Over de antichrist die joods zal zijn

Herbloggen zie links onderaan. Google translate gebruikt en niet aangepast.

Texe Marrs: De joodse religie leert dat joden een goddelijke soort zijn. We zullen onze eigen Messias zijn.

“En de slang zei … Gij zult zeker niet sterven … Gij zult als goden zijn; goed en kwaad kennen. “

Genesis 3

“Het Joodse volk als geheel zal zijn eigen Messias worden … Zo zal de belofte van de Talmoed worden vervuld …”

Ik bezocht onlangs voor het eerst in jaren een zogenaamde “christelijke” boekwinkel. Maar “christelijk” was het niet! Overal waren tekenen van jodendom en van een giftige vorm van joods-christendom.

Ik was vooral geïnteresseerd in de vele boeken die voor de antichrist waarschuwen – de slechte man met het profetische identificatienummer 666. Het lijkt in de mode om te beweren dat deze man een moslim zal zijn. De boeken zeggen dat hij de moslimhordes zal leiden bij het doden van christenen over de hele wereld. Hij zal de islamitische antichrist zijn. Allah is zijn “God” en Mohammed is zijn profeet.

Nu moeten de joden een echte kick krijgen als ze zien dat goedgelovige “christenen” zo gemakkelijk misleid worden. Deze dwaze noties van een Arabische antichrist worden tegenwoordig in feite gepromoot door Joodse rabbijnen die, privé, lachen en huilen.

In mijn encyclopedische boek, Conspiracy of the Six-Pointed Star , onthul ik de bijbelse waarheden van de antichrist. Lees mijn boek – of haal mijn cd of geluidsband op over de antichrist – en weet het. [ Zal de antichrist een Jood zijn? Tape of cd ]

Laat me je een groot, groot OPEN geheim vertellen. Het is een geheim dat op grote schaal wordt gepubliceerd door onze Heer Jezus Christus, die duidelijk niet onder de indruk is van de komende Arabische toekomst. Dit geheim betreft nog een andere groep waar we naar moeten kijken, een vreselijke, onmenselijke, wrede sekte die Hij de “Synagogue of Satan” / de synagoge van de satan noemt ( Openbaring 2: 9 en 3: 9 ).

De Joden en hun Messias

Nu zouden de Joden niet dood willen worden gevonden (excuseer de woordspeling) in een islamitische moskee. Maar de synagoge? Oh, ja, dat is hun exclusieve baljuwschap. Hun Messias – niet Jezus, maar de Messias van de Joden – zal regeren en onderwijzen in de synagoge. Het boek Openbaring vertelt ons over deze afschuwelijke plaats van aanbidding. De Joodse Messias zal volgens de hoogste rabbijnen geen onafhankelijke, externe godheid zijn. Hij zal hen slechts vertegenwoordigen als koning.

De Joden zijn de uitverkorenen – ze zijn ervan overtuigd dat ze hun eigen Messias zullen zijn.

Dit ontdekte ik bij het onderzoeken van de New Age-beweging, die in feite een satanische beweging is, geschreven door de Joden. Als de Joden over “God” spreken, verwijzen ze naar zichzelf .

O zeker, de Messias zal komen, onderwijzen ze. Hij zal de nieuwe “Mozes” zijn, het Davidische zaad. Maar net als Mozes, zoals koning David, zal hij niet God zijn, maar zal hij God dienen .

En wie is God anders dan de Joden zelf? De Joodse Messias / koning zal zijn zoals alle Joden. Het zijn collectief goddelijke wezens, goden op aarde. Hij zal een van hen zijn: een god onder de goden.

De joden als collectieve messias – een verzameling joodse goddelijke ‘vonken’

Rabbi Yitzchak Ginsbergh, auteur van What You Need to Know About the Kabbalah , wijst op de leer van Ba’al Shem Tov, de beroemdste rabbijnse autoriteit, die onderwees over de ‘immanente alomtegenwoordigheid van de almachtige, wat een unieke gelijkwaardigheid tussen God impliceert. en creatie. ” Ginsbergh zegt dat deze gelijkwaardigheid betekent: “God is alles en alles is God.”

