Over vaccinatie 7

een op een overgenomen zie onderstaande link

Discussie: ‘Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties’

Posted on 22/06/2020

In Nederland (15 vaccinaties) 25% kinderen chronisch ziek, in VS (72 vaccinaties) zelfs 54% – Wetenschappers beginnen te erkennen dat ‘anti-vaxxers’ terechte kritische vragen stellen

’23 december 2005. Twee dagen na een inenting moest het zoontje van Frank Ruesink naar het ziekenhuis met rillingen en hoge koorts,’ begint de inleiding van een Café Weltschmerz gesprek met een vader wier zoontje het slachtoffer werd van de ernstige gevolgen van een vaccinatie. Zijn ogen doods, en niemand wist wat er met hem aan de hand was. Maar dat het met een inenting te maken had, dat was niet mogelijk. Alle experts weigerden daar over na te denken. Frank kon dit niet laten zitten, en ging zelf op onderzoek. Nu stelt hij dagelijks de lastige vragen aan onze politici die de vaccinatie waarheid verzwijgen.’

‘Tijdens mijn universitaire opleiding heb ik eigenlijk alleen maar te horen gekregen dat vaccinaties geweldig zijn,’ begin interviewer Ramond Bril. ‘Toen een van mijn beste vrienden een kind kreeg, vertelde hij mij dat hij geen vaccinaties in zijn kind wilde geven… Het eerste wat ik dacht was: die is gek! O nee toch, een van mijn beste vrienden, een anti-vaxxer… Maar hij is toch met een aantal dingen naar me toegekomen waar ik van schrok. Wat blijkt nou -en dat is eigenlijk ook heel logisch- vaccinatie is helemaal geen vraagstuk wat makkelijk goed of slecht te noemen valt. Er zitten heel veel kanten aan.’

Doodziek kind na vaccinatie, glashard ontkend door artsen en politiek

Op 21 december 2005 hadden Frank Ruesink en zijn vrouw hun anderhalf jaar oude zoontje laten vaccineren (BMR). Dat vonden ze toen niet meer dan logisch. Twee dagen daarna kreeg hij hoge koorts, zijn lichaam begon te shaken, en zijn ogen werden helemaal wit. Het jochie werd in het ziekenhuis genomen. Een arts vroeg wat er was gebeurd, waarop ze antwoordden dat hij net 2 dagen eerder was gevaccineerd. Daarop zei de arts meteen ‘maar dat heeft er niets mee te maken’, wat hen zeer verbaasde.

Huisarts en consultatiebureau beweerden echter ook dat het onmogelijk de vaccinatie kon zijn. Daarop begon Ruesink zelf onderzoek te doen en vragen te stellen. Op 23 augustus 2018 schreef Klaas Dijkhoff hem ‘de meest disrespectvolle brief die ooit een politicus heeft geschreven, waarin hij uitgebreid inging op mensen zoals wij, die hun kinderen niet (meer) laten vaccineren. In die brief ging hij zo ridiculiserend met deze mensen om, dat het echt beschamend was. En hij zei ook dat we moeten gaan nadenken over verplicht vaccineren.’

‘Toen voelde ik echt: dit is de grens. Dit lichaam is van mij! Het kan nooit zo zijn dat de staat en de farmaceuten bepalen wat voor vaccinatie er in mijn kinderen terecht komt. Het is mijn recht op de onaantastbaarheid van het lichaam.’ Toen schreef Ruesink een brief van 9 kantjes, die daarna enorm veel gedeeld werd op het internet.

Bij alle medicijnen bijsluiters, behalve bij vaccins

Van elk medicijn wordt altijd gezegd: lees de bijsluiter. Maar met vaccinaties krijgt niemand automatisch de bijsluiter toegestuurd. Van Pieter Omtzicht kreeg hij daar uitleg over: Nederland heeft een deal gesloten met de EU dat wij de dekkingsgraad op een bepaald niveau moeten houden. Bijsluiters laten mensen twijfelen, dus heeft de overheid besloten om die er niet bij te doen. ‘Dat is de verzwegen waarheid. De overheid houdt bewust informatie achter, zodat we blijven geloven dat vaccinaties alleen maar goed voor ons zijn.’

