Over occulte zaken in de wereld om ons heen

één op één overgenomen van link onderaan vertaald met google translate en niet aangepast, kijk bij link naar de genoemde foto’s e.d.

Amerikanen hebben intersessante sites / blogs enz. maar wat me tegenstaat is dat ze graag werken met hoofdletters, drukke “versieringen” en uitroeptekens enz. je moet daar doorheen kijken en het maar accepteren. Liever houd ik van rustige pagina;s die niet afleiden.

WERELDHANDELCENTRUM WORDT HERINNEREND AAN EEN EEUWIGE VLAM !

De meest prominente illuministische moordaanslagen dragen een ‘Brotherhood Signature’ ( is van de vrijmetsleaars, van de illuminatie)  van een EEUWIGE VLAM !

Ondertitel: White Magic Practitioner David Icke (omstreden maar wel met veel occulte kennis)  onthult dat, wanneer een echt prominente publieke leider wordt vermoord door de Brotherhood, de Illuminati een monument creëert dat dient als een “magisch symbool” -handtekening om mede-satanisten te laten weten dat dit moordritueel werd uitgevoerd door hun agenten. Deze ‘handtekening’ is een eeuwige vlam! President Kennedy, prinses Diana, Martin Luther King en de Israëlische premier Yitzhak Rabin zijn de beste hedendaagse voorbeelden.

De nieuwe wereldorde komt eraan! Ben je klaar? Als u eenmaal begrijpt wat deze Nieuwe Wereldorde werkelijk is en hoe deze geleidelijk wordt geïmplementeerd, zult u zien dat deze in uw dagelijkse nieuws vordert !!

Wacht op inzichten, zo verrassend dat je nooit meer op dezelfde manier naar het nieuws zult kijken.

JE BENT NU AAN

DE SNIJRAND

NIEUWS KORT: “World Trade Center Memorial Service”, gehouden in het Yankee Stadium, 23 september 2001.

De Illuminati laten altijd een occulte signatuur achter wanneer ze een gebeurtenis uitvoeren, vooral een die is ontworpen om de wereld naar het Koninkrijk van de Antichrist te verplaatsen, dat wil zeggen de Nieuwe Wereldorde, ook wel bekend als Waterman.

Een van de sprekers van deze bijeenkomst vertelde zijn publiek dat er een gedenkteken voor de ramp met het World Trade Center was gepland en dat het een “eeuwige vlam” zou bevatten. Mijn oren schoten recht omhoog, want de fakkel – een brandende fakkel – is een van de belangrijkste kenmerken van de wereldwijde Illuminati. Bovendien, wanneer iemand door de Illuminati wordt gedood, hetzij door ritueel of door een uitgebreid plan, wordt hun graf gewoonlijk versierd met een eeuwige vlam!

Laten we, voordat we dieper op dit onderwerp ingaan, eens kijken naar het belang dat de vlam heeft voor de wereldwijde Illuminati, wiens  doel is om met succes de New Age Christus, de bijbelse antichrist, op de planken te brengen. Laten we eerst horen van de beoefenaar van de Witte Magie, David Icke.

“De vlam of de brandende fakkel is de meest voor de hand liggende handtekening van de Broederschap …” [Hoofdstuk, “Godin en de Koning”, door David Icke, in zijn boek, The Biggest Secret , Bridge of Love Publications, 1999, p. 409]

Waarom zou een  brandende fakkel een belangrijke en voor de hand liggende handtekening van Brotherhood of the Illuminati zijn? De christelijke auteur, Dr. Cathy Burns, vertelt ons in haar monumentaal belangrijke boek, Vrijmetselaars- en occulte symbolen geïllustreerd , waarom, maar dan verbindt ze de betekenis van de verlichte fakkel rechtstreeks met de antichrist! Luister:

‘Lucifer, die zijn ster en diadeem heeft herwonnen, zal zijn legioenen verzamelen voor nieuwe scheppingswerken. Aangetrokken door zijn brandende fakkel, zullen hemelse geesten neerdalen … en hij zal deze boodschappers van onbekende sferen naar de aarde sturen. Dan, de fakkel van Lucifer zal signaleren ‘From Heaven to Earth!’ – en de New Age Christus zal antwoorden: ‘Van de aarde naar de hemel!’ ‘[Burns, p. 260]

