Over satanisten die ons als een viool bespelen

Van Henry Makow

vertaald met google translate en niet aangepast

Mike Stone – Satanisten spelen ons als een viool

28 april 2020

Olympische Spelen van 2012 in Londen Openingsceremonie Anticipeert op pandemie, inclusief scènes van Medicos Dancing

Om een hoax van deze omvang uit te voeren, betekent dat miljoenen mensen naar de duistere kant zijn gegaan.

“Het individu wordt gehandicapt doordat hij oog in oog komt te staan met een samenzwering die zo monsterlijk is dat hij niet kan geloven dat het bestaat. De Amerikaanse geest is eenvoudigweg niet tot het besef gekomen van het kwaad dat in ons midden is geïntroduceerd. Het verwerpt zelfs de veronderstelling dat menselijke wezens zouden een filosofie kunnen omarmen die uiteindelijk alles wat goed en fatsoenlijk is, moet vernietigen. “ J. Edgar Hoover, The Elks Magazine , augustus 1956

“Want we worstelen niet tegen vlees en bloed, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de heersers van de duisternis van deze wereld, tegen geestelijke goddeloosheid op hoge plaatsen.” Efeziërs 6:12

door Mike Stone

(henrymakow.com)

Worden we allemaal gespeeld?

Gespeeld op een schaal die onze stoutste dromen te boven gaat? Laat me je meenemen op een reis, te beginnen met de Olympische Spelen van 2012. De openingsceremonie is ontworpen en gecoördineerd door Danny Boyle, de directeur van Trainspotting en Slumdog Millionaire .

Een van de segmenten, schijnbaar een eerbetoon aan de National Health Service (NHS), had een podium vol zieke kinderen en ziekenhuisbedden (Hmmm) en opende met de themamuziek uit de film The Exorcist . (Wat heeft satanisch bezit te maken met zieke kinderen en ziekenhuisbedden?)

greta-rowlings.jpg

We zien een Greta Thunberg-lookalike die zich onder de dekens van haar bed verstopt en Peter Pan leest met een zaklamp, we zien JK Rowling, de auteur van de Harry Potter-serie hekserijboeken, die een citaat van Peter Pan leest. We zien demonen en geesten en het bed van een meisje van de vloer zweven, net als de levitatiescène in The Exorcist .

Dan zien we – ik maak geen grapje – dansende verpleegsters! Ja, tientallen dansende verpleegsters.

Nu gaan we naar 2019, waar Madonna optrad op het Eurovisiesongfestivalshow in Israël, van alle plaatsen. Haar show was gevuld met maçonnieke occulte symboliek, waaronder tientallen artiesten met gasmaskers die allemaal aan het einde sterven! Was dat voorspellend programmeren? Hoe vaak heb je zogenaamde “artiesten” zien optreden in gasmaskers?

virale-tiktok-video’s-show-artsen-dansen-temidden van coronavirus-one-even-geeft-gratis-ipad-aan-patiënten.png

Kijk nu wat er vandaag gebeurt: idiote artsen en verpleegsters lachen het uit en dansen op TikTok-video’s op een manier die doet denken aan de Olympische Spelen van 2012. Nog meer van hen zijn op straat en proberen te voorkomen dat patriotten protesteren.

Er zijn hier slechts twee mogelijke scenario’s. Ofwel A) Ja, het is een ramp en duizenden mensen sterven aan dit koude virus, maar het kan ons niet schelen! Ha-ha-ha! Laten we dansen! Of B) Het hele ding is een hoax, maar jullie idioten zullen alles geloven, dus we gaan het recht in je domme gezichten wrijven! Ha-ha-ha! Laten we dansen!

De enige mogelijke conclusie hier is dat deze mensen ofwel idioten zijn, dansen op de graven van de overledene, of samenzweerders, die deelnemen aan een dodelijke hoax.

Natuurlijk is geen enkele hoax zo groot zonder de verplichte, door beroemdheden gedreven ‘We Are the World’-bullshit televisiespecial. Dit zijn de ultieme programmashows die je in je gezicht moet schuiven. Dit was er een genaamd “Together at Home”, en het bevatte tientallen talentloze, uitschot zuigende beroemdheden die schreeuwden naar hun meesters en de kijkers aanspoorden te doen wat hun werd verteld.

Candace Owens noemt dit de Barbie-truc. Toen ze 3 jaar oud was en haar kamer niet zou opruimen, zou haar worden verteld: ‘Barbie maakt haar kamer schoon’, als een manier om haar te overtuigen om te doen wat ze niet wilde doen. Als ze haar groenten niet at: ‘Barbie eet haar groenten.’ Natuurlijk zal een 3-jarige voor die list vallen, omdat ze net als Barbie willen zijn. De mensen die de Covid-Hoax trekken, behandelen je als een 3-jarige.

“Together at Home” was niets meer dan wat ze je vertelden, “Lady Gaga draagt haar masker” en “Jimmy Kimmel blijft thuis”, en niet alleen vielen de goedgelovige schapen ervoor, ze schonken zelfs geld! Tot op heden heeft de show meer dan $ 127 miljoen opgehaald. Mensen betalen voor hun eigen gevangenisstraf! Mensen zonder werk die geld doneren aan het uitschot die hun baan hebben weggenomen en willen dat ze veranderen in micro-gechipte zombies! Ben ik de enige die wil kotsen?

last-sup.jpg

Nu bespotten ze Jezus Christus en vertellen ze de wereld dat zij de nieuwe redders zijn. Kan het nog walgelijker worden? Kunnen mensen echt lager zakken? En miljoenen schapen kopen nog steeds het hele virus-hoax-verhaal.

