Over het verval van Forum voor Democratie

Op Opniniez.com schrijft Robert Raupach op 25-11-2020 een artikel met de kop: Chaos binnen FvD kent één verliezer: de rechtse kiezer

Hij schetst “The Bigger Picture” zoals hij dat noemt.

Ik deel deze link omdat ik denk dat dat zo is. Er is naast menselijk drama en partijgekonkel een grote verliezer: de rechtse kiezer die snakte naar een ander geluid.

Herbloggen omdat ik vanaf het begin van FvD een paar vragen had: is dit gecontroleerde oppositie? Gaat dit wel goed? Gaat dit net als LPF en Pim Fortuyn? Ik heb mijn hart vaak vastgehouden. Steeds was er een gedachte: als dit geen gecontroleerde oppositie is, dan wordt deze partij een bedreiging en dan wordt hij (van binnenuit) opgblazen. Er wordt geïnfiltreerd. Dat lijkt naar mijn mening te zijn gebeurd. Denk niet dat er in Nederland geen deep state is. Die is er in alle hoeken en kieren. Deze partij is een bedreiging voor Rutte zoals Verdonk dat was, Fortuyn, Wilders. Dan kan hij (?) niet toelaten. Op de linkerflank gebeurt nu hetzelfde bij de SP. Vertrouw Groen Links vooral niet. En let ook op wanneer het naar buiten brengen begint. Bij verhoren over het functioneren van de belasting dienst. Als iedereen over Baudet praat, praat niemand over het disfunctioneren van Wiebes en Asscher. Ik kies geen politieke kleur of partij. Ik constateer dat je nergens meer over kunt praten want alles wordt geframed met “foob” of antisemiet e.d. De emotie gaat een eigen leven leiden net zoals het frame. Kritiek op Soros? Soros is jood, dus kritiek op hem maakt je antisemiet wat natuurlijk belachelijk is. Alles wordt in de sfeer van W.O. 2 getrokken: Hitler! Nazi! Führer! Bart Nijman van Geen Stijl noemde Baudet Führer. Denk niet dat er in Nederland geen gekochte journalisten zijn. Ook binnen de alternatieve media worden vieze kwaadaardige spelletjes gespeeld.

We moeten steeds beter oppassen want bijna overal wordt er geïnfiltreerd en wordt er goed met kwaad verbonden. Ik ben niet paranoia. Maar het probleem is dat bijna niemand meer iets aan kan kaarten want: Complotgekkie! Ik vind het steken van messen in ruggen te walgelijk voor woorden en dat verdient niemand en ik ben verbaasd over nog al wat personen maar ik ben nooit te oud om te leren.

Het is erg verdacht dat dit vlak voor de verkiezingen gebeurt. Dit wordt ongetwijfeld vervolgd. We zijn een verweesde samenleving. ( Pim Fortuyn)

Wee hun die het kwade goed noemen en het goede kwaad; die duisternis voorstellen als licht en licht als duisternis; die bitter doen doorgaan voor zoet en zoet voor bitter. Wee hun die in eigen oog wijs zijn en in eigen oordeel verstandig. Jesaja 5, 20-21. In die tijd zei Jezus tot zijn leerlingen: “Wacht u voor de valse profeten, mensen die tot u komen in schaapskleren maar van binnen roofzuchtige wolven zijn. Aan hun vruchten zult ge ze kennen. Plukt men soms druiven van dorens of vijgen van distels? Zo brengt iedere goede boom goede vruchten voort, maar de zieke boom brengt slechte vruchten voort. Een goede boom kan geen slechte vruchten dragen noch een zieke boom goede vruchten. Iedere boom die geen goede vruchten voortbrengt wordt omgehakt en in het vuur geworpen. Aan hun vruchten dus zult ge ze kennen.” Matteüs 7,15-20)

Bij Niburu zag ik een andere kop voor forum voor democratie valt door de mand:

De geplande ontmanteling van Forum voor Democratie donderdag, 26 november 2020

Zij schrijven:

Bewuste verwoesting forum voor democratie. Wat een toeval, dat enkele maanden voor de Tweede Kamerverkiezingen de partij Forum voor Democratie als een kaartenhuis in elkaar stort.

