Over vaccinatie 5

één op één overgenomen van onderstaande link en vertaald met google translate en niet

aangepast:

LewRockwell .com

anti-staat•anti-war•pro-markt

Vrijheidsadvocaat legt uit hoe u nee kunt zeggen als vaccinatie tegen COVID-19 verplicht wordt

Door Richard Enos

Collective Evolution

29 april 2020

Voor degenen onder ons die geloven dat vaccins onveilig zijn en niet goed worden getest, is het verontrustende nieuws dat er plannen aan de gang zijn om vaccinatie voor COVID-19 te verplichten.

Bill Gates, een man die iedereen kent, heeft hierin het grootste financiële belang, en heeft gezegd dat  we pas weer normaal zullen worden als er een vaccin over de hele wereld is verspreid .

Veel wereldleiders staan ​​klaar om het speelboek van Gates te volgen, zoals de Canadese premier Justin Trudeau die zei: “De normale toestand zoals die eerder was, komt pas volledig terug als we hiervoor een vaccin krijgen.”

En nu vertellen enkele functionarissen ter plaatse, degenen die de logistiek van de uitrol van een vaccin leiden, ons hoe dreigend deze plannen kunnen zijn. Laten we luisteren naar de woorden van Dr. Allison Arwady, het hoofd van de afdeling Volksgezondheid van Chicago, die ons vertelt: “We hebben de spuiten al gekocht, we weten al waar het gaat gebeuren …”:

Het trotseren van verplichte vaccinatieplannen

Om te begrijpen hoe je in staat om alle initiatieven die zou proberen om u of een van uw gezinsleden dwingen te nemen tarten zou zijn  enige  vaccins of inslikken of om het even geïnjecteerd in je lichaam wat dat betreft, is het belangrijk om een van te begrijpen de meest fundamentele principes die ten grondslag liggen aan het leven op aarde: ieder van ons als individu is een vrij en soeverein wezen. De enige manier waarop iemand enige macht over ons kan hebben, is door onze  toestemming . Meestal hebben we, zonder het te weten, ingestemd met de hele politieke en juridische structuur waarvan wij denken dat die macht over ons heeft. Als je dieper in de bredere discussie hierover wilt duiken, bekijk dan hier mijn  serie artikelen over natuurwetgeving .

Ik houd het binnen de context van verplichte vaccinatie en ik wil u graag voorstellen aan Jerry Day, wiens website  FreedomTaker  dient als een hulpmiddel voor diegenen die hun soevereiniteit als individuen beter willen begrijpen en meer willen leren over de praktische verdediging van hun aangeboren vrijheid in onze huidige samenleving.

In de onderstaande video ( zie de ondergenoemde  link) geeft Day een sterke aanklacht tegen de vaccinatieagenda van Bill Gates / WHO en de inherente risico’s ervan voor ieder van ons persoonlijk, en legt hij uit wat we moeten doen als we ooit worden gedwongen door onze regering en medische instellingen om gedwongen te worden een vaccin:

Het eerste dat we moeten doen, is ons standpunt duidelijk en bekend maken aan de mensen die vaccins toedienen. We zijn zeker niet beschermd als we onze positie niet eens hebben genoemd. U ziet links naar twee gratis downloaddocumenten op FreedomTaker.com. Het eerste document is een vereiste dat alle medische service- en vaccinaanbieders voor u tekenen   om de risico’s van vaccins te erkennen, dat ze dat risico veroorzaken door vaccins aan te bieden en dat ze volledige persoonlijke aansprakelijkheid aanvaarden voor het betalen van alle schade die ze veroorzaken door het toedienen van een vaccin.

Natuurlijk, als vaccins veilig en effectief zouden zijn, zouden ze niet aarzelen om een ​​aansprakelijkheidsovereenkomst te ondertekenen … [maar] ze weten dat ze schade aanrichten, dus hoogstwaarschijnlijk zullen ze weigeren dat document te ondertekenen en weigeren verantwoordelijk te zijn voor de schade zij veroorzaken. Die weigering om te ondertekenen is een bewijs dat ze weten dat vaccins risico lopen, en u hebt daarom volledig het recht om het vaccin te weigeren, ongeacht wettelijke mandaten. Dit type document wordt een ‘voorwaardelijke acceptatie’ genoemd. U stemt ermee in een vaccin te hebben als zij ermee instemmen alle schade die u lijdt te vergoeden. Ze zullen weigeren het te ondertekenen. En dat geeft u het recht om hun vaccin te weigeren, omdat ze niet voldeden aan uw redelijke veiligheidseisen.

Jerry Day helpt ons hier om de zaak weer in de praktijk te brengen: de persoon die het vaccin fysiek toedient, wordt terecht gezien als degene die de verantwoordelijkheid moet nemen voor de gevolgen van hun acties, in plaats van alleen maar een compliant te zijn tandwiel van een anonieme medische industrie. Het is niet moeilijk om te zien dat, zodra we allemaal beginnen om degenen die gewoon ‘hun werk doen’ de orders van bovenaf persoonlijk verantwoordelijk te maken voor hun acties, ze in het algemeen niet doorgaan en het hele controlemechanisme en de bekwaamheid alles verplicht stellen valt uit elkaar.

Misschien komt de dag niet dat u te maken krijgt met het weigeren van verplichte vaccins voor uzelf of uw gezin. Het kan echter zeer bekrachtigend zijn om een ​​manier te begrijpen waarop u uw inherente recht op zelfbescherming kunt doen gelden. Het geeft u niet alleen het vertrouwen dat u uw wil in een dergelijke omstandigheid kunt doen gelden, het kan uw begrip van uw onvervreemdbare soevereiniteit verbreden. Ik geloof dat als we allemaal in staat zijn om ons gevoel van persoonlijke soevereiniteit te versterken en te zien dat we allemaal mede-scheppers zijn van onze collectieve ervaring, we veel dichter bij het verwezenlijken van de wereld van onze dromen zullen zijn.

Overgenomen met toestemming van collectieve evolutie .

“Het is gewoon niet meer mogelijk om veel van het gepubliceerde klinische onderzoek te geloven, of om te vertrouwen op het oordeel van vertrouwde artsen of gezaghebbende medische richtlijnen. Ik heb geen plezier in deze conclusie, die ik gedurende mijn twee decennia als redacteur van The New England Journal of Medicine langzaam en met tegenzin bereikte. ”  —Marcia Angell, MD (“Geneesmiddelenbedrijven en artsen: een verhaal over corruptie.” NY Review of Books, 15 januari 2009.)

Een kwart van de Amerikanen heeft weinig of geen interesse in het nemen van een coronavirusvaccin, zo bleek uit een enquête van Reuters / Ipsos die donderdag werd gepubliceerd, met enige bezorgdheid over het feit dat het recordtempo waarmee kandidaat-vaccins worden ontwikkeld de veiligheid in gevaar zou kunnen brengen.

Mensen van goede wil kunnen het oneens zijn over de veiligheid, werkzaamheid en religieuze implicaties van een nieuw vaccin voor het coronavirus.

Maar iedereen moet het op dit punt eens zijn:

Geen enkele regering kan iemand die de wettelijke volwassen leeftijd heeft bereikt, verplichten zich te laten vaccineren voor het coronavirus. Evenmin kan geen enkele regering minderjarigen voor het coronavirus vaccineren tegen de wil van hun ouders of verzorgers.https://lifepetitions.com/petition/no-mandatory-vaccine-for-covid-19