Over de demonstratie in Berlijn 2

herbloggen van Xandernieuws

Robert Kennedy waarschuwt in Berlijn voor tirannieke machtsovername in Europa

Posted on 30/08/2020

‘Met ANGST kun je mensen alles laten doen wat je wil’ – ‘5G maakt slavernij en totale controle mogelijk’

Op verzoek van enkele lezers hierbij de toespraak die Robert Kennedy jr. hield voor vele honderdduizenden mensen die gisteren uit tal van landen naar Berlijn waren gekomen om te demonstreren voor hun vrijheid. ‘De Amerikaanse media schreven dat ik naar Berlijn ging om te spreken voor 5000 Nazi’s,’ begon de zoon van de in 1968 vermoorde broer van president John F. Kennedy. ‘En morgen gaan ze dat weer schrijven. Maar als ik naar deze menigte kijk, zie ik het tegenovergestelde van het Nazisme. Ik zie mensen die van de democratie houden. Mensen die een open regering willen, die leiders willen die niet tegen hen liegen, leiders die geen willekeurige regels en wetten bedenken om gehoorzaamheid van de bevolking af te dwingen.’

‘Wij willen gezondheidsofficials die géén banden hebben met de farmaceutische industrie, maar die voor ONS werken, en niet voor Big Pharma. Wij willen officials die begaan zijn met de gezondheid van onze kinderen, en niet met de farmaceutische winsten of controle door de overheid.’

‘Als ik naar deze menigte kijk, zie ik alle vlaggen van Europa. Ik zie mensen van elke kleur, elke natie en elke religie, die allemaal belang hechten aan menselijke waardigheid, gezondheid van kinderen en politieke vrijheid. Dit is het tegenbeeld van Nazisme!’

‘Regering houden van pandemieën’

‘Regeringen houden van pandemieën, om dezelfde reden waarom ze ook van oorlog houden: het geeft hen de mogelijkheid controle aan de bevolking op te leggen, die dit anders nooit zou accepteren. Dit zijn de grote instituties en mechanismen die gehoorzaamheid af willen dwingen.’

‘Het is mij een raadsel dat al deze belangrijke mensen zoals Bill Gates en Anthony Fauci al tientallen jaren lang deze pandemie hebben overdacht en gepland, zodat we allemaal ‘veilig’ zouden zijn als die pandemie zou uitbreken. En nu die er dan is, lijken ze geen idee te hebben waar ze het over hebben. Ze lijken steeds maar iets te verzinnen, ook de cijfers en statistieken. Ze hebben niet eens een werkende PCR test! Op overlijdenscertificaten wordt constant ‘Covid-19′ geschreven, om het steeds gevaarlijker te doen lijken.’

‘Met ANGST kun je mensen alles laten doen wat je wil’

‘In één ding zijn ze goed: het aanjagen van angst. 75 jaar geleden getuigde Hermann Göring voor het Nürnberg Tribunaal. Hem werd gevraagd hoe hij het Duitse volk zover had gekregen om overal aan mee te werken. Hij antwoordde: Dat is eenvoudig, en heeft niets te maken met Nazisme, maar met de menselijke aard. Je kunt dit in ieder land doen, ook in een democratie. Het enige dat nodig is om de mensen tot slaven te maken is ANGST. Als je iets kunt bedenken om hen bang te maken, kun je ze alles laten doen wat je wilt.’

’57 jaar geleden kwam mijn oom John Kennedy naar deze stad, naar Berlijn, omdat deze stad aan het front stond tegen het wereldwijde totalitarisme. Dat is nu weer het geval! Mijn oom zei trots ‘Ich bin ein Berliner’ tegen het Duitse volk. Alle mensen die hier vandaag aanwezig zijn, kunnen opnieuw zeggen ‘Ich bin ein Berliner’. Want jullie staan aan het front tegen het totalitarisme.’

‘5G maakt slavernij en totale controle mogelijk’

‘Het is hen niet echt gelukt om de volksgezondheid te beschermen. Maar het is hen wel goed gelukt om de quarantaine te gebruiken om 5G in te voeren, om te beginnen met de verschuiving naar een digitale munt, die het begin van slavernij is. Want zodra zij uw bankrekening controleren, controleren ze uw gedrag.’

‘Op TV zie je allemaal advertenties dat 5G zo geweldig voor ons is. Ik moet zeggen dat het heel overtuigend en aantrekkelijk klinkt. Maar moeten we echt biljoenen uitgeven voor 5G? Nee. De echte reden is dat het niet voor u en mij is, maar om data verzameling en controle. Het is voor Bill Gates, voor Zuckerberg, voor Bezos en al die andere miljardairs.’

‘Miljardairs nog rijker, wij allemaal arm’

‘Bill Gates zegt dat zijn satellietnetwerk iedere vierkante centimeter op deze planeet 24 uur per dag zal kunnen monitoren. Hij zal u kunnen volgen via uw smartphones, GPS en biometrische gezichtsidentificatie. Voor de elite die dit beleid oplegt, is de pandemie een bruikbare crisis. Het geeft hen de mogelijkheid de middenklasse weg te vagen, de democratische instituten te vernietigen, en al onze welvaart over te geven aan een handjevol miljardairs, die zichzelf nog rijker maken door de rest van ons in armoede te storten.’

‘Het enige dat nog tussen hen en onze kinderen staat is deze massa die nu naar Berlijn is gekomen. Wij zeggen vandaag tegen hen: jullie gaan niet onze vrijheid afpakken! Jullie gaan niet onze kinderen vergiftigen! Wij eisen onze democratie terug! Allemaal bedankt voor jullie strijd!’

Xander

herbloggen van http://verenoflood.nu/duitsland-media-democratie-en-rechtsextremisme/

Duitsland – media, ‘democratie’ en ‘rechtsextremisme’

Merkel en Duitsland. ( NB: Omdat de MSM een totaal andere berichtgeving heeft dan de alternatieve media. Stel je voor dat je Robert Kennedy jr. moet laten zien en laten weten waar die voor staat. De familie Kennedy is al decennia vijand van “hen”.)

DOOR HANNIBAL · 31 AUGUSTUS 2020

In Duitsland doet de regering nu net of gisteren in Berlijn de Rijksdag werd bestormd en nu de democratie in gevaar is. Laten we kijken wat gebeurde.

Zelfs bij de eerste blik op het Teletext-bulletin van gisteren ziet u al iets dat opvallend is geformuleerd: bondspresident Steinmeier van Duitsland heeft “kritiek op extreemrechts”. Die titel is een bizar understatement van het verhaal er onder. (Zie voor afbeeldingen de link van verenoflood)

Maar die titel blijkt heel wat deugdelijker dan de hysterie die er onder wordt aangehaald. Want dat de democratie in gevaar kwam is kletskoek. Dat is herkenbaar in het verslag op de site van de NOS:

Duitse politici hebben het gedrag van demonstranten bij het protest in Berlijn tegen de Corona-maatregelen in stevige bewoordingen veroordeeld. Enkele honderden demonstranten braken gisteren door een politiekordon en liepen de trappen op van het parlement. Daar gooiden ze met flessen en stenen, waar agenten ze met pepperspray wisten te verwijderen.

En:

Ook bondspresident Steinmeier heeft zijn afschuw uitgesproken. Hij noemt het een aanval op het hart van de Duitse democratie door provocerende rechtsextremisten. “Dat zullen we nooit accepteren.” Steinmeier zegt dat zijn verstand stil staat “als demonstranten zich voor het karretje laten spannen van vijanden van de democratie”.

Laat ik dit even kort vertalen en in perspectief zetten: enkele honderden demonstranten breken door een politiecordon, lopen de trappen van de Rijksdag op en weten vervolgens niet meer wat ze daar moeten doen. De politie verwijdert hen daarna zonder veel moeite, is de indruk.

Waarom braken ze door een politiecordon? Omdat het er was. Nadat ze door dat cordon heen waren was er geen plan, geen voornemen en geen intenties die de democratie bedreigden. Ze bleven feitelijk wachten tot de politie hen weer verjoeg.

Duitsland

Is dat een staatsgevaarlijke meute? Zelfs of die mensen extreemrechts waren of zelfs maar in die richting leunden is geenszins duidelijk. Meer dan een etiket is het niet: wie tegen het Duitse gezag is, is extreemrechts. Zo worden standaard de Duitse statistieken vervuild met deze karakterisering. Alle geweld dat niet formeel anders wordt geclassificeerd wordt automatisch als extreemrechts gedocumenteerd. Het is de vergaarbak van de Duitse politiële bureaucratie geworden – wel eentje die jaarlijks wordt geciteerd als ‘beangstigend’. Ter illustratie: ook herkenbaar islamitisch geweld wordt op die manier gerangschikt onder extreemrechts – technisch gezien is het dat naar mijn gevoel vaak ook wel, maar dan van een heel ander soort rechts-extremisme.

Zaterdag beleefde het Duitse rechts-extremisme derhalve een topdag. Dat vind men verteerbaarder dan verslag doen van een anti-Corona demonstratie – het zou mensen in Nederland maar op ideeën brengen.

De Duitse politie (en dus de NOS ook) had het over 18.000 betogers – de organisatie over 40.000. Een Nederlandstalig verslag:

Reichsbürgers

Er kwamen over zaterdag nog wel meer oneigenlijke argumenten ter tafel:

Minister Maas van Buitenlandse Zaken schaamde zich naar eigen zeggen voor de Reichsflaggen die voor het parlement werden getoond. Dat zijn vlaggen van leden van de Reichsbürger-beweging. Zij erkennen het huidige staatsbestel in Duitsland niet, omdat dit na de Tweede Wereldoorlog door de geallieerden is opgelegd. Ze willen terug naar de situatie en de grenzen van voor de Tweede Wereldoorlog.

Aangezien de Duitse regering recent is begonnen met de actieve bestrijding van groepen als de Reichsbürgers, zijn hun protesten bij een grote manifestatie als zaterdag in Berlijn – met oogmerken die aanleunen tegen hun overtuiging over de legitimiteit van de bondsregering – niet verrassend te noemen. Dat is geen provocatie, anders dan de regering hen provoceert. Dat ze in dit verband zelfs maar genoemd worden door ministers is voor hen al een psychologische overwinning.

Maar goed, de media en de overheden zijn onontwarbaar verknoopt geraakt. Het meest vervelende is dat iedereen dat tegenwoordig beseft, maar niet dat het geen rechtvaardiging voor geweld tegen die mensen is. Niet iedere collaborateur is het waard om je eigen mores geweld aan te doen.

Want zoals hieronder was het, maar zo leest u het in de media niet ( zie ook boven en bij het eerdere stuk) zie voor afbeel ding de link

Maar de NOS ging er vanmorgen direct overheen met een hoopvol juichverhaal door haar Duitsland correspondente over de manier waarop asielmigranten in Duitsland het doen. Het laatste nieuws uit Duitsland mag niet al te opzichtig dom en negatief zijn. Een verdere duiding van die demo’s van dit afgelopen weekend?