Over een ander gezicht van de tweede wereldoorlog

herbloggen van https://www.henrymakow.com/

zie voor verwijzingen naar afbeeldingen onderstaande link.

Google translate gebruikt.

Nazi’s redden Chabad Rabbi uit Warschau

20 augustus 2020

Wordt een satanistische joodse supremacistische sekte Chabad genoemd, het “hoofd van de illuminati-slang?”

De VIP-behandeling die zijn leider Menachem Schneerson door topfunctionarissen van de nazi’s en de VS in 1941 werd verleend, suggereert dat WO II een illuminati-schertsvertoning was.

De opvattingen van de nazi’s en de kabbalisten van het Meesterras en de onmenselijke mensen waren spiegelbeelden.

Dit verhaal suggereert dat nazi’s en kabbalistische joden meer gemeen hebben. Verbind de puntjes mensen. De nazi’s hebben de kabbalistische leider gered maar vermoordde geassimileerde Joden. Het Hoyer Memorandum hieronder suggereert dat kabbalistische (Illuminati) joden een rol speelden in de holocaust.

Het zijn massamoordenaars en het lijkt erop dat ze de weg bereiden voor een nieuwe ruiming.

Verwant – Waren kabbalistische (Illuminati) Joden verantwoordelijk voor de Joodse Holocaust?

Hitler was een uitkomst voor Israël

Martin Borman, die een belangrijke rol speelde in de Joodse holocaust, was een bolsjewistische agent

De Joodse Doomsday Cult achter de Illuminati

van 23 jan.2018

door Henry Makow PhD

In januari 1940 was de Gestapo verbijsterd toen ze een groep van 18 orthodoxe joden eersteklas zag rijden op een trein van Warschau naar Berlijn.

Hun Abwehr-escorts legden uit dat ze onder “volledige diplomatieke bescherming” stonden.

De partij bestond uit Josef Yitzhak Schneerson, links, de dynastieke leider van de wereldwijde Chabad Lubavitcher-beweging, zijn familie en staf. Hij wilde zijn bibliotheek met 40.000 boeken meenemen, maar Abwehr-kolonel Ernst Bloch, zelf een halfjood, vond dat onpraktisch.

Vanuit Berlijn reisde het gezelschap eersteklas naar Riga, Letland, en vervolgens naar Stockholm, waar ze aan boord gingen van een schip naar de VS, waar ze in maart 1940 aankwamen. De ‘ontsnapping’ is gedocumenteerd in het boek, Rescued from the Reich (2004) door Bryan Mark Rigg, een Cambridge Ph.D., en professor aan de American Military University.

“Ironisch genoeg zou de redding van zijn schoonzoon en de volgende Rebbe Menachem Mendel Schneerson zonder de redding van Rebbe Schneersohn niet zijn gebeurd. Door samen te werken met de regering en contacten binnen het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, kon Chabad Menachem Mendel redden. uit Vichy Frankrijk in 1941 voordat de grenzen werden gesloten. “

Deze redding is in tegenspraak met het verhaal dat de nazi’s antisemieten waren die vastbesloten waren het Europese jodendom uit te roeien. Het ondersteunt eerder de opvatting dat de Chabad, in de woorden van Tim Fitzpatrick, “het hoofd van de Illuminati-slang” zijn en een ongelooflijke ongeziene macht uitoefenen over wereldgebeurtenissen. Het ondersteunt de opvatting dat de Illuminati Joodse bankiers, die net als Chabad kabbalistische satanisten zijn, de Tweede Wereldoorlog hebben ontworpen om Duitsland te vernietigen en een voorwendsel te verschaffen (de massamoord op voornamelijk geassimileerde Joden) voor de oprichting van de staat Israël.

De reddingsactie van Schneerson werd ontwikkeld door admiraal Wilhelm Canaris, een vrijmetselaar (kabbalist) en mogelijk een crypto-jood. Canaris kende het script en waarschuwde op het hoogtepunt van het nazi-succes in augustus 1940 de Roemeense minister Michael Sturdza (en later generaal Franco) dat Duitsland de oorlog zou verliezen.

Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, een Illuminati-bastion, maakte deel uit van de samenzwering om miljoenen Joden op te offeren om de oprichting van Israël te rechtvaardigen. Ze maakten echter een uitzondering voor Rabbi Schneerson en zijn partij. Waarom? Omdat de Chabad medeplichtigen of verantwoordelijk waren.

Bryan Rigg schrijft: “Amerikaanse functionarissen reageerden niet alleen op duizenden wanhopige smeekbeden van Europese Joden die naar de Verenigde Staten wilden ontsnappen, maar ook op het verzoek van Duitsland op de Conferentie van Evian in 1938 om te mogen emigreren. invloedrijke politici, waaronder minister van Buitenlandse Zaken Cordell Hull en de assistent-chef van de afdeling Europese zaken van het ministerie van Buitenlandse Zaken Robert T. Pell, samen met postmeester-generaal James A.Farley, justitie Louis Brandeis, senator Robert Wagner, procureur-generaal Benjamin Cohen en verscheidene anderen , om de zaak van Rebbe Schneersohn door de bureaucratische Bermudadriehoek te loodsen. Welke kansen zou de gemiddelde Europese Jood hebben gehad om Amerika te bereiken zonder zo’n krachtige en aanhoudende lobby in Washington? ‘ (Blz.197)

HET HOYER MEMORANDUM

In zijn boek The New Underworld Order (2007 ) beweerde Christopher Story (1938-2010) dat “de grootste vijand van de joden andere joden zijn”. Nazi (dwz kabbalistische) joden hielpen bij het ontwikkelen van de Holocaust. Hij citeerde een rapport uit 1952 van SS-generaal Horst Hoyer waarin wordt gesuggereerd dat Schneersons redding door de nazi’s niet uniek was.

“Na een ontmoeting met de Joodse Raad van Oudsten die de leiding had over het getto van Warschau, kondigde een ordonnateur aan:” Ambtenaren! Leiders! De heren zijn gearriveerd. ”Zo’n zestien of zeventien ernstig uitziende Joden werden binnengeleid, voorgesteld en namen plaats aan een grote ovale tafel. , 40 bij 40 cm) Links was een groot gouden nationaal insigne met letters in gotische stijl en een zegel met de originele handtekening van Adolf Hitler.

Deze certificaten verzekerden de volledige bescherming van deze Joden, hun families en eigendommen door het Groot-Duitse Rijk. Inbegrepen waren dankwoorden en zegeningen van Hitler in naam van het Duitse volk. Rond deze tafel met zijn voorname Joden en in dit feestelijke uur voelde men geen haat, geen oorlog en geen samenzwering …

Een keer in onze discussies kreeg ik hartstochtelijk te horen: “Ons ras moet leren opofferen!” Later werd mij verteld door Joodse fascisten: “Van degenen hier zullen we nog steeds 60% ‘in het stof laten bijten’ vóór Madagaskar [dwz Israël].”

Een commentator die het Hoyer Memorandum las, zei:

“Men moet zich bewust zijn van de intense interjoodse spanning en contrast, vooral tussen de doelstellingen van de nationaal geassimileerde joden en die van het wereldjodendom en het zionisme. Deze verdeeldheid is veel dieper dan de relaties tussen gelovige en niet-gelovige joden. .. de ene groep Joden werd het slachtoffer van een andere … “(Story, 532)

CONCLUSIE: AMERIKANEN WORDEN OPNIEUW DUPED (gedupeerd, ze zijn de sigaar)

Michael Berg was vier jaar lid van Chabad. Hij bevestigt dat Chabad een criminele racistische Joodse supremacistische sekte is die zich toelegt op de vrijmetselaars-joodse (Illuminati) wereldheerschappij. Uit bovenstaande afbeeldingen blijkt duidelijk dat Donald Trump lid is. Zijn dochter en schoonzoon zijn ook lid. Mogelijk is Poetin.

De wereld wordt beheerst door een satanische sekte die vastbesloten is de mensheid te vernederen en tot slaaf te maken. De bevordering van pandemie, oorlog, genderverwarring en migratie moeten in dit licht worden gezien.

Gerelateerd – Ex-Chabad-lid legt Trump Family Cult bloot

Kabbalistische doctrine of Destruction doemt de mensheid

Met dank aan Michael Berg voor het onder mijn aandacht brengen van Riggs boek.