Voor de mazelen houden ze 95% dekkingsgraad aan. Daaronder zouden we gevaar lopen, maar daarvoor ontbreekt ieder wetenschappelijk bewijs. Ruesink liet Dijkhoff weten dat als hij met hard bewijs zou komen voor die 95%, hij zijn andere drie kinderen alsnog zou laten vaccineren. Vroeger lag de dekkingsgraad vele malen lager (55% in de jaren ’60), maar dat werd steeds verder opgevoerd. ‘Als dat zou werken, zouden die ziektes in gebieden met 100% dekkingsgraad niet meer moeten voorkomen. Maar toch bestaan die ziektes daar nog steeds.’

Overheid verstrekt geen volledige informatie

De overheid zou daarom volledige informatie moeten verstrekken. In de VS is er in 1986 een wet gekomen dat farmaceuten niet meer aansprakelijk gesteld kunnen worden voor de gevolgen van vaccineren. Via de Freedom of Information Act is gebleken dat geen enkele farmaceut zich aan de afspraak heeft gehouden om iedere 2 jaar bewijs te leveren dat hun vaccins veilig zijn. Ondertussen is al wel $ 4,2 miljard uitgekeerd aan mensen wier kinderen zijn overleden of permanent gehandicapt zijn geworden door vaccinaties. En dan gaat het alleen nog maar over de kinderen van wie het 100% kon worden aangetoond.

Het gaat er Ruesink vooral om wat het RIVM niet vertelt op zijn website over vaccinaties. Naar aanleiding van een overleden Nederlands kind erkende de toenmalige directeur van het RIVM (Coutinho) op TV nog dat er jaarlijks 5 tot 10 kinderen overlijden na vaccineren. Die erkenning zou er nu niet meer komen. ‘De overheid speelt hier echt een super kwalijke rol in.’

Politici hebben heilig geloof in farmaceutische industrie

Stichting Vaccin Vrij, die veel ouders vertegenwoordigt die hetzelfde is overkomen, mocht op 21 januari 2019 niet aansluiten bij een Ronde-tafel bijeenkomst in de Tweede Kamer over het vaccinatiebeleid. Wie er wel aan tafel zat was de head of sales van GSK, de leverancier van het vaccin van de Mexicaanse griep, dat gigantisch fout is gegaan (duizenden kinderen kregen narcolepsie). De overheid heeft € 5 miljoen gereserveerd als schadevergoeding voor die ouders. GSK heeft nota bene toegegeven dat ze de reeds bekende bijwerkingen van dat vaccin hebben verzwegen.

‘Ik neem het mensen zoals Hugo de Jonge, Paul Blokhuis, Klaas Dijkhoff en andere politici kwalijk dat ze dat soort informatie niet met ons delen. Vandaar mijn stuk getiteld ‘De Verzwegen Vaccinatie Waarheid’.’

Bril: ‘Maar waarom doen ze dat? Omdat zoveel mogelijk mensen te vaccineren?’

Ruesink: ‘Het gaat om meerdere dingen. Het is de angst dat de vaccinatiegraad nog verder daalt; het is het heilige geloof in de farmaceutische industrie, en het is het niet openstaan voor mensen uit de samenleving. Hoe lang moeten ouders nog aan de bel trekken over wat er mis gaat met vaccineren? Die mensen worden weggezet alsof het allemaal gekkies zijn, terwijl dat niet het geval is. De politiek luistert bewust niet naar signalen uit de maatschappij over wat er allemaal fout gaat.’

Nu wordt er ook met corona opzettelijk aangestuurd op vaccinaties, en worden bewezen werkende medicijnen zoals hydroxychloroquine onderdrukt of tegengehouden.

Minister de Jonge heeft blind besloten dat vaccin de enige oplossing is

Op 16 april ging Ruesink naar de Tweede Kamer, en vroeg Hugo de Jonge of hij net als Donald Trump, die net uit de WHO was gestapt, alsjeblieft andere alternatieven voor vaccinaties wilde gaan onderzoeken. ‘Toen zei ie: er is maar één oplossing voor dit probleem, en dat is een vaccin’. Hoe kun je nu als minister van Gezondheid, terwijl een ziekte nog maar net in het land is, al zeggen dat er maar één oplossing is?! Het kan niet zo zijn dat terwijl er nog zoveel onbekend is over dat virus, je al zegt dat er maar één oplossing is. Dan stinkt het voor mij aan alle kanten. Ik vind het echt superkwalijk dat de minister oogkleppen op heeft gedaan.’

