20231110 Over de verlamming in angst en ontzag bij het vooruitzicht van een naderende apocalyps

De Unz Review • Een alternatieve mediaselectie, zie daar links en afbeeldingen, google translate

Wereldoorlog III en de agenten van verlamming

De Israëlische slachting in Gaza heeft geleid tot een nieuwe ronde van valse profetie

MICHAEL HOFFMAN • 4 NOVEMBER 2023• 2.300 WOORDEN • 3 COMMENTS •

Op 3 november 2023 om 12:44 uur schreef Michael S. <@gmail.com>:

Geachte heer Hofman

Ik kan niet anders dan denken dat de film Oppenheimer een occult signaal was dat dit jaar werd uitgebracht om de volgende fase van de agenda van de Cryptocratie in te luiden, die volgens mij de escalatie is van de huidige rampzalige oorlog in Oekraïne en het Midden-Oosten naar een grotere en destructievere derde wereldoorlog. Zodat de overlevenden getraumatiseerd zullen worden en een soort officiële technocratische wereldregering zullen aanvaarden. Ook bracht (double cross) Hollywood begin 2020 “The Tomorrow War” uit op Amazon . Vlak voordat de oorlog tussen Rusland en Oekraïne begon. De Oorlog van Morgen voorspelt een enorme wereldoorlog, een wereldwijde mondiale droogte en de vermindering van de wereldbevolking. Ik geloof dat beide films een openbaring zijn van de Method-signalen. – Met vriendelijke groet, Michael S.

Beste Michael S.

Bedankt voor uw opmerking. Je schreef: “Ik geloof dat beide films een openbaring zijn van de Method-signalen.” (Ed.: openbaring van de methode)

Of dat, of de scenarioschrijvers proberen ons te verlammen in angst en ontzag bij het vooruitzicht van een naderende apocalyps.

De agenten van verlamming hebben deze overtuigingen al tientallen jaren ingeprent.

Psychologische oorlogsvoering bestaat voornamelijk uit het teweegbrengen van demoralisatie en hopeloosheid.

In de nasleep van de Israëlische oorlog tegen Gaza dit najaar voorspelden talloze stemmen online dat Iran en zelfs Pakistan raketten en superwapens op de Israëli’s zouden lanceren. De Russen en Chinezen zouden zich bij hen aansluiten en de Derde Wereldoorlog zou op handen zijn.

De Israëli’s hebben de afgelopen 75 jaar Arabische burgers gebombardeerd, van de ingewanden ontdaan, verbrand en vermoord. Op geen enkel moment in de afgelopen 45 jaar heeft het zionistische regime gevaar gelopen voor een aanval door het leger van een andere Arabische regering dan het Irak van Saddam Hoessein, of door niet-Arabische staten zoals Turkije en Pakistan, of directe interventie door Iran. Indirect versloeg Hezbollah, een militie [niet het leger van een regering] en bondgenoot (“proxy”) van Iran, Israëlische proxy’s in Zuid-Libanon, inclusief de bevrijding van het concentratiekamp Al Khiam, dat was gesubsidieerd met Amerikaans belastinggeld en beheerd door Israëls fascistische Libanese huurlingen.

Het martelkamp Al Khiam werd door de Libanezen als museum bewaard – een van de weinige voorbeelden van zulke scherpzinnigheid in het hele Midden-Oosten. Om hun gruweldaden en oorlogsmisdaden in Libanon beter te kunnen ontkennen, bombardeerden de Israëliërs het museum in 2006. Deze daad van historische ontkenning is in het Westen niet tot onderwerp van handenwringen en consternatie gemaakt, waar bijna niets is gerapporteerd over de verschrikkingen. van Al Khiam, of wat dat betreft, de oorlogsmisdaden die de Israëli’s hebben begaan tegen burgers in Libanon, zoals hun zomerlange, willekeurige bombardementen op de stad Beiroet in 1982.

Als mensen de werkelijke geschiedenis van het Midden-Oosten zouden kennen, zouden ze beseffen dat de slachting die in Gaza plaatsvindt terwijl ik deze woorden schrijf niets nieuws is . Beiroet heeft zelfs nog meer te lijden gehad, maar het is bijna allemaal vergeten, deels omdat fabelachtig rijke, sybaritische Arabische sjeikdoms die in staat zijn schitterende, ultramoderne musea te financieren en te bouwen die Israëlische misdaden documenteren en die herinnering voor toekomstige generaties kunnen aanwakkeren. maakt niet uit.