Volgens Ginsbergh wordt de aanwezigheid van Shekinah, een goddelijke vonk of energiekracht, alleen gevonden bij spiritueel gevorderde joden. God is een “aggregaat”, of combinatie van deze vonken, en de Messias bestaat uit de goddelijke vonken, de geheiligde elite. Deze goddelijke wezens zullen gezamenlijk het Messiaanse tijdperk inluiden.

Rabbi David Cooper legt verder uit dat de “komst van de Messias” eigenlijk de “komst van het messiaanse bewustzijn” is. Mannen die goddelijk worden, beseffen hun goddelijkheid en worden volledig bewust .

Planeet van God – een paradijs op aarde?

De “Planeet van God”, een concept van Robert Mueller, voormalig administratief hoofd van de Verenigde Naties, wordt bereikt wanneer dit Messiaanse tijdperk wordt gecreëerd. Een elite van superzielen, bewuste godmensen, zal heersen en regeren. Er is geen enkele “God”. Zoals Nietsche ons liet weten, zullen de “Super Men” regeren.

Billy Phillips, leraar aan kabbalahstudent.com, zegt dat we in de Zohar , een boek van de Kabbala, ontdekken dat het Messiaanse tijdperk ertoe zal leiden dat Joden hun eigen Messias worden:

“Kabbalah legt uit dat wanneer de nieuwe realiteit arriveert, onze planeet haar fysieke dimensie zal veranderen, groter zal worden … De grenzen van het land Israël zullen zich uitstrekken en de hele planeet en alle mensen omvatten.

De Messias arriveert echter alleen wanneer individuele mensen een persoonlijke staat van Messias in zichzelf bereiken. Zodra een kritische massa en een specifieke drempel van mensen deze persoonlijke, individuele staat bereiken, zal de wereldwijde Messias verschijnen als een zegel en niet als een redder.

De Messias is een zegel dat bevestigt dat wij, de mensen, een ware transformatie van onze eigen natuur hebben bereikt en de planeet veranderen.

Nadat deze staat van Messias is bereikt, zal er volgens Kabbalah duizend jaar paradijs op aarde zijn … Dat is de ware Super Aarde. “

Dien de Joden, of wees onthoofd

Ah ja, een superaarde, met super “meesters”, betekent het paradijs, of utopie, voor de hele mensheid. Nou ja, niet de hele mensheid, maar allen die hun Joodse opperheren aanbidden en dienen. Anderen zullen standrechtelijk worden geëxecuteerd, onthoofd, zegt de Talmoed.

Dus de Joden wijzen naar een “God”, maar die van hen is een collectieve “God” – de Joden van de wereld. Alleen zij zijn de goddelijke god-mannen die worden erkend door de kabbala en de talmoed. De heidenen, een inferieure soort, zullen onder de Joden worden gegroepeerd en hen dienen. Degenen die weigeren of niet fit zijn, zullen worden gedood. Dat is de kabalistische wet.

“Het Messiaanse tijdperk zal worden gekenmerkt door de triomf van de joodse exclusiviteit, waarin de heerschappij van gerechtigheid de strikte naleving van de wet van Jahweh betekent … in één woord, de joodse wet …

De naties zullen worden bekeerd tot het judaïsme en de wet gehoorzamen, anders worden ze vernietigd en zullen de joden meesters over de wereld zijn. ” ( La Vérite Israelite , deel V, p.74, Frankrijk)

Kabbalah Tree of Life

De joodse kabbala legt de religieuze leer van de joodse godheid uit. Dit is de kabbalistische levensboom met de slang, Leviathan, die de joden leidt naar het besef van hun goddelijkheid. Als de cyclus van de Slang is voltooid, zullen de Joden als hun eigen Messias over de Nieuwe Wereldorde heersen.

