20231109 Over Gaza en de Holocaust

Van Adults in Charge, zie daar links en afbeeldingen, google translate

Over Gaza en de Holocaust

Valse verhalen over genocides maken echte verhalen mogelijk.

TIM ROURKETIM ROURKE 31 OKT 2023

Adults in Charge is een door lezers ondersteunde publicatie. Om nieuwe berichten te ontvangen en mijn werk te ondersteunen, kunt u overwegen om een ​​gratis of betaalde abonnee te worden.

Ik had verwacht dat ik op zijn minst enige negativiteit zou krijgen over mijn recente artikel over Gaza. Ik vatte kort het feitelijke verhaal over de Joodse holocaust van de jaren veertig samen, waar het werkelijk om ging en hoe deze de basis legde voor de huidige grimmige situatie in Gaza. Uit ervaringen uit het verleden zal dit mij tot een ‘antisemiet’ en ‘holocaust-ontkenner’ maken.

Wat mij teleurstelt, is dat de enige echte aanval die ik erop kreeg, afkomstig was van een collega-blogger met wie ik af en toe discussies voer over geopolitieke problemen, vooral de oorlog in Oekraïne. Meestal is hij redelijk redelijk geweest. Nu is hij mij achterna gegaan met het standaard aanvalspatroon tegen elke twijfel aan het gevestigde verhaal over deze gebeurtenissen, vanuit de gebruikelijke indoctrinatie van het Hasbara-type. (Ed.: Hasbara (Hebreeuws: הסברה ), letterlijk ‘verklaring’ , is een term die verwijst naar de communicatiestrategieën van de staat Israël in het buitenland 1 . De term is synoniem met Israëlische propaganda voor analisten die deze communicatie bekritiseren. Het wordt door de staat Israël zelf gebruikt om public relations en zijn publieke diplomatie aan te duiden .)

Hij heeft me echter niet zomaar afgesneden of weggelopen als het duidelijk is dat ik hem kan betrappen op zijn verkeerde informatie. Hij heeft mij impliciet uitgedaagd tot een debat, dat hij denkt te kunnen winnen, zodra ik er klaar voor ben. Ik heb de tijd genomen om een ​​antwoord voor te bereiden.

Ik wil deze maand minder tijd achter het toetsenbord doorbrengen en wat meer naar de Pan-Amerikaanse spellen kijken. Ik wil goed nadenken over hoe ik precies moet antwoorden. Ik dacht er ook over om dit te verwerken in een ander artikel dat ik op een laag pitje heb staan, over wreedheden in het algemeen en een paar in het bijzonder die ik heb bestudeerd.

Dat zou echter iets te omslachtig zijn. Ik blijf bij de Hitler-holocaust. Ik zal dit niet opzetten als een dialoog, een ‘hij zei, ik zei’. Ik zal hem niet rechtstreeks citeren of identificeren.

Misschien wil hij zijn aanvankelijke aanklacht tegen mij niet aanvaarden als ik er klaar mee ben. Ik zal elk punt dat hij maakte op meesterlijke wijze weerleggen. Eigenlijk steunt het meeste van wat hij zei mij.

Mijn punt is dat alle valse verhalen moeten worden verwijderd. Je kunt echte problemen in de echte wereld niet oplossen tenzij je de waarheid kunt achterhalen die aan het probleem ten grondslag ligt. De reden dat de huidige problemen zo hardnekkig zijn, is dus de enorme inspanning die geleverd wordt om valse verhalen en valse realiteiten te verdedigen, die de speciale belangen dienen die de problemen veroorzaken.

De meest destructieve leugens worden het meest venijnig verdedigd. Het zijn ook degenen die het snelst uit elkaar vallen als ze objectief worden onderzocht. Er kan dus geen discussie worden toegestaan; iedereen die vragen stelt, moet tot zwijgen worden gebracht of geïsoleerd.