Eerste commentaar door James C

De nazi’s wilden de joden uit Duitsland en de zionisten wilden de joden in Palestina. Dus werkten ze samen om dit doel te bereiken. Het heette de Overdrachtsovereenkomst of Haavara-overeenkomst.

In zijn nieuwe boek Blood Covenant with Destiny zegt Texe Marrs: “Het uiteindelijke doel van Kabbalah … is de totale vernietiging van alle materie, van de mensheid zelf: Annihilation … De neocon cabal is er een verhulde en schimmige demonstratie van. Ze willen de wereld in feite in een nucleaire catastrofe en chaos storten. Een vurige chaos en vernietiging waarop ze hopen hun nieuwe, occulte utopische Orde van de Eeuwen op te bouwen. Het is een beangstigend vooruitzicht, en tot dusver is het succesvol geweest ” ( p.86).

John Bolton is de meest havikachtige van de neocons. Zijn benoeming tot National Security Advisor door de regering-Trump geeft aan dat de zaken vorderen zoals gepland. Nu heeft het Sanhedrin Arabieren uitgenodigd om mee te doen aan de wederopbouw van de Tempel. Volgens één interpretatie van bijbelse profetie zijn de herbouw van de tempel en het opnieuw instellen van dierenoffers tekenen die voorafgaan aan de grootste tijd van moeilijkheden die de wereld ooit heeft gekend.

U kunt dit artikel permanent vinden op https://www.henrymakow.com/2020/08/nazis-rescued-chabad-lubavitch.html

Is de nieuwe wereldorde “joods”?

12 februari 2005

Laten we beginnen met het definiëren van de “Nieuwe Wereldorde”.

De drijfveer van de Nieuwe Wereldorde is de wens van de centrale bankiers van de wereld om hun enorme economische macht te vertalen in permanente wereldwijde instellingen voor politieke en sociale controle.

Hun macht is gebaseerd op hun monopolie op krediet. Ze gebruiken het krediet van de overheid om geld te drukken en eisen dat de belastingbetaler miljarden aan rente voor hen betaalt.

Centrale banken zoals de Federal Reserve doen alsof ze overheidsinstellingen zijn. Zij zijn niet. Ze zijn in privébezit van misschien wel 300 gezinnen. Het is veelbetekenend dat de meerderheid van deze gezinnen joods is , hoe belangrijk ik nog niet zeker ben. Als het Lutheranen of Zoeloes waren, zouden onze bezwaren zeker hetzelfde zijn.

Ik ben een niet-oplettende Jood die gelooft dat deze situatie dodelijk is voor zowel de mensheid als de Joden. We hebben de tragische gevolgen ervan al gezien in de Tweede Wereldoorlog.

De Amerikaanse uitvinder Thomas Edison beschreef deze kolossale zwendel, die de New World Order wil bestendigen, als volgt:

“Het is absurd om te zeggen dat ons land obligaties kan uitgeven en geen valuta kan uitgeven. Beide zijn beloften om te betalen, maar de een maakt de woekeraar vetter en de ander helpt de mensen.”

Centrale banken controleren ook de kredietverlening aan bedrijven en particulieren. Robert Hemphill , Credit Manager van de Federal Reserve Bank in Atlanta, beschrijft deze onhoudbare situatie.

“Dit is een onthutsende gedachte. We zijn volledig afhankelijk van de commerciële banken. Iemand moet elke dollar die we in omloop hebben, contant geld of krediet lenen. Als de banken voldoende synthetisch geld creëren, zijn we welvarend; zo niet, dan verhongeren we. zijn absoluut zonder een permanent geldsysteem. Als men het plaatje volledig begrijpt, is de tragische absurditeit van onze hopeloze positie bijna ongelofelijk, maar daar is het … Het is zo belangrijk dat onze huidige beschaving kan instorten, tenzij deze wijdverbreid wordt begrepen en de gebreken werden zeer snel verholpen. ” “

Toen de Federal Reserve in 1913 werd ingehuldigd, erkende een Londense bankier dat het om oplichterij ging.