De slang zal opstijgen: Ordo Ab Chao

De Joden zullen dan hun eigen Messias zijn. De Kabbalah vertelt ons dat Joden zullen opstaan uit de diepten van de afgrond. Eerst zal de godin Malkut, en daarna haar fallische gemalin, Hesod, hen naar boven verheffen, in de richting van de kroon des levens. Onderweg zal de slang de joden bewaken en begeleiden. De slang is hun symbool en zorgt voor chaos en vernietiging van de wereld van de heidenen. Uit deze chaos en vernietiging komt eindelijk orde. Order Out of Chaos .

Dit is de reden waarom de Joden, inclusief de huidige hoogste rabbijnen en leiders zoals Netanyahu, zichzelf hebben overtuigd van het nut van atoombommen. Voordat Israël als natie valt, is ze van plan haar toevlucht te nemen tot de “Samson-optie” – de Joden zullen hun atoombommen op doelen ontketenen. Degenen die het doelwit zijn, zijn onder meer de Arabieren, Europese en Russische hoofdsteden en de Verenigde Staten van Amerika. Uit de as zal de opkomende, prachtige Phoenix-vogel, Israël, komen.

Dus de Joden zijn tegenwoordig altijd bezig met het aanvallen en doden van onschuldige Palestijnen. Hun Mossad opereert meedogenloos in het hele Midden-Oosten. De Joden hebben oorlogen uitgelokt in Libië, Irak, Afghanistan, Syrië en elders. Ze steken zelfs stokken in de ogen van de Russische beer, plegen een staatsgreep in Oekraïne en veroorzaakten problemen in het nabijgelegen Georgië.

De gekke Joden zijn ervan overtuigd dat ’s werelds grootste pestkop en supermacht, de VS, hen zal verdedigen tegen iedereen, en zo niet, dan zal hun eigen nucleaire arsenaal voldoende zijn. Hun oorlogszuchtige daden bewijzen dat ze demonisch krankzinnig zijn en zeer dicht bij hun eigen vernietiging.

De joden zijn duivels krankzinnig

Laten we eerlijk zijn. Elk volk, of ras, of natie dat in de spiegel kijkt en arrogant verkondigt: “Ik ben uitverkoren … ik ben God … ik ben mijn eigen Messias … Alle anderen zijn slechts beesten” is, per definitie, krankzinnig. God beloofde dat Hij zulke trotse mannen gek zou maken, en dat heeft Hij gedaan.

En iedereen die deze narcistische rotzooi ondersteunt, is zelf razend gek geworden. Ze zijn in feite vervallen tot een diep, bedwelmend mysterie van ongerechtigheid, een verschrikkelijke opstand tegen God en Zijn ware koninkrijk. Christelijke Zionist, dat betekent u!

https://www.texemarrs.com/102014/our_own_messiah.htm

lees ook:

Joden laten ‘islamofobie’ varen, omarmen de islam opnieuw als volmacht tegen Christus

geplaatst op 3 september 2016

“Joden zouden zich moeten verheugen over het feit dat christelijk Europa zijn identiteit verliest als straf voor wat het ons heeft aangedaan gedurende de honderden jaren dat we in ballingschap waren…. En nu verliest Europa zijn identiteit ten gunste van een ander volk en een andere religie…. Zelfs als we een grote oorlog voeren met de Arabieren in de regio over het land Israël, is de islam nog steeds veel beter als niet-Joodse cultuur dan het christendom. ” —Rabbi Baruch Efrati, 2012

Door Timothy Fitzpatrick 3 september 2016

Het zionistische nut van de zogenaamde “islamofobie” is ten einde gekomen nu de joods-vrijmetselaars-cryptocratie naar het volgende niveau gaat om zijn kabbalistische, alchemistische olam ha ba (toekomstige wereld) te bereiken.

