Over wat er nu aan de hand is 8

Één op één overgenomen en vertaald met google translate en niet aangepast.

Een virale pandemie of een plaats delict?

Door Gilad Atzmon op 12 april 2020

Gilad Atzmon – gilad.co.uk 11 april 2020

We hebben onlangs van artsen in de frontlinie gehoord dat de huidige wereldwijde gezondheidscrisis iets is waarvoor ze niet zijn opgeleid, en ze begrijpen ook niet volledig het spectrum van symptomen die ze tegenkomen in ziekenhuizen en alarmcentrales. Eerder deze week plaatste Dr. Cameron Kyle-Sidell, een spoedeisende arts verbonden aan het Maimonides Medical Center (Brooklyn), twee inzichtelijke video’s waarin gezondheidswerkers werden opgeroepen te accepteren dat COVID-19 geen enkele vorm van longontsteking veroorzaakt. In plaats daarvan veroorzaakt het virus een toestand van zuurstofgebrek en kunnen ventilatoren, zoals ze momenteel worden gebruikt, bij sommige patiënten meer kwaad dan goed doen.

Bekijk Dr. Cameron Kyle-Sidel: https://www.youtube.com/watch?v=k9GYTc53r2o&feature=emb_title

Wat Dr. Kyle-Sidell suggereert, is een paradigmaverandering in de perceptie van het huidige endemische. Kyle-Sidell is niet de enige, de weinige doktoren die zichzelf toestaan ​​de situatie op een kritische manier te bespreken, geven toe dat de medische wetenschap perplex staat van het virus.

Men zou aannemen dat als het virus in het centrum van de huidige epidemie een onsmakelijk geschenk was van ‘moeder natuur’, we de evolutie ervan zouden kunnen volgen. We zouden waarschijnlijk de geleidelijke verschijning hebben gezien van enkele van de nieuwe symptomen die onze medische instelling onvoorbereid hebben opgemerkt. Het lijkt er niet op dat dit is gebeurd. Volgens veel artsen is de nieuwe ziekte een categorie op zich. Het is iets nieuws.

Dit betekent dat het mogelijk is dat het Corona-virus niet door de natuur is gemaakt, maar door wezens die geloven dat ze groter zijn dan de natuur.

In het licht van het bovenstaande bied ik mijn paradigmaverandering aan, een die waarschijnlijk radicaler is dan wat Dr. Kyle-Sidell in gedachten had.

Aangezien we de herkomst niet kennen, moeten we de huidige epidemie behandelen als een mogelijk criminele handeling en als een medische gebeurtenis. We moeten beginnen met het zoeken naar de daders die mogelijk het middelpunt vormen van deze mogelijke misdaad van wereldwijde genocidale proporties.

Terwijl medische diagnose wordt gedefinieerd door:

een bepaling van de aard van de oorzaak van een ziekte.

een beknopte technische beschrijving van de oorzaak, aard en / of manifestaties van de symptomen.

Bij strafrechtelijke onderzoeken gaat het vooral om het menselijke element. De rechercheur probeert de methoden, motieven en identiteiten van criminelen, de identiteit van slachtoffers te achterhalen en kan ook getuigen zoeken en ondervragen.

Het coronavirus behandelen als een misdaad zou betekenen dat gezocht moet worden naar mogelijke daders: individuen, instellingen of staten die het dodelijke virus mogelijk hebben gecreëerd als onderdeel van een onderzoeksprogramma of, meer rechtstreeks, als agent van biologische oorlogsvoering.

Wetshandhavingsinstanties wijzen vaak tientallen onderzoekers, officieren, detectives en agenten toe om een ​​enkele moord te ontwarren. Men zou verwachten dat na de dood van tienduizenden over de hele wereld, elk politiekorps, elke regering en inlichtingendienst de krachten zou bundelen in een poging de mogelijke boosdoener (s) te achterhalen die ten grondslag liggen aan de coronaviruscrisis. Mogelijk hebben we op grote schaal te maken met een nalatige of criminele gebeurtenis.

Hoewel wetenschappers en medische experts het moeilijk vinden om precies uit te leggen hoe Covid-19 werkt of hoe het tot stand is gekomen, hebben een paar kritische stemmen binnen de wetenschappelijke gemeenschap en de dissidente media gewezen op alternatieve verklaringen die meer uitleg lijken dan alles wat conventioneel medisch denken heeft gedaan ver aangeboden.

Sommigen beweren dat G5-straling de kern vormt van de nieuwe epidemie. Ik ben niet van plan en kan ook geen commentaar geven op het onderwerp, maar gezien de omvang van de dood waarmee we te maken hebben, moet een strafrechtelijk onderzoek mogelijk een dergelijke mogelijkheid nauwkeurig onderzoeken: het identificeren van het gevaar, het identificeren van het mogelijke motief en het spotten van zowel de financiële weldoeners als de begunstigden.

