Herbloggen, zie onderstaande link. Google translate gebruikt en niet aangepast.

Khazarians toen, Khazarians nu gepost door Gordon 17 juli 2020

Meer dan 1400 jaar later verspreiden de Khazarianen nog steeds onvoorstelbare vernietiging, dood en kwaad overal waar ze komen, alleen veel erger dan ooit.

Het is een bekend historisch feit dat Khazaria rond 1250 na Christus werd vernietigd door zowel Rusland als Perzië (nu Iran), en terecht.

Gerelateerd: Het probleem van de wereld is nog steeds Amerika

Vele jaren van tevoren waren zeer strenge waarschuwingen gegeven door Rusland en Perzië, zonder veranderingen door de Khazarianen.

De reden voor deze definitieve vernietiging van het koninkrijk Khazaria was dat de heersers en het volk deze waarschuwingen negeerden die gezamenlijk door Rusland en Perzië waren gedaan.

Rusland en Perzië hadden het Khazariaans leiderschap herhaaldelijk geïnstrueerd dat Khazaria als natie en volk moest veranderen van zijn slechte, onmenselijke manieren en moest stoppen met het parasiteren van zijn buren of volledige vernietiging moest ondergaan.

Khazarians stonden bekend bij degenen die in aangrenzende landen woonden als leugenaars, bedriegers, tegenspelers, overvallers, verkeerssoldaten, verkrachters, pedofielen, moordenaars, identiteitsdieven en sociale parasieten van de ergste soort. En tot overmaat van ramp deed hun heerser, koning Bulan, niets om dit ongedaan te maken, omdat ook hij op hen leek.

Toen Khazaria uiteindelijk rond 1250 werd vernietigd door Rusland en Perzië, terroriseerde, beroofde, vermoordde en parasiteerde het buren en reizigers letterlijk meer dan 500 jaar lang letterlijk.

Verwant: De Khazarian Bankster-cultus die de wereld heeft gekaapt en waardeloze stukjes papier – Rente op nepgeld neemt uw vrijheid in beslag

Deze endemische Khazariaanse criminele gedragingen werden institutioneel ondersteund door hun leiders en door de Khazariaanse cultuur.

Er was geen rechtsstaat in Khazaria, alleen de regel van manipulatie, sociopathie, macht, geweld en kwaad.

Khazarians hadden herhaaldelijk gejaagd op reizigers aan hun grenzen of op iedereen die probeerde door Khazaria te reizen. Reizen in of nabij of door Khazaria was meestal een fatale fout. Vrouwen werden vaak verkracht en daarna vermoord of, als ze jong genoeg waren, als seksslavinnen.

Khazaria stond bij andere omringende landen bekend als een wetteloze, kwaadaardige natie die de ergste misdaden tegen buren en reizigers mogelijk maakte. Khazaria stond bekend als de belichaming van egoïsme en kwaad, van de koning helemaal tot aan de gemiddelde burger.

Uit collegiaal getoetste genetische studies van Johns Hopkins is nu zeker bekend dat Khazarianen absoluut geen oud Hebreeuws bloed dragen en helemaal geen Semieten zijn, en dat ook nooit waren.

Gerelateerd: Rusland roept op tot eliminatie van Khazariaanse maffia Wereldorde + globalistische bedrijven zijn blind in het gezicht van doem

Er wordt aangenomen dat de oorsprong van de Khazarianen een kruising was tussen Turken en Mongolen, zonder absoluut genetische banden met de oude Hebreeën.

Het is werkelijk interessant dat deze Khazarianen helemaal geen oud Hebreeuws bloed hebben, helemaal geen, hoewel hun leiders gewoonlijk beweren oud Hebreeuws bloed te dragen en Semieten te zijn, terwijl ze helemaal geen Semieten zijn, en absoluut geen voorouderlijke rechten hebben op enig land in het Midden-Oosten.

Ongeveer 80% van de Palestijnen dragen oud Hebreeuws bloed en zijn dus echte Semieten, en hebben een niet verlaten, absoluut voorouderlijk recht op heel Palestina, ondanks Khazariaanse claims, die allemaal gebaseerd zijn op leugens en politieke intriges.