Het zionistische neoconregime van het George W. Bush / Tony Blair-tijdperk heeft min of meer zijn doel bereikt om het Midden-Oosten te balkaniseren, zijn olie te stelen en de controle en invloed van Israël over de regio uit te breiden. Het enige dat nog niet is voltooid, is het omverwerpen van nog een aantal verzetsregimes, namelijk Syrië en Iran.

Terwijl de joodse democratie aanvankelijk haar inspanningen escaleerde om dit doel van dominantie in het Midden-Oosten te bereiken, gebruikte het blijkbaar het instrument van ‘islamofobie’ (een linkse verzonnen meme) om te helpen bij haar public relations-doel om oorlog te verkopen (en het opgeven van burgerlijke vrijheden. ) voor het westerse publiek. Het werkte. Het grote publiek, vooral de conservatieven die zichzelf identificeren, steunde de oorlogsinspanningen (Afghanistan, Irak). Maar wat is het doel van deze islamofobie, nu het lijkt alsof we naar de volgende fase van Joodse wereldwijde hegemonie gaan?

Er zijn slechts twee legitieme redenen voor joden uit het neocontijdperk om islamofobie te promoten:

Om wereldwijde vijandigheid jegens de islamieten te creëren, zodat Israël gerechtvaardigd het Midden-Oosten kan judaiseren en controleren (terwijl het zijn hulpbronnen verwerft).

Om het Israëlische Mossad / CIA-terrorisme onder valse vlag te verdoezelen (om geopolitieke doelstellingen te bereiken en om toekomstige valse vlaggen houdbaarder te maken).

Zoals ik al zei, is het eerste doel al bereikt. De tweede doelstelling is aan de gang, maar gaat op de achtergrond naar grotere doelstellingen, die ik binnenkort zal bespreken.

Antizionisten, van rechts en van links, lijken het erover eens te zijn dat islamofobie een zionistisch instrument is. Sommige rechtse antizionisten hebben zich echter nooit in die theorie aangesloten en hebben zich zowel tegen de islam als het jodendom als vijandige etnische bewegingen verzet (dit is de meest waarheidsgetrouwe opvatting). Maar voor het grootste deel gebruiken antizionisten in het algemeen nog steeds de islamofobie-meme, ook al kunnen ze het voortdurende gebruik ervan door zionisten niet rechtvaardigen (Mark Glenn is een goed voorbeeld). Het beste wat ze kunnen doen om het voortdurende gebruik ervan te rechtvaardigen, is kiezen welk incident van “terrorisme” een valse vlag is – sommigen beweren zelfs dat alle terroristische daden valse vlaggen zijn.

Weg met de Joodse Necons, bij Soros en de SJW Joods links

Het bewijs geeft aan dat de Joods-vrijmetselaars-crpytocratie het immigratiebeleid van het Westen, de media, de politie en westerse leiders heeft gemanipuleerd om de ongebreidelde toestroom van vijandige , gewelddadige en brute migranten uit islamitische landen, vooral Noord-Afrika. Er is geen andere redelijke verklaring voor de schijnbaar georganiseerde samenwerking van genoemde groepen. Als het waar is, zou het dan niet tegenstrijdig zijn voor deze zionisten om de beweging van grote aantallen moslims naar het Westen te steunen terwijl ze de angst voor deze beweging in de hoofden van westerlingen zaaien?

