20231109 Over de wortels van het oorspronkelijke Israël

Van Stop de wereldcontrole, zie daar links en afbeeldingen, google translate

De wereld wordt aangevallen! Multimiljardaire criminelen zijn bezig een Nieuwe Wereldorde op te zetten die wereldwijde tirannie zal opleggen. Schrijf je in en leer hoe je jezelf kunt verdedigen.

Ze proberen mij te vermoorden… vanwege Israël! ????????

Elke keer dat ik verifieerbare feiten over de militaire staat Israël publiceer, ontvang ik doodsbedreigingen… van christenen! Er worden agressieve lastercampagnes tegen mij gelanceerd. De uitbarsting van haat is onbeschrijfelijk. Waarom?

Ik kan de waarheid over elk ander onderwerp onthullen en veilig zijn voor vervolging. Het maakt niet uit wat ik blootleg, of het nu gaat over vaccins , het bankwezen, overheden, kindermisbruik , weermanipulatie , noem maar op… het komt goed met mij . Maar op het moment dat ik de sluier oplicht over wat er werkelijk aan de hand is met de staat Israël , ontvang ik doodsbedreigingen, worden er lastercampagnes ontketend en komt er een ongelooflijke geest van wrede haat tegen mij vrij… door christenen! Ze sturen me e-mails en sms-berichten met de meest hatelijke inhoud en noemen me de slechtste namen die ze kunnen bedenken.

Waarom is dit? Wat is hier aan de hand?

Waar komt deze haat vandaan?

Wat zorgt ervoor dat anders vriendelijke christelijke mensen plotseling ontploffen in woedende haat, en zelfs wensen dat ik vermoord word? Is dit de Geest van waarheid en liefde? Komt dit uit de bron van goedheid? Nee. Integendeel.

Dit komt uit een zeer duistere bron…

Ik kreeg een sms van een beroemde medische professional, die ik heb geïnterviewd en met wie ik documentaires heb gemaakt. Ze bleef zelfs een aantal dagen bij ons thuis. Ik verdedigde haar, steunde haar en deelde haar boodschap over de gevaren van vaccins voor de mensheid. Maar toen ze hoorde over de waarheden die ik over Israël onthul, sms’te ze me:

“Neem nooit meer contact met mij op.

Ik heb je nooit gekend!”

Wat zorgt ervoor dat bondgenoten, vrienden, broeders en zusters zich tegen elkaar keren? Is dit het hart van onze Schepper, die pure liefde is? Duidelijk niet. Welke geest is dit? Waar komt deze felle haat vandaan?

De oorsprong van het ware Israël

We vinden het antwoord door te kijken naar de geestelijke oorsprong van de militaire staat Israël. Het zal sommigen die dit lezen misschien verbazen, maar de geestelijke wortels van de moderne militaire staat die zichzelf Israël noemt, zijn heel anders dan de wortels van het bijbelse volk dat Israël werd genoemd.

Laten we eerst eens kijken naar de wortels van het oorspronkelijke Israël.

Volgens de Bijbel is Israël de naam die wordt gegeven aan alle mensen over de hele wereld die de Schepper werkelijk met heel hun hart liefhebben. Israël is geen politieke natie, maar verwijst naar alle mensen wereldwijd die een gezuiverd (besneden) hart hebben, die van bovenaf geboren zijn en met de Schepper wandelen. Dit wordt door de hele Bijbel heen tot in detail uitgelegd, bijvoorbeeld in de brief aan de Romeinen en de brief aan de Galaten. (Ed.: Nicodemus first takes it to mean “a second time”; Jesus responded with the meaning “from above”, in the sense being born of the Spirit who comes from above, from God. Nicodemus said to him, “How can anyone be born after having grown old? Can one enter a second time into the mother’s womb and be born?” / Is it born from above or born again?

English translations have to pick one sense of the phrase or another; the NIV, King James Version, and Revised Version use “born again”, while the New Revised Standard Version and the New English Translation prefer the “born from above” translation./ What does Jesus mean by born from above?

