Over vrije media en vaccin critici

Herbloggen van Xander zie link onderaan.

Westerse inlichtingendiensten verklaren oorlog aan vrije media en vaccin critici, 25/11/2020

Vaccin critici worden letterlijk ‘staatsvijanden’ genoemd – Overheidsofficial die Pfizer ‘nano’ vaccin moet goedkeuren was vicepresident Productveiligheid bij het bedrijf, maar als u belangenverstrengeling vermoedt, bent u een ‘complotdenker’

De Amerikaanse en Britse inlichtingendiensten hebben de oorlog verklaard aan de vrije media. Ze gaan naar eigen zeggen ‘de waarheid als wapen inzetten’ (HUN ‘waarheid’) om ervoor te zorgen dat iedere kritiek of twijfel aan vaccins en het officiële coronabeleid wordt verpletterd, en mensen straks massaal in het rijtje gaan staan om de eerste van waarschijnlijk een hele serie Covid vaccins te laten inspuiten. Deze ‘cyber oorlog’ tegen de vrijheid van meningsuiting wordt bestuurd door A.I. (kunstmatige intelligenties).

De VS en Groot Brittannië zijn van plan om onafhankelijke journalisten en vrije media, die openlijk twijfelen aan vaccinaties en de ‘goede bedoelingen’ van de farmaceutische industrie, het zwijgen op te leggen. Vragen stellen over de extreme geheimzinnigheid rond de diverse Covid vaccins – zo zijn de ingrediënten in Nederland tot staatsgeheim verklaard, en mag u beslist niet weten wat er permanent in uw lichaam wordt geïnjecteerd en wat dat spul daar echt kan gaan doen – is zeer binnenkort verboden.

Dat de farmaceutische industrie in de VS alleen al in het derde kwartaal van 2019 $ 228 miljoen uitgaf aan ‘lobbyen’ bij politici en parlementariërs (laten we het maar gewoon omkopen noemen) is klaarblijkelijk van geen enkel belang voor de mainstream media (vandaar ook de meer dan terechte term ‘gekochte journalisten’).

Opzichtige belangenverstrengeling omstreden farma gigant Pfizer

Het Pfizer mRNA vaccin met nano deeltjes is nieuwe technologie die nog nooit is goedgekeurd voor gebruik op mensen, maar staat toch op het punt te worden toegediend aan de Amerikaanse bevolking. Dan wil de farma gigant natuurlijk niet hebben dat er massaal aan het product wordt getwijfeld. De mainstream media besteden sowieso geen enkele aandacht aan Pfizers inktzwarte geschiedenis. Zo kreeg het bedrijf miljardenboetes opgelegd voor illegale marketing https://abcnews.go.com/Business/pfizer-fined-23-billion-illegal-marketing-off-label/story?id=8477617 en het omkopen van overheidsofficials om een illegale medicijntest https://www.cbsnews.com/news/pfizer-bribed-nigerian-officials-in-fatal-drug-trial-ex-employee-claims/ waarbij 11 kinderen omkwamen in de doofpot te stoppen.

Voor Pfizer is het dan handig dat Patrizia Cavazzoni, het hoofd van de FDA afdeling Medicijn Evaluatie en Onderzoek die dit medicijn moet goedkeuren, de voormalige vicepresident voor Productveiligheid van Pfizer is, en in die hoedanigheid het aangetoonde verband https://www.classaction.org/zoloft tussen een van Pfizers medicijnen en geboorteafwijkingen wegmoffelde. Maar vermoedt u hier belangenverstrengeling, dan bent u een ‘complotdenker’ die van het internet moet worden gehaald.

Daarmee grijpt de staat steeds dieper in tegen wat ooit als misschien wel de belangrijkste ‘Westerse kernwaarde’ bekend stond: de vrijheid van meningsuiting. Bovendien zijn met name de Westerse landen en media vooral dit jaar overgegaan op het verspreiden van louter nog angstpropaganda en door de overheid goedgekeurde (des)informatie, exact naar het model van de DDR, de Sovjet Unie en Noord Korea.

‘Offensieve cyber operatie tegen anti-vaccin propaganda’

Maandag schreef The Times https://www.thetimes.co.uk/article/gchq-in-cyberwar-on-anti-vaccine-propaganda-mcjgjhmb2 dat de Britse GCHQ in samenwerking met de andere leden van de ‘Five Eyes’ alliantie (VS, Australië, Nieuw Zeeland en Canada) ‘een offensieve cyberoperatie is gestart om anti-vaccin propaganda, verspreid door vijandige staten, te verstoren… en daarbij gebruik maakt van instrumenten om desinformatie aan te vallen… De GCHQ heeft opdracht gekregen om antivaxxers online en op social media uit te schakelen.’

De toevoeging dat I.S. en terrorisme het doelwit zijn, is slechts het aloude afgezaagde voorwendsel, want de regering heeft de 77e brigade van het leger, gespecialiseerd in informatie oorlogsvoering, specifiek opdracht gegeven om vooral ‘misleidende narratieven’ over Covid-19 vaccins tegen te gaan.

