20231117 Over het afsnijden van de kop van de slang

Via The Gateway Pundit, zie daar afbeeldingen en links, google translate

De kop van de slang afsnijden: Zwitserse bankier Pascal Najadi roept Zwitserse autoriteiten op om mensen te arresteren achter de vrijlating van “Bioweapon” COVID-19 opgenomen in nieuwe documentaire (VIDEO)

Door Jim Hᴏft 21 oktober 2023 20:20 uur 263 Opmerkingen

WaarheidTweetenDeelGettrGafTelegram

In een gedurfde nieuwe documentaire getiteld ‘Cutting off the Head of the Snake’ duiken Pascal Najadi, een voormalige Zwitserse bankier, en Dr. Astrid Stuckelberger, een doorgewinterde gezondheidsexpert uit Genève, in de donkere onderbuik van mondiale organisaties met hun hoofdkantoor in de serene stad van Genève, Zwitserland.

Pascal Najadi is een gepensioneerde Zwitserse zakenbankier wiens taak het was landen en staatshoofden te adviseren over de financiële koers van het land.

Najadi was verantwoordelijk voor het aftreden van de Zwitserse president nadat hij een strafrechtelijke rechtszaak had aangespannen bij het Hooggerechtshof van Zwitserland tegen Alain Berset. Hij beschuldigde Berset ervan valse verklaringen af ​​te leggen over de effectiviteit van Covid-19-vaccins.

Najadi was de zoon van wijlen Hussain Najadi die in 2013 werd vermoord en naar verluidt medeoprichter was van het World Economic Forum (WEF). Najadi onthulde de minachting van zijn vader voor het WEF, wat leidde tot zijn vertrek uit de organisatie begin jaren tachtig, waarbij Klaus Schwab aan het roer bleef.

“Al het kwaad in de wereld dat verband houdt met democratie komt helaas uit Genève”, zei Najadi.

“Je hebt de WHO in Genève, je hebt GAVI, dan heb je het WEF (het World Economic Forum), waarvan mijn vader medeoprichter was en Klaus Schwab begin jaren tachtig uit walging verliet, dat diplomatieke onschendbaarheid geniet.

“Ik, als Zwitsers staatsburger hier, verklaar nu dat het WEF niet meer in aanmerking komt voor diplomatieke onschendbaarheid”, zei Najabi.

Hij dringt er bij de Zwitserse autoriteiten op aan om degenen te arresteren die verantwoordelijk zijn voor het bepleiten van een ‘mondiale menselijkheidsinjectie door een biowapen’, waarbij hij impliceert dat grote farmaceutische bedrijven, grote technologiebedrijven, Bill Gates en andere entiteiten zowel hij als zijn moeder het slachtoffer zijn van dit grootse plan.

“Ik roep de Zwitserse autoriteiten en de veiligheidsdiensten op om deze mensen onmiddellijk te arresteren.”

“Waarom? Het WEF, de WHO, GAVI, Big Pharma, Big Tech en Bill Gates pleitten allemaal voor een injectie van de mondiale mensheid door middel van een biowapen dat nanolipiden injecteert in 5,7 miljard mensen. En wij Zwitsers hosten ze. Dat is verschrikkelijk. Wij kunnen geen enkele entiteit tolereren die promoot dat gif in de mensheid wordt geïnjecteerd. Maar je hebt het gedaan. Ik ben het slachtoffer. Ik ga er dood aan, en mijn moeder ook. Het is een democide en er zal over geoordeeld worden. Het zal worden gecorrigeerd in naam van de mensheid”, zei hij.

Dr. Astrid Stuckelberger daarentegen bespreekt een syndroom dat niet alleen Genève treft, maar ook de Verenigde Naties. Ze maakt melding van een tastbare angst onder de mensen, die leidt tot een stilte die volgens haar schadelijk is voor het mondiale bewustzijn en de mondiale actie.

Dr. Stuckelberger wijst op de immuniteit die de Zwitserse regering aan de Global Alliance for Vaccine Immunization (GAVI) heeft verleend, en dringt er bij individuen op aan om deze informatie op te zoeken in de Zwitserse database, waarbij hij de situatie als een staatsgreep noemt.

“We proberen een ‘We the People’-beweging op te bouwen die heel mondiaal is, iets heel anders. Maar wat er in Genève aan de hand is, is het tegenovergestelde.”

“Op dit moment is er geen recht om te bepalen wie bevelen moet geven, om de hele wereld te dicteren zoals zij hebben gedaan. En de Global Alliance for Vaccine Immunization (GAVI) kreeg volledige immuniteit van de Zwitserse regering.”

“Dit is een staatsgreep. Het is duidelijk dat het om een ​​mondiale plaats delict gaat en we brengen kleine bewijsstukken nederig naar de mensen. Want in de wetenschap twijfel je altijd. Het is een gezonde twijfel, en ik denk dat dat een heel belangrijke houding is.”

Hun oproep tot actie is duidelijk en weerklinkt in de hele documentaire: dat individuen opstaan, de waarheid zoeken en de status quo uitdagen, onder de vlag van het beschermen van de mensheid tegen het huidige en duidelijke gevaar dat uit Genève voortkomt. Ze strijden voor een collectief ontwaken en dringen er bij de massa op aan om stop te zeggen tegen de onrechtvaardigheden die door de globalisten in stand worden gehouden.

“Als je een kaartenhuis hebt, en dit is het kaartenhuis van een crimineel, dan trekt de rechter één kaart en stort het hele kaartenhuis in. Maar alleen vanuit hoop is het niet gedaan. Iedereen moet nu van geest veranderen. En alle gevaccineerden, geïnjecteerden, wetende dat ze vergiftigd zijn… Wij zijn de massa. Wij zijn miljarden mensen. Laten we gewoon opstaan ​​en ‘Stop’ zeggen. Wij zullen er niet aan voldoen.”