Dit scenario zal zich in de satanische leer voordoen nadat Lucifer Jezus Christus heeft verslagen in de slag bij Armageddon. Als Lucifer eenmaal Jezus Christus heeft verslagen, moeten hij en zijn legioenen de hemelpoort bestormen, waar ze de God van Abraham zullen verslaan en fysiek Zijn troon zullen veroveren. Dit is een standaard Satanisch geloof; ze geloven de leugen dat Lucifer en de God van Abraham gelijk zijn, maar tegengesteld, goden. Ook al behaalde de God van Abraham een ​​tijdelijke overwinning op Satan in de Hof van Eden, en hoewel Satan niet kon voorkomen dat Jezus Christus verscheen als de Joodse Messias, toch geloven satanisten over de hele wereld dat Lucifer in Armageddon de overhand zal krijgen over Jezus .

Vers van zijn overwinning op de God van Abraham, en zittend op zijn troon in de hemel, zal Lucifer dan zijn verlichte fakkel gebruiken om een ​​signaal te sturen naar zijn persoonlijk uitverkoren man op aarde, de New Age Christus, “From Heaven to Earth”. En, de Christus zal terug reageren in loyaliteit en trots, “Van de aarde naar de hemel”.

De verlichte of brandende fakkel is dus niet alleen een symbool van de globale Illuminati, en het is niet alleen een symbool van de antichrist, maar het is ook een symbool van het geloof van de satanist dat Lucifer de uiteindelijke overwinning op Jezus Christus zal behalen en dan de God van Abraham, de God van de Bijbel.

Dus alle betekenis van het hele plan om de naties en volkeren van de wereld zo te reorganiseren dat de leiders de controle van de regeringen, economieën en religies van de wereld met succes kunnen overdragen aan de antichrist, wordt netjes gesymboliseerd in één belangrijk symbool – – de verlichte of brandende fakkel !

Het is geen wonder dat de verlichte fakkel zo cruciaal is voor de Illuminati.

VETTE BROEDERSHANDTEKENING

Laten we nu terugkeren naar de occulte auteur, David Icke, voor meer openbaring over hoe deze verlichte fakkel specifiek wordt gebruikt in bepaalde gevallen, waar de Illuminati aan andere occulten over de hele wereld willen signaleren dat ze achter een gebeurtenis zaten, met name een in waaraan een of meer personen zijn overleden.

‘De vlam of de brandende fakkel is de beroemdste handtekening van de Brotherhood, en op Kennedy’s graf bevindt de vlam zich binnen een cirkel, een oud symbool van de zon … een brandende fakkel … is de meest voor de hand liggende Brotherhood-handtekening van allemaal , en na het rituele doden van president Kennedy, plaatsten de vrijmetselaars een obelisk in Dealey Plaza met een brandende fakkel bovenaan. Er werd nog een vlam op zijn graf geplaatst. ‘ [Icke., Pagina 409, 447; Nadruk toegevoegd]

New Age-auteur Icke brengt dus een kaskraker uit de kommen van de afgrond en geeft ons alle tekenen waardoor we weten dat we kijken naar een moord op een publieke figuur die uitdrukkelijk werd uitgevoerd door de Broederschap, soms met occult ritueel. Icke somt vervolgens een aantal prominente figuren op die werden vermoord door de Illuminati, en de gebeurtenis werd vervolgens gesignaleerd naar de rest van de occulte wereld, terwijl ze de waarheid voor de ‘onwetende massa’s’ verborgen hield.   

President John F. Kennedy  – JFK werd vermoord door de Illuminati om verschillende voor de hand liggende redenen en een niet zo voor de hand liggende. Laten we beginnen met de voor de hand liggende reden: president Kennedy was van plan het plan van de Illuminati om de oorlog in Vietnam uit te voeren, om te keren. Ik was toen een tweedejaars op de middelbare school en was ongeveer drie jaar erg actief in de politiek; in het voorjaar van 1963 hoorde ik JFK zeggen dat hij Amerika uit Vietnam zou terugtrekken, en in de herfst hoorde ik Kennedy zeggen dat hij “met Kerstmis duizend jongens thuis zou hebben”. Hij werd weken later, op 22 november [de 11e maand, 22e dag],gedood in Dallas, Texas, dat bijna precies op de 33 ligt parallel aan de 33ste breedtegraad. [Ibid.]