Het is dus eerlijk om te beweren dat de Israëli’s niet alleen helemaal GEEN Semieten zijn, maar de grootste antisemieten ter wereld zijn vanwege hun massale landroof van Palestijns land en genocide tegen Palestijnen.

En ondanks deze grimmige realiteit, beschuldigen de top-Khazarianen onmiddellijk iedereen die hen of Israël bekritiseert ervan antisemieten te zijn – een voor de hand liggende misvatting.

Het wordt voor velen nu duidelijk dat Israël een diep racistische Khazariaanse staat is die dezelfde asociale criminele patronen voortzet die tot de vernietiging ervan rond 1250 AD hebben geleid.

Waarom vernietigden Rusland en Perzië Khazaria rond 1250 na Christus?

De site van het Khazar-fort in Sarkel, geplunderd door Sviatoslav c. 965 (luchtfoto van opgravingen uitgevoerd door Mikhail Artamonov in de jaren dertig) ( zie link)

Gerelateerd: het neerhalen van het Khazariaanse project, door Duitsland gecontroleerde Europese Unie

De Russische en Perzische leiders hadden er rond 750 na Christus genoeg van – Khazaria’s koning Bulan kreeg gezamenlijk een ultimatum van zowel Rusland als Perzië dat hij een van de drie Abrahamitische religies moest selecteren om het Khazariaanse volk te ‘zuiveren’.

Khazarians waren destijds bekend bij degenen die in aangrenzende landen woonden in het algemeen leugenaars, bedriegers, nadelen, overvallers, straatkrijgers, moordenaars, identiteitsdieven en sociale parasieten van de ergste soort. En om de zaken nog erger te maken, deed hun heerser niets om dit om te keren, omdat ook hij op hen leek.

Ze jaagden herhaaldelijk op reizigers aan hun grenzen of op iedereen die probeerde door Khazaria te reizen, meestal een fatale fout.

Toen het probleem epische proporties aannam en niet langer kon worden geaccepteerd door de omringende landen en volkeren, vormden de Russische en Perzische leiders een coalitie en leverden ze een streng ultimatum aan de Khazariaanse koning Bulan.

Dit ultimatum was dat Khazaria als natie onmiddellijk haar wegen moest veranderen, en om dit te doen, moest koning Bulan een van de drie Abrahamitische religies kiezen en het instellen als de officiële vereiste Khazariaanse staatsgodsdienst. Koning Bulan kreeg in niet mis te verstane bewoordingen te horen dat de gekozen religie bij alle Khazarianen geïndoctrineerd moet worden om te dienen als gedragsregels en als basis voor integriteit en ethiek die voorheen volledig afwezig waren.

Koning Bulan stemde toe en koos het Torah-jodendom als de officiële religie van Khazaria. Dit werkte een tijdje een beetje, maar al snel dwaalden de Khazarianen terug naar hun oude manieren van nationale banditisme, moord en grof parasitisme van anderen uit omliggende landen.

In plaats van te werken aan het vestigen van moraal en ethiek in zijn land door een serieuze poging te doen om het Torah-jodendom te beoefenen, werden koning Bulan en zijn topstaf eigenlijk ingewijd in de Zwarte Kunsten en Zwarte Magie van het Babylonische Talmudisme, beter bekend als Baälaanbidding of Satanisme. Uiterlijk lijkt dit veel op het Torah-jodendom en kan het worden gebruikt als valse dekking, wat het ook was.

Vlag van het Khazar-rijk (zie link)

Verwant: Core Edicts Of The Khazarian Mafia Top Command

De reden dat deze keuze van koning Bulan geen permanente oplossing voor de Khazariaanse massasociopathie werd, was omdat hij zelf nooit echt alleen het orthodoxe Thora-jodendom accepteerde of beoefende en slechts een schijn uiterlijk vertoonde.

In plaats daarvan leerde hij de zwarte kunsten van het Babylonische talmoedisme en beoefende hij de geheime occulte riten van de satanische demonologie om meer macht, rijkdom en status te verwerven.

De geheime aanbidding van koning Bulan van het Babylonische talmudisme (Baälaanbidding, satanisme) was goed vermomd door zijn valse uiterlijke voorstelling van het orthodoxe Thora-jodendom als dekmantel.

Zijn hart was niet om een voorbeeld te stellen en zijn volk weg te leiden van de culturele sociopathie, onmenselijkheid en criminaliteit waar Khazaria bekend om was geworden.