Een aantal wetenschappers heeft opgemerkt dat laboratoria en onderzoekscentra zich bezighouden met de studie van coronavirussen en experimenteerden met modellen die op het huidige virus lijken. Sommigen hebben met name gewezen op een laboratorium in North Carolina dat experimenteerde met de virussen die in 2015 uit vleermuizen werden geëxtraheerd .

Terug in 2015 USA Todaypubliceerde uitgebreid onderzoek met betrekking tot de lopende veiligheidsproblemen in biologische laboratoria in Amerika en elders. ‘Flesjes bioterror-bacteriën zijn verdwenen. Labmuizen die besmet zijn met dodelijke virussen zijn ontsnapt en er zijn wilde knaagdieren gevonden die nesten maken met onderzoeksafval. Bij vaccinatie-experimenten van een universiteit besmet vee werd herhaaldelijk naar de slacht gestuurd en hun vlees werd voor menselijke consumptie verkocht. Apparatuur die bedoeld is om laboratoriummedewerkers te beschermen tegen dodelijke virussen zoals ebola en vogelgriep is herhaaldelijk mislukt. ” De Amerikaanse outlet onthulde dat “honderden laboratoriumfouten, veiligheidsschendingen en bijna-ongelukken zijn voorgekomen in biologische laboratoria van kust tot kust de afgelopen jaren, waardoor wetenschappers, hun collega’s en soms zelfs het publiek in gevaar zijn gebracht”. Van nature, veiligheidsproblemen in biologische laboratoria zijn niet alleen een Amerikaans probleem. “Een kleine, dodelijke uitbraak van ernstig acuut respiratoir syndroom in China in 2004 werd herleid tot laboratoriummedewerkers van het National Institute of Virology in Beijing. In 2007 kreeg een uitbarsting van mond- en klauwzeer onder vee in Engeland, waarbij kuddes moesten worden geslacht, de schuld van lekkende afvoerleidingen in een nabijgelegen onderzoekscomplex. ”

In 2014 heeft het Amerikaanse National Institute of Health de financiering van gain-of-function (GOF) -experimenten met de influenza-, SARS- en MERS-virussen stopgezet. Gain-of-function omvat het activeren van mutaties om het genproduct te veranderen om het effect te versterken of zodat de normale werking ervan wordt vervangen door een andere en abnormale functie. Blijkbaar eindigde het moratorium van het National Institute of Health op 19 december 2017 toen de VS aankondigden dat het de financiering van Amerikaanse gain-of-function-experimenten met deze virussen zou hervatten. Dit betekent dat sinds 2017 sommige Amerikaanse laboratoria experimenteren met Corona-virussen; mutanten creëren met financiële steun van de overheid.

Het behandelen van de uitbraak van het Corona-virus als een misdaad zou een bezoek van de FBI aan het kantoor van het National Institute of Health moeten omvatten en een zorgvuldige beoordeling van alle bestanden met betrekking tot Amerikaanse laboratoria die GOF-experimenten met Coronavirus uitvoeren. Deze onderzoeksprocedure moet worden uitgevoerd in elke regio en elk land ter wereld die zich met GOF-experimenten heeft beziggehouden.

Zodra het Corona-virus de nieuwe ramp werd, wees Dany Shoham, een voormalige Israëlische militaire inlichtingenofficier, snel op het Chinese biowarfare-programma als mogelijke veroorzaker van het virus.

Met uitzondering van president Trump en zijn Pompeo-personage zijn inmiddels niet veel mensen ervan overtuigd dat Covid-19 een Chinees virus is (zoals Trump ernaar verwijst als hij progressieven wil irriteren). Een strafrechtelijk onderzoek zou zowel Chinese als Russische, Britse, Franse, Duitse enz. Laboratoria en hun veiligheidsgegevens moeten onderzoeken. Het moet ook verifiëren of Dany Shoham enig bewijs had voor zijn bewering over China of dat hij probeerde de aandacht af te leiden van een andere mogelijke verdachte in deze Corona-affaire.

Israël, met zijn uitgebreide laboratoria voor biologische oorlogsvoering en massavernietigingswapens, moet ook grondig worden onderzocht.

Tijdens zijn eerste termijn als leider van Israël keurde de heer Netanyahu een risicovolle poging goed om de Palestijnse rijzende ster en de Hamas-leider, de heer Khaled Meshaal, in de Jordaanse hoofdstad Amman te vermoorden. Vijf Mossad-agenten, die zich voordeden als Canadese toeristen, werden naar Amman gestuurd. Ze lokten meneer Meshaal op een straathoek in een hinderlaag, spoten vergif in zijn linkeroor en verwachtten dat hij binnen 48 uur zou sterven.