Verder werd JFK vermoord in Masonic Dealey Plaza, de plaats van een originele Masonic Lodge in de begindagen van Texas. Zoals David Icke opmerkt: “Dealey Plaza is een massa van esoterische symboliek en is officieel vernoemd naar een 33e graads vrijmetselaar genaamd George Bannerman Dealey … Dealey Plaza heeft de vorm van een piramide met de sluitsteen eraf. De top wordt afgebroken door een spoorbrug . ” [Icke, Ibid., P. 407] Icke zegt verder dat Dealey Plaza een zonnetempel buiten was [Ibid., P. 408], en zijn moord kwam overeen met de ‘oude vruchtbaarheidsgulatie van het’ doden van de koning ‘.’ [Ibid.]

De niet zo voor de hand liggende reden waarom JFK werd vermoord, zou alleen bekend zijn bij een toegewijde satanist en vrijmetselaar. Zoals Icke opmerkt: “Kennedy werd vermoord op 22 november 1963. Deze datum was de verjaardag van de order, of pauselijke bul, door paus Clemens V voor de Tempeliers om te worden gefolterd door de Dominicaanse Inquisitie. Het [de pauselijke Bull] is uitgegeven op 22 november 1307. ” Dus, Icke gelooft dat de vrijmetselarij / Tempeliers eindelijk zijn langverwachte wraak heeft geëist door de enige rooms-katholieke president die dit land ooit heeft gehad te vermoorden, op de verjaardag van de aanval op de Tempeliers, en in een specifiek satanisch ritueel genaamd ” Doden van de koning “.

Om de wereld te vertellen dat de moord op JFK Illuminist was, heeft onze regering een eeuwige vlam op zijn grafplaats gelegd, zoals het bovenstaande plaatje illustreert. JFK’s eeuwige vlam stond ook in het midden van een cirkel, die een dubbel Illuministisch symbool draagt ​​- een cirkel die een vlam omcirkelt. Zoals Dr. Burn opmerkt, is de cirkel afgeleid van de zon en symboliseert hij de heidense god [Burns, citerend vrijmetselaarsauteur, JSM Ward, vrijmetselarij en de oude goden , Londen: Simpkin, Marshall, Hamilton, Kent and Company, Ltd. , 1921, p. 30]

Heksen gebruiken ook de cirkel die op de grond is getekend tijdens het ritueel om “de demonen te dwingen te verschijnen”. [Burns, Ibid., P. 27]. Een cirkel is dus een krachtig Illuministisch symbool en is dubbel krachtig wanneer een vlam in het midden staat.

Dit zijn de redenen waarom president John F. Kennedy een eeuwige vlam kreeg op zijn graf.

Martin Luther King – Dokter Martin Luther King werd vermoord omdat hij de zwarten van Amerika leidde op een pad dat volledig werd tegengewerkt door de Illuminati. King stelde zich voor dat de zwarten individuele verantwoordelijkheid zouden uitoefenen, een educatieve status zouden bereiken die gelijk was aan blanken, en zij aan zij zouden werken met blanken, zodat er een totaal “kleurenblinde samenleving” zou ontstaan. Dit was de droom van King en het kostte hem zijn leven. De Illuminati wilden een volk dat volledig afhankelijk was van Big Government-programma’s – geen onafhankelijke denkers, onafhankelijke arbeiders en mensen die trots waren op hun prestaties.

CFR-lid Jesse Jackson wachtte geduldig in de coulissen. Nadat de massamedia foto’s vertoonden van Jesse Jackson bedekt met het bloed van Dr. King onmiddellijk na de moord, sprong Jackson naar de top van leiderschap van Amerikaanse zwarten. Onder leiding van Jackson zijn de zwarten van Amerika naar een afhankelijkheidsstatus geleid, waar het enige waar ze om kunnen vechten de voortdurende toegang tot overheidsprogramma’s is. Maar zelfs met dit vreselijke leiderschap vertellen statistieken ons dat vandaag de grootste groep zwarten in Amerika de middenklasse is.

Een pluim voor al die zwarten die naar Dr. King luisterden, niet naar Jesse Jackson!

Dit is de reden waarom Dr. Martin Luther King een eeuwige vlam kreeg op zijn graf.