Nicodemus did not understand what Jesus was saying and thought he had to re-enter his mother’s womb to be born a second time (John 3:4). Jesus gently corrected him as a “teacher of Israel” and went on to explain that he meant being born from above by the Spirit of the living God. / Johannes 3,4-10 (HSV): 3Jezus antwoordde en zei tegen hem: Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u: Als iemand niet opnieuw geboren wordt, kan hij het Koninkrijk van God niet zien.Het Griekse grondwoord voor opnieuw is anoothen en kan ook van boven betekenen. De SV vertaalt hier met het woord wederom. Dat is echter te archaïsch en heden ten dage van een te hoog register. Opmerkelijk is dat de Kanttekeningen zelf het hedendaagse alternatief aanreiken: wederom – Of: van boven, of: opnieuw. Wederom is niet zozeer moeilijk, maar wel verouderd. En opnieuw zegt inhoudelijk precies hetzelfde. In de klassieke liturgische formulieren wordt deze tekst verschillende keren indirect geciteerd. Opmerkelijk is dat deze zinsnede wordt weergegeven met van nieuws geboren worden.

4Nicodemus zei tegen Hem: Hoe kan een mens geboren worden als hij oud is? Hij kan toch niet voor de tweede keer in de buik van zijn moeder ingaan en geboren worden?

5Jezus antwoordde: Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u: Als iemand niet geboren wordt uit water en Geest, kan hij het Koninkrijk van God niet binnengaan.

6Wat uit het vlees geboren is, is vlees; en wat uit de Geest geboren is, is geest.

7Verwonder u niet dat Ik tegen u gezegd heb: U moet opnieuw geboren worden.

8De wind waait waarheen hij wil en u hoort zijn geluid, maar u weet niet waar hij vandaan komt en waar hij heen gaat; zo is het met iedereen die uit de Geest geboren is.

9Nicodemus antwoordde en zei tegen Hem: Hoe kunnen deze dingen gebeuren?

10Jezus antwoordde en zei tegen hem: Bent u de leraar van Israël en weet u deze dingen niet?)

Israël betekent ‘koninklijk kind van God’. Het is een naam voor al Gods kinderen.

Volgens de Schrift zijn alle mensen wereldwijd die in God geloven, nakomelingen van Abraham, die de “vader van het geloof” wordt genoemd. Abraham kreeg deze naam omdat hij de eerste man op aarde was die trouw was aan de Schepper, te midden van een slechte cultuur die demonen aanbad.

Als gevolg hiervan zei de Schepper tegen Abraham:

“Er zal een groot volk uit je voortkomen, zoals het aantal sterren”.

Deze mensen zouden in de voetsporen van Abraham treden, omdat ze net als Abraham trouw zouden zijn aan de Schepper. Zij zouden de familie van God zijn, de oogappel van God, zijn kostbare bezit. Een volk dat geen demonen aanbidt, dat niet in goddeloosheid en perversie wandelt, dat geen oorlog en geweld veroorzaakt, maar mensen die in mededogen en liefde leven, die zuivere harten en handen hebben, en die genezing brengen aan de mensheid .

De Schrift stelt dat het in feite Christus is die het ware nageslacht is van Abraham, en van allen die in Christus zijn. Ik kan hier 500 teksten citeren, maar iedereen die ogen heeft, kan dit in overvloed lezen in het hele Nieuwe Testament.

De Schrift stelt dat in het oude Israël de overgrote meerderheid van de mensen niet echt Israël was.

De meeste Israëli’s verzetten zich tegen God, waren hem ongehoorzaam, aanbaden demonen, offerden hun kinderen aan afgoden, beoefenden seksuele perversie en volgden alle vormen van kwaad en goddeloosheid. Slechts een heel klein overblijfsel in Israël was werkelijk Israël. (Dit wordt overal in Jeremia, Jesaja, Romeinen, Galaten, enz. vermeld).

