20231120 Over de oorlog van de rijken en het bloed van de armen

Via SOTN, zie daar afbeeldingen en links, google translate

DE OORLOG VAN DE RIJKE, HET BLOED VAN DE ARME

Geplaatst op 13 november 2023 door State of the Nation

FacebookTwitterenPinterestRedditE-mailAfdrukkenDeel

Ingezonden door Het Burning Platform

‘Oorlog is een racket. Dat is altijd zo geweest. Het is mogelijk de oudste, gemakkelijk de meest winstgevende en zeker de meest wrede. Het is de enige die internationaal van omvang is. Het is de enige waarin de winsten in dollars worden gerekend en de verliezen in levens.” – Generaal Smedley Butler

Ik heb jouw burgeroorlog niet nodig.

Het voedt de rijken, terwijl het de armen begraaft.

Jouw machtshongerige verkoopt soldaten

in een menselijke supermarkt.

Guns N’ Roses – Burgeroorlog

Of het nu een vooraanstaande generaal is die in 1935 tot bezinning kwam, nadat hij de belangen van de geldelijke belangen had behartigd door over de hele wereld conflicten te initiëren om hun schatkist met bloedgeld te vullen, of een rock-‘n-roll-ster die vijftig jaar later een hit schreef over exact hetzelfde thema, het nummer blijft hetzelfde. De rijken profiteren altijd van oorlog, de armen sterven altijd in hun oorlogen, en politici worden omgekocht om voortdurend conflicten, haat en tirades aan te wakkeren tegen wie hun poppenspelers ook maar kiezen als de vijand van het moment. Dit is geen recente ontwikkeling, het heeft al eeuwen geduurd; alleen de geldsommen die het militair-industriële complex voeden zijn nu astronomisch.

De 20e eeuw begon toen Butler het bevel deed van de geldklassen in Zuid-Amerika, Mexico en Europa, vermomd als het veiligstellen van Amerika voor de democratie – de gebruikelijke propaganda die aan de massa’s werd gevoerd als ze hun gang gingen. Net zoals Edward Bernays in zijn boek Propaganda uit 1928 duidelijk uiteenzette dat de wereld wordt bestuurd door een onzichtbare regering die de geesten van de massa manipuleert om te doen wat hen wordt opgedragen, beschreef Butler ondubbelzinnig waarom we voortdurend in oorlog zijn en wie er baat bij heeft voortdurende oorlogvoering. De onzichtbare overheid/insiders besturen deze wereld en hebben deze wereld altijd bestuurd. Als je je eenmaal met dit feit hebt verzoend, ben je goed op weg om alle belangrijke gebeurtenissen die vandaag de dag in de wereld plaatsvinden, te begrijpen.

“Een racket kan, denk ik, het beste worden omschreven als iets dat niet is wat het lijkt voor de meerderheid van de mensen. Slechts een kleine ‘binnen’-groep weet waar het over gaat. Het wordt uitgevoerd ten behoeve van de zeer weinigen, ten koste van de zeer velen. Uit de oorlog verdienen een paar mensen enorme fortuinen. In de Eerste Wereldoorlog plukte slechts een handjevol de winsten van het conflict. Tijdens de Wereldoorlog zijn er in de Verenigde Staten minstens 21.000 nieuwe miljonairs en miljardairs bijgekomen.” – Generaal Smedley Butler

Het lijkt erop dat er veel meer miljonairs en miljardairs zijn ontstaan ​​sinds de Eerste Wereldoorlog , de oorlog die Wilson beloofde niet mee te doen. Wat een toeval dat de Federal Reserve in 1913 in schimmige achterkamers op een geheim eiland werd opgericht door mannen die de onzichtbare regering vormden (bankiers, bedrijfsleiders, corrupte politici), vlak voor het uitbreken van de Grote Oorlog. Natuurlijk was het alleen maar mooi voor de bankiers, wapenhandelaren en bedrijven die rijk werden van het bloed van de twintig miljoen onschuldige soldaten en burgers die stierven om hun oorlogskisten met goud te vullen. Toen politici, bankiers en daarmee verbonden bedrijven eenmaal de mogelijkheid hadden om een ​​centrale bank te gebruiken om fiat te drukken en hun oorlogen voor de eeuwigheid te financieren, hebben we ruim een ​​eeuw van totale oorlog achter de rug.