Wat ik in de eerste plaats zei in het Gaza-artikel was;

“Toch is er geen uitweg om de waarheid over de Joden en de wereldoorlog te vertellen, als we de huidige situatie in Gaza willen begrijpen. De nazi’s en de zionisten waren goede vrienden. Zionistische bankiers hadden geholpen bij de financiering van hun overname van Duitsland.

Hitler heeft nooit een plan gehad om het hele Joodse volk uit te roeien. De zionisten wilden dat het aantal Joodse sekten die daartegen bezwaar maakten, zoveel mogelijk werd verminderd. Maar de agenda was om de Europese Joodse bevolking naar kampen in Rusland te verplaatsen, en van daaruit, zodra Hitler klaar was met de Britten, hen naar Palestina te verplaatsen.

De zionisten hadden de opkomst van het antisemitisme in Europa veroorzaakt en de nazi’s aangemoedigd om hardvochtig te zijn in de omgang met joden, om zo de joodse zionistische boodschap aan hun mede-joden over te brengen dat zij nooit veilig zouden zijn, behalve in Palestina. Het grotere probleem was dat de nazi’s hun ondergeschikten en bondgenoten niet altijd goed onder controle hadden. Fanatieke nationalisten voerden op verschillende plaatsen hun eigen lokale genocide op de Joden uit.

Uit onderzoek naar censusinformatie uit de getroffen landen blijkt dat ongeveer een miljoen joden zijn omgekomen als gevolg van de Tweede Wereldoorlog. Velen stierven door honger en ziekte. De verhalen over de gaskamer en de menselijke zeep zijn stom.

De zionisten hadden een probleem toen Hitler, tegen hun verwachtingen in, de oorlog verloor. Ze moesten voorkomen dat Joodse vluchtelingen zich ergens anders zouden vestigen en een dure oorlog financieren om eindelijk te krijgen wat ze wilden. In 1948 werd hen verhinderd de door hen gewenste etnische zuivering van Palestina, die de basis vormt voor het huidige conflict, te voltooien.

Wat mijn aanklager vooral niet leuk vond, was wat ik zei over het verhaal over de gaskamers. Hij vermeldde het soapverhaal niet, wat nog leuker zou zijn geweest. Er is op zijn minst enig bewijs voor het gas..

Hij lijkt stilzwijgend te erkennen, althans gedeeltelijk, dat het gasverhaal ook in diskrediet is gebracht. Hij gaf me een getuigenis van enkele mensen die toegaf een gaskamer te hebben opgezet en gebruikt om mensen te doden. Hij zei dat het niet uitmaakte of er op deze manier een miljoen of duizend werden gedood.

Ja, het maakt wel uit hoeveel mensen er op deze manier stierven, als je begon met te beweren dat enorme aantallen stierven en later toegaf dat er maar weinigen op deze manier stierven. De gaskamers waren experimenten die niet werkten. Dit is een zeer domme methode om mensen te doden.

Er zijn talloze andere pogingen geweest om dodelijke gaskamers te exploiteren. Het werd ooit geprobeerd als een methode voor de doodstraf in de Verenigde Staten. Er werden enkele pogingen ondernomen om op die manier zwerfdieren te doden. Het probleem is uiteraard dat het gas gevaarlijk is voor de beulen en anderen die de faciliteit bedienen.

Het voornaamste gebruik van het gas Zyklon B was het ontsmetten van gebouwen. Het zou ook gebruikt kunnen zijn om mensen te doden. Alle Duitse gevangenkampen hadden een enorm ongedierteprobleem, vooral omdat ze zo slecht werden beheerd.

Eén efficiënt gebruik van gas voor moorddadige doeleinden waren de beruchte koolmonoxidebusjes. De Duitse geheime politie heeft op deze manier politieke dissidenten, homoseksuelen, zigeuners, geesteszieken en zelfs enkele joden vermoord. Dit was echter een kleine batchprocedure en kon ongezond zijn voor de beulen.

