Over Mike Adams

Herbloggen link onderaan. Google translate gebruikt en niet aangepast.

Opvallend is dat luizen in de pels zomaar “doodgaan” aan bv. een hartaanval. Er zijn vele voorbeelden. Deze Mike Adams las ik regelmatig want je kwam hem in de alternatieve wereld veel tegen.

Nog een moord door links ? Conservatieve columnist plotseling gevonden in North Carolina

Geplaatst op 24 juli 2020 door State of the Nation

Tot zwijgen gebracht? – Vocale conservatieve professor en columnist Mike Adams dood aangetroffen door Ernest Dempsey

Hij was een fervent voorstander van vrije meningsuiting en een vocale criticus van linkse aanvallen op Amerikaanse waarden. Nu wordt academicus en conservatieve columnist Mike Adams plotseling dood aangetroffen in zijn woning in Wilmington, North Carolina.

Mike Adams

Herald Media noemde hem “controversiële NC-professor” in zijn verhaal over Mike Adams dood aangetroffen in zijn huis in Wilmington. En controversieel werd hem verteld hoe links hem haatte voor zijn geïnformeerde commentaar op de sociale en vaak ongrondwettelijke aanvallen van liberalen op Amerika. Het verhaal zegt dat de politie donderdag het huis van de 55-jarige Adams heeft bezocht om een wellness-check uit te voeren en daar zijn lichaam vond.

Het Sheriff’s Office voert een onderzoek naar de dood uit bij het huis, maar heeft geen andere details over de omstandigheden vrijgegeven.

Het is redelijk om hier te stellen dat het aanmatigend is om het een moord te noemen, aangezien de politie of de media nog geen informatie hebben vrijgegeven die zou wijzen op vals spel. Maar naar mijn persoonlijke mening – noem het aanname – vermoed ik echt vals spel. Geen enkele vrijgave van informatie over de omstandigheden van zijn overlijden maakt het verdacht. Het feit dat zoveel liberalen hem haatten, inclusief zijn eigen universiteit en islamisten, alleen is genoeg om de verdenking van vals spel op te wekken. Met andere woorden, het lijkt een vermoedelijke moord.

Adams won honderdduizenden dollars aan rechtszaken tegen zijn universiteit, de University of North Carolina-Wilmington, die uiteindelijk overeenkwam hem een half miljoen dollar te betalen als onderdeel van een vervroegde pensioneringsovereenkomst. Adams ging met pensioen op 1 augustus.

De universiteit wilde hem vooral zo snel mogelijk van de hand doen nadat hij kritiek had geuit op het islamisme op Amerikaanse bodem. Zelfs op zijn Wikipedia-pagina werd hij beschreven als “racistisch” totdat Word ertoe doet! erover gepost en Adams getagd. Wiki heeft de volgende dag zijn biopagina bewerkt om het racistische label te verwijderen.

Zal er een grondig onderzoek komen naar de verdachte dood van professor Mike Adams? Deze vraag is de belangrijkste vraag van de dag; vooral omdat het doodsonderzoek van Philip Haney onmiddellijk lijkt te zijn uitgestorven in propagandamediablokken die routinematig verdoezelen voor criminelen en terroristen.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8560039/Controversial-professor-Mike-Adams-55-died-gunshot-wound.html

https://www.lifesitenews.com/news/leading-pro-life-professor-critic-of-north-carolina-gov-found-dead-at-home