‘De weinigen die het systeem begrijpen, zullen ofwel zo geïnteresseerd zijn in de winsten, of zo afhankelijk zijn van de gunsten ervan, dat er geen tegenstand van die klasse zal zijn … Het grote lichaam van de mensen, mentaal niet in staat om te begrijpen, zal zijn last zonder klachten, en misschien zelfs zonder te vermoeden dat het systeem in strijd (tegen) hun belangen is. ‘

GEVOLGEN

Het is duidelijk dat het drukken van geld in de publieke sfeer moet zijn, zoals voorgeschreven door de Amerikaanse grondwet. Deze abnormale situatie is de bron van de ellende van de mensheid . Het zet de mensen die de economie beheersen op tegen de samenleving als geheel. Het is in hun belang om de samenleving te destabiliseren, immoraliteit, interne verdeeldheid (zoals het homohuwelijk) en oorlog te bevorderen om de schulden te vergroten en de massa af te leiden en te beheersen.

De bankiers zijn verantwoordelijk voor social engineering programma’s zoals de (homo) seksuele revolutie, feminisme en multiculturalisme, die de familie en sociale cohesie ondermijnen. Deze fundamentele tegenstelling ondersteunt ook een enorme criminele onderwereld die feitelijk door de elites wordt beheerd.

De bankiers zijn verantwoordelijk voor de moordaanslagen op presidenten als Lincoln en JFK, en voor de aanslag op het World Trade Center. Ze bezitten of controleren de massamedia, die GW Bush legitimeert, de oorlog in Irak en de aanstaande aanval op Iran. Oorlog biedt een excuus om het ontwerp en een repressieve politiestaat in te voeren.

Succes is tegenwoordig gebaseerd op de bereidheid van een persoon om, bewust of onwetend, medeplichtig te worden aan de bankiersfraude. Zelfs rijke ondernemers zijn afhankelijk van krediet en zijn niet bereid om echte verandering te ondersteunen.

Als gevolg van de bankierszwendel zijn de westerse samenleving en cultuur gebaseerd op fraude. We hebben geen echte democratie of gelijke toegang tot de massamedia of open en waarheidsgetrouw onderwijs. De westerse samenleving is een bedrieger, geleid door lafaards die weten dat ze bedriegers zijn.

ZIJN “DE JODEN” VERANTWOORDELIJK?

De New World Order is een monster met een hydra-head. De bankiers werken via vele fronten, zoals communisme, socialisme, liberalisme, feminisme, zionisme, neoconservatisme en vrijmetselarij. De meeste leden weten niet dat deze “progressieve” bewegingen allemaal in het geheim toegewijd zijn aan de “wereldrevolutie”, wat een eufemisme is voor de hegemonie van bankiers. (Zie mijn “Rothschild Conducts Red Symphony”)

De bankiers beheersen ’s werelds grootste bedrijven, media, inlichtingendiensten, denktanks, stichtingen en universiteiten. Ze zijn verantwoordelijk voor het onderdrukken van de waarheid. Joden spelen een prominente rol in dit alles, een oorzaak van antisemitisme. Natuurlijk streven veel andere mensen ook naar “succes”.

De bankiers werken ook via landen. Ze zijn grotendeels verantwoordelijk voor het Britse en Amerikaanse imperialisme, dat tot doel heeft de rijkdom van de wereld te monopoliseren. In zijn boek “The Joden” (1922) schrijft de Britse sociale criticus Hilaire Belloc dat het Britse rijk een partnerschap vertegenwoordigde tussen de joodse financiën en de Britse aristocratie.

“Na Waterloo [1815] werd Londen de geldmarkt en het verrekenkantoor van de wereld. De belangen van de Jood als financiële handelaar en de belangen van dit grote handelsbestuur kwamen meer en meer overeen. in de negentiende eeuw waren ze vrijwel identiek geworden. ‘

De samenvloeiing van Joodse en Britse belangen strekte zich uit tot het huwelijk.

“Er begonnen massaal huwelijken plaats te vinden tussen wat eens de aristocratische territoriale families van dit land waren geweest en de Joodse commerciële fortuinen. Na twee generaties hiervan, met de opening van de twintigste eeuw, die van de grote territoriale Engelse families waarin er was geen Joods bloed was de uitzondering.