Israëlische premier Yitzhak Rabin – In Seminar 4, ” Raging Spiritual Warfare At This End of the Age “, leggen we uit hoe je aan de Israëlische vlag kunt zien hoe het Israëlische leiderschap momenteel illuministisch is. We leren dan hoe dit type leiderschap tijdens de verdrukkingsperiode zal worden vernietigd, en hoe God dan de harten van een derde van de Joden naar Jezus Christus zal keren, zodat, wanneer Hij terugkeert, de Joodse natie “naar Hem zal kijken” Wie ze hebben doorboord ‘{Zacharia 12:10}, in een 4-Tape serie getiteld, ” Israel’s Troublesome But Glorious Future ].

Maar vandaag de dag wordt Israël, gecontroleerd door de Global Illuminati en streeft het hun agenda na, niet een agenda die specifiek gericht is op de bescherming van Joden en hun nationale belangen. Een van de belangrijkste elementen van het Illuministische plan voor het Midden-Oosten in de onmiddellijke periode vóór de geplande Derde Wereldoorlog is het vredesproces van Oslo.

Oslo is ontworpen om eerst een geavanceerde valkuil te leggen voor de Palestijnen en vervolgens voor alle Arabieren. Oslo zou de Palestijnen de natie beloven; maar door Arafats leiderschap en retoriek besloot het Palestijnse volk dat ze heel Israël en al zijn Joden dood wilden. Zo moedigde Oslo de aspiraties van de staat onder de Palestijnen aan, wetende dat het de taak van Arafat was om nooit een oplossing toe te staan, waardoor de Palestijnen enorm werden geïrriteerd en de weg geëffend voor het ultieme conflict dat zou leiden tot volledige Palestijnse vernietiging ter vervulling van Obadiah 15-18 [Lees NEWS1422 voor volledige details].

Premier Yitzhak Rabin en zijn metgezel Shimon Peres waren de aanstichters en de promotors van dit zeer gecompliceerde en langetermijnplan dat bekend staat als het Oslo-vredesakkoord. Volgens de Israëlische onderzoeksjournalist en auteur Barry Chamish had Rabin geconcludeerd dat Oslo niet in het nationale belang van Israël was en had hij uitgebreide plannen gemaakt om het hele proces te stoppen. Chamish zei: ‘Rabin kwam in opstand tegen de machtigste mannen op aarde en hij kende het risico. Rabin stierf als een held.’ [” Wie heeft Yitzhak Rabin vermoord “, door Barry Chamish, p. 170].

Net als bij president John F. Kennedy betaalde premier Rabin de ultieme prijs – de boete – voor zijn rebellie tegen de plannen van de Illuminati. Voor zijn inspanningen kreeg Rabin een eeuwige vlam omringd door een cirkel op zijn graf.

Prinses Diana – Prinses Diana was getrouwd met prins Charles, die volgens velen de ultieme antichrist zal zijn [Lees het boek van Tim Cohen, ” Antichrist en een kopje thee””voor volledige details]. Nadat ik het boek sceptisch had gestart, raakte ik ervan overtuigd dat deze mogelijkheid zeer reëel is. Zeker, Prins Charles is van de Brits / Europese monarchie, die de directe afstamming van de orthodoxe joodse priesterschap helemaal kan” bewijzen “. terug door koning David. Deze vereiste is absoluut essentieel, want Bijbelprofetie is heel duidelijk dat de Messias uit de lijn van David zal komen [2 Kronieken 21: 7; Ezechiël 34:23 en 37:24]. Dit profetische feit is de reden dat God zet de lijn van afstammelingen in Mattheüs 1 uiteen, wat aantoont dat Jezus ‘afstamming ononderbroken doorging naar koning David. De antichrist moet deze zelfde afstamming “bewijzen” aan de orthodoxe jood en door de leugen van de Merovingische bloedlijn , kunnen de Europese monarchieën een afstammingslijn naar koning David brengen die de hedendaagse joden zal overtuigen.

Prinses Diana groeide uit onvrede met prins Charles en de koningin-moeder. Uiteindelijk gingen Diana en Charles uit elkaar. Occulte bronnen stellen uniform vast dat, na de scheiding, een steeds verbitterde Diana had besloten de wereld te vertellen over de geheime mondiale plannen die de Britse monarchie nastreefde. Deze plannen hebben een occulte titel, Nieuwe Wereldorde. Prinses Diana wist te veel, had te veel gezien en had de bereidheid uitgesproken om het allemaal te vertellen aan iedereen die wilde luisteren.

