zo openlijk satanisch geworden dat EEN WARE TERUGKEER NAAR DE GOD VAN ALLE SCHEPPING EEN DEEL MOET ZIJN VAN HET WAPEN VAN ELK PERSOON, anders zal alles machteloos zijn.

Zoals de Maagdelijke Moeder van God vaak heeft gezegd, samen met vele echte christenen zoals Padre Pio van de vorige eeuw, die dingen op deze aarde deden, zullen maar weinigen voor mogelijk houden, Maria’s rozenkrans is het krachtigste wapen op de huidige aarde. Zijn “wapen” is precies wat Pater Pio de rozenkrans noemde, waar hij vele keren per dag zijn toevlucht tot nam. Elke echte studie van zijn geschiedenis bewijst dat het hem wereldvreemde krachten gaf die door de meeste seculiere mensen als sciencefiction werden beschouwd, net als Mary’s Miracle of the Sun in Fatima, Portugal, waar meer dan 70.000 mensen getuige van waren, waarvan velen de spot dreef maar nederig achterlieten. , waaronder Portugal dat toenmalige vrijmetselaars regeerde.

Een massale echte terugkeer naar deze speciale gunst aan God en Zijn moeder zou het einde betekenen van deze satanische oorlog tegen de mensheid, zeer snel gevolgd door een veel betere wereld om in te leven met een gebroken satans macht.

Het alternatief om te proberen deze geestelijke oorlog te voeren met nietige wereldse motivatie, nietige wereldse wapens, zal op zijn zachtst gezegd afschuwelijk zijn.

Robert K zei (28 november 2020):

“We zullen ons moeten voorbereiden op de volgende [golf]. Dat, zou ik zeggen, zal deze keer aandacht krijgen [grijns]” – Bill Gates, 28 juni 2020)

Jean zei (28 november 2020):

Hij heeft gelijk.

We bevinden ons in de gevaarlijkste tijd in onze geschiedenis.

Als de herverkiezing van TRUMP zo belangrijk is, is het slechts een stap om de ergste dreiging tussen twee poppen te elimineren.

Het is een rokend pistool … om de chaos te bestendigen.

De belangrijkste bedreiging is vaccinatie.