Over Qui Bono 5

Waarom nu hierover berichten? Wat zit er achter? Is dit moedig om erover te berichten of heeft het een politieke lading waarop nu voorgesorteerd wordt?

Feit blijft dat er allang bekendheid is gegeven aan dit fenomeen maar dat niemand zijn vingers eraan wil branden. Feit blijft dat er iets gruwelijks onder de aandacht wordt gebracht.

Herbloggen van Xander zie link hieronder

Turkse staatszender onthult hoe wereldelite jong blijft door hormoon van gefolterde kinderen

Posted on 29/06/2020

Duitse onderzoeksjournalist Guido Grandt schreef al enkele boeken over institutioneel kindermisbruik

WikiLeaks blijkt er al jaren geleden over gepubliceerd te hebben, en nu is er voor het eerst een mainstream kanaal, een Turkse staatszender, die er aandacht aan heeft besteed. De wereldelite – vooral film- en popsterren, maar ook politici, en vermoedelijk zelfs de paus – gebruiken injecties met het hormoon adrenochrome om zo lang mogelijk jong en vitaal te blijven, wat aan velen van hen duidelijk is af te zien. De oorsprong van dit hormoon is echter te afschuwelijk om te bedenken. Het wordt namelijk geproduceerd in het lichaam van jonge kinderen op het moment dat zij worden gefolterd en doodsangsten uitstaan, en onvoorstelbaar veel pijn lijden. Filmster Sandra Bullock heeft in een talkshow letterlijk toegegeven dat ze haar jeugdige uiterlijk te danken heeft aan zo’n jong kind.

‘Dit nieuws zal u schokken,’ begint de presentator van de Turkse zender TGRT Haber. ‘Ik laat u nu een stukje zien van een televisieprogramma van enkele jaren geleden. Sandra Bullock (‘Speed’, ‘The Net’) was weer eens te gast in een van de bekendste Amerikaanse talkshows. Talkshow host Ellen DeGeneres vraagt haar hoe ze erin slaagt er zo elegant uit te blijven zien, en hoe oud ze al is – zo rond de 50. Luister naar haar antwoord, en daarna leg ik u alles uit over dit duivelse jong blijven:’

‘Voorhuid van Koreaanse baby’

Bullock: ‘Ik geloof niet dat veel van u weten dat dit met micronaalden in de huid worden gespoten. Dan zie je er één dag verschrikkelijk uit, maar dan wordt het minder.’

Ellen: ‘Maar wat wordt er dan in je huid gespoten?’

‘Het is een extractie van de huid van een jong iemand, van ver weg…’

Ellen maakt dan de ‘grap’ dat het van ‘de voorhuid van een Koreaanse baby’ afkomstig is, wat het publiek heel amusant vindt, vooral als Bullock bevestigt dat ze allemaal kleine stukjes ‘penis’ in haar wangen gespoten kreeg.

De Turkse presentator vervolgt dan: ‘Wat een onschuldig verhaaltje, nietwaar? Alsof het om iets totaal onbelangrijks gaat. Maar waar gaat het om? Huidvet van Koreaanse kinderen wordt onder de gezichtshuid geïnjecteerd om jong en mooi te blijven.’

Adrenochrome ontstaat als kinderen doodsangsten uitstaan

‘Wij hebben onderzoek gedaan naar deze zaken. Wij schaamden ons voor onze menselijkheid toen wij ermee geconfronteerd werden. Ik geef u de naam waar het om gaat: adrenochrome. Dat is een hormoon dat als een reflex ontstaat in de hormoonklieren van kinderen in buitengewone stress situaties, ontstaan door angst of pijn. We zouden kunnen zeggen dat het de wortel van adrenaline is.’

‘Kinderen kunnen dankzij dit hormoon weerstand opbouwen en nieuwe kracht scheppen. Het wordt sterker. Precies dit hormoon wordt hen ontnomen. Kosten per dosis: $ 1000,-. Het wordt voor duizenden dollars aan diverse beroemdheden verkocht.’

‘U zou kunnen denken dat hier niets ergs aan is. Vergeet echter niet dat kinderen hiervoor in een angsttoestand moeten worden gebracht. Het hormoon ontstaat als kinderen pijn gedaan wordt. Om het uit hen te kunnen halen, wordt deze kinderen dus kwaad aangedaan.’

