20231113 Over zink als wapen tegen covid

Van Natural News, zie daar links en afbeeldingen, google translate

Dr. Zelenko: ZINK is de KOGEL die het virus doodt dat verantwoordelijk is voor COVID-19

11/09/2023 // Ramon Tomey // 6,4K weergaven

Zink is de kogel die SARS-CoV-2 doodt , de ziekteverwekker die verantwoordelijk is voor het Wuhan-coronavirus (COVID-19), volgens wijlen Dr. Vladimir “Zev” Zelenko.

Zelenko, die in juni 2022 op 48-jarige leeftijd overleed , werd beroemd door zijn zogenaamde Zelenko-protocol voor COVID-19. Aanvankelijk gebruikte hij hydroxychloroquine (HCQ) voor COVID-positieve patiënten tijdens zijn praktijk in de staat New York. De toenmalige gouverneur van New York, Andrew Cuomo, beval echter een verbod op de verkoop van HCQ in drogisterijen.

Dit weerhield de huisarts er niet van, die later de positieve effecten van zink tegen COVID-19 ontdekte. De inspanningen van Zelenko wierpen uiteindelijk hun vruchten af ​​in de vorm van de Z-Stack-tablet, die zink, quercetine en vitamines combineert. Hij noemde dit supplement ‘een geschenk van God als reactie op tirannie’.

“Zink is de kogel – het doodt het virus; het enige probleem is dat de kogel niet de plaats bereikt waar hij moet zijn. Het virus bevindt zich in de cel, het enzym bevindt zich in de cel en het zink alleen kan de cel niet in”, legde hij uit. “Je hebt een kogel zonder pistool – nutteloos.”

“Nu blijkt dat er een klasse medicijnen bestaat die ‘zinkionoforen’ worden genoemd… die een kanaal openen, een deur, waardoor zink van buiten de cel naar binnen de cel kan gaan. Het zijn de wapens die de kogel afschieten. De kogel dringt dan de cel binnen en verhindert dat het virusenzym het virus helpt zich te vermenigvuldigen.’

Zelenko vertelde ook dat “patiënten problemen hadden” met het verkrijgen van de vier verschillende componenten van het Zelenko-protocol. Ofwel waren de ingrediënten niet altijd op dezelfde plek verkrijgbaar, ofwel hadden ze moeite met het vinden van de juiste dosering. “Het was een puzzel die iets te complex was voor mensen om in elkaar te zetten”, zei de in Oekraïne geboren Amerikaanse arts.

Brighteon.TV

Quercetine diende als alternatief voor HCQ

In 2022 verscheen de overleden huisarts in de aflevering van 21 januari van het Brighteon.TV -programma ‘Thrive Time Show’. Zelenko vertelde aan programmapresentator en ReAwaken America Tour-oprichter Clay Clark hoe hij op zijn gelijknamige protocol stuitte dat uiteindelijk Z-Stack werd.

“In maart [2020] was mijn [oorspronkelijke] behandelprotocol gebaseerd op het gebruik van HCQ, zink en het antibioticum azithromycine. Maar wat er op 27 maart 2020 gebeurde [is dat] de ‘griezel’ Cuomo een uitvoerend bevel (EO) uitvaardigde ) waardoor apotheken in de staat New York geen HCQ meer kunnen verstrekken”, vertelde hij Clark. “[Het] werd goedgekeurd voor andere indicaties en het was veilig, dus ik kon niet begrijpen waarom dat werd belemmerd.” (Gerelateerd: de arts die het HCQ-protocol heeft ontwikkeld, heeft nu met succes duizenden COVID-19-patiënten behandeld. )

“Ik verloor een paar patiënten vanwege die EO [aangezien] ze geen medicijnen konden krijgen. Ik vond peer-reviewed artikelen over een stof die quercetine heet, en dus begon ik die te gebruiken. Ik zag echt geweldige resultaten en ik heb dat open source gemaakt Ik informeerde iedereen over quercetine, dat zonder recept verkrijgbaar is.”

Volgens Zelenko waren er twee redenen waarom mensen stierven aan COVID-19. Ten eerste is er ‘de idiote dokter die de zorg uitstelt’. Ten tweede is er ‘de tirannieke regering die de toegang tot levensreddende medicijnen belemmert’.

Hij vertelde Clark ook over een ‘recept voor degenen die op zoek zijn naar een terugkeer naar de normaliteit’, dat hij ontleende aan het boek Psalmen . “‘Keer u af van het kwade, doe het goede en leef.’ Dat is een heel goed recept, en laat mij de voorwaarden definiëren.”

“‘Keer je af van het kwade’, in dit specifieke geval [betekent]: ga niet in de angst. Trek geen gezichtsluier aan, luister niet naar de mandaten. ‘Doe goed’ betekent als je’ Als je in de categorie met een hoger risico valt, neem dan antivirale preventie. Als God het verhoede, word je ziek – begin binnen de eerste paar dagen met de behandeling en je zult blijven leven.’

Bezoek AlternativeMedicine.news voor meer verhalen over de positieve effecten van zink en HCQ tegen COVID-19 .

Bekijk hieronder de aflevering van 21 januari 2022 van “Thrive Time Show” op Brighteon.TV , waar wijlen Dr. Vladimir “Zev” Zelenko zijn COVID-19-behandelingsprotocol bespreekt .

Deze video is van het BrighteonTV-kanaal op Brighteon.com .

Meer gerelateerde verhalen:

Dr. Vladimir Zelenko spoort mensen aan om in opstand te komen tegen de tirannie van de overheid.

Zink kan helpen in de strijd tegen COVID-19 – maar alleen als je het combineert met een zinkionofoor.

Dr. Vladimir Zelenko vertelt Ann Vandersteel: COVID-19 is een biowapen – Brighteon.TV.

Dr. Zev Zelenko bespreekt zijn Covid-behandelingsprotocol met Clay Clark – Brighteon.TV.

Als ziekenhuizen het Zelenko-protocol hadden toegepast met intraveneuze vitamine C en vitamine D, zouden er vrijwel geen sterfgevallen meer zijn als gevolg van covid-19.

Bronnen zijn onder meer:

100PercentFedUp.com

TheWashingtonStandard.com

Brighteon.com

BibleGateway.com

Kijk bij bewust naar hydroxychloroquine

Kijk bij bewust naar quercetine