Bijkomend bewijs dat joden islamfobie hebben opgegeven, is mediacensuur / bagatellisering van islamitische misdaden (gedeeltelijk dankzij joods ontworpen activisme voor “sociale rechtvaardigheid” en dominantie van de pers) en het identificeren van islamisten in het centrum van deze misdaden. Als het hun agenda was, zouden de joods gecontroleerde media het tegenovergestelde doen. Ze zouden de islamitische rol in de escalerende misdaden in Europa en het Westen versterken. Ze deden er alles aan om te identificeren en bekend te maken dat deze misdaden het werk waren van extreme islamisten, zoals ze deden tijdens het Bush / Blair neocon-tijdperk. De algemene media-vooringenomenheid van de neocon-dagen is opvallend anders dan die van vandaag. Ik zie geen enkele pro-islamitische antizionisten die hierop wijzen. Dan hebben we de radicale linkse Jood George Soros die de vermeende hypnotiseertprobleem van “islamofobie” door zijn open samenleving denktank Demos . Een uitgelekt Soros open samenleving document, ” International Migration Initiative “, stelt,

… We wilden de schending van de rechten van migranten voorkomen door de strenge grenscontroles te minimaliseren en het wijdverbreide gebruik van detentie en deportatie te verminderen.

… We moeten ook actoren in het veld ondersteunen die proactief proberen het beleid, de regels en voorschriften die migratie regelen te veranderen.

We hebben opzettelijk de term ‘global governance’ vermeden omdat er op mondiaal niveau niet één systeem is voor het beheren van migratie.

Christendom het belangrijkste doelwit van de joodse / islamitische alliantie.

Hoewel de Soros-denktank praat over manieren om regeringen te ondermijnen om onbelemmerde migratie te bevorderen, werd veel van het werk decennia geleden gedaan toen Joden doorgingen naar en invloed hadden op westerse immigratiebeleidsraden en -comités .

De reden waarom Joden wereldwijd de islamofobie hebben verlaten, hoewel misschien niet lokaal in het Midden-Oosten, is vanwege hun primaire doel: het vernietigen van het christendom en al zijn overblijfselen. Joodse rabbijnen en een handjevol anderen hebben toegegeven dat dit hun doel is bij de islamisering van het Westen. Het jodendom zelf is ontstaan als reactie op het christendom, dat wil zeggen als een voorgestelde oplossing voor het christendom. De islam dient als misschien wel het grootste proxy-wapen dat de joodse samenzweerders ooit hebben kunnen gebruiken in hun haat voor Christus en de morele orde. Zoals iedereen met ogen kan zien, is deze agenda volledig bezig. De Joden willen niet alleen het Oded Yinon-plan , ze willen de hele wereld, en er is alleen genoeg van voor de Joden in de nieuwe wereld. Het christendom moet worden uitgeroeid. WestoeverRabbi Baruch Efrati zei met een verbazingwekkende bekentenis in de joodse pers dat de “islamisering van Europa een goede zaak is” en dat “de islam een relatief eerlijke religie is”.

We zullen de christenen in Europa nooit vergeven voor het afslachten van miljoenen van onze kinderen, vrouwen en ouderen … Niet alleen tijdens de recente Holocaust, maar door de generaties heen, op een consistente manier die alle facties van het hypocriete christendom kenmerkt …

Nu verliest Europa zijn identiteit ten gunste van een ander volk en een andere religie, en er zullen geen overblijfselen en overlevenden zijn van de onzuiverheid van het christendom, dat veel bloed heeft vergoten waarvoor het geen boete kan doen. (NB. Dit is een grote leugen, de christenen zijn keer op keer aafgeslacht. Zij draaien alles om. Zo verdoezelen zij hun eigen misdaden tegen hun ëigen volk”b.v. in de tweede wereldoorlog)

Islam: bruikbare idioten of mede-samenzweerders? (Nb. Ik denk allebei)

Orthodox Armenië – slachtoffer van joods / islamitisch terrorisme.