In bijna alle gevallen was de spanning min of meer uitgesproken, in sommige zo sterk dat hoewel de naam nog steeds een Engelse naam was en de tradities die van een puur Engelse afstamming uit het lange verleden, de lichaamsbouw en het karakter geheel Joods waren geworden. … “

Als het huwelijk van de dochter van Al Gore met de kleinzoon van Jacob Schiff een indicatie is, strekt deze vermenging van joodse en heidense elites zich ook uit tot Amerika. John Forbes Kerry is een ander voorbeeld.

Belloc blijft zeggen dat het Britse en Joodse doel van wereldheerschappij synoniem was en de vrijmetselarij als instrument gebruikte.

“ Vooral joodse instellingen, zoals de vrijmetselarij (die de joden in de zeventiende eeuw hadden ingehuldigd als een soort brug tussen henzelf en hun gastheren) waren bijzonder sterk in Groot-Brittannië, en er ontstond een politieke traditie, actief en uiteindelijk bewezen belang, waarbij de Britse staat door buitenlandse regeringen stilzwijgend werd aanvaard als de officiële beschermer van de joden in andere landen.

Van Groot-Brittannië werd verwacht dat het tussenbeide zou komen [waar de Joodse vervolging ook plaatsvond en] om de Joodse financiële energie over de hele wereld te ondersteunen en in ruil daarvoor het voordeel van die verbinding zou ontvangen. “

Als Belloc gelijk heeft, zou je kunnen zeggen dat de New World Order een verlengstuk is van het Britse rijk, waarin de Britse, Amerikaanse en Joodse belangen van de elite niet te onderscheiden zijn. Zie ook mijn “The Jewish Conspiracy is British Imperialism.”

CONCLUSIE: WAT IS JOODS?

De meerderheid van de Joden zou geen deel willen uitmaken van de Nieuwe Wereld Orde, ook wel “globalisering” genoemd, als ze het ondemocratische karakter ervan zouden begrijpen en hoe ze worden gebruikt.

De ware joodse geest is van mening dat waarheid en moraliteit absoluut zijn en niet kunnen worden aangepast aan iemands waargenomen eigenbelang. GJ Nueberger drukt deze geest uit in zijn essay “The Great Gulf Between Zionism and Judaism.”

“Het Joodse volk is niet gekozen voor overheersing over anderen, niet voor verovering of oorlogvoering, maar om G’D te dienen en zo de mensheid te dienen … Fysiek geweld is dus geen traditie of een waarde van de Joden. De taak waarvoor de Joden De gekozen mensen zijn niet om een voorbeeld te stellen van militaire superioriteit of technische prestaties, maar om perfectie te zoeken in moreel gedrag en spirituele zuiverheid.

Van alle misdaden van het politieke zionisme, de ergste en meest fundamentele, en die al zijn andere wandaden verklaart, is dat het zionisme vanaf het begin heeft geprobeerd het Joodse volk te scheiden van hun G’D, het goddelijke verbond ongeldig te maken en plaats een “moderne” staat en frauduleuze soevereiniteit in de plaats van de verheven idealen van het Joodse volk. “

De bankiers maken zich duidelijk geen zorgen over het ware judaïsme of raciale zuiverheid en waren best bereid miljoenen Joden op te offeren om hun ontwerp te bereiken door Hitler te steunen. Ze offeren nog duizenden Joodse, Amerikaanse en moslimlevens op in het Midden-Oosten in hun Orwelliaanse “eeuwige oorlog voor eeuwige vrede”.

Heeft de Nieuwe Wereldorde een “joodse” agenda of een bankierselite-agenda?

Ik durf te wagen dat het de laatste dient, en het Joodse volk is een instrument van deze agenda zoals zoveel andere mensen.

Door particulieren de mogelijkheid te geven om uit het niets geld te creëren, hebben we een monster gecreëerd dat de planeet en daarmee de mensheid dreigt te verslinden.

https://www.henrymakow.com/000808.html

https://www.henrymakow.com/000275.html

https://www.henrymakow.com/000482.html

lees dit boek: kan digitaal hier of via pdf:

www.vho.org

http://www.vho.org/GB/Books/tfh/1.html