Mijn aanklager zegt dat ik een groot aantal ooggetuigen tegenspreek. Ooggetuigen waarvan precies, is hem niet duidelijk. Als je echt een vals verhaal wilt handhaven en je over onbeperkte middelen beschikt, kun je mensen vinden die van alles kunnen getuigen. Zelfs rechtbanken in Israël hebben bepaalde mensen aangehaald als ‘professionele overlevenden van de holocaust’ en waren van oordeel dat hun getuigenissen afgewezen moesten worden.

Hij beweert ook dat ik de KGB en oude Sovjetarchieven tegenspreek, evenals Poetin. Ik krijg geen informatie over wat deze bronnen zeggen die in tegenspraak zijn met de voor de hand liggende waarheid. Aangezien het meeste van wat naar mij wordt gegooid “stroman” is, denk ik niet dat Poetin of zijn collega’s iets te zeggen hebben dat mij tegenspreekt.

De oude KGB en de Sovjet-Unie stonden erom bekend uitgebreide valse verhalen te verzinnen, compleet met vakkundig vervalste documenten. Het is algemeen bekend dat de oude Sovjet-Unie van 1947 tot 1949 een bondgenootschap met de zionisten had. Zij hielpen bij het aanwakkeren van al deze overdrijvingen, en dat is wat het is.

Het is moeilijk precies te begrijpen waarom Stalin de zionisten steunde in het conflict over Palestina, of precies waarom Israël zich daarna geleidelijk tegen hem keerde. De Koude Oorlog begon en de Sovjet-Unie en de Verenigde Staten speelden spelletjes met elkaar.

De regering-Truman dacht dat de zionisten een stelletje communisten waren. Stalin besloot dat de voordelen van het helpen van Israël groter waren dan de nadelen voor de Sovjets. Het Sovjetblok stemde voor de verdeling van Palestina. Tsjecho-Slowakije kreeg de opdracht de Joodse kant te bewapenen, die anders niet zou hebben gewonnen.

Natuurlijk zouden de Sovjets niet hebben willen toegeven dat ze de zionisten hadden geholpen een nepgeschiedenis te creëren. Het huidige Rusland heeft er geen belang bij Israël tegen te werken. Dat wil zeggen, tot nu toe.

Er wordt algemeen opgemerkt dat er geen echte ‘holocaust-ontkenners’ bestaan. Er zijn overdrijvingen en minimaliseringen, afhankelijk van verschillende politieke agenda’s. Daartussenin bevinden zich objectieve historici, mensen die de waarheid willen weten, en die onderworpen zijn aan de meest intense onderdrukking door het globalistische gedachtepolitiesysteem.

Er zijn twee hoofdmotieven om dit valse verhaal in stand te houden. Ten eerste versterkt het de zionistische boodschap aan de Joden dat niet-Joden nooit te vertrouwen zijn en dat ze alleen veilig zullen zijn in de Israëlische staat in Palestina. Het andere is uiteraard dat nooit bekend mag worden dat het de zionisten zelf waren die de holocaust begonnen.

De echte problemen voor de Europese joden begonnen met de Haavara-overeenkomst van 1933 tussen de nazi’s en de Duitse zionisten. Dit was echt leuk. De eigendommen van Duitse joden werden in beslag genomen en voor hen in bewaring gehouden, om naar hen in Palestina te worden gestuurd, alleen als ze zich in Palestina zouden hervestigen.

Toen de wereldoorlog eenmaal begon, konden noch de nazi’s, noch de zionisten de krachten beheersen die zij hadden losgelaten. Zoals hierboven vermeld, wilden velen van hen, toen het voor verschillende plaatselijke misdadigers leek dat jodenhaat was toegestaan ​​en de sociale orde was afgebroken, joden plunderen en hen vaak ook vermoorden. De ergste van dit soort bloedbaden vond plaats in Litouwen en Galicië.

Veel Joden stierven simpelweg door honger en ziekte als gevolg van de omstandigheden waarin ze werden achtergelaten. Het idee dat de nazi’s efficiënte organisatoren waren, is een mythe. Ze hadden meestal geen idee hoe ze deze kampen moesten bevoorraden en runnen.