Maar hun plan ging mis. Een van de lijfwachten van Meshaal achtervolgde de twee Mossad-agenten die de operatie hadden uitgevoerd en, met de hulp van een passerende Palestijnse Liberation Army-officier, erin geslaagd hen te vangen.

In plaats van te ontsnappen over de grens zoals gepland, zat de rest van het Mossad-team vast in de Israëlische ambassade in Amman. Netanyahu had geen andere keus dan te onderhandelen met koning Hoessein van Jordanië en te pleiten voor de terugkeer van zijn moordenaars. De koning, die stervende was aan kanker, had het moeilijk. Israël moest onmiddellijk het tegengif leveren tegen het gif dat de heer Meshaal doodde. Netanyahu moest ook instemmen met de vrijlating van negen Jordaniërs en eenenzestig Palestijnse gevangenen, onder wie Sheikh Ahmed Yassin, de spirituele leider van Hamas en destijds de meest gehate vijand van Israël.

Maar hier is het verbazingwekkende stuk van deze sage. Het gif dat door Israël wordt gebruikt, is een langzaam werkend maar dodelijk gif dat geleidelijk het ademhalingscentrum van de hersenen afsluit en tot de dood leidt. De arts die Meshaal nieuw leven heeft ingeblazen, beschreef zijn toestand als zuurstofgebrek in de luchtwegen. Tot op heden is niet duidelijk welk type agent door de Mossad tegen Meshaal werd gebruikt, maar er zijn enkele feiten bekend. Israël gebruikte een biologisch / chemisch middel met een ademhalingseffect. Israël bezat het tegengif voor zijn dodelijke middel. Benjamin Netanyahu als Israëlische premier keurde de mislukte moord en het gebruik van een biologisch / chemisch wapen goed.

Bekijk Al Jazeera’s Kill Him Silently: Mossad vs Khaled Meshaal: https://youtu.be/nz-2H_InvAA

Israël heeft het Verdrag inzake biologische wapens niet ondertekend . Algemeen wordt aangenomen dat het Israel Institute for Biological Research in Ness Ziona vaccins en tegengiffen ontwikkelt voor chemische en biologische oorlogsvoering. In 2012 schreef Haaretzvan het Ness Ziona-laboratorium dat het een ‘instelling is die maar zelden in het nieuws komt, en als dat zo is, komt dat meestal door een of andere controverse. Volgens Israëlische bronnen ontwikkelt het instituut geneesmiddelen, vaccinaties, behandelingen en antilichamen om Israëli’s te beschermen tegen chemische (gas) of biologische wapens. Dat hoort bij de civiele onderzoeksprojecten. ‘ Haarertz vervolgt: “Volgens buitenlandse rapporten ontwikkelt het ook chemische en biologische wapens. In een van deze rapporten stond dat wetenschappers van het instituut het gif hadden ontwikkeld dat bedoeld was om Hamas, politiek leider Khaled Meshaal, te elimineren bij de mislukte Mossad-aanval op hem in Amman in 1997. ‘

Elke rechercheur die het Ness Ziona Lab onderzoekt, zal moeten uitzoeken hoe het Israëlische instituut al zo ver is met de ontwikkeling van een Covid-19-vaccin. Volgens de Israëlische pers wordt in het instituut al een nieuw vaccin tegen het coronavirus getest.

Ness Ziona staat niet alleen in de voorhoede van de Corona-vaccinrace. Migal, een ander Israëlisch bedrijf, kondigde eind februari aan dat het bijna klaar was met een vaccin . Detectives moeten nagaan of Migal, net als andere laboratoria over de hele wereld, een veilige omgeving is en of het niet in het Galilee-laboratorium was dat een klein maar gemeen virus ontsnapte aan zijn bewakers.

Foreign Policy Magazine onthulde drie weken geleden dat de vroege verschijning van het Corona-virus in Iran, die de regering en de militaire leiders misselijk maakte, ertoe leidde dat sommige Iraanse functionarissen dachten dat het Coronavirus deel uitmaakte van een ‘Amerikaans-zionistische biofare militaire campagne’ tegen hun republiek en haar leiders.

Ik ben niet in de positie om belastend bewijs te leveren tegen een persoon, instelling of staat, het is niet mijn taak en ook niet mijn wens om dat te doen. Ik ben een schrijver, geen detective. Toch houd ik vol dat degenen die van plan zijn de pandemie te overleven, zich door de evaluatie van de coronacrisis als misdaad een beetje veiliger kunnen voelen in een wereld die lang geleden de weg kwijt is.