Vóór 7 oktober wilde de Saoedische Kroon graag relaties aangaan met de bende zionistische massamoordenaars in Jeruzalem. In de meeste gevallen is het Arabische volk door zijn eigen heersers gereduceerd tot de status van de verworpenen der aarde, getiranniseerd door wrede, wrede despoten in Egypte, Bahrein, de Verenigde Arabische Emiraten en Saoedi-Arabië – die het Israëlische slachthuis mogelijk maken.

Agenten van verlamming

De extreemrechtse vleugel is sinds de jaren zeventig verkocht aan het idee van een cataclysme om de hoek, die hen heeft ontheven van de verantwoordelijkheid om een ​​groot gezin groot te brengen (of degenen te ondersteunen die dat doen), kerken en scholen te organiseren, en het andere niet-glamoureuze harde werk op zich nemen dat cultuurdragende, gezinsgerichte mannen en vrouwen nastreefden toen Amerika de republiek was die we zo graag wilden herstellen. Gelukkig is hier in Idaho het omgekeerde waar: hedendaagse pioniers met hoop in hun hart krijgen drie, vier of meer kinderen, blijven getrouwd en bouwen aan een toekomst voor hun nageslacht.

Maar waarom zou je je druk maken als de Derde Wereldoorlog op handen is?

Dergelijke waanvoorstellingen, gezaaid door onze vijanden, zijn het alibi dat velen van ons aangrijpen om ermee op te houden en zich bezig te houden met het tijdverdrijf van sedentaire consumptie van schermgebaseerde media, zowel op televisie als online [psychologen korten het af als TVSE]. (Ed.: Wat is sedentair gedrag voorbeelden?

Sedentair gedrag omvat alle activiteiten die je uitvoert in zittende of liggende houding. Het zijn activiteiten met een laag energieverbruik. Denk bijvoorbeeld aan tv-kijken, computeren, gamen of internetgebruik, )

In samenwerking met deze fantasmagorie zijn de Tim LaHaye Dispensationalist, ten onrechte ‘evangelische christenen’ genoemd, die zich voorstellen dat de Bijbelse profetieën over de Apocalyps nog moeten worden vervuld, terwijl in feite een groot deel van de eschatologische profetieën in 70 na Christus tot stand kwamen, toen het meest geduchte menselijke leger ooit marcheerden en vernietigden de Tempel in Jeruzalem en dat hele goddeloze religieuze systeem, zoals Jezus aan Zijn generatie had voorspeld (Matteüs 24:34-35).

Een van de beste tegengiffen voor de premillennialistische doctrine is Milton S. Terry’s onovertroffen leerboek uit 1898 (512 pagina’s): Biblical Apocalyptics: A Study of the Most Notable Revelations of God and Christ (een bruikbare paperback-herdruk werd in 1988 uitgegeven door Baker Book House) .

Als je wilt weten wat mij traumatiseert, dan is het de mate waarin personen die ‘denkers’ zouden kunnen worden genoemd, in de ban zijn van TVSE. Hun zenuwstelsel wordt aangedreven door hun consumptie van zulke grote hoeveelheden beeldmateriaal dat ze bijna het vermogen hebben verloren om de meesterwerken van de geschiedenis gedurende langere perioden diepgaand te lezen. Ze willen dat alles voorverteerd wordt in bits en bytes. Voorverteerd voedsel geef je aan zuigelingen en zieke mensen in hun laatste levensjaren, niet aan mannen en vrouwen in de bloei van hun leven.

Er wordt gezegd dat Pakistan binnenkort de “staat Israël” zal aanvallen, samen met andere moslimlanden. Gaat Pakistan daadwerkelijk oorlog voeren tegen het Israëlische regime toen zijn gevreesde ISI-geheime dienst grote schade aanrichtte in Afghanistan, het terrorisme daar verergerde en de chaosoperatie van de Cryptocratie volbracht? De Pakistaanse ISI is heimelijk verbonden met de Mossad sinds minstens 1984, toen Jonathan Pollard de militaire geheimen van Amerika stal en deze overbracht naar de Israëlische etnisch-supremacistische kolonistenkolonie in Jeruzalem. De Israëli’s deelden vervolgens enkele van deze geheimen met de Pakistaanse ISI.

Bovendien leren bepaalde dictators hun onderdanen de corruptie in Jeruzalem te bewonderen, de macht van de zionistisch-talmudisten te benijden en hen na te volgen:

“Historisch gezien hadden Chinese mensen de neiging om positieve stereotypen over Joden in stand te houden, volgens Mary Ainslie, universitair hoofddocent aan de campus van de Universiteit van Nottingham in Ningbo, een stad in het oosten van China. Ze zei dat ze vaak werden afgeschilderd als… invloedrijk en financieel onderlegd. De Talmoed wordt bijvoorbeeld in het Chinees vertaald en op de markt gebracht vanwege de lessen in het verdienen van geld.” ( New York Times , 28 oktober 2023; cursief toegevoegd).