‘Minister, twijfelt u wel eens aan de veiligheid van vaccinaties?’ vroeg Ruesink hem toen. Daarop antwoordde De Jonge: ‘Nooit’.’ Daarop reageert Bril: ‘Hè? Maar hij weet daar niet eens veel van. Hoe kan hij er dan niet aan twijfelen? Dat is toch een bizar antwoord.’

‘Ja, dat is super bizar, ook als je kijkt naar het christelijke aspect. Hij heeft zich net kandidaat gesteld voor het lijsttrekkerschap van het CDA. Twijfel is onderdeel van het gezonde verstand, maar hij laat die twijfel niet eens toe.’

7500 meldingen van schade aan kinderen door Mexicaanse griep vaccin

Bril: ‘Ik was hier vroeger ook schuldig aan. Ik zat in het kamp van ‘anti-vaxxers zijn gestoord’, en dacht ook dat vaccins geweldig waren, omdat ik altijd maar één kant te horen kreeg. Maar als ik er als biochemicus over nadenk, is het logisch te twijfelen, want het immuunsysteem is hyper complex… En als je daar dan eiwitten, DNA, RNA en soms suikers inbrengt, is helemaal niet te zeggen wat dat allemaal doet. Als je daar geen grondig onderzoek naar doet, als je daar niet alles over openbaar maakt, dan ben je met levens aan het spelen.’

Ruesink: ‘Ik zat toen ook in dat kamp. Ik heb mijn oudste zoon niet voor niets laten vaccineren. Maar als minister heb je een andere rol. Hij weet wat er gebeurd is met de Mexicaanse griep, die zaak speelt nog steeds. Er zijn toen 7500 meldingen gedaan bij het (bijwerkingencentrum) Lareb. Dus zeggen dat je nooit twijfelt is disrespectvol naar die ouders die nu een kind thuis hebben met narcolepsie.’

Die 7500 zijn dan nog enkel de ouders die het durfden te melden, want Ruesink heeft zelf ‘enorm veel meldingen gekregen van ouders die er niet mee naar buiten durven te komen, omdat ze zoveel negativiteit over zich heen krijgen.’

In Nederland 25% en in VS 54% kinderen chronisch ziek

In de VS is 54% van de kinderen chronisch ziek, in Nederland ligt dat op 25%. ‘We hebben dus géén gezonde kinderen. Er wordt bijna gedaan alsof dit normaal is, maar dat is het niet.’ De overheid zou series moeten kijken of de (vaccin)oplossingen ethisch juist zijn, en of er geen andere, betere oplossingen zijn. ‘Maar vaccins hebben een mythisch gehalte gekregen, zodat men er niet meer kritisch naar durft te kijken. Ik snap wel dat mensen niet de andere kant van de Verzwegen Waarheid willen horen, maar het is wèl belangrijk dat het verteld wordt.’

‘Ik ben geen medisch expert, dus laat mij niet uit over de (medische) gevolgen van vaccins in het lichaam. Maar ik ben wel een expert als het gaat over machtsmisbruik. Hier zijn mensen die bewust hun macht misbruiken om de mensen in Nederland iets te laten geloven wat niet volledig waar is.’

Uit een van de zeldzame officiële onderzoeken die werden verricht, in 1999 in de VS, bleek dat niet-gevaccineerde kinderen gemiddeld een betere gezondheid hebben dan wel gevaccineerde kinderen. ‘Ik heb binnenkort een gesprek met Paul Blokhuis, en ga hem dan ook zeggen dat ik vind dat hij verplicht is om zo’n onderzoek te gaan doen.’ Dat is behalve heel belangrijk ook niet meer dan logisch, want kinderen in Nederland krijgen tegenwoordig zo’n 15, 16 vaccinaties (en daar komen er nog meer bij als er ook vaccinaties tegen corona komen).