“Het is geen toeval dat de eeuw van de totale oorlog samenviel met de eeuw van het centrale bankwezen.” – Ron Paul

‘Oorlog tegen een vreemd land vindt alleen plaats als de rijke klassen denken dat ze er profijt van zullen hebben.’ –George Orwell

De welvarende klassen profiteren van oorlogvoering, ongeacht wie er wint. Maar nog beter: ze profiteren het meest als niemand wint en de oorlog eeuwig duurt. Eeuwigdurende oorlog staat gelijk aan eeuwigdurende winsten. De Verenigde Staten zijn sinds de oorlog van 1812 niet meer door een buitenlandse vijand binnengevallen. De 1,8 biljoen dollar die in 2023 aan het ministerie van Defensie is toegewezen, overtreft het bbp van de meeste landen ter wereld en is een zichzelf onderhoudend mechanisme waarbij politici: de biljoenen in de VS goedkeuren; bloedgeld terwijl het chaos en oorlog over de hele wereld bevordert; multimiljonairs worden dankzij steekpenningen die zijn aangenomen van bedrijven die zijn verrijkt door het militair-industriële complex; de ondergang van Amerika versnellen door toekomstige generaties tot slaaf te maken van ketens van onbetaalbare schulden; en vervolgens de armen overtuigen om kanonnenvoer te worden in hun bloedige tronenspel.

“Elke oorlog, wanneer die komt, of voordat die komt, wordt niet voorgesteld als een oorlog, maar als een daad van zelfverdediging tegen een moordzuchtige maniak.” –George Orwell

De propagandisten van het militaire regime hebben altijd een ‘slechterik’ nodig om hun welvaartgenererende oorlogen te rechtvaardigen. In de eerste plaats was het Hitler, ook al bewonderden bedrijfsleiders als Ford zijn wederopbouw van Duitsland en profiteerden ervan. Toen was het de generieke ‘communist’ die door de oorlogsprofiteurs werd gebruikt om Korea en Vietnam te rechtvaardigen. De wereld veilig houden voor democratie en bedrijfswinsten, ten koste van slechts 100.000 Amerikaanse levens en enkele miljoenen autochtonen. Kennelijk een gunstige wisselwerking voor het Amerikaanse imperium en het militair-industriële complex, waar Eisenhower voor waarschuwde.

Tot de hedendaagse ‘moorddadige maniakken’, die de vrede die het Amerikaanse rijk heeft verspreid met de punt van een geweer bedreigden en het gebruik van hun fiatgeld eisten, waren onder meer: ​​de ayatollah Khomeini toen hij tegen onze bondgenoot Sadaam Hoessein vocht, totdat Sadaam Hoessein de “moordlustige maniak”; Het Sovjetleiderschap in Afghanistan werd bevochten door onze bondgenoot Osama bin Laden totdat Bin Laden de ‘moorddadige maniak’ werd die de schuld kreeg van 11 september; Muammar Gaddafi toen hij niet in de rij durfde te staan ​​met betrekking tot de USD; Bashar al-Assad toen gaspijpleidingen nodig waren om de winsten op gang te houden; Vladimir Poetin voor het onthullen van de corruptie van de Amerikaanse en Biden-familie in Oekraïne; en nu Hamas omdat ze het beu zijn om in de Israëlische openluchtgevangenis van Gaza te leven.

Geen van deze ‘moorddadige maniakken’ heeft het Amerikaanse thuisland ooit bedreigd met een invasie of betekenisvolle aanval. Maar ze boden wel een rechtvaardiging voor de Patriot Act , een nooit eindigende War on Terror , een verdubbeling van de militaire uitgaven, het opofferen van Amerikaanse levens voor niets meer dan olie en mammon, en het creëren van nieuwe eeuwige vijanden over de hele wereld (ook wel terugslag genoemd). Je ziet dat de propagandamedia van het regime verklaren dat we bijna geen bommen, raketten en militair materieel meer hebben, omdat we voor meer dan 100 miljard dollar naar hun anti-Poetin-pop Zelenski hebben gestuurd (waarvan 10% voor de grote man), en nu hebben we er tientallen nodig. miljarden meer om aan Netanyahu te geven om te helpen bij zijn genocide op de Palestijnen. Wat als de biljoenen die de afgelopen vijfenzeventig jaar zijn uitgegeven aan het vernietigen van dingen en het vermoorden van mensen, voor productieve doeleinden waren gebruikt?