‘Adrenochrone is een natuurlijk menselijk secreet, en werd in 1939 ontdekt voor de behandeling van hartkwalen. Daarna besefte men dat het een hormoon is dat het ouder worden met 60% beïnvloedt. Het wordt in rijken en beroemdheden geïnjecteerd.’

De presentator laadt dan een aantal vergelijkende foto’s zien van onder andere Johnny Depp, Kate Moss en Brad Pitt, die in de loop van vele jaren amper ouder lijken te zijn geworden. Ook noemt hij Tom Cruise en Meryl Streep, ‘die dit altijd al hebben gebruikt.’

Bijwerking: donkerblauwe vlekken rondom de ogen

‘Hoe weten we of een beroemdheid dit heeft gebruikt? Van tijd tot tijd ontstaan er (donker)blauwe vlekken rondom de ogen, die soms op publieke foto’s zichtbaar zijn.’ Ter illustratie laat hij een aantal van deze foto’s zien: Robert ‘Iron Man’ Downey, Ben Affleck, George Bush, John Kerry, John McCain (inmiddels overleden), Prins Charles, en zelfs paus Franciscus. ‘Bij allen zult u op archiefbeelden van tijd tot tijd blauwe vlekken herkennen. Dat is de bijwerking van de injectie.’

Daarnaast een veel grotere foto van een zeer jong kind met deze donkerblauwe vlekken. ‘Als een slag in je gezicht,’ zegt de presentator. ‘Om het bij een kind af te nemen, moeten ze dus eerst in een angsttoestand worden gebracht. Kinderen worden gefolterd, en op het moment van de dood wordt bij hen het bloed afgetapt. Dat wordt dan in een medicijn verwerkt.’

Wereldwijd verdwijnen dagelijks 2500 kinderen

‘Weet u hoeveel kinderen er dagelijks op de wereld verdwijnen? 2500! Iedere dag! 2500 kinderen, de meesten uit Derdewereldlanden. Er bestaan organisaties die deze kinderen folteren, en op het moment van hun sterven hun bloed aftappen, en dan het hormoon aan de rijken verkopen.’

‘Weet u dat u dit in de beroemde WikiLeaks documenten kunt terugvinden? In 2013 werd dit serum in Amerika verboden. Alle bedrijven die dit wilden produceren, kregen een verbod opgelegd. Wij zien hier echter dat dit middel nog steeds aan Hollywood beroemdheden en rijke mensen als verjongingsmiddel wordt verkocht.’

‘Dit doen ze kinderen aan. Ze gebruiken angst als martelmiddel, en als ze dan sterven nemen ze dit hormoon af. Dat de duivel hen moge halen, en deze wereld maar ten onder mag gaan, met ons daarbij.’

Duitse onderzoeksjournalist schreef al enkele boeken hierover

De Duitse onderzoeksjournalist Guido Grandt doet hier al sinds 1995 onderzoek naar, en schreef inmiddels enkele boeken over dit afschuwelijke onderwerp. In ‘Ware Kind’, ‘Gnade Euch Gott!’, ‘Okkult-Morde’ en het geruchtmakende ‘Sodom Satanas’ onthulde hij op grond van tal van bronnen hoe zeer ernstig kindermisbruik is geïnstitutionaliseerd, niet alleen in de Derde Wereld, maar ook in het Westen, en zoals inmiddels gevoeglijk bekend ook in de kerk.

30.000 verdachten internationaal pedo netwerk

Toevallig vandaag in het nieuws: ‘Ruim 30.000 verdachten in Duitse misbruikzaak rond vaders die kinderen ‘uitwisselden’.’ Deze verdachten behoren tot ‘een sterk verweven (internationaal) online netwerk’ van daders, sympathisanten, vrienden, handlangers en mededaders.

Tot slot van dat bericht nog de constatering dat ‘het aantal kinderen en jongeren die hulp zoeken bij seksueel misbruik tijdens de lockdown flink is toegenomen.’ In veel andere landen, waaronder de VS, werd dezelfde trend geconstateerd. Wat ons eigen land betreft zijn ook deze zeer ernstige gevolgen voor een groot deel op het conto van de huidige regering te schrijven

https://niburu.co/lezersbrieven/13986-de-muzikale-waarheid

https://djmarkdevlin.blogspot.com/2019/04/musical-truth-volume-2-free-dutch.html

https://vigilantcitizen.com/category/musicbusiness/

https://vigilantcitizen.com/category/vigilantreport/