Hiervoor heeft prinses Diana een eeuwige vlam bij haar gedenkteken in de Ponce de I’Alma-tunnel in Parijs, waar ze stierf.

EEUWIGE VLAMMEN GEWIJD AAN EEN OF MEER WERELDOORLOGEN – In dit grote land zijn er talloze voorbeelden van eeuwige vlammen die de gedenktekens voor Wereldoorlog I en / of II sieren . Als je dit feit hebt opgemerkt, heb je gelijk en de symboliek is precies hetzelfde als hierboven beschreven. Beide wereldoorlogen werden uitgevochten als Illuministische oorlogen om het koninkrijk van de antichrist tot stand te brengen! Om mede-occultisten over de hele wereld te laten zien dat de demonische visie van de Eerste Wereldoorlog van Pike met succes was beëindigd, zorgden de Illuminati ervoor dat de wapenstilstand de oorlog beëindigde op het 11e uur van de 11e dag van de 11 e maand.

U ziet dat de vrijmetselaarsleider Albert Pike in 1870 een demonische visie ontving, waarin de demon hem vertelde dat er drie (3) wereldoorlogen moesten worden uitgevochten om de antichrist met succes te laten plaatsvinden. Elk van de eerste twee wereldoorlogen was begonnen, werd uitgevochten en bereikte de doelen van deze demonische visie.

In Seminar Two, ” America Determines The Flow of History “, beschrijven we dit belangrijkste onderwerp. De waarheid is dat elke oorlog in de 20e eeuw werd uitgevochten om de zaak van de Nieuwe Wereldorde, het Koninkrijk van de Antichrist, te bevorderen.

Dit is precies het type Illuminati-handtekening van ’11’s die de aanval ondergaan op 11 september 2001, toen het World Trade Center en het Pentagon werden aangevallen. Nu we onze uiteenzetting ‘van de ware Satanische, Illuministische betekenis achter de Eeuwige Vlam hebben afgesloten, kunnen we het totale aantal’ 11 ‘bekijken dat deze aanval ondergaat, omdat alle gevallen van elf zijn verspreid in drie artikelen [ NEWS1533 , NEWS1538 en NEWS1541 ].

NUMMER 11 – EEN ANDERE VETTE HANDTEKENING VAN DE ILLUMINATI – ONDERSTEUNING VAN DE HELE AANVAL OP HET WERELDHANDELCENTRUM EN DE PENTAGON

Voorbeeld 1 :  11 SEPTEMBER 1990 -PRESIDENT BUSH [SENIOR] PRESENTEERT SPRAAK OM TE CONGRESSEN, “NAAR EEN NIEUWE WERELDORDE”.

11 SEPTEMBER 2001 – MACHTIGE BLOW STRUCK OM OVER NIEUWE WERELDORDE TE BRENGEN – PRECIES 11 JAAR LATER NAAR DE DAG! BUSH [JUNIOR] PRESIDENT.

Dus precies 11 jaar na de dag dat president George Bush Senior een monumentale toespraak hield voor het Amerikaanse congres waarin hij pleitte voor de Nieuwe Wereldorde, werd er een enorme slag toegebracht om de Nieuwe Wereldorde te bereiken – tegen het World Trade Center Twin Towers en het Pentagon .

Voorbeeld 2  De aanval vond plaats op 11 september.

Voorbeeld 3  Als je het nummer van de maand [9] plus de 11e dag optelt zoals occultisten dat doen, krijg je nog een ’11’. Zie je, een occultist zou de vergelijking als volgt berekenen: 9 + 1 + 1 = 11 .

Voorbeeld 4  Het eerste vliegtuig dat werd geraakt was vlucht 11 van American Airlines.

Voorbeeld 5 Het vliegtuig dat het Pentagon raakte was United Airlines Flight  77 [11 x 7]

Voorbeeld 6  De noordelijke toren van de Twin Towers was 110 verdiepingen hoog [11 x 10]

Voorbeeld 7 De zuidelijke toren van de Twin Towers was 110 verdiepingen hoog [11 x 10]

Voorbeeld 8  Door de architectuur van de Twin Towers zagen ze eruit als een ‘ 11 ‘ die in de grond vastzat

Voorbeeld 9  11 september is de 254e dag van het jaar. Als je 2 + 5 + 4 toevoegt, krijg je ‘ 11 ‘

Voorbeeld 10  Na 11 september zijn er nog 111 dagen in het jaar

Voorbeeld 11 – Een van de bemanningen van de gedoemde lijnvliegtuigen had in totaal ’11’ vliegtuigpersoneel aan boord, of het aantal dat ze aan boord hadden was opgeteld tot elf toen je ze bij elkaar optelde.