Natuurlijk konden degenen die deze kampen leidden totaal geen verantwoording afleggen. Mensen werden ter plekke doodgeschoten wegens triviale overtredingen. Soms werden ze vermoord vanwege de trap of omdat een nazi hun gezicht niet leuk vond.

Veel moordpartijen op Joden waren represailles voor aanvallen op Duitse troepen. De Duitsers deden dit overal en lieten zich er vaak erg door meeslepen. De Ardeatine-grotten in Italië waren een goed voorbeeld. Als hun troepen werden gedood, doodden ze willekeurig burgers in de buurt van de plaats waar de aanval plaatsvond, met het idee om meer aanvallen af ​​te schrikken.

Onder de joodse bevolkingsgroepen bevonden zich altijd veel extreem-linkse mensen die zich niet identificeerden met de zionisten en in plaats daarvan samenwerkten met niet-joodse revolutionaire groepen. De radicale linkerarm van de zionisten was de Jewish Labour Bund. Ze fungeerden doorgaans als spierballen voor de zionisten.

De nazi’s en hun federaties hadden het idee dat alle radicaal-linkse groeperingen door joden werden geleid. Sommigen waren. Zo leidden aanvallen van links-radicale groeperingen op nazi-functionarissen vaak tot represailles tegen de lokale Joodse bevolking, die vaak ver uit de hand liepen. Het bloedbad in Babi Yar was hiervan een goed voorbeeld.

Het getto van Warschau heeft veel parallellen met de huidige situatie in Gaza. De nazi’s en de zionisten verwachtten dat Judas Geit-groepen de controle over alle getto’s zouden overnemen. Ze moesten het volk overtuigen om te doen wat de nazi’s wilden, en hen niet ‘provoceren’.T

In het getto van Warschau namen militante ‘linkse’ groepen de macht over, met hulp van niet-joodse radicalen van buitenaf. Ze doodden nazi- en zionistische agenten en organiseerden een verdediging. De woedende nazi’s gooiden maandenlang alles wat ze hadden naar het getto.

De verdedigers van het getto vochten maandenlang tegen hen, waarbij ze zware verliezen eisten bij straatgevechten. Dergelijke oorlogvoering is altijd in het voordeel van de verdediger. Het getto kreeg krachtige steun van buiten de muren. De burgerbevolking kon via de riolering ontsnappen en onderdak vinden in de stad. .

Wat Israël werkelijk haat aan Gaza is natuurlijk dat de militanten van Hamas de Fatah Judas Goats hebben weggegooid. Deze moesten daar doen wat ze op de westelijke oever deden; Houd de bevolking gepacificeerd totdat ze kunnen worden vernietigd. Dat zijn de overeenkomsten tussen Warschau in 1943 en Gaza in 2023.

Het grote verschil in Gaza is dat de burgerbevolking op geen enkele manier kan ontsnappen. Er kunnen geen voorraden worden binnengebracht. Gaza heeft geen enkele kans tenzij de omliggende Arabische landen militaire actie ondernemen, of er grote druk wordt uitgeoefend op Israël door de internationale gemeenschap.

De waarheid is wat het is

Er bestaat geen twijfel over dat Europese joden tijdens de jaren van nazi-hegemonie veel kansen hadden om vroeg te sterven. Het is ook duidelijk dat het de bedoeling was om hen naar de gebieden van Rusland te verplaatsen die de Duitsers hadden bezet en die ze wilden gebruiken voor hun ‘Lebensraum’-ideeën. Het uiteindelijke doel was hen te dwingen naar Palestina te gaan en daar te blijven. There is no question that European Jews had many chances to die early during the years of Nazi hegemony.

Het bewijs hiervoor is sterk. Het bewijs tegen is zwak. Tegelijkertijd runden de nazi’s executiekampen.

Op deze plaatsen werd een grote verscheidenheid aan mensen gedood. Meestