Over de grootste gefabriceerde crisis in de wereldgeschiedenis

Herbloggen van State of the Nation en google translate gebruikt en niet aangepast

Geplaatst op 29 augustus 2020 door State of the Nation

Gefabriceerde crisis: wat gaat u doen?

Vraagteken onder leiding van zakenman met gevouwen armen op lichte veelhoekige achtergrond. Verwarring concept https://vaxxter.com/manufactured-crisis-what-are-you-going-to-do/

door James Grundvig, Investigative Reporter, Vaxxter-bijdrager

Tijdens het conclaaf in Davos in januari sprak Klaus Schwab https://www.youtube.com/watch?v=fd8CpQvkcFA het publiek van globalisten en elite financiële architecten toe: “De pandemie biedt een zeldzame maar beperkte kans om onze wereld te reflecteren, opnieuw te bedenken en opnieuw in te stellen.” De uitspraak vond plaats weken voordat het nieuwe coronavirus zich door de Verenigde Staten verspreidde.

De ‘Global Economic Reset’ die Schwab, oprichter van het World Economic Forum (“Forum”) voor ogen had, plaatste hem in het proscenium ( toneel / voortoneel in het zicht van) van de New World Order. Op 23 januari 2020 ondertekende het Forum de laatste etappe van het ” Strategic Partnership Framework ” met de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO). Zes maanden eerder ondertekenden het Forum en de Verenigde Naties het oorspronkelijke raamwerk waarin “samenwerkingsgebieden worden geschetst om de institutionele betrokkenheid te verdiepen en gezamenlijk de uitvoering van de Agenda 2030 voor duurzame ontwikkeling te versnellen”. https://www.weforum.org/press/2020/01/world-economic-forum-and-oecd-sign-strategic-partnership-framework/

Wat gedurende zes maanden plaatsvond met weinig tamtam of media-aandacht, werd in gang gezet en beschreven als een “zeldzame maar beperkte kans” door Klaus Schwab, die vrijmoedig sprak over hoe de wereld naar zijn beeld te veranderen. Hij schreef het Davos-manifest in de jaren zeventig en werkte het vervolgens bij voor 2020. https://www.weforum.org/agenda/2019/12/davos-manifesto-2020-the-universal-purpose-of-a-company-in-the-fourth-industrial-revolution/

Het plan is niet gisteren geboren en ook niet van de ene op de andere dag gemaakt. Net als het coronavirus had het plan een lange landingsbaan nodig om te worden ontwikkeld en vervolgens in fasen te worden vrijgegeven. Het vereiste sociale conditionering. Het moest ook natuurlijk lijken en het maximale effect hebben om verzetshaarden om te zetten in gehoorzaamheid en op een dag in volledige onderwerping van gedwongen vaccinaties.

Wat betekent dat voor de mensen op aarde? Zonder dat de meesten van hen het wisten, zouden ze deelnemen aan het belangrijkste social engineering en biologische experiment in de menselijke geschiedenis.

Ten eerste hebben alle 193 lidstaten van de VN de resolutie in 2015 ondertekend , waardoor niet-gekozen functionarissen aan het roer staan van de veranderende samenleving en de toekomst van de planeet. https://www.undp.org/content/undp/en/home/presscenter/pressreleases/2015/09/24/undp-welcomes-adoption-of-sustainable-development-goals-by-world-leaders.html Vervolgens beloofden ze de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling voor 2030 over te nemen. Vervolgens beloofden de Fortune 1000-bedrijven hun steun. Nu de superalliantie het wereldeconomische systeem en nog veel meer zou transformeren, kwam er één obstakel naar voren: de overweldigende overwinning van Donald J. Trump bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016. Het overwicht van Trump heeft de uitrol van hun plan verstoord en waarschijnlijk vertraagd. Maar slechts tijdelijk.

Twee van de zes programmagebieden https://www.webwire.com/ViewPressRel.asp?aId=242272 van Agenda 2030 waren gericht op gezondheid en digitale samenwerking van het geesteskind van Klaus Schwab, de ” Vierde Industriële Revolutie “. https://www.weforum.org/about/the-fourth-industrial-revolution-by-klaus-schwab In het eerste geval had de gevangenneming van gezondheidsinstanties, instellingen en belanghebbenden van geneeskunde en wetenschap een evenement nodig om ‘ de wereld te vaccineren ‘. https://finance.yahoo.com/news/bill-gates-says-world-7-190044086.html?guccounter=1 Bill Gates, een forummedewerker en sponsor, deed die oproep tot actie tijdens zijn talrijke tv-optredens over de Covid-19-pandemie. In de laatste beschouwden Schwab en Gates het alomtegenwoordige Orwelliaanse belang van gegevensverzameling, gegevensbewaking en profielanalyse van elk mens op aarde als de sleutel tot de uitvoering en voltooiing van de overname.

Controle door Social Engineering

Om biosurveillance van alle mensen te bewerkstelligen, moesten de planners een pandemie lanceren met lockdowns en shelter-in-place bestellingen en inclusief het sluiten van fysieke bedrijven over de hele wereld. Er waren ook experts nodig om de angst voor “opkomende mondiale gezondheidsbedreigingen”, zoals de hoax-uitbraak van mazelen in New York en Samoa en de ebola-uitbraak in Congo, te versterken.

Met alle social engineering en willekeurige regels die werden uitgerold, hadden samenlevingen niet langer te maken met de dreiging van het virus als zodanig, maar met de wrijving van mensen die probeerden te gehoorzamen en te gehoorzamen. In het Verenigd Koninkrijk zagen politicologen de geschillen als een bedreiging voor het plan en publiceerden ze een gids van acht pagina’s met de titel ” Opties om de naleving van maatregelen voor sociale afstandelijkheid te vergroten “.

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/882722/25-options-for-increasing-adherence-to-social-distancing-measures-22032020.pdf

Ze hadden strengere controle nodig. De opties omvatten onderwijs, overtuiging door middel van “emotionele berichten”, stimulering, dwang en stimulering ten opzichte van “gemeenschapsresourcing”.

De krant verklaarde:

“Een aanzienlijk aantal mensen voelt zich nog steeds niet voldoende persoonlijk bedreigd … Het waargenomen niveau van persoonlijke dreiging moet worden verhoogd onder degenen die zelfgenoegzaam zijn, met behulp van krachtige emotionele berichten.”

De berichten die ze kozen, gingen niet echt over gezondheid en welzijn. Nee, de pandemie ging eigenlijk over sociale controle. Toen eindelijk werd ontdekt dat de technologiegiganten, Big Pharma, de multinationale nieuwsbedrijven en alle overheidsniveaus zich hadden aangesloten bij de agenda van het VN-Forum, werd het duidelijk hoe de meesters van de ‘Plandemie’ die controles met fascistische lockstep implementeerden. synchroniciteit.

Ze controleren het nieuws

Ze controleren de informatie

Ze controleren het geld

Ze controleren de mensen

Zo beheersten ze het verhaal.

Ze veroverden de controle over de hele mensheid, te beginnen met regels die aanvankelijk logisch leken om de besmetting in te dammen. Draag maskers, bewaar sociale afstanden, schuil op hun plaats en sluit plaatsen af waar mensen elkaar ontmoeten en samenkomen. Sommige van de stopzettingen werden willekeurig bestempeld als ‘niet-essentiële bedrijven’. Dat omvatte bars, cafés, tavernes, restaurants, winkels, privéwinkels, kerken, scholen, hogescholen, parken, stranden, sportscholen, kapsalons, enzovoort.

Het nieuws leverde dagelijkse artikelen op over hoe de tijdelijke maatregelen waren “voor uw welzijn en veiligheid.” De artikelen kwamen via de poortwachters van digitale en sociale media van Google, YouTube, Facebook, Twitter en telecomproviders. Elke radio- en televisiecommercial herinnerde ons eraan om de regels te volgen om ‘veilig te zijn’. Dat zorgde ervoor dat elke waarheidsgetrouwe oppositie zou worden gecensureerd, verboden en afgesloten.

Het plan bereikte ook nog een ander doel: het belette mensen om persoonlijk samen te komen om te klagen en het verbood het vormen van groepen die groot genoeg zouden zijn om in opstand te komen. Waren de mensen verdeeld als onderdeel van een 2020-strategie om de aanstaande presidentsverkiezingen te verstoren? Waren de shutdowns bedoeld om te voorkomen dat Trump steun en supporters verzamelde tijdens bijeenkomsten?

De voor de hand liggende antwoorden op beide zijn ja. Het mag duidelijk zijn dat de as UN-Forum / Gates-Event 201 alles wil verwijderen dat de uitvoering van de volledige Agenda 2030 zou blokkeren.

Het tijdelijke karakter van de maatregelen – zoals beloofd – moet nog worden weggenomen. Vergrendelingen op internationale locaties, zoals Nieuw-Zeeland en Australië, zijn extreem ondanks gegevens waaruit blijkt dat de uitbraken en sterfgevallen verwaarloosbaar zijn geworden. Om op de gebrekkige statistieken te stapelen, bedacht de CDC een nieuwe term: ‘ Twindemic. https://www.health.com/condition/infectious-diseases/coronavirus/twindemic “Dat is een combinatie van seizoensgriep- en coronavirusstatistieken, een mooie marketingtruc om de massa in angst en onzekerheid te houden. Zoals mensen beschamen voor niet-naleving, zijn twijfel en angst instrumenten die ze sinds het begin van deze wereldwijde ramp hebben gebruikt.

Coronavirus in afvalwater- en griepvaccins

De Amerikaanse Centers for Disease Control maakten onlangs bekend dat het de riolering https://breaking911.com/breaking-cdc-to-monitor-sewage-to-measure-spread-of-covid-19/ controleert op sporen van het COVID-virus. Dit is niet nieuw; ze hebben rioleringen gecontroleerd op ziekteverwekkers die teruggaan tot de 20e eeuw. Wetenschappers in Noord-Italië beweerden dat ze afgelopen december coronavirus in hun rioolstelsels hebben aangetroffen. Dezelfde vondst gebeurde rond dezelfde tijd in Frankrijk . https://medicalxpress.com/news/2020-06-virus-italy-december.html

In april schreef een Italiaanse nieuwssite : https://gianpaoloforni.altervista.org/tutti-i-ceppi-dellantinfluenzale-di-questanno-2019-2020-contengono-il-covid-su-60-pazienti-analizzati-58-avevano-fatto-il-vaccino/

“Van 60 tests die ik heb uitgevoerd door patiëntgegevens te verzamelen… 58 hadden griepvaccins gekregen. Jonge geïntubeerde mensen hadden VaxiGrip Tetra gebruikt, dat ook bedoeld is voor kinderen… .. Alle stammen in de griepprikken van dit jaar werden begin 2019 gerapporteerd door de WHO en bevatten twee (2) stammen van het coronavirus (geïnactiveerd). Het is geen bijzaak. “

Voor Italië zijn de vaccins “onder observatie” Fluad 2019-2020, Influvac-S Tetra, Influvac-S en Vaxigrip Tetra.

Dat stelt een serieuze vraag: werd het coronavirus vorig jaar in Wuhan vrijgegeven in zijn biowarfare-laboratorium EN wereldwijd verspreid door griepvaccins?

Als dat het geval is, zou het uitleggen:

Hoe het virus zo snel muteerde

De plotselinge opkomst van corona-ziekte in sommige delen van de wereld, maar niet in andere

Waarom het virus werd geïsoleerd op sommige cruiseschepen, maar niet op andere

Waarom ouderen, vooral degenen die in verpleeghuizen wonen, veel kwetsbaarder waren en slechtere resultaten hadden; griepprikken worden als een speciaal soort snoepje uitgedeeld in instellingen voor langdurige zorg

Menselijke muizen in een doolhof

Dit social engineering-experiment gaat over controle. Het is een test om te zien hoeveel mensen bereid zijn te tolereren en hoeveel bereid zijn gehoorzaam en meegaand te zijn. Wanneer zullen ze kraken? Wanneer zullen ze met de witte vlag zwaaien en zich overgeven … of wanneer zullen ze in opstand komen?

Experimenterend om de emotionele breekpunten te vinden tijdens het verzamelen en analyseren van hun DNA verkregen door verplichte tests, leren The Powers That Be (TPTB) de juiste berichtgeving om totale controle over de wereldbevolking te implementeren. Ze bepalen hoe de volgende vormen van dwang kunnen worden uitgerold, van een geldloze samenleving tot immuniteitspaspoorten en het gebruik van verplichte vaccinatie.

Ze zijn vastbesloten om de dappere, gedurfde tegenstanders te identificeren om ze te labelen met een ‘Scarlet Letter’ – een mobiele app, een polsbandje, een enkelbandje of een rode vlag die aan een huis hing, zoals ze vorig jaar in Samoa deden bij een uitbraak van de mazelen.

Nadat de regels volledig zijn geïmplementeerd, komen gedwongen vaccinaties bij u in de buurt. Wij mensen hebben nog steeds een kans om ons te verzetten en in opstand te komen. Wat ga je doen, gezien de keuze om op je voeten te sterven of op je knieën te leven? Wat is vrijheid jou waard?

http://stateofthenation.co/?p=26631

zie ook

http://stateofthenation.co/?p=26591

zie ook

http://stateofthenation.co/?p=26614

zie ook

https://www.henrymakow.com/2020/08/central-banks-pump-poisoned-blood.html