Thierry Baudet vertrekt plotsklaps, komt weer terug, gaat weer weg, ook andere kopstukken vertrekken en de stemmers blijven verbijsterd achter.

Er zijn natuurlijk mensen die overal een toevallige samenloop van omstandigheden in zien en zo zal dat ook het geval zijn bij de ineenstorting van Forum voor Democratie. Dat dit dan net gebeurt vlak voor de Tweede Kamerverkiezingen is dan wel zuur voor de stemmers, maar shit happens.

Of, heeft dit alles niets met toeval te maken en is het een bewuste keuze om nu die partij te laten ontploffen?”

Zij schreven eerder ook over Forum voor Democratie

Een overheid wordt per definitie gevormd door psychopaten en per definitie zullen er dan ook bepaalde doofpotten nooit door overheden worden opgelost. Dat is onderdeel van het ontwerp.

Het concept overheid is niets minder dan een psy-op, iets wat men “controlled opposition” noemt, ten allen tijde bevolkt door psychopaten.”

En in een later artikel:

Als een partij vanuit ogenschijnlijk het niets, als een komeet omhoog schiet, zoals dat nu is gebeurd met Forum voor Democratie, dan is dat eigenlijk altijd precies de bedoeling en anders loop je groot risico te eindigen als Pim Fortuyn.”

Zij halen ook een link aan over Trump als rattenvanger. En over Macron. En ze verwijzen naar een link over de Protocollen van Zion.

“Zoals Trump de rol van rattenvanger” vervulde in Amerika en Macron in Frankrijk, zo vervult Baudet naar alle waarschijnlijkheid die rol in Nederland. De tekenen wijzen er in ieder geval op.

Uit de Protocollen van Zion:

Er is niets gevaarlijkers dan de persoonlijke energie; wanneer zij verstand achter zich heeft, dan is ze machtiger dan miljoenen mensen, onder wie we tweedracht hebben gezaaid. We moeten daarom de opvoeding van de mensen daarheen leiden, dat zij van iedere onderneming, die energie vereist, hun handen in hopeloze onmacht aftrekken.

Wat er gebeurde met de komst van Thierry Baudet en Forum voor Democratie was dat deze partij begon vol te stromen met enthousiaste mensen, vol met positieve energie. Die in Thierry en Forum de man zagen om de gevestigde orde van de troon te stoten en echte veranderingen teweeg te brengen.”

In dagblad Trouw vond ik een interview met Paul Cliteur. Paul Cliteur: ‘Ik ben solidair met Baudet en zijn ideologische lijn’

Uit het interview “Dat is een zeer zorgwekkend verschijnsel. Je kunt niets meer aan de orde stellen of op een rationele manier over migratie, de grenzen of de EU praten, zonder dat die beschuldigingen erin gefietst worden. Dit is zo intimiderend, dat mensen zich gedwongen voelen in de morele overdrive te gaan en te zeggen dat wat de partij doet ‘heel erg gevaarlijk’ is. Rechtsfilosoof Ronald Dworkin zei al dat de vrijheid van meningsuiting ook moet gelden voor gekke opvattingen. Tegenwoordig staat het innemen van een liberaal standpunt gelijk aan fascisme of racisme.”

Ik vond ook artikelen bij Bron en TPO en Verenoflood.nu en Verenoflood.

NB.: herbloggen en delen van links om bloot te leggen dat je niets meer kunt zeggen. Overal wordt de tweede wereldoorlog bijgehaald. Overal wordt nu met modder gesmeten ( bruin, nazi enz) En je mag alleen het mainstreamverhaal geloven. Dat deed ik ook. Ik heb op de HBS niets anders geleerd.

Inmiddels weet ik dat er andere kanten aan verhalen zitten. Dat is lastig maar ik heb nu eenmaal de rode pil geslikt. Als je hele leven op het mainstreamverhaal is gebouwd, heb je een probleem. Zeker als je het niet kunt loslaten. Dat is een ingewikkeld proces.