20231114 Over vaccins die bedoeld waren om te schaden en te doden

Via Frontnieuws, zie daar links en afbeeldingen

CV19 mRNA-vaccins waren bedoeld om mensen te schaden en te doden – Dr. Michael Palmer

oktober 29, 20236451 6

Dr. Michael Palmer MD was professor biochemie aan de Universiteit van Waterloo, Ontario, Canada, en werd in 2022 ontslagen toen hij het zogenaamde “vaccin” CV19 weigerde. Hij helpt nu bij het runnen van Doctors4CovidEthics.org. Dit is een website die mensen waarschuwt voor de gevaren van de CV19 mRNA vaccins. Dr. Palmer heeft net een boek geschreven met de titel “mRNA Vaccine Toxicity. Dr. Palmer heeft meer dan 1000 uur persoonlijk onderzoek gedaan naar de mRNA-vaccins, die hij “vergif” noemt, schrijft Greg Hunter.

Dr. Palmer heeft ook een indrukwekkende lijst van medewerkers aan zijn recente boek, waaronder de wereldberoemde microbioloog Dr. Sucharit Bhakdi (MD) en Catherine Austin Fitts, om er maar een paar te noemen. Dr. Palmer zegt dat de CV19 vax een “opzettelijk moordprogramma” was. Dr. Palmer legt uit: “Het was in 2020 duidelijk dat de risico’s die genomen werden volledig onredelijk waren. Normaal gesproken duurt het vele jaren om een vaccin te ontwikkelen… deze jaren werden gecondenseerd in slechts een paar maanden… Als je de radicale verkorting van de tijd voor het testen, die op zichzelf al een enorm risico met zich meebrengt, combineert met een nieuwe technologie (mRNA), betekent dit dat het risico niet te overzien is. Het is dus volledig onverantwoord. . Na het begin van de vaccinatiecampagne, en reeds in de eerste paar weken met rampzalige resultaten, zou het nodig zijn geweest om deze campagne onmiddellijk te stoppen. Wat we in plaats daarvan hebben gezien is meedogenloze dwang, meedogenloze censuur, meedogenloos liegen door de autoriteiten over de veiligheid en effectiviteit van deze vaccins. Dit moet een noodzaak zijn geweest voor deze vaccins. Dit moet een opzettelijk beleid zijn om te schaden en te doden.”

Hoe doodt mRNA? Het onderzoek van Dr. Palmer toont keer op keer aan dat mRNA-vaccins ervoor zorgen dat het immuunsysteem de geïnjecteerde CV19 aanvalt en doodt. Dr. Palmer legt uit: “Dit is wat we zien in het autopsiemateriaal. We zien het immuunsysteem oprukken en het valt zowat elk orgaan aan dat je maar kunt noemen. Het verschilt een beetje van patiënt tot patiënt… maar in veel gevallen zie je aanvallen op de bloedvaten. In heel wat gevallen zie je Myocarditis. Dat komt vaak voor bij autopsies. U ziet ernstige longschade. Dit is nu allemaal overvloedig gedocumenteerd… Ik denk dat dit ontworpen is om mensen te doden, terwijl er een dekmantel wordt gebruikt die zegt dat het heilzaam en beschermend is. Het belangrijkste effect van deze (mRNA) vaccins is om mensen te schaden en te doden. Dat is wat deze vaccins doen.”

Dr. Palmer betoogt dat mRNA vergif is voor het lichaam, ongeacht in welk vaccin het gebruikt wordt. De medische gemeenschap en Big Pharma willen mRNA in alle toekomstige vaccins gebruiken. Dr. Palmer waarschuwt: “We moeten alle mRNA-vaccins stoppen omdat de technologie fundamenteel gebrekkig is. Het zal altijd tot gevolg hebben dat het lichaam zichzelf begint te vernietigen… we zien vaak dat de bloedvaten vernietigd worden, en dit veroorzaakt bloedstolsels. Je vernietigt de bloedvaten en dan krijg je beroertes en hartaanvallen. Dit is een doelbewuste moord, niet door de persoon die de injecties heeft toegediend, zij kunnen eerlijk misleid zijn. Dit is moord door de mensen die deze hele vaccinatie-agenda hebben bedacht en mandaten hebben ingesteld. Deze mensen zijn schuldig aan moord. Het is niet nodig om om de hete brij heen te draaien… Ik kan niet anders interpreteren dan dat dit opzettelijke moord is. De hele gen-gebaseerde (mRNA) vaccinatie-agenda is een opzettelijke vergiftiging en moord.”

