Over een infomercial

Overgenomen en vertaald met google translate maar niets aangepast.

De waakzame burger

“Together At Home “was een infomercial voor de wereldwijde elite en haar agenda

“Together At Home” werd aangeprezen als een virtueel concert georganiseerd door Lady Gaga. Maar het was veel meer dan dat. Het ging over talloze beroemdheden die specifieke berichten herhaalden terwijl ze specifieke elite-organisaties promootten. Hier is een blik op de ware boodschap van “Together At Home”.

Gepubliceerd 1 dag geleden Aan 21 april 2020Door Waakzame burger “Together At Home” was een infomercial voor de wereldwijde elite en haar agenda

Together At Home was meer dan een “virtueel concert”. Het was een show van kracht. Het werd overal uitgezonden, op alle tv-stations en op alle streamingplatforms. Dat feit alleen al was een sterke indicatie van de enorme kracht achter deze gebeurtenis. Bovendien was de lijst met beroemdheden en machtige mensen die tijdens dat evenement verschenen, gewoon overweldigend met headliners zoals Lady Gaga, Billie Eilish, Taylor Swift en Celine Dion. Dit evenement ging echter niet alleen over muziek. De muziek was er om mensen aan te trekken. Tussen de optredens door kwamen er specifieke berichten uit krachtige plaatsen.

Want laten we ons hier niet voor de gek houden: Lady Gaga was het gezicht van het evenement, maar zij was niet de motor erachter. Together At Home was een enorme PR-campagne van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en het hele elite-systeem erachter. Lady Gaga stond in de voorhoede van dit evenement omdat haar gezicht en haar naam meer verkopen dan het gezicht en de naam van Tedros Adhanom Ghebreyesus, de directeur-generaal van de WHO.

Om dezelfde redenen werden talloze beroemdheden aangeworven om specifieke berichten te zeggen, omdat beroemdheden de beste voertuigen zijn om berichten van de elite naar de massa te verzenden.

“Together At Home” was een infomercial voor de wereldwijde elite en haar agenda

Het logo zelf vat de boodschap van het evenement samen: de handen van de machthebbers houden mensen binnen hun huizen. Bovenaan: de woorden “One World”: een oproep voor een wereldwijde regering.

Hoewel het evenement bedoeld was als geruststellend, was er iets griezeligs aan het zien van talloze beroemdheden (met een enigszins gespreide blik op hun gezichten) die dezelfde slogans herhaalden, dezelfde mantra’s zongen en de lof van dezelfde machtige organisaties zongen.

Hier zijn enkele van de berichten die tijdens het evenement zijn gecommuniceerd.

Een “COVID-cultuur” creëren

Het meest voor de hand liggende (en irritante) aspect van Together At Home was de viering van een “COVID-cultuur”. In de afgelopen weken hebben we inderdaad gezien dat de media hun best deden om een wereld te normaliseren waarin opsluiting, isolatie en videoconferenties de nieuwe norm waren. Hoewel sociale afstand een extreme (en zeer tijdelijke) noodmaatregel is om de verspreiding van een dodelijke ziekte te voorkomen, lijkt Together At Home het te promoten als een langetermijnmanier.

En om te bewijzen dat “het niet zo erg is”, wordt het gebruik van videoconferenties constant voor alles gepromoot. In de trieste wereld die wordt gepresenteerd in Together At Home , kunnen alle aspecten van het leven – inclusief kunst, familie, zaken en onderwijs – worden vervuld door middel van videoconferenties. In hun nieuwe wereld zijn menselijke verbindingen afhankelijk van een internetverbinding. Misschien willen ze dat alle menselijke communicatie wordt vastgelegd … en gecontroleerd.

“Together At Home” was een infomercial voor de wereldwijde elite en haar agenda

Kinderen leren door middel van schermen werd niet afgeschilderd als een noodmaatregel. In Together At Home werd het gedefinieerd als een “nieuw soort onderwijs”.

Het hele concept om kinderen menselijk contact te ontnemen en op te laten groeien in een omgeving waar iedereen een potentieel biologisch risico kan zijn, is nogal angstaanjagend. Terwijl de meesten van ons hopen dat de kinderen van vandaag uiteindelijk dit krankzinnige tijdperk waarin we leven vergeten, lijkt het erop dat “ze” willen dat ze zich erin koesteren, er door gevormd worden.