Joden hebben hun vermeende vijanden eerder geholpen en gebruikt, of het nu de nazi’s , Hamas , het wahhabisme en vooral Al Qaeda / ISIS / ISIL waren . Het zou ook niet de eerste keer zijn dat Joden de islam tegen het christendom gebruikten, zoals historicus E. Michael Jones opmerkt over het middeleeuwse antichristendom in The Jewish Revolutionary Spirit en de impact ervan op de wereldgeschiedenis . In een meer recent voorbeeld neigt het bewijs tot een joods-islamitische alliantie in de Armeense genocide (Armenië is een oosters-orthodoxe christelijke samenleving). In de 7e eeuw na Christus sloten de joden zich aan bij de Perzische Sassaniërs in een mislukte poging om het christelijk-orthodoxe Byzantijnse rijk omver te werpen. Zoals de bovenstaande YouTube-video van Rabbi Pinchas Goldscmidt illustreert, blijft de langlopende joods-islamitische alliantie bestaan, ondanks de schijn van het tegendeel. De joods-islamitische alliantie is veel meer dan joden die zich identificeren met moslims uit sympathie voor hun minderheidsstatus (een sympathie die joden hadden voor zwarte Amerikanen in hun alliantie tijdens de opbouw van burgerrechten) in het Westen. Ze zien een geweldige kans om eindelijk het christendom en elke herinnering aan de Helleense christelijke moraal van de aardbodem weg te vagen, of dat nu is door de vernietiging van het christendom en de islam samen, of door alle religies tegelijk (de voorspelling van Albert Pike).

En waar ze kunnen, zullen Joden doorgaan met het gebruik van valse vlag-terrorisme, voornamelijk via islamitische patsies (zowel gewillig als onwillig), om hun doel te bereiken om het Midden-Oosten en het Westen te destabiliseren. De Israëlische denktankdirecteur Efraim Inbar schreef in een paper van 2 augustus “De vernietiging van Islamitische Staat is een strategische fout” dat “instabiliteit en crises soms tekenen van positieve verandering inhouden”. De paper illustreerde vervolgens hoe ISIS een nuttig instrument was tegen Iran, Syrië en Hezbollah.

De voormalige Israëlische Mossad-zaakwaarnemer Victor Ostrovsky onthulde in zijn veelzeggende boek The Other Side of Deception uit 1994 dat de Mossad islamitische extremistische groeperingen opricht en controleert.

Het steunen van de radicale elementen van het moslimfundamentalisme paste goed bij het algemene plan van de Mossad voor de regio. Een door fundamentalisten geleide Arabische wereld zou geen partij zijn bij onderhandelingen met het Westen, waardoor Israël opnieuw het enige democratische, rationele land in de regio zou blijven. En als de Mossad ervoor zou kunnen zorgen dat de Hamas (Palestijnse fundamentalisten) de Palestijnse straten van de PLO overnemen, dan zou het plaatje compleet zijn.

—Pagina 197

Joodse flip-flopping over vermeende vijanden die deel uitmaken van het kabbalistische spel

Als al dit joodse gezicht verwarrend is, komt dat omdat het ontworpen is om op die manier over te komen aan onbewuste mensen. Het doel is om de verbijsterde mensen door een reeks complexe dialectiek te leiden en te beheersen (letterlijk om te regeren met tegenstellingen). De islam kan de ene dag de vijand van de joden zijn, en de volgende dag bondgenoten – het proces daarvan trekt voorstanders aan beide kanten van het georkestreerde conflict, dat gewoonlijk dient om de voorstanders ofwel naar een ander niveau van dialectiek te brengen, ofwel naar een of andere sluitende einde. Deze geënsceneerde conflicten kunnen leiden tot tientallen andere niveaus van conflicten, met een doel dat generaties lang niet is gerealiseerd, zoals het geval is bij de joods-vrijmetselaars-samenzwering. Je hebt gehoord van deze misleiding die de “Hegeliaanse dialectiek” wordt genoemd, maar de ware bron is de joodse kabbala. De hele samenzwering van de Nieuwe Wereldorde, in al zijn facetten, is gebaseerd op dit joodse alchemistische concept. De Kabbalah leert in feite dat men “goed” kan bereiken door kwaad te gebruiken, van alle soorten en graden.

https://www.texemarrs.com/mm5/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=catalog&Product_Code=bboa_invention_of_jews