Toen het ultimatum gezamenlijk werd afgeleverd door Rusland en Perzië, trokken de Khazarianen enige tijd wat afstand van hun wegen, uit angst voor vernietiging. Maar hun cultuur bleef hetzelfde; en hun oude manieren om buren te misbruiken, te beroven en te vermoorden begonnen weer terug – deze keer nog erger dan voorheen.

Alexander Solzhenitsyn met Vladimir Putin ( zie link)

Verwant: The Big Squeeze vs. Khazarian Mafia

Eindelijk, rond 1250 na Christus, werd de situatie volkomen onaanvaardbaar voor zowel Rusland als Perzië en zij besloten gezamenlijk om Khazaria binnen te vallen en het van boven naar beneden te vernietigen.

De huidige koning en zijn hof werden gewaarschuwd door zijn spionnen, en de hoogste Khazariaanse adel wist te vluchten met hun grote rijkdom aan zilver en goud voor de invasie en vernietiging van Khazaria.

Het is moeilijk om alle details te weten over waar deze Khazariaanse royalty naartoe ging, maar het lijkt erop dat ze de occulte kunsten van het zwarte magie van het Babylonische talmudisme bleven beoefenen en naar Italië en andere West-Europese landen migreerden.

De Khazariaanse geschiedenis is zorgvuldig uitgesneden uit de meeste bibliotheken in de westerse wereld en men moet graven om het te vinden. Gelukkig documenteerde Solzhenitsyn een behoorlijke hoeveelheid Khazariaanse geschiedenis voordat hij stierf.

De waarheid over de vernietiging van koning Bulan en Khazaria door Rusland en Perzië vanwege het niet-berouwvolle kwaad is tot op de dag van vandaag een streng bewaakt Khazariaans geheim, en de Khazariaanse leiders vrezen de onthulling hiervan aan de massa.

Deze Khazariaanse vorsten die gespecialiseerd waren in het Babylonische Talmoed-satanisme, namen deel aan het offeren van kinderen omdat ze dachten dat het hen meer en meer satanische krachten zou geven.

Solzhenitsyn, historicus

Verwant: Hier is hoe Poetin de Khazariaanse maffia zal verslaan

Deze top-Khazarianen werden bekend als ’s werelds grootste bedriegers, die zich gewoonlijk in andere groepen verstopten door te beweren deel uit te maken van het genetische en culturele erfgoed van die groep.

Uiteindelijk werden deze Khazariaanse vorsten bedreven in de Babylonische Talmoedische ‘geldmagie’, dat wil zeggen geld verdienen uit niets door het gebruik van verderfelijke woeker. Ze namen vaak de identiteit van Jodendom aan en beweerden oud Hebreeuws bloed te hebben, terwijl ze dat niet hadden en alleen Khazariaans bloed droegen.

Al snel werden ze de bankiers van het Vaticaan en werden ze door de verschillende koningen, koninginnen en vorsten van de Europese naties bekend als ‘Hof Juden’ of ‘Hofjoden’.

Zie ook: Babylonische geldmagie en hoe moderne “handelswetgeving” is gebaseerd op oude Babylonische codes

Ze werden gemakkelijk geaccepteerd door de Oudzwarte Europese adelfamilies die het Vaticaan kaapten, die ook het Babylonische Talmudisme beoefenden en macht kregen van de satanische, duistere kant met behulp van geheime kinderoffers.

Khazarians werden geaccepteerd als uitsnijdingen en werktuigen van de Oudzwarte Europese adel, die ook satanisten waren die occulte rituelen van Black Magick beoefenden.

Knipsels en gereedschappen. Zal iemand verdrietig zijn als ze worden weggevaagd?

Verwant: The Truth Is Out: Last Chapter Of The Rothschild Khazarian Mafia?

Maar het is duidelijk dat deze Khazarianen gemakkelijk door de oude zwarte adel werden geaccepteerd omdat ze Satan net als zij aanbaden en deelnamen aan de geheime Black Arts en occulte rituelen zoals het offeren van kinderen. Al snel drongen de Khazarianen hun weg naar de Britse koninklijke families en andere Europese koninklijke families.

