Over wat er nu aan de hand is 7

Één op één overgenomen en vertaald met google translate maar niet aangepast

Er is iets raars aan dit hele coronavirusverhaal

Ik kan de link van de waakzame burger op de een of andere manier niet delen.

Als je onderstaande link beint te lezen word je vanzelf naar de waakzame burger geleid.

Deze site is goed en helder. Het bijhouden waard.

De waakzame burger

CATEGORIEËNFORUMSLEES DIT EERSTSCHRIJF U IN VOOR DE NIEUWSBRIEFAANBEVOLEN LITERATUUROVERCONTACT

VERBIND JE MET ONS

LAATSTE NIEUWS”Order Out of Chaos”: Hoe de plannen van de elite in de populaire cultuur werden voorzegd

De kernfilosofie van de occulte elite en haar plannen voor de mensheid zijn voor het oog verborgen. Van beroemde herkenningspunten tot kaskrakers, terwijl je de muziekindustrie nooit vergeet, het is allemaal ingericht voor degenen die ogen hebben Centraal in dit alles staat één motto: Order Out of Chaos.

Gepubliceerd 16 uur geleden Aan 10 april 2020Door Waakzame burger “Order Out of Chaos”: Hoe de plannen van de elite in de populaire cultuur werden voorzegd

Delen

Tweet

E-mail

Sinds eind 2008 analyseert The Vigilant Citizen de populaire cultuur om patronen van berichten en symboliek te belichten. En sinds de allereerste artikelen die op deze site zijn gepubliceerd, komt één belangrijk thema steeds weer terug in de hele populaire cultuur: het ‘verwelkomen’ van een wereldwijde crisis die enorme chaos en dood veroorzaakt, wat het inluiden van een nieuw tijdperk mogelijk maakt. Met andere woorden: orde uit de chaos.

Dit thema is overal in de populaire cultuur te vinden, vooral in producten die worden gefinancierd en in opdracht van de occulte elite. Waarom is dat? Omdat sinds de 19e eeuw het officiële motto van de occulte elite Ordo Ab Chao is, Latijn voor Order Out of Chaos.

“Order Out of Chaos”: Hoe de plannen van de elite in de populaire cultuur werden voorzegd

Dit is een insigne dat de 33ste graad in de vrijmetselarij vertegenwoordigt (de hoogst haalbare). Bovenaan staat het officiële motto van de opleiding: Ordo Ab Chao.

Zoals in al het andere in de vrijmetselarij heeft het motto Order Out of Chaos verschillende betekenissen, variërend van vage metafysische daden tot concrete social engineering. Op grotere schaal is dit motto het ultieme recept voor een drastische verandering in de samenleving: 1) Een evenement veroorzaakt chaos en paniek 2) Een oplossing komt naar boven die ook de agenda van de elite bevordert 3) De samenleving verandert zonder weerstand.

In deze tijd is het uiteindelijke doel van de elite om een ​​wereldwijde regering te creëren die de hulpbronnen van de wereld controleert, terwijl de massa wordt gematigd en gecontroleerd door middel van tactieken van de politiestaat. De “oplossing” voor de crisis is een grote stap in die richting.

Daarom verwelkomen ze deze momenten van chaos. Het zijn kansen. Terwijl de massa lijdt en verzwakt, krijgt de elite macht en controle. En aangezien symbolen de wereld beheersen, wordt Order Out of Chaos door symboliek overal in de populaire cultuur gevierd. Hier zijn enkele voorbeelden in chronologische volgorde.

Georgia Guidestones

Sinds hun onthulling in 1980 hebben de raadselachtige Georgia Guidestones mensen in de war gebracht met zijn onheilspellende boodschappen. Inderdaad, gegraveerd op gigantische stenen platen zijn “10 geboden” voor een nieuw tijdperk. En de eerste zegt: Handhaaf de mensheid onder de 500 miljoen. Om aan dit monument te voldoen, moet de huidige wereldbevolking met minstens 90% worden verminderd.