Sommige berichten voor kinderen in Together At Home waren nogal verontrustend.

Abby Cadabby uit Sesamstraat sprak met kinderen.

De pop zei:

“Velen van ons hebben momenteel grote gevoelens. Ik weet dat ik dat ben. En dat is ok. Omdat we hier allemaal samen in zijn. Als ik grote gevoelens krijg, kan ik mezelf gewoon een dikke knuffel geven. Een zelf-knuffel ”.

Vervolgens liet Abby Cadabby kinderen zien hoe ze zichzelf een “knuffel” konden geven door hun armen om zichzelf heen te slaan. Dit is niet geruststellend. Dit is een Orwelliaans systeem dat kinderen leert om zonder menselijk contact te leven.

De muzikale uitvoeringen gingen ook over de normalisering van het leven in isolatie. Om te bewijzen dat via videoconferenties alles kan worden bereikt, scheiden sommige voorstellingen samen verschillende webcamfeeds. En de resultaten waren … verschrikkelijk.

In één “optreden” zong Maluma buiten terwijl de gitarist ergens anders in een kelder zat.

Misschien is het de audiofiel in mij die spreekt, maar er was absoluut geen chemie of synergie in deze uitvoeringen. Er was geen ziel. Elk individu was volledig losgekoppeld van de ander. In sommige opzichten illustreerden deze uitvoeringen perfect hoe wij, als mensen, van elkaar zijn losgekoppeld vanwege COVID-gerelateerde beperkingen. En dat is wat ze willen.

Om dit punt naar huis te brengen, “verheerlijkten” veel berichten van beroemdheden het leven in een gesloten toestand.

Een bericht van de Beckhams bevatte een bericht dat werd herhaald door verschillende andere beroemdheden.

David Beckham zegt:

“Als deze situatie een zilveren randje heeft, is het dat we veel tijd met ons gezin kunnen doorbrengen. En daarvoor zijn we dankbaar ”.

Dezelfde exacte woorden werden gebruikt door andere beroemdheden zoals de rapper Common. “Wij zijn dankbaar”. Ze proberen een positieve draai te geven aan de gedwongen afsluiting van de hele wereld.

Andere beroemdheden zoals Amy Poehler zeiden dat mensen echt geluk hadden dat ze thuis waren.

Amy Poehler zei:

“Terwijl de meesten van ons thuis beschut zijn, stel je voor dat je die mogelijkheid niet had”.

Interessant feit: de woorden ”lockdown”en “confinement” werden nooit gebruikt tijdens de uitzending. In plaats daarvan werd de uitdrukking “beschut thuis” gebruikt. Waarom? Omdat “opgesloten” dwang van een kracht van buitenaf impliceert, terwijl “beschut”warmte en bescherming uitstraalt. Zo ver zijn ze bereid om gedachten en percepties te manipuleren. Men moet ook dol zijn op het feit dat miljonairs en miljardairs hardwerkende burgers vertellen dat ze in ieder geval niet dakloos zijn.

Dus waarom promoten deze beroemdheden een “besloten thuis”-manier van leven? Omdat degenen die Together At Home hebben georganiseerd , bloeien uit deze situatie. Hoe langer het duurt, hoe verder ze hun agenda kunnen verbeteren.

De wereldwijde elite promoten

Het belangrijkste doel van Together At Home was om krachtige elite-organisaties die op internationaal niveau werken – buiten de landsgrenzen – zoals de WHO en de VN, centraal te stellen. Ze vertellen mensen: “We nemen de leiding over deze situatie”.

En Together At Home kwam op een zeer geschikt moment voor de WHO, die door verschillende regeringen werd beschoten vanwege de vreemde aanpak van de pandemie. De meest vernietigende beschuldiging: de WHO lobbyde aan het begin van de uitbraak, toen het in China had kunnen blijven, in feite tegen reisverboden uit China.

Dus, na de verspreiding van het virus buiten China daadwerkelijk te hebben gefaciliteerd, gebruikt de WHO nu Together At Home om haar beleid te pushen.

Maar wie is precies wie? Dit zijn de 10 grootste bijdragers.

Aangezien de Verenigde Staten onlangs hun betalingen aan de WHO hebben opgeschort, is de grootste bijdrage van de organisatie nu de Bill and Melinda Gates Foundation. Een andere belangrijke bijdrage aan de WHO is de GAVI Alliance (voorheen de Global Alliance for Vaccines and Immunization). Beide organisaties maken ook deel uit van ID2020, een organisatie die pleit voor het gebruik van vaccins om een wereldwijd digitaal ID-systeem te implementeren met tatoeages of microchips.

Natuurlijk moest Bill Gates in Together At Home zijn . Om hem voor te stellen zei gastheer Stephen Colbert:

“Een van de moeilijkste dingen van onze huidige beproeving is dat we niet weten hoelang het zal duren. Op zulke momenten wend ik me tot een van de slimme jongens die ik ken, Bill Gates. “

Colbert vraagt dan Gates, een techneut die geen kwalificaties heeft op het gebied van volksgezondheid:

“Hoe lang gaan we hier mee door?”

Bill en Melinda Gates vertellen de wereld wanneer deze zal worden bevrijd.

Het antwoord van Bill Gates was:

“Het uiteindelijke einde zal komen wanneer we een vaccin krijgen dat ons allemaal beschermt, niet alleen in de VS, maar in de hele wereld. Er zijn veel vaccin-kandidaten die we momenteel steunen en ik ben optimistisch dat er eind eind volgend jaar één uitkomt. En we moeten ervoor zorgen dat het voor iedereen ter wereld bekend wordt. “

Met andere woorden: geen vrijheid zonder vaccin. Dit thema wordt tijdens de uitzending door meerdere mensen herhaald.

David D. Ho gebruikte zijn geloofwaardigheid als MD om diezelfde boodschap te verspreiden.

Dr. Ho zei:

“Ik twijfel er niet aan dat de wetenschap zal doorkomen. Maar ons werk zal tijd vergen. Koop ons die tijd alstublieft. De wereld moet nu als één optreden. Laten we thuis blijven, samen de curve afvlakken en wetenschappers de tijd geven om oplossingen voor deze pandemie te ontwikkelen. “

Met andere woorden, geen vrijheid zonder vaccin.

Acteur Henry Golding werd gebruikt om GAVI te prijzen. Hij zegt: “Zodra het vaccin klaar is, zorgt GAVI ervoor dat het beschikbaar is voor iedereen die het nodig heeft”.

Gedurende het hele evenement waren de berichten zo repetitief en zorgvuldig geformuleerd dat we waarschijnlijk in neuro-linguïstisch programmeergebied zwommen. Hoewel de meeste berichten begonnen met het bedanken van gezondheidswerkers (ze moeten beginnen met iets waar iedereen het over eens kan zijn), gingen de berichten snel over op de subtiele promotie van een wereldwijde overheid door het gebruik van specifieke uitdrukkingen.

Tedros Ghebreyesus zei:

“Vandaag zijn we samen als één. COVID-19 heeft zoveel van ons afgenomen, maar het heeft ons ook een unieke kans gegeven om onze verschillen opzij te zetten en barrières te doorbreken. Ik wilde Lady Gaga, de Verenigde Naties, mijn vriend Hugh Evans bedanken voor het samenbrengen van ons als één wereld, samen thuis ”.

Eén wereld + doorbreek barrières + Verenigde Naties = Wereldregering. Andere figuren van de Verenigde Naties hadden vergelijkbare berichten.

De secretaris-generaal van de VN sprak ook de wereld toe.

Guterres zegt:

“Samen zullen we dit virus verslaan en samen een eerlijkere wereld opbouwen als verenigde wereldburgers en verenigde naties.”

Wereldburgers + Verenigde naties = Wereldregering.

Michelle Obama en Barbara Bush verschenen samen met een globalistische boodschap.

Ze zeiden:

“Vanavond staan we bij de mensen van de wereld. De komende dagen zullen niet gemakkelijk zijn, maar deze wereldwijde familie van ons is sterk ”.

Natuurlijk moest Oprah erbij zijn. En haar boodschap sloot aan bij de rest.

Oprah zegt:

“Vanavond staan ee als één wereld verenigd in onze strijd om de wereld van deze ziekte te bevrijden”.

Een wereld. Verenigde.

Het promoten van megabedrijven en organisaties

Together At Home promootte verschillende megabedrijven die nauw verbonden zijn met de wereldwijde elite. Vermomd als “dank u voor uw steun” berichten, verheerlijkten deze promotionele advertenties enkele van de machtigste organisaties op aarde. Ze domineren niet alleen hun respectievelijke industrieën volledig, maar ze nemen ook deel aan elite-bijeenkomsten zoals de Bilderberg-bijeenkomsten en het World Economic Forum om het wereldwijde beleid vorm te geven.