Deze vooraanstaande Khazariaanse leiders werden bekend om hun expertise op het gebied van politieke intriges, menselijke compromissen en chantage, evenals het toedienen van hypnotica en speciale vergiften om sterfgevallen te veroorzaken die leken te wijten te zijn aan medische aandoeningen.

Ze kregen de controle over de stad Londen toen Napoleon werd verslagen en kregen uiteindelijk de controle over alle monetaire creatie- en distributiesystemen van de westerse wereld, die allemaal waren opgezet als particuliere fiat-systemen met verderfelijke woeker.

Deze Khazariaanse ‘zwarte magie’-occulte meesters hebben het Amerikaanse monetaire scheppings- en distributiesysteem gekaapt door hun eigen zogenaamde privébanksysteem op te zetten – het Federal Reserve System in 1913.

Verwant: 30 plus koude harde feiten over de IRS: een agent van een buitenlandse onderneming – een incasso-entiteit voor de Federal Reserve Bank

Dit werd gedaan met behulp van geavanceerde omkoping, chantage en menselijke compromisregelingen om voldoende stemmen te krijgen in het Congres en de steun van de president om passeren deze duidelijk illegale, ongrondwettelijke aberratie, de grootste financiële misdaad in de geschiedenis.

Als voorbeeld – de Khazarian Kagan-familie van PNAC: Donald (vader) Victoria, Robert en Fred Kagan

Verwant: Khazarian Crime Syndicate: The Rotten Society We Live In

Khazarian Kingpins Vestigde een strandhoofd in Amerika

Toen de Khazariaanse Kingpins eenmaal een strandhoofd in Amerika hadden gevestigd, konden ze bijna alle gekozen en benoemde USG-functionarissen opkopen, omkopen of een menselijk compromis sluiten. Degenen die niet voldeden, werden buitenspel gezet of verdreven door ondersteunende concurrenten gekozen door de Khazarian Kingpins.

Al snel werden alle Amerikaanse politieke, overheids-, bedrijfs-, wetshandhavings-, militaire en Intel-systemen volgens dezelfde methoden gekaapt. Hierdoor konden de Khazariaanse Kingpins Amerika parasiteren, wat in de praktijk betekent dat lijfeigenen en loonslaven van de meeste Amerikanen worden gemaakt met weinig middelen.

Amerika werd vervolgens omgevormd tot het hulpmiddel van de Khazarian Kingpins om de rest van de hele wereld te parasiteren, zoals John Perkins zo goed omschreef in zijn klassieke boek Confessions of a Economic Hitman.

Het motto van de Khazarian Kingpins: koop indien mogelijk iedereen, anders kan je ze op een zijspoor zetten of doden.

Verwant: Meer bekentenissen van een economische huurmoordenaar: “Deze keer komen ze voor je democratie”

Systemen voor het creëren en verdelen van geld werden gekaapt door de Khazariaanse kingpins (door insiders ‘de geldwisselaars’ genoemd) in alle westerse landen van de wereld.

De islamitische landen weigerden banksystemen op te zetten met verderfelijke woeker; en daarom zijn islamitische naties sindsdien het doelwit van vernietiging door de Khazariaanse leiders.

De USG wordt nu gebruikt om een land als Rusland en China en sommige landen in het Midden-Oosten uit te dagen die weigeren de Khazarianen hun bankzaken te laten beheren.

Khazarian Kingpins worden de leiders van de Rothschild Khazarian Mafia genoemd, omdat dat het is, een Khazarian Mafia gerund door de bankiers van de familie Rothschild waarvan wordt beweerd dat ze hoge satanische meesters zijn.

Gevolgtrekking

De geschiedenis documenteert wat de Khazarianen waren als volk in de periode van 750 AD tot 1250 AD voordat Rusland en Perzië Khazaria vernietigden vanwege hun onberouwvolle en onvoorstelbaar slechte manieren.

Hun heersers en hun mensen waren in het algemeen slecht tot op het bot, wat suggereert dat de criminele psychopathologie institutioneel en cultureel was gebaseerd. Anderen hebben beweerd dat het ook genetisch is, maar dit moet nog wetenschappelijk worden bestudeerd.

