20231116 Over de Hamas aanval die georganiseerd werd door Israël

via Makow, zie daar links en afbeeldingen, google translate

10 november – Hamas-aanval werd georganiseerd door Israël

(Amerikaanse fotografen wisten van de aanval, maar de IDF niet?)

De aanval van Hamas werd georganiseerd om de Palestijnse genocide en de wereldoorlog te rechtvaardigen

Israëlische soldaten doodden de meeste Joodse kolonisten

Een nieuw rapport over de beelden die voortkwamen uit de terreuraanslag van 7 oktober door Hamas op onschuldige Israëlische burgers roept vragen op over de acties van fotografen die blijkbaar in dienst zijn van AP, CNN, Reuters en de New York Times .

De beschuldiging is dat de fotografen ‘ingebed’ waren bij de Hamas-terroristen.

Ze “vergezelden de terroristengroep naar Israël. Ze wisten dat de aanval zou komen en namen eraan deel.”

www.wnd.com/2023/11/report-major-media-photographers-embedded-hamas-atrocities/

Rapport: Getuigenissen van 7 oktober veroorzaken een grote klap voor het Israëlische verhaal

Volgens Tuval Escapa, de veiligheidscoördinator bij Kibbutz Be’eri, die een hotline heeft opgezet tussen bewoners en het leger. Israëlische commandanten namen ‘moeilijke beslissingen’, waaronder ‘het beschieten van huizen op hun bewoners om de terroristen samen met de gijzelaars te elimineren’

www.middleeastmonitor.com/20231030-report-7-october-testimonies-strikes-major-blow-to-israeli-narrative/

“Lichamen van Israëli’s ontdekt onder het puin van een huis dat door een krachtige explosie was verwoest, zouden zijn veroorzaakt door tankgranaten. Israëlische veiligheidstroepen openden ook het vuur op vluchtende Israëli’s die zij aanzagen voor Hamas-schutters.

Critici speculeren nu dat sommige van de meest gruwelijke foto’s van de Israëlische regering van verkoolde lijken en “onherkenbare lichamen” in werkelijkheid door Israël toegebrachte slachtoffers kunnen weergeven. Eén verdacht beeld toonde een afvalcontainer vol verbrande lichamen, waarvan sommigen suggereren dat het dode Hamas-strijders zouden kunnen zijn die op deze manier zijn weggegooid. Israëlische functionarissen hebben de beelden van verkoolde lichamen gebruikt om internationale sympathie te winnen, maar zoals het rapport aangeeft is het waarschijnlijker dat de gruwelijke beelden van Hamas-strijders zijn.

De getuigenissen geven samen aan dat Israëlische troepen in het heetst van de strijd waarschijnlijk zonder onderscheid hun toevlucht namen tot het schieten op burgergebieden en huizen, wat resulteerde in een onnoemelijk aantal vermijdbare Israëlische doden.

Helikopterbeelden leiden tot debat over Israëlische eigen brandincidenten

Hoewel gedocumenteerd is dat Hamas de meerderheid van de meer dan 1.400 Israëli’s heeft afgeslacht die bij de aanval zijn omgekomen, impliceert dit dat de Israëlische strijdkrachten die belast waren met het afweren van de Hamas-aanval mogelijk hebben bijgedragen aan het dodental, nadat IDF-piloten die vanuit gevechtsschepen schoten moeite hadden om te onderscheiden wie Hamas was en die burgers waren.

Lees verder bij de link

Reacties op “10 november – Hamas-aanval werd georganiseerd door Israël”

Connie zei (10 november 2023):

Ik ben zo blij dat je de onzin vermeldt waar Rebel News mee bezig is. Ik heb me bij hen afgemeld omdat ik zo teleurgesteld was over hun 100% bevooroordeelde berichtgeving over de laatste bloedbaden in het Midden-Oosten.

Ik ben ook zo verrast door de 100% vooringenomenheid die VEEL alternatieve nieuwssites hebben geuit over de laatste valse vlag-bloedbad. Deze dwaze, kinderachtige, egoïstische obsessie met het concept van goodies en baddies zorgt ervoor dat ik moet kotsen. Sites die ik al jaren lees, zijn op de kar gesprongen door een “kant” te kiezen.

Walgelijk na al die jaren dat zelfs zogenaamde waarheidsmensen gehersenspoelde paddenstoelen zijn die schuimend op de mond staan ​​over de joden of de moslims.

Vanuit mijn perspectief gaat dit hele moorddadige fiasco ALLES over het zoals gewoonlijk verminken en vermoorden van onschuldige mensen, ongeacht wie ze zijn. Voor mij is Rebel News de plot kwijtgeraakt en zichzelf ontmaskerd als slechts een andere vorm van MSM. Ik vind de ‘religies’ van zowel de joden als de moslims een totaal ander stapeltje.

Beide bevatten het concept van goyim en ongelovigen. Ik geloof niet en zal nooit geloven dat God in de hemel wil dat volwassen mannen ringetjes dragen en met hun hoofd tegen de muur slaan, en ik geloof niet dat God in de hemel wil dat vrouwen hun hoofd bedekken en zweten in een zwart gewaad. Pure onzin.

Lees bij bij Frontnieuws over Israëlisch leger doodt eigen burgers