“Elk wapen dat wordt gemaakt, elk oorlogsschip dat wordt gelanceerd, elke raket die wordt afgevuurd, betekent in de uiteindelijke zin een diefstal van degenen die honger lijden en niet worden gevoed, degenen die het koud hebben en niet gekleed zijn.” – Dwight D. Eisenhower

De wapenhandelaars die de moordende oorlogsmachines in stand houden, willen maar al te graag de productie opvoeren ter ondersteuning van het aanhoudende Oekraïne-debacle en nu het kruitvat in het Midden-Oosten dat dreigt te ontploffen in de Derde Wereldoorlog . Stel je de bedrijfsbonussen eens voor als we een nieuwe wereldoorlog krijgen. De kas van politici zal gevuld zijn met bloedgeld. En als de neo-conservatieven er maar in slagen China ertoe te bewegen Taiwan aan te vallen, zullen overal in Washington DC champagnekurken knallen. Sinds de door Biden/CIA uitgelokte oorlog in Oekraïne begin 2022 begon, zijn de aandelen van defensiebedrijven enorm gestegen (BAE Systems: +100%; Lockheed Martin: +36%; Northrup Grumman: +32%; General Dynamics: +26%), terwijl de de totale aandelenmarkt daalde met 8%. Het is goed om de koningen van de oorlog te zijn.

Mondiale veiligheid en militair-industrieel complex

Onze door dementie geteisterde marionettenpresident liet vorige week de waarheid aan het licht komen door te zeggen dat deze oorlogen goed zijn voor de economie. En met goed voor de economie bedoelt hij goed voor de bankiers, megabedrijven, het militaire industriële complex en de bankrekeningen van politici die zijn opgekocht door oorlogsminnende donoren. Waar het niet goed voor is, zijn de bankrekeningen van de gemiddelde Amerikaan, omdat de meedogenloze inflatie die wordt gecreëerd om deze oorlogen te voeren hun koopkracht vernietigt terwijl deze in de richting van verarming evolueert. Het is niet goed voor de armen die zonder goede reden dienst nemen en hun bloed mogen vergieten. Het is niet goed voor de onschuldige burgers over de hele wereld die zijn gedood door de voorstanders van een eindeloze oorlog en die bijkomende schade hebben verklaard door mensen als Dick Cheney , Lindsay Graham, Victoria Nuland, Hillary Clinton en Nikke Haley. Het is geen moord als je zwaait met de vlag van de neoconservatieve gerechtigheid.

“Het is verboden om te doden; daarom worden alle moordenaars gestraft, tenzij ze in grote aantallen en onder het geluid van trompetten doden.” – Voltaire

De absurditeit om rijke mannen te laten beslissen dat miljoenen moeten sterven voor een valse zaak om hun rijkdom, macht en controle in stand te houden, maakt mij woedend en is de reden waarom ik weinig hoop koester op een positieve uitkomst van deze Vierde Wending . Hoe kunnen zovelen zo stom zijn dat ze niet zien wat er vlak voor hun ogen gebeurt? Ik koester geen vijandigheid jegens de gemiddelde Russen, Oekraïners, Chinezen, Iraniërs, Syriërs, Turken, Palestijnen, Israëliërs of wie dan ook op deze aarde die een normaal leven probeert te leiden. Het zijn de rijke en machtige heersers van landen, koninkrijken en imperiums die ik veracht. Ondanks dat ze met niemand persoonlijk ruzie hebben, gebruiken de schimmige psychopaten in pakken achter het gordijn religie en psychologische manipulatie om de massa ervan te overtuigen dat ze een vijand moeten haten en doden die ze moeten verafschuwen en vrezen.

“Het absurde en monsterlijke aan oorlog is dat mannen die geen persoonlijke ruzie hebben, getraind moeten worden om elkaar in koelen bloede te vermoorden.” –Aldous Huxley

Of het nu de Tweede Wereldoorlog was of wat zich vandaag voor onze ogen afspeelt, het lied blijft hetzelfde. De oorlog van de rijke man, de strijd van de arme man.