“Order Out of Chaos”: Hoe de plannen van de elite in de populaire cultuur werden voorzegd

Een plaat van de Guidestones.

Zoals uitgelegd in mijn artikel Sinister Sites – The Georgia Guidestones , is alles aan dit monument in overeenstemming met de agenda van de occulte elite. Van een wereldregering tot populatiecontrole, het is er allemaal. Dit zijn de tien ‘geboden’:

1. Handhaaf de mensheid onder de 500.000.000 in een voortdurend evenwicht met de natuur.

2. Leid reproductie verstandig – het verbeteren van fitness en diversiteit.

3. Verenig de mensheid met een levende nieuwe taal.

4. Regel passie – geloof – traditie – en alle dingen met een getemperd verstand.

5. Bescherm mensen en landen met eerlijke wetten en rechtvaardige rechtbanken.

6. Laat alle naties intern beslissen over het oplossen van externe geschillen in een wereldrechtbank.

7. Vermijd kleine wetten en nutteloze ambtenaren.

8. Balans persoonlijke rechten met sociale plichten.

9. Prijswaarheid – schoonheid – liefde – harmonie zoeken met het oneindige.

10. Wees geen kanker op aarde – Laat ruimte over voor de natuur – Laat ruimte over voor de natuur.

Deze huidige crisis duwt ons in de richting van deze geboden. Zo is een wereld in opsluiting duidelijk een oefening van ‘een evenwicht tussen persoonlijke rechten en sociale plichten’. Ook laten we zeker ‘ruimte over voor de natuur’.

“Order Out of Chaos”: Hoe de plannen van de elite in de populaire cultuur werden voorzegd

Een NZ Herald-kop over de milieuvoordelen van deze crisis.

Kortom, de Georgia Guidestones “kijken uit” naar een groots, apocalyptisch evenement om specifieke veranderingen in de wereld teweeg te brengen. En het is niet de enige mijlpaal die deze specifieke boodschap in de Verenigde Staten overbrengt.

Muurschilderingen van Denver International Airport

Zoals uitgelegd in het artikel Sinister Sites – Denver International Airport , zijn er een heleboel vreemde dingen aan de hand bij de DIA. Centraal in dit alles staat een muurschildering met 4 panelen die dood en chaos toont, gevolgd door de creatie van een nieuwe wereld. Zoals mijn artikel uit 2009 zegt:

‘Als je de symboliek van de muurschilderingen analyseert, realiseer je je dat ze een angstaanjagend verhaal vertellen over toekomstige gebeurtenissen die op het punt staan ​​te gebeuren, alsof het een soort profetie is. Er zijn specifieke sociale en politieke verwijzingen en andere occulte details die deze schilderijen in feite veranderen in een manifest van de Nieuwe Wereldorde. ‘

Met het risico dat je vanavond nachtmerries krijgt, is hier een van de muurschilderingen.

“Order Out of Chaos”: Hoe de plannen van de elite in de populaire cultuur werden voorzegd

Een enorme militaristische figuur met een gasmasker steekt een duif in de kolf. Een oneindige rij moeders huilt terwijl ze dode baby’s vasthouden. Is dit wat u wilt zien voordat u aan boord van een vliegtuig gaat?

Om de een of andere reden vond ik de regenboog bovenaan deze muurschildering altijd uiterst verontrustend. Zeker in de context van vandaag.

“Order Out of Chaos”: Hoe de plannen van de elite in de populaire cultuur werden voorzegd

Te midden van een pandemische afsluiting ontstond er een wereldwijde trend van het pleisteren van regenbogen op ramen en openbare plaatsen.

Ik zal hier niet alle vier muurschilderingen analyseren, maar er is een happy end.

“Order Out of Chaos”: Hoe de plannen van de elite in de populaire cultuur werden voorzegd

Na de dood en verwoesting: Wedergeboorte van een nieuwe wereld die verenigd is rond een soort gloeiende plant.

Nogmaals, een kunstwerk dat in een openbare ruimte is geplaatst, vertelt het verhaal van massale dood en onderdrukking, gevolgd door de wedergeboorte van een nieuwe wereld die alle naties verenigt.