Cellen van geaborteerde kinderen in vaccins

‘Iedereen zou op YouTube Stanley Plotkin moeten opzoeken,’ vervolgt Ruesink. Hij staat na Bill Gates op de 2e plaats in de top 50 van meest belangrijke mensen op het gebied van vaccins. Hij is gedaagd in een rechtszaak om te getuigen, en 9 uur ondervraagd… In vaccins zit MRC5, een cellijn van een geaborteerd kindje. Wat het effect is van die cellijn is niet bekend, en je kunt je afvragen hoe ethisch dit is. Plotkin heeft toen verteld hoe dat gegaan is. Er zijn 76 kinderen levend geaborteerd. Hun hart en milt werden in stukjes gesneden, om tot die cellijnen te komen, die uiteindelijk in vaccins worden gebruikt.’

‘Dat is belangrijk om te weten, want het coronavaccin gaat er natuurlijk gewoon komen. Welke menselijke cellijnen zitten daarin? Het gaat mij erom dat ze niet vertellen dat dit gebruikt wordt. Wat wordt er dan allemaal nog meer niet verteld?’

Bril: ‘Ze zijn bang dat mensen hiervan schrikken, er helemaal wild van worden.’

‘Precies! Dus wordt er heel weinig verteld, en wordt er alleen maar gedaan alsof het hartstikke veilig is. Bij vaccinaties zeggen ze altijd ‘the science is settled’ en dat vaccins ‘safe and effective’ zijn, maar de wetenschap is nóóit ‘settled’! Je krijgt altijd nieuwe inzichten, dus je moet het altijd blijven onderzoeken. Of het daadwerkelijk effectief en veilig is, is maar de vraag.’

‘Anti-vaxxers’ stellen terechte vragen

Op 2 en 3 december is er een summit van de WHO in Genève geweest. Daar bleek dat heel veel artsen zich grote zorgen maken over de veiligheid van vaccins. Andere naam die iedereen zou moeten opzoeken: Heidi Larsson. Zij zei dat we niet meer zouden moeten praten over ‘anti-vaxxers’, dat dit achterhaald is. De mensen die vragen stellen en kritisch zijn, hebben volgens haar hele valide vragen, waar de wetenschap veel betere antwoorden op moet gaan geven.

Er werden ook vragen gesteld over of er ooit onderzoek is gedaan wat het ‘stapelen’ van al die vaccins op elkaar nu precies doet. In Amerika krijg je al 72 vaccins! Larsson erkende dat we nog steeds niet weten wat het betekent als al die vaccins op elkaar worden gestapeld, wat dit voor effect op het immuunsysteem heeft. Bril: ‘Wat het in ieder geval betekent is dat farmaceutische bedrijven daar heel rijk van worden.’

Ruesink: ‘Dan nog kijk ik naar Hugo de Jonge, Paul Blokhuis, Klaas Dijkhoff, die ons dat NIET vertellen. Dat vind ik het kwalijke ervan, want dat is hun verantwoordelijkheid. Dat tekent volgens mij hun incompetentie, en dat is waarom ik zoveel mogelijk mensen probeer te bereiken.’

‘Het gaat erom dat ook onze kinderen nog vrij zijn’

‘Of iemand zijn kind al dan niet vaccineert maakt mij niet uit,’ benadrukt hij. ‘Dat is een vrije keus. Maar informeer je wel! De gezondheid van je kind is het allerbelangrijkste, en luister dus ook naar andere verhalen van mensen zoals ik.’

De activist ziet overigens een hele positieve kant aan wat er nu allemaal gaande is in de samenleving rond de corona crisis. ‘Er zijn nu heel veel mensen in Nederland die voelen dat dit niet klopt. Huisarts Rob Elens spreekt zich uit, Willem Engel, Maurice de Hond – steeds meer mensen die vanuit hun eigen professie en kunde opstaan, en zeggen wat er niet klopt. Zij komen op voor hun eigen vrijheid, en vooral die van de volgende generatie. Ik ben opgekomen voor de medische vrijheid, maar het gaat erom dat mijn kinderen ook nog vrij zijn.’

Deze discussie over vaccins laait op door covid. Deze crisis laat wereldwijde problemen zien en het één staat niet los van het ander. Het gaat om geld en macht en vrijheid.

https://www.henrymakow.com/2020/06/pandemic-pretext-implement-plan.html

https://africanarguments.org/2020/04/20/lockdowns-effects-political-restrictions-informal-economy-coronavirus-uganda/

https://niburu.co/binnenland/15266-we-worden-in-de-maling-genomen-waar-we-bij-staan

https://niburu.co/het-complot/15264-overal-getal-33-bij-corona-psy-op