Er is een deel van mij dat wil zeggen: ‘Weet je wat, als jullie zo dom zijn, dan ben ik klaar met communiceren met een van jullie. Je krijgt precies wat je verdient.’ Ik heb gewoon medelijden met de kinderen en tieners die moeten opgroeien in een zo stomme wereld. Hopelijk doe jij dat ook. Begin je de foto te zien?

Ze duwen het recht in je gezicht. Een satanische cultus regeert de wereld en als je een stukje wilt, kun je maar beter aan boord gaan. Begin met gevaccineerd te worden.

Mike Stone is de auteur van A New America, de eerste roman van Alt-Right, een duistere komedie die zich afspeelt op Election Day 2016 in Los Angeles Beschikbaar op Amazon.

Gerelateerd – https://dailystormer.su/the-true-heroes-are-the-scumbag-healthcare-cocksuckers/

Je kunt dit artikel permanent vinden op https://www.henrymakow.com/2020/04/satanists-playing-us-like-a-fiddle.html

Henry Makow behaalde zijn Ph.D. in Engelse literatuur van de Universiteit van Toronto in 1982. Hij verwelkomt uw opmerkingen op henry@henrymakow.com

reacties voor “Mike Stone – Satanisten spelen ons als een viool”

Jason W zei (28 april 2020):

Van mijn kant ga ik het vaccin om een aantal redenen niet gebruiken.

1) Ik ben onder de 50 en loop geen risico

2) Het vaccin tegen een verkoudheidsvirus dat maar weinigen treft, is op zijn best twijfelachtig (ik heb een specifieke opleiding op dit gebied – dier / mensziekten zoals aviaire influenza, pcr-testen enz.).

3) DNA / RNA-modificatie is een letterlijke pandorasdoos en deze technologie die ze al vroeg aankondigden, werd ontwikkeld in Isntreal, is nu volledig stil. Ze willen niet dat mensen weten waar het vandaan komt. Waarschijnlijk om een goede reden.

4) Alles gemaakt door isntreal is standaard de vijand van de mensheid voor mij. Bewijs het tegendeel en beschouw het als slecht. Als je niet van je buren kunt houden, dan is je nutteloos voor mij.

5) Zelfs als het vaccin werkt, wil ik het nog steeds niet omdat ik ze niet vertrouw. Verspil geen vaccin aan mij, gebruik in plaats daarvan een kogel als het moet. Je zult hier geen angst vinden.

Ik word dus in geen enkele hoedanigheid lid van NWO en als ik moet gaan doe ik dat graag. Ik zal mijn lokale overheid adviseren over de risico’s van dergelijke technologie, de nutteloosheid van het vaccineren van een bevolking die geen risico op ziekte heeft en ik zal aanbevelen dat alleen degenen die risico lopen (60+) het vaccin aanvankelijk als een afwachtende periode krijgen van 6-12 maanden om te zien wat voor effect het zal hebben en natuurlijk alleen als ze het echt willen.

Ik stel me voor dat ze me allemaal zullen negeren, dus ik zal de volgende profetie en vloek aanbieden die vroeg of laat niet zal kunnen worden genegeerd. Als ze dit plan uitvoeren en de aarde ontvolken, zal de hel bevriezen en de komende tweeduizend jaar zal de enige wereldorde die er zal zijn, een wereldorde van ijs zijn.

Kies verstandig uw meester. Ik heb.

https://www.henrymakow.com/

Je kunt dit artikel permanent vinden op https://www.henrymakow.com/2020/04/satanists-playing-us-like-a-fiddle.html

NB Over Peter Pan (Syndroom)

Peter heeft de behoefte aan een moederlijk type van zijn eigen leeftijd, maar heeft conflicterende gevoelens ten opzichte van Wendy, Tijgerlelie en Tinkelbel (die verschillende vrouwelijke archetypen representeren). Het gevecht met kapitein Haak staat symbool voor de strijd met de vaderfiguur.

Het syndroom van Peter Pan is een informele term uit de psychologie. De term werd voor het eerst gebruikt door Aldous Huxley in zijn boek Island uit 1962. De term werd gepopulariseerd door dr. Dan Kiley in het boek The Peter Pan Syndrome: Men Who Have Never Grown Up (1983) en duidt op het verschijnsel dat sommige mannen zich op latere leeftijd puberaal, onvolwassen en narcistisch blijven gedragen en bang zijn om zich te binden. Naast narcisme treden bij deze mannen onbetrouwbaarheid, rebelsheid, woede, afhankelijkheid en manipulatiedrang op. Kiley beschouwt dit gedrag als uiting van de diepgewortelde wens om bemoederd te worden.

Het syndroom is genoemd naar het toneel- en romanpersonage Peter Pan uit het gelijknamige werk van J.M. Barrie. Kiley vergeleek de personages uit het werk van Barrie met een disfunctionele familie.

Er wordt een seksuele ondertoon gezien in de figuur. Een jongen die niet wilde opgroeien, niet volwassen wilde worden.

NB 2 klik het origineel aan en klik daarin de video aan