Belangrijkste doel: zoveel mogelijk mensen zover krijgen om een spuit in zich te laten zetten. ‘Operation Warp Speed’ zet er bijvoorbeeld op in dat vanaf januari 300 miljoen Amerikanen worden gevaccineerd. Daarbij werken de vaccinfabrikanten nauw samen met de CIA, NSA, DHS en ‘Big Tech’ giganten zoals Google / YouTube en Facebook, die zich gecommitteerd hebben aan het zo snel mogelijk offline halen van alle vaccin kritische berichten en video’s.

Beschuldiging ‘Russische beïnvloeding’ zal voldoende zijn voor censuur

Daarnaast worden vaccin kritische websites niet alleen geblokkeerd, maar ook ontoegankelijk gemaakt voor de beheerders zelf. Alle informatie wordt daarmee gewist. Aanvankelijk is deze info oorlog vooral gericht tegen websites die (zogenaamd) door buitenlandse mogendheden worden aangestuurd, maar de afgelopen jaren hebben aangetoond dat er maar een verdenking van ‘Russische beïnvloeding’ of ‘Iraanse propaganda’ hoeft te worden geuit, om ook private websites tot doelwit te maken.

Het is dan ook plausibel dat vrije media websites enkel door officiële propaganda media zoals de NOS en hun ‘fact checkers’, en obscure, door de inlichtingendiensten opgezette en/of aangestuurde nep-journalistieke bureautjes zoals Bellingcat https://www.rt.com/uk/504694-bellingcat-foreign-office-higgins/ en DFRLab (van de Atlantische Raad) https://www.mintpressnews.com/mysterious-death-media-scrambles-white-helmets-founder-james-le-mesurier/263142/ , op een zwarte lijst hoeven te worden gezet om zo’n aanval en blokkade te rechtvaardigen. Hoe ‘safe’ bent u straks dan nog met het uiten van uw van de overheid en mainstream afwijkende opinie?

Vaccin critici worden mogelijk tot staatsvijanden verklaard

Vaccin critici, die niet per se tegen vaccins zijn maar wel onafhankelijke info en een vrije keus eisen, en antivaxxers, die principieel tegen alle vaccins zijn, worden voor het gemak op één hoop gegooid met ‘extreemrechts’.

Er gaan zelfs serieuze stemmen op om vaccin critici tot ‘bedreiging voor de nationale veiligheid’ en ‘staatsvijanden’ te bestempelen. Het Britse Center for Countering Digital Hate noemt daarbij expliciet websites zoals Children’s Health Defense van Robert Kennedy jr., het National Vaccine Information Center, Informed Consent Action Network, en Mercola.com.

A.I. bedrijf gaat zelflerend systeem inzetten tegen ‘desinformatie’

In oktober kreeg het A.I. bedrijf Primer, waar veel ex-officieren en voormalige topofficials uit het leger, NSC en CIA werken, een miljoenencontract van de Amerikaanse Defensie voor het ontwikkelen van een zelflerend computersysteem, dat automatisch in real time ‘desinformatie’ gaat opsporen en uitschakelen. Volgens Primer gaat dat systeem het werk van vele tientallen analisten overnemen.

Belangrijkste doel van het systeem is het ‘vormgeven’ van de publieke opinie door middel van het ‘inzetten van de waarheid als wapen’, oftewel: massale perceptie management. U mag niet langer op uw eigen ogen, oren en verstand vertrouwen – alleen de door de overheid, en daarmee dus Big Pharma, Big Banks en Big Military voorgeschreven werkelijkheid zal nog worden toegelaten.

De Britse overheid gaat ook A.I. technologie inzetten, en wel om het ‘verwachte hoge aantal ernstige tegenreacties op het Covid-19 vaccin‘ te kunnen verwerken https://www.xandernieuws.net/algemeen/britse-overheid-urgent-op-zoek-naar-ai-software-om-verwachte-hoge-aantal-ernstige-tegenreacties-op-covid-19-vaccin-te-verwerken/ , zoals we op 15 november berichtten. De vele vaccinslachtoffers die worden verwacht, zullen waarschijnlijk allemaal valselijk aan Covid-19 (/20 / 21) worden toegeschreven, zodat het argeloze publiek de ‘noodzaak’ van vaccinaties blijft ondersteunen.

Eerste vaccins eind deze maand goedgekeurd = eerste vrije websites snel offline?

Aangezien het Pfizer mRNA ‘nano’ vaccin vermoedelijk eind deze maand zal worden goedgekeurd, zullen de inlichtingendiensten, overheden en media haast maken met blokkeren en uitbannen van alle journalisten en websites die vragen plaatsen bij de wereldwijde vaccinatieplannen. Deze oorlog tegen de vrije media zal beginnen bij de grotere en bekende platforms, maar als dat niet afdoende blijkt te werken – lees: als nog steeds veel mensen twijfels blijken te hebben bij de Covid-vaccins -, zullen ook private en particuliere websites zoals deze op zwart worden gezet.

Daarmee zou echter wel eens het tegendeel kunnen worden bereikt, namelijk dat veel mensen die nu nog blind achter de officiële narratief aanlopen, zich eindelijk eens gaan afvragen waarom tegengeluiden zo hard moeten worden onderdrukt indien er inderdaad geen enkele twijfel over hoeft te zijn dat vaccins ‘veilig’ zijn, zoals inmiddels dagelijks bij de bevolking wordt ingeprent.

Xander

zie ook: https://niburu.co/binnenland/15728-ontstaat-er-paniek-in-vaccinatieland