Voorbeeld 12  De staat New York was de 11e staat die zich bij de Unie voegde ter voorbereiding op de oprichting van de confederatie met 13 staten die de onafhankelijkheid van Engeland zou verklaren.

Voorbeeld 13  President Bush bezocht de locatie van de bomaanslag op het World Trade Center en toerde door “Ground Zero”. Naderhand verscheen hij met een fotomoment met een brandweerman wiens nummers op zijn helm bijdroegen aan ’11’.

Voorbeeld 14  President Bush beval dat alle Amerikaanse vlaggen tot en met 22-09 halfstok zouden hangen. Zo hingen de vlaggen 11 dagen op halfstok.

Voorbeeld 15 President Bush gaf bevel dat vlaggen tot en met 22 september [ 11 x 2 ] bij de halfstaf zouden hangen .

Op dit punt kun je je afvragen, wat is er zo belangrijk aan het nummer ’11’ voor de occultist in het algemeen en voor de Illuminati in het bijzonder? Aangezien het koninkrijk van de antichrist astrologisch wordt verklaard als het tijdperk van de Waterman , is het getal 11 heilig voor dat koninkrijk. Zoals Pastor David Meyers van Last Trumpet Newsletter [Meyer is een voormalige Satanist] uitlegt:

“Het nummer 11 is het Waterman-nummer, aangezien Waterman het 11e teken van de dierenriem is.” [Juli 2001]

Verder vereert de occultist in het algemeen het getal ’11’, zoals W. Wynn Wescott uitlegt: “… dus 11 is de essentie van alles wat zondig, schadelijk en onvolmaakt is.” [ De kracht van cijfers , p. 100] Hoewel 11 erg belangrijk is, zijn vermenigvuldigingen ook belangrijk, zoals 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88 en 99.

Maar het belangrijkste is dat bijbelprofetie het nummer ’11’ aan de antichrist in Daniël 7: 8 toekent! Lees:

“Ik overwoog de [10] hoorns, en zie, er kwam onder hen een andere hoorn, een kleintje [Antichrist] …” Bijbelgeleerden hebben de Antichrist altijd de “11e Hoorn” genoemd. Deze occulte en Illuministische preoccupatie met het getal 11, die ernaar streeft hun antichrist voort te brengen, wordt dus gedicteerd door de bijbelse profetie over de antichrist.

Het nummer ‘ 13 ‘ was ook duidelijk bij deze aanval, aangezien de South Tower – de tweede toren die werd geraakt – werd geraakt door United Airlines  175, wat 13 [1 + 7 + 5 = 13] oplevert. De eerste toren werd dus geraakt door een  11, terwijl de tweede toren werd geraakt door  13. Terwijl ’11’ symptomatisch is voor het koninkrijk van de antichrist en zijn nieuwe wereldorde, is nummer ’13’ het nummer van Satans opstand tegen God en zijn oude wereldorde.

Ten slotte was deze aanval op de Twin Towers ook een perfect satanisch vuuroffer , zoals we in NEWS1541 beschrijven. Er waren veel foto’s in overvloed die het gezicht van een demon in het vuur hoog op de Twin Towers toonden. Twee voormalige satanisten belden me binnen een paar uur nadat die foto’s waren vrijgegeven, om me te vertellen dat die gezichten er precies zo uitzagen als demonen die ze hadden gezien tijdens een ritueel toen demonen zich fysiek manifesteerden in deze dimensie. Cisco Wheeler zei verder dat enkele van de krachtigste demonen in het koninkrijk van Satan bekend stonden als vuurdemonen; het waren voor deze demonen dat de oude volkeren – inclusief Joden – hun kinderen aan Molech ( moloch / baäl ) offerden. De verschijning van deze demonische gezichten zou een bewijs kunnen zijn van wat ik heb gezegd – dat de aanval een vuurritueel offer was dat door de Illuminati werd uitgevoerd.

De woedende geestelijke oorlogvoering wordt duidelijk voor de bijbelse veeleisende!