Een advertentie die Cisco promoot en haar steun aan de WHO.

Cisco Systems is een enorm multinationaal conglomeraat dat het internet en de technologie heeft gevormd zoals we die nu kennen. In de afgelopen jaren werd Cisco ervan beschuldigd China en India te helpen bij het censureren van internet, terwijl de achterdeur van de NSA toegang kreeg tot haar firewalls .

Een Pepsico-advertentie.

Pepsico is een megabedrijf met een lange lijst van merken en restaurantketens. Kortom, het is een van de weinige bedrijven die de wereld vandaag voeden … met verwerkt voedsel. Hier is een infographic.

Enkele van de merken die eigendom zijn van Pepsico.

Een advertentie voor Johnson & Johnson.

Johnson & Johnson bezit een lange lijst van farmaceutische en consumentenmerken, waaronder pleister, Tylenol, Johnson’s Baby-producten, Neutrogena, Clean & Clear en Acuvue. Het ontwikkelt momenteel een vaccin voor COVID-19.

Een advertentie voor de Rockefeller Foundation.

Opgericht door John D. Rockefeller Sr., heeft de Rockefeller Foundation de wereld gevormd zoals wij die kennen. Al meer dan een eeuw financierde de Stichting een aantal machtige organisaties zoals de Council on Foreign Relations en hielp het bij het voortstuwen van hele studiegebieden zoals sociale wetenschappen, psychiatrie, communicatie en eugenetica (ja). Er zou een heel boek kunnen worden geschreven waarin de diepgaande impact van de Rockefeller Foundation op de samenleving van vandaag wordt uitgelegd. Eén citaat uit het boek Memoirs van David Rockefeller raakt echter de kern van dit alles.

“Al meer dan een eeuw maken ideologische extremisten aan beide uiteinden van het politieke spectrum gebruik van goed gepubliceerde incidenten, zoals mijn ontmoeting met Castro om de Rockefeller-familie aan te vallen vanwege de buitensporige invloed die zij beweren te hebben op Amerikaanse politieke en economische instellingen. Sommigen geloven zelfs dat we deel uitmaken van een geheime kliek die tegen de belangen van de Verenigde Staten werkt, mijn familie en mij karakteriseert als ‘”nternationalisten” en samenzweert met anderen over de hele wereld om een meer geïntegreerde wereldwijde politieke en economische structuur op te bouwen: één wereld , als je wil. Als dat de aanklacht is, sta ik schuldig en ben ik er trots op. “

– David Rockefeller, Memoirs

Bij verschillende gelegenheden werden de gastheren gebruikt om verschillende organisaties te prijzen. Het was een triest gezicht om te zien.

In één sketch bedankte Jimmy Kimmel Apple voor zijn genereuze donatie aan de WHO. Hij bedankte Apple ook voor “oppassen op zijn kinderen van de afgelopen maand”. Hoewel dit bedoeld was als een grap, willen ze onze kinderen echt opvoeden via hun schermen.

Later bedankte Jimmy Fallon Bloomberg Philanthropies en Mike Bloomberg – de elite miljardair die eigenaar is van een mediaconglomeraat. Kortom, dit hele ding was een schaamteloze infomercial voor de wereldwijde elite.

Tot slot

Together At Home bracht publiek binnen met Billie Eilish, Taylor Swift en Lady Gaga. Maar het was veel meer dan een concert. Het was de wereldwijde elite die haar lelijke kop opstak en haar beroemde poppen gebruikte om haar lof te zingen. Het ging ook over beroemdheden die de massa vertelden dat ze hun leven thuis besloten moesten omarmen (sorry, ik bedoelde “beschut thuis”) en dat ze een “nieuw normaal” moesten accepteren.

Het ging ook over organisaties zoals de WHO die centraal staat tijdens deze crisis en haar contribuanten zoals de Bill en Melinda Gates Foundation in staat stellen gezagsposities te verwerven.

Hoe zit het met democratisch gekozen functionarissen? Waar waren ze? Ze hebben gewoon geen plaats in hun “One World”. Als dat je van streek maakt, onthoud dan dat je jezelf altijd een knuffel kunt geven.