Bank of America Murals

De raadselachtige muurschilderingen die te zien zijn in het zakencentrum van de Bank of America in Charlotte, North Carolina, draaien rond hetzelfde algemene thema als de sinistere sites hierboven.

“Order Out of Chaos”: Hoe de plannen van de elite in de populaire cultuur werden voorzegd

De drie muurschilderingen zijn te zien op het hoofdkantoor van de Bank of America.

Zoals grondig uitgelegd in mijn artikel The Occult Symbolism Found on the Bank of America Murals , is hier een schat aan symboliek aan de gang. Centraal in dit alles: Order Out of Chaos.

De muurschildering rechts heet “Planning / Kennis” en staat vol met occulte en maçonnieke symboliek. Het vertelt ons in feite dat degenen die de wereld ‘plannen’ occulte ‘kennis’ hebben.

De middelste muurschildering heet “Chaos / Creativity”. Het stelt een overgangsperiode voor die gekenmerkt wordt door onrust en onderdrukking. Er is burgerlijke onrust, militaire figuren op straat, overal prikkeldraad. Er is ook deze man:

“Order Out of Chaos”: Hoe de plannen van de elite in de populaire cultuur werden voorzegd

Onder de chaos bevindt zich een persoon die een hazmat-pak draagt. In tegenstelling tot de DIA-muurschildering lijkt de periode van chaos verband te houden met een soort biologische bedreiging.

Flits vooruit naar nu. Dit is alles wat we in het nieuws zien:

“Order Out of Chaos”: Hoe de plannen van de elite in de populaire cultuur werden voorzegd

Mensen in hazmat-pakken zijn nu overal in het nieuws.

Ten slotte heet de muurschildering aan de linkerkant “Maken / Bouwen”. Het stelt voornamelijk een werknemer voor na een goed uitgevoerde klus. Bestel uit chaos. Opnieuw.

The Movie 2012

Rampenfilms trekken publiek aan met grote visuele effecten … om ze vervolgens te indoctrineren met berichten. Uitgebracht in 2009, de film 2012 verbeeldde het einde van de wereld zoals voorspeld door de Maya’s of wat dan ook. Naast de spiegelende scènes waarin beroemde monumenten werden vernietigd, bracht de film één enkele boodschap over: alleen de elite zou deze periode van chaos overleven.

“Order Out of Chaos”: Hoe de plannen van de elite in de populaire cultuur werden voorzegd

De slogan van de film: “We werden gewaarschuwd”. De afbeelding op de poster: Het Braziliaanse monument “Christus de Verlosser” valt naar beneden. Symbolisch.

Zoals uitgelegd in mijn artikel De verborgen symbolische betekenis van de film “2012” , gaat het verhaal minder over het einde van de wereld en meer over de wereldelite die een grote crisis overleeft. In de film wist de elite inderdaad dat er jaren van tevoren een catastrofe zou komen en ze verborgen het voor de massa. Ze gebruikten die tijd om zich voor te bereiden op een nieuw tijdperk, terwijl de rest van de wereldbevolking moest sterven.

“Order Out of Chaos”: Hoe de plannen van de elite in de populaire cultuur werden voorzegd

De Olympische Spelen zijn opgeschort. In tegenstelling tot de Olympische Spelen van 2020.

In de film geeft de elite China de opdracht om enorme schepen te bouwen die de ‘uitverkorenen’ veilig zouden houden als de wereld wordt uitgeroeid. De prijs van een kaartje om deze schepen te betreden: 1 miljard euro per persoon.

“Order Out of Chaos”: Hoe de plannen van de elite in de populaire cultuur werden voorzegd

De koningin van Engeland gaat aan boord van het schip in China.

Uiteindelijk overleefden de uitverkorenen de catastrofe terwijl de rest van de wereld stierf. Hun schepen landden in Afrika en de elite startte een nieuwe beschaving die ze Cape Hope hebben genoemd. Nogmaals, we zien hier vandaag de echo van.