De meesten zijn niet tot het besef gekomen dat we ons al midden in de Derde Wereldoorlog bevinden. Het begon in het voorjaar van 2022 toen Boris Johnson van de globalistische kliek de opdracht kreeg om Zelensky ervan te weerhouden een overeengekomen verdrag tussen Rusland en Oekraïne te ondertekenen om het conflict te beëindigen. Er waren miljarden aan oorlogswinsten te behalen en de mogelijkheid om Rusland van financiële middelen te beroven. Toen deze rampzalige onderneming, die 600.000 onschuldige slachtoffers heeft gedood, opraakte en het enthousiasme van onwetende idioten met hun “Steun Oekraïne”-bordjes op het gazon begon af te nemen, viel Hamas op miraculeuze wijze Israël aan. Hoe handig voor de oorlogsmachine.

De Tweede Wereldoorlog begon in september 1939, maar de Amerikanen stelden de datum vast op 7 december 1941. In werkelijkheid waren de VS al in 1939 in oorlog, toen we Groot-Brittannië van wapens en financiële steun voorzagen, terwijl we Japan tot een aanval uitlokten door middel van economische sancties. . Vandaag de dag is het precies dezelfde situatie. We zijn al meer dan een jaar in oorlog met Rusland via onze marionet, de acteur Zelenski. We zijn nu in oorlog in het Midden-Oosten via ons Israëlische proxy-punt van de speer. Niets van dit alles wordt verklaard, maar iedereen met kritisch denkvermogen weet dat wij de touwtjes in handen hebben. Waar het militair-industriële complex nu actief naar op zoek is, is een nieuwe Pearl Harbor , de Golf van Tonkin of 11 september . Ze hebben een gruwelijke gebeurtenis nodig om de Derde Wereldoorlog in te luiden. Ze zijn verzameld in zwarte massa’s, beramen dood en verderf, terwijl ze hun onverzadigbare verlangen naar mammon voeden.

Generaals verzamelden zich in hun massa

Net als heksen bij zwarte mis

Kwade geesten die vernietiging beramen

De constructie van de tovenaar van de dood

In de velden branden de lichamen

Terwijl de oorlogsmachine de mensheid

de dood en haat blijft bezorgen

Hun gehersenspoelde geesten vergiftigen

Oh heer, ja!

Politici verstoppen zich.

Ze zijn pas de oorlog begonnen.

Waarom zouden ze ten strijde moeten trekken?

Ze laten die rol over aan de armen, ja

Black Sabbath – Oorlogsvarkens

Dus hier staan ​​we, aan de rand van Armageddon, wachtend tot de volgende schoen valt. Ik geloof geen woord van wat mijn regering mij vertelt. Ik beschouw degenen die dit land besturen, of het nu ‘gekozen’ politici zijn, schimmige miljardairs die de onzichtbare regering vormen, of de globalistische kliek die op zoek is naar een nieuwe wereldorde, als mijn gezworen vijanden. Wanneer zij de valse vlag initiëren, bedoeld om op valse wijze de patriottische geest van de massa op te wekken en hen te mobiliseren voor oorlog tegen de vijand van hun keuze (waarschijnlijk Rusland, China of Iran), zal ik mijn drie zonen niet gehoorzamen, gehoorzamen of opofferen als kanonnenvoer voor hun kwade agenda’s en oorlogen voor winst. De enige munitie die door mijn familie wordt afgevuurd in dit komende conflict zal zijn op elke overheidsmisdadiger die probeert mijn zoons in hun oorlogen te investeren. Dat is mijn rode lijn en ik zal sterven terwijl ik die verdedig. Tijd om ons voor te bereiden op de echte oorlog tegen de echte vijand.

Mijn handen zijn gebonden.

De miljarden schuiven heen en weer

. En de oorlogen gaan door met gehersenspoelde trots

Mijn handen zijn gebonden.

Want alles wat ik heb gezien heeft mijn gedachten veranderd.

Maar toch gaan de oorlogen door naarmate de jaren verstrijken

Guns N’ Roses – Burgeroorlog

www.theburningplatform.com/2023/11/13/rich-mans-war-poor-mans-blood/