Toen koning Bulan beweerde het jodendom voor zichzelf en als de officiële staatsgodsdienst van Khazaria te hebben gekozen, loog hij en promootte hij slechts een uiterlijk schijnachtig optreden van deze, terwijl hij satanische praktijken van zwarte magie en onvoorstelbaar slechte occulte rituelen zoals pedofilie en het offeren van kinderen en het drinken van bloed aanmoedigde.

De vraag moet worden gesteld en beantwoord – hebben de Khazariaanse bloedlijnen en hun leiders na ruim 1.400 jaar hun wegen helemaal veranderd?

Verwant: Het kartelsysteem van de Khazariaanse maffia

Zijn ze nog steeds een bandietenras van kapers, nabootsers, bedriegers, bedriegers, misdadigers en moordenaars?

Het is duidelijk dat hun topleiders helemaal niet zijn veranderd en in feite erger zijn, omdat ze nu hele naties en volkeren naar believen hebben vernietigd, waarbij ze het Amerikaanse leger hebben gebruikt als kanonnenvoer om genocide door oorlog te plegen.

Of zijn alleen hun beste Kingpins en hun uitverkoren Khazarians onverdiend in topposities van macht zo onvoorstelbaar slecht en onmenselijk gebleven?

Sinds Khazaria werd vernietigd rond 1250 na Christus, hebben meer dan 150 landen de Khazariaans uitgezet voor hun slechte manieren. Vanwege het internet groeit het besef dat de top-Khazarianen anti-menselijke dieven, massamoordenaars, bedriegers en parasieten zijn over de hele wereld.

De Boycot, Divest, Sanction-beweging (BDS) is een bewijs van dit groeiende bewustzijn. Het lijkt erop dat binnenkort de hele wereld de acties van Rusland en Perzië zal herhalen in de omgang met de Khazarianen.

Standbeeld van de stad Londen ( zie link)

Verwant: De voortdurende historische val van het Khazariaanse rijk

Ja, de hele wereld wordt snel geïnformeerd over dit Khazariaanse probleem, ’s werelds grootste probleem, en heeft bijna genoeg van het misbruik en de onmenselijkheid van de Khazariaans. Het is bijna zeker dat het privé Rothschild FIAT World Banking System van de Khazarian City of London de komende maanden binnenkort zal worden geëlimineerd.

Dit alleen zal het Khazariaanse bevel en controle en de machtsbasis wereldwijd onthoofden. Twijfel dit en doe dan wat fundamenteel onderzoek naar BRICS, AIIB, Silk Road System, Shanghai Gold Exchange en de recente erosie van het Amerikaanse Petro Dollar-systeem waarbij Saudi-Arabië naast de USD ook valuta accepteert.

Khazarian Kingpins houden altijd hun tijdloze, intergenerationele wrok. De bolsjewistische revolutie was wraak op Rusland voor de vernietiging van Khazaria rond 1250 na Christus.

Ongeveer 80% van de bolsjewieken waren goddeloze Khazarianen die meer dan 100 miljoen niet-Khazariaanse Russische burgers verkrachtten, plunderden, martelden en vermoordden. Deze bolsjewieken deden de Duitsers hetzelfde toen ze aan het einde van de Tweede Wereldoorlog Oost-Duitsland binnenkwamen. Het is een feit dat het bolsjewisme het vermomde Khazarianisme was. Hetzelfde geldt voor maoïsme.

Amerika is geïnfiltreerd en gekaapt door de Rothschild Khazarian Mafia, die vastbesloten is om het christelijke en deïstische erfgoed van onze grondleggers te vernietigen, samen met onze economie, grenzen, taal, culturele seksrollen en huwelijk.

Khazarians zijn de vernietigers van de samenleving geworden en alles wat van nature gebeurt, dat wil zeggen, de natuurlijke orde van de dingen.

Tenzij Amerikanen en wereldburgers wakker worden en deze Khazariaanse Kingpins ontheffen van hun hoge controleposities die ze verkregen door kaping, omkoping, chantage en menselijk compromis of moord, is Amerika gedoemd en zo ook de hele wereld.

Gerelateerde artikelen:

De verborgen geschiedenis van de ongelooflijk kwade Khazariaanse maffia [Illuminati Cabal-zionisten …] Amerikaanse pc-plaag een ‘nationale ramp’ – het # 1 anker van Rusland (Kicallyov

Via: http://www.wakeupkiwi.com/news-articles-75.shtml#Khazarians