De oorsprong van de staat Israël

Schilderij van de Rothschilds die het Hooggerechtshof van Jeruzalem bouwden als meesterwerk van de vrijmetselarij

Als we naar de wortels van de moderne militaire staat Israël kijken, zien we een heel ander verhaal. Het werd geïnitieerd door een beweging genaamd “Zionisme” die voornamelijk bestaat uit “seculiere Joden”, mensen die de Schepper afwijzen, maar de Joodse identiteit aannemen. Deze beweging werd enorm gesteund door de beruchte familie van de Rothschilds, die bekend staan ​​om hun betrokkenheid bij de vrijmetselarij en het satanisme.

De Rothschilds zijn prominente spelers in de zogenaamde ‘elites’ die streven naar wereldheerschappij. Zij staan ​​achter het World Economic Forum en andere globalistische organisaties. Zie ons diepgaande bewijsrapport over de agenda voor wereldoverheersing .

Het zijn de Rothschilds die de oprichting van de staat Israël financierden. Het doel van deze staat is om hem tot het centrum van een één-wereldregering te maken.

In zijn korte bestaan ​​heeft de staat Israël de volgende kenmerken ontwikkeld:

✔︎ Het is een van de meest atheïstische naties ter wereld.

✔︎ Het is een mondiaal centrum van pedofilie .

✔︎ Het is een centrum van de vrijmetselarij .

✔︎ Het wordt gefinancierd en opgericht door satanisten .

✔︎ Het herbergt de grootste trotsparade op het oostelijk halfrond.

✔︎ Het martelt honderden kinderen in de gevangenis.

✔︎ Het vermoordt honderdduizenden weerloze mensen.

✔︎ Het startte Hamas , zodat het alle Palestijnen als terroristen kon afschilderen, wat hen het excuus geeft om hen massaal af te slachten.

✔︎Het moet het hoofdkwartier worden van een één-wereldregering .

✔︎ Het schept op over hoe Israël een testlaboratorium voor de vaccins was.

✔︎ Het was het eerste land dat niet-gevaccineerde mensen uit de samenleving uitsloot .

Het zionisme en de staat Israël zijn in elk opzicht precies het tegenovergestelde van het Bijbelse Israël. Ze verwerpen God, beoefenen extreme immoraliteit, streven naar wereldheerschappij en begaan ongelooflijke misdaden tegen de mensheid. Het is om deze reden dat ultraorthodoxe joden wereldwijd zich krachtig verzetten tegen deze staat. Het christendom werd echter in de 20e eeuw strategisch geïnfiltreerd om de steun van miljarden christenen wereldwijd te verzekeren. Dit gebeurde meestal uit angst en intimidatie, door te zeggen dat christenen die deze militaire staat steunen “door God gezegend” zijn, terwijl degenen die deze niet steunen “vervloekt zijn door God”.

Wat we moeten begrijpen is dat het gebruik van de naam Israël je nog geen Israël maakt.

Als we zien dat Israël werd gesticht door satanisten, begrijpen we waar de intense haat vandaan komt, wanneer de waarheid over deze staat wordt onthuld. Het omhult zich met een religieuze sluier, terwijl het in feite het tegenovergestelde is. Aan de ene kant misbruikt het schaamteloos Bijbelverzen om de massamoord op miljoenen mensen te verdedigen, terwijl het de ware boodschap van de Bijbel ontkent dat het Israël van God niet politiek of militair is.

Bekijk deze onthullende film

Ik nodig iedereen uit om deze uiterst onthullende documentaire te bekijken.

“HET MYSTERIE VAN ISRAËL – OPGELOST!” Het toont bewijs voor het bovenstaande en legt uit hoe de wereldwijde christelijke kerk werd gekaapt door de kliek, om de steun van de miljarden christenen voor deze militaire staat te krijgen. Aarzel niet om het te bekijken. En heb alsjeblieft de moed om het wijd en zijd te delen. Laten we mensen zijn van liefde, waarheid, vriendelijkheid en vrede.

Kijk bij bewust over wat is een jood