Dr. Palmer ontdekte ook dat de mRNA-injecties de groei van kanker versnellen en uw immuunsysteem ervan weerhouden om het te bestrijden. Dr. Palmer beweert dat de term “turbokanker” een nauwkeurige beschrijving is van de resultaten van mRNA-vaccins.

Dr. Palmer waarschuwt iedereen om geen mRNA-vaccins te nemen, inclusief alle toekomstige mRNA-vaccins voor jong en oud. Dr. Palmer zegt ook geen griepprik te nemen. Tot slot zegt Dr. Palmer: “De mRNA-technologie moet onmiddellijk worden afgeschaft en iedereen moet alles in het werk stellen om een wapen te kopen om zichzelf tegen dit vergif te verdedigen.

Er staat nog veel meer in het 43 minuten durende interview.

Ga met Greg Hunter mee als hij één op één praat met Dr. Michael Palmer (MD) over zijn nieuwe boek genaamd “mRNA Vaccine Toxicity”.

CV19 mRNA Vaccines Were Meant to Harm & Kill People – Dr. Michael Palmer

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Deel

Frontnieuws

www.frontnieuws.com

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

GERELATEERDE ARTIKELENMEER VAN DEZE AUTEUR

De Covid-tienerstrijder die zijn generatie “ontmanteld” zag worden

Mainstream Media: Alt Media had gelijk – COVID-prikken ZIJN de oorzaak van hartproblemen

Covid Amnestie: Is vergiffenis het antwoord?

6 REACTIES (Ed.: ik deel er 1)

Edwin Vissers oktober 29, 2023 Bij 13:42

Het DNA in een cel ziet eruit als een dubbele helix, die lijkt op een wenteltrap. In het DNA bevindt zich een zogenoemde zwavelbrug. Het doel is om ervoor te zorgen dat het DNA gehecht blijft.

Er zijn 4 nuclidezuren die de basis vormen van de DNA-keten: Adenine, Cytosine, Guanine en Thymine. Ze worden A, T, C en G genoemd.

Na elke 10 zuren verschijnt deze zwavelbrug, daarna elke 5 zuren een brug, dan elke 6 zuren een brug en dan elke 5 zuren een brug.

10 – 5 – 6 – 5… op het eerste gezicht is het een vreemde combinatie van cijfers. Maar bij nader onderzoek blijkt een schat aan informatie.

In het Hebreeuwse alfabet is aan elke Hebreeuwse letter een nummer toegewezen. 10 – 5 – 6 – 5 spelt toevallig het numerieke cijfer van God, Y H W H.

“Ik ben de HEER [JHWH], dat is mijn naam”, Jes. 42:8

Net als de handtekening van een kunstenaar. de naam van God, het tetragrammaton, JHWH, staat in elke cel van ons lichaam geschreven.

Om je te helpen het te begrijpen, is hier een tiener die dit in 60 seconden uitlegt: KLIK HIER

Er zijn meer dan 100 biljoen cellen in het lichaam van elke persoon. Daarom is Gods naam meer dan 100 biljoen keer in ieder mens geschreven, zowel christenen als niet-christenen. De atheïsten moeten dit haten.

Interessant genoeg verschijnt Gods naam ook op een andere plek in ons lichaam: het menselijk hart. Kijk eens naar deze dwarsdoorsnede van een menselijk hart:

compass.org/wp-content/uploads/2023/02/heart-shin-side-by-side-600×243.png

De binnenkant van een menselijk hart schreeuwt de letter ‘shin’. Het is de Hebreeuwse letter scheenbeen die vaak voor Jehovah God wordt gebruikt. Het staat voor de titel El Shaddai, wat Heer God, de Almachtige, betekent (Gen. 17:1).

je lichaam is een tempel

videolink met interview