In mijn analyse van 8 oktober over het Hamas-terrorisme van 7 oktober heb ik vijf boeken aanbevolen , waaronder werken van Norman G. Finkelstein, Noam Chomsky en Ilan Pappe. Wat mij ‘traumatiseert’ is mijn vermoeden dat weinigen die die column hebben gelezen, die delen hebben geraadpleegd. Het is te veel werk. Onze vijanden zijn niet zo kalm of afgeleid. Een ander sterk aanbevolen compendium van cruciale achtergrondfeiten werd geschreven door mijn overleden vriend Alfred M. Lilienthal in The Zionist Connection II: What Price Peace? (904 pagina’s).

Te velen van ons slagen er niet in om de diepte te studeren die nodig is om kennis te vergaren. God heeft ons de tijd gegeven, maar toch investeren we die in andere bezigheden en falen we in onze plicht om echt te leren. Dit is de reden waarom 95% van de complottheorieën erger dan nutteloos is. Het wordt verzonnen door agenten van de overheid of door onwetenden met een vruchtbare verbeeldingskracht, maar ook door clickbait-impresario’s die het rond het toepasselijk genaamde ‘net’ verspreiden om degenen die iets positiefs willen doen, maar niet weten hoe of in welke vorm, verder te verwarren en af ​​te leiden. welke richting we verder moeten gaan. Impotentie komt voort uit misleiding . ‘Apocalypscultuur’ (zoals Adam Parfrey het noemde in de baanbrekende eerste editie van zijn gelijknamige bloemlezing) heeft dat deel van de bevolking verlamd dat het meest wantrouwig staat tegenover de regering en haar criminele politiek. Toeval?

Machiavellistische conditionering: het Vaticaanse sjabloon

Om terug te keren naar uw stelling, mijnheer S., het is mijn weloverwogen inschatting dat ‘een technocratische mondiale wereldregering’ niet tot stand zal worden gebracht door een spectaculaire golf van planetaire rampspoed – maar eerder door het sluwe machiavellisme waarmee de kabbalistische renaissance- en post-renaissance-kabbalistische ideeën tot stand zullen komen. Het Vaticaan heeft het christendom met succes geconditioneerd om woeker te omarmen – geleidelijk, stap voor stap.

Apocalyps-waarnemers waren er zeker van dat de oktobersynode in Rome, bijeengeroepen door paus Franciscus, grote stappen zou opleveren in de richting van vrouwelijke priesters en officiële sancties zou opleveren voor de zegening van mannelijke katholieken die zich bezighouden met latere coïtus.

In plaats daarvan hebben we te horen gekregen dat dit onderwerpen zijn voor “meer studie” en een nieuwe synode in 2024. Een paar Duitse bisschoppen en andere linkse prelaten zullen de zegening van deze echtparen op hun eigen terrein opvoeren, terwijl de paus grijnst en knipoogt in hun richting. Leo X vertoonde in mei 1515 soortgelijke signalen tegenover zijn bankiersneven , een revisionistische kerkgeschiedenis waarin Franciscus, zo niet zijn conservatieve katholieke critici, goed geschoold is.

Als je eeuwenoude tovenarij hebt bestudeerd, van het type dat in de twintigste eeuw door de Britse inlichtingenagent Aleister Crowley nieuw leven werd ingeblazen, ben je je ervan bewust dat de duivelse rituelen beginnen met uitgebreide aanroepingen, en pas later, nadat de juiste set en setting is vastgesteld, overgaan tot het oproepen van spectrale entiteiten. Het doel van deze aanroepingen is om de juiste anticiperende gemoedstoestand in de waarnemer te implanteren .

De oktobersynode in Rome, bijeengeroepen door paus Franciscus, riep het schrikbeeld van het priesterschap van vrouwen op en de goedkeuring van de Kerk voor mannen die zich bezighouden met latere coïtus, zodat het tot nu toe ondenkbare precies het tegenovergestelde wordt.