CONCLUSIE

We kunnen dus zien dat de Illuminati hun vette handtekening hebben geplaatst tijdens de aanval van 11 september 2001. Het nummer ’11’ ondersteunt de hele gebeurtenis, terwijl de Eeuwige Vlam nu deel zal uitmaken van het World Trade Center Memorial. De Illuminati vertellen dapper en duidelijk aan andere occultisten over de hele wereld dat ze achter deze aanval zaten. Ze zouden heel goed kunnen aangeven dat ze de eerste klap hebben gekregen van het geplande scenario van de Derde Wereldoorlog dat uiteindelijk hun geliefde New Age Christus [Antichrist] zal voortbrengen. Nu weten occultisten over de hele wereld dat de geplande crises, economische ineenstorting, stedelijke verschrikkingen, aardbevingen en oorlogen op de loer liggen. De antichrist is gepland om door het stof, de rook en het puin van deze derde wereldoorlog te komen.

Heb je de moed om het te zien en het te geloven?

Bijbelprofetie wordt vervuld, in uw Daily News! Ben je geestelijk klaar? Is je familie? Beschermt u uw dierbaren adequaat? Dit is de reden voor deze bediening, om u in staat te stellen eerst het gevaar te begrijpen waarmee u geconfronteerd wordt, en u vervolgens te helpen strategieën te ontwikkelen om uw dierbaren te waarschuwen en te beschermen . Als u eenmaal goed bent opgeleid, kunt u uw kennis ook gebruiken als middel om de deur van discussie met een niet-gered persoon te openen. Ik heb het vele malen kunnen gebruiken en heb daardoor mensen tot Jezus Christus zien komen. Deze gevaarlijke tijden zijn ook een tijd waarin we veel zielen voor Jezus Christus kunnen bereiken, wat een eeuwig verschil maakt.

Als je Jezus Christus hebt geaccepteerd als je persoonlijke Redder, maar erg lauw bent geweest in je spirituele wandeling met Hem, moet je Hem onmiddellijk om vergeving en vernieuwing vragen. Hij zal je onmiddellijk vergeven en je hart vullen met de vreugde van de Heilige Geest. Vervolgens moet je een dagelijkse gebedswandeling en persoonlijke bijbelstudie beginnen.

Als je Jezus Christus nooit als Redder hebt geaccepteerd, maar zijn realiteit en het naderende einde van het tijdperk bent gaan realiseren en zijn GRATIS geschenk van eeuwig leven wilt accepteren, kun je dat nu ook doen, in de privacy van je huis. Als je Hem eenmaal als Redder hebt aangenomen, ben je geestelijk wedergeboren en ben je net zo zeker van de hemel alsof je er al was. Dan kunt u er zeker van zijn dat het Koninkrijk van Antichrist u geestelijk niet zal raken.

Als je een wedergeboren / opnieuw geboren christen ( dwz gedoopt door de heilige geest)  wilt worden, ga dan nu naar onze Salvation Page .

We hopen dat u bent gezegend door deze bediening, die mensen wil onderwijzen en waarschuwen, zodat ze de komende Nieuwe Wereld Orde – het Koninkrijk van de Antichrist – in hun dagelijkse nieuws kunnen zien.

Ten slotte horen we graag van je.

U kunt contact met ons opnemen via mail of email.

God zegene je.

De profeet Obadja 15 e.v.:

15 Want de dag des HEEREN is nabij, over al de heidenen; gelijk als gij gedaan hebt, zal u gedaan worden; uw vergelding zal op uw hoofd wederkeren.

16 Want gelijk gijlieden gedronken hebt op den berg Mijner heiligheid, zo zullen al de heidenen geduriglijk drinken; ja, zij zullen drinken en inzwelgen, en zullen zijn als of zij er niet geweest waren.

17 Maar op den berg Sions zal ontkoming zijn, en hij zal een heiligheid zijn; en die van het huis Jakobs zullen hun erfgoederen erfelijk bezitten.

18 En Jakobs huis zal een vuur zijn, en Jozefs huis een vlam, en Ezau’s huis tot een stoppel; en zij zullen tegen hen ontbranden, en zullen ze verteren, zodat Ezau’s huis geen overgeblevene zal hebben; want de HEERE heeft het gesproken.

https://www.cuttingedge.org/news/n1547.cfmhttps://www.cuttingedge.org/index.html