“Order Out of Chaos”: Hoe de plannen van de elite in de populaire cultuur werden voorzegd

Hoewel 2012 niet over een dodelijk virus gaat, geeft het symbolisch de kernfilosofie van de elite weer: Order Out of Chaos.

The Economist Magazine

Jarenlang sloop The Economist mensen al jaren uit met vreemde, raadselachtige tijdschriftomslagen die grimmige voorspellingen lijken te doen over het komende jaar. Sommigen zeggen misschien “who cares”, maar er is een reden waarom dit tijdschrift serieus moet worden genomen: The Economist is rechtstreeks verbonden met de wereldelite – degenen die deze voorspellingen waarmaken. Zoals ik schreef in het artikel The Economist 2015 Cover is Filled With Cryptic Symbols and Dire Predictions :

‘Normaal zou ik niet een heel artikel wijden aan het analyseren van de omslag van een publicatie, maar dit is geen publicatie. Het is The Economist en het is direct gerelateerd aan de wereldelite. Het is gedeeltelijk eigendom van de Rothschild-bankfamilie in Engeland en de hoofdredacteur, John Micklethwait , woonde verschillende keren de Bilderberg-conferentie bij – de geheime bijeenkomst waar ’s werelds machtigste figuren uit de wereld van politiek, financiële zaken en media discussiëren wereldwijd beleid. De uitkomst van die bijeenkomsten is volstrekt geheim. Het is daarom veilig om te zeggen dat de mensen van The Economist dingen weten die de meeste mensen niet weten. ‘

Dat gezegd hebbende, hier is de cover van The Economist getiteld “The World in 2019”.

“Order Out of Chaos”: Hoe de plannen van de elite in de populaire cultuur werden voorzegd

The Economist’s “The World in 2019” Cover.

Ik zal hier niet alles analyseren (lees hier mijn volledige artikel erover ), maar hier zijn enkele details die relevant zijn in de context van vandaag.

“Order Out of Chaos”: Hoe de plannen van de elite in de populaire cultuur werden voorzegd

De vier ruiters van de Apocalyps.

Het boek Openbaring beschrijft de ruiter als voorbodes van het laatste oordeel. Het witte paard zou de verovering symboliseren,Pestilentie en de komst van de antichrist; The Red Horse staat voor War; het zwarte paard wordt geassocieerd met hongersnood, en het bleke paard brengt de dood. In de huidige context zou je kunnen zeggen dat de huidige crisis tegelijkertijd een aantal vormen van verovering, pest, honger en hongersnood met zich meebracht.

Hier is nog een raar element op de cover dat logisch begint te worden.

“Order Out of Chaos”: Hoe de plannen van de elite in de populaire cultuur werden voorzegd

Linksonder op de hoes staat een pangolin.

Hoewel er verschillende theorieën rondzweven over de oorsprong van het virus, blijft er een opduiken in de massamedia: het virus werd door een pangolin op de mens overgedragen.

“Order Out of Chaos”: Hoe de plannen van de elite in de populaire cultuur werden voorzegd

Een kop van de NY Times.

“Order Out of Chaos”: Hoe de plannen van de elite in de populaire cultuur werden voorzegd

Een kop uit The Conversation.

De omslag bevat andere details die nu relevanter zijn dan ooit: een ooievaar die een baby met een streepjescode draagt ​​( Bill Gates wil een “digitale ID” creëren door vaccinatie bij de geboorte ) en de “man van Vitruvius” met een QR-code (China vereist nu dat mensen een QR-code op hun telefoon laten zien om zich te verplaatsen).

Dat gezegd hebbende, hier is de cover van het laatste nummer van The Economist.

“Order Out of Chaos”: Hoe de plannen van de elite in de populaire cultuur werden voorzegd

De hand van de elite die de massa ‘aan de lijn’ houdt, als een hond. Dat is wat ze willen.

Bestel uit chaos.

Madonna Eurovision Performance

Ongeveer een jaar geleden analyseerde ik de grote finale van de Eurovisie-wedstrijd , een van de meest bekeken niet-sportevenementen ter wereld. De show culmineerde in een verontrustende en diep occulte uitvoering van Madonna, die de dingen lijkt te voorspellen. Na deel te hebben genomen aan een soort occult ritueel, omringde een stel mensen met een gasmasker Madonna.

“Order Out of Chaos”: Hoe de plannen van de elite in de populaire cultuur werden voorzegd

Madonna draagt ​​een kroon (corona) omringd door mensen in gasmaskers.

Terwijl Madonna het nummer Future ten gehore brengt , zingt ze:

Niet iedereen komt naar de toekomst

Niet iedereen leert van het verleden

Niet iedereen kan naar de toekomst komen

Niet iedereen die hier is, gaat mee

“Order Out of Chaos”: Hoe de plannen van de elite in de populaire cultuur werden voorzegd

Dan blaast Madonna een wind van dood op de gemaskerde mensen en sterft iedereen. Ook op de achtergrond is het Vrijheidsbeeld kapot. Vandaag worden ook onze vrijheden verbroken.

Snel vooruit naar vandaag zegt Madonna rare dingen over het virus. In een recente video op haar social media-account zit Madonna in een badkuip en zegt dit over de pandemie:

‘Het is de geweldige equalizer, en wat er verschrikkelijk aan is, is wat er geweldig aan is. Wat er verschrikkelijk aan is, is dat het ons op veel manieren allemaal gelijk heeft gemaakt – en het mooie is dat het ons op veel manieren allemaal gelijk heeft gemaakt. ‘

Ik zou het woord ‘geweldig’ nergens in de buurt van dit virus gebruiken. Maar ik ben geen elite-verbonden psychopaat. Daarover gesproken, Madonna werkte ook samen met degenen die deze crisis in een Orwelliaanse nachtmerrie willen veranderen.

“Order Out of Chaos”: Hoe de plannen van de elite in de populaire cultuur werden voorzegd

Tot slot

Hoewel in dit artikel gekeken werd naar items die sterk verschillen, hebben ze een paar punten gemeen. Ten eerste werden ze gefinancierd en gemaakt in opdracht van de elite. Ten tweede maken ze allemaal deel uit van de populaire cultuur, die onze samenleving definieert en ‘kleurt’. Ten derde vertellen ze allemaal een soortgelijk verhaal: het ‘verwelkomen’ van een grote crisis om een ​​nieuwe wereldorde in te luiden die wordt bepaald door de opkomende elite en de massale crash.

Je zou je kunnen afvragen: ‘Waarom zijn deze berichten er zelfs? Zouden ze hun plannen niet geheim willen houden? ‘. Nee. De plannen moeten om verschillende redenen in het zicht worden verborgen. Ten eerste vertelt het concept van voorspellend programmeren ons dat, zodra de massa wordt blootgesteld aan een schokkend idee, ze minder geschokt zijn en meer accepteren wanneer het daadwerkelijk gebeurt. Ten tweede gelooft de elite in karmische wetten. Als de massa goed wordt gewaarschuwd en als ze bereidwillig accepteren wat er gebeurt, wordt de elite verlost van karmische ‘wraak’. Ten slotte regeren symbolen de wereld. Door de geschiedenis heen is de symboliek van machthebbers altijd in de hele samenleving bepleisterd.

Degenen die de wereld nu regeren met een nieuwe wereldorde. Maar voordat dit kan gebeuren, moet er chaos zijn.

PS De door COVID-19 veroorzaakte economische crisis heeft een enorme daling van de advertentie-inkomsten veroorzaakt, waardoor het voor onafhankelijke websites zoals The Vigilant Citizen moeilijk is om te blijven drijven. Als je dit artikel op prijs stelde, overweeg dan om je steun te tonen door een kleine maandelijkse donatie op Patreon . Desgewenst kunt u hier ook een eenmalige donatie doen . Uw steun zal deze site helpen bij het navigeren door deze moeilijke tijden, omdat het regelmatig essentiële informatie en analyse blijft bieden. Dank u!