Te midden van de voorbereidingen wordt een mise-en-scène geprojecteerd, waarin de toneelspelers in 2024 opnieuw zullen optreden. De heer Poe sprak over ‘verbergen in het volle zicht’, gebaseerd op de menselijke neiging om onszelf te misleiden. Er is geen helderziende voor nodig om pauselijke tovenarij te ontdekken. Het Vaticaan verwacht niet snel een door cryptocratie aangedreven apocalyps. In tegenstelling tot de Chicken Littles in onze gelederen, voeren Franciscus en zijn kliek langzaam de revolutionaire agenda uit met hypnotiserende suggesties, vermomd als gespreksonderwerpen . Weten zij iets wat de profeten van de Derde Wereldoorlog niet weten?

Zaadtijd en oogst

Misschien is het einde nabij. Waarom zou dat ons ervan weerhouden om te zaaien en te oogsten (Genesis 8:22), en om te trouwen en uitgehuwelijkt te worden (Matteüs 24:37-38)?

Wat voor nut heeft het, afgezien van het verzamelen en opslaan van overlevingsvoorraden voedsel en brandstof, enz., voor ons, of voor het gezinsleven waarop we ons zouden moeten concentreren, om in een constante staat van adrenalinestoot te verkeren vanwege wereldoorlogen en geruchten daarover? ?

Dergelijke angst en ongerustheid putten ons uit en weerhoudt ons ervan het grote werk te ondernemen dat God aan elk van zijn beelddragende schepselen heeft gegeven. Is ons lot zo nietig dat we alleen maar kunnen beven van angst in onze kelderhokjes, bezaaid met computer- en televisieschermen? Zulke mensen verdienen geen toekomst; hun hel is compact van hun eigen verbeelding.

Hier in het noorden van Idaho hebben we belastinggeld gebruikt om de Kootenai Classic Academy te openen op de Rathdrum Prairie in Kootenai County (dat Coeur d’Alene, Post Falls en aangrenzende gemeenten omvat). Het werd in september geopend met 400 studenten en een wachtlijst van nog eens honderden. Meer van deze scholen bevinden zich in de planningsfase. Het onderwijs dat u krijgt, is dat van uw overgrootouders, met als verschil een versnelde studie van de hedendaagse wetenschap. Er zijn uniformen. Er is discipline. Er is enthousiasme en geluk. Hoe hadden ouders en opvoeders dit voor de jeugd van Idaho kunnen bewerkstelligen als we over onze schouder keken en verwachtten dat er elk moment een raket of een meteoor zou neerkomen?

Degenen onder ons die serieus kennis en begrip willen verwerven, moeten onze leertijd volgen in het documentaire verslag dat in de grote boeken is bewaard. Daar zullen we ontdekken dat de afslachting van de bevolking van Libanon en Palestina door het oorlogszionisme en zijn partners in crime in het Witte Huis en het Congres een voortdurend bloedbad is ; er is niets ongekends aan, behalve wat betreft het aantal Joodse slachtoffers van Hamas op 7 oktober. Het zionisme heeft van Palestina de gevaarlijkste plek ter wereld voor Joden gemaakt .

In sommige gevallen van represailles doodden de nazi’s tien Russen of Polen voor elke Duitser die door partizanen werd gedood. Misschien zullen we, wanneer de zionisten 14.000 Palestijnen hebben vermoord uit wraak voor de moord op 1.400 Israëliërs door Hamas, een pauze zien in de activiteiten van het slachthuis. Dat deze slachting naar verwachting zal leiden tot de Derde Wereldoorlog negeert hoe goedkoop Arabisch bloed is. Sinds 1948 zijn tienduizenden Palestijnen vermoord. De afgelopen weken zijn er duizenden omgekomen. Tenzij er een wonder gebeurt, zullen er de komende weken, maanden en jaren nog vele duizenden mensen in Gaza en op de Westelijke Jordaanoever sterven. In het Midden-Oosten is dit ‘business as usual’; er is niets apocalyptisch aan.

Als de Vrijmetselaars echter, in alliantie met protestantse fundamentalisten en Israëlische kabbalisten, hun legendarische doel bereiken, namelijk het vernietigen van de al-Haram al-Sharif (“Tempelberg”), ter voorbereiding op een poging om de Tempel van Salomon te herbouwen, dan zullen de massa’s van Jordanië, Egypte en Libanon – “de Arabische straat” – waarschijnlijk met honderdduizenden Palestina binnenkomen om de zionisten te overweldigen door pure demografische druk. Over het onderwerp van de Tempel vindt u meer in de Revisionist History® nieuwsbrief nr. 122 (oktober 2022 ), en met betrekking tot de Kabbala, mijn leerboek (1.102 pagina’s), Judaism Discovered .

Het is beter één kaars aan te steken dan de duisternis te vervloeken.

Steek de kaars van de waarheid aan.

(Heruitgegeven vanuit Substack met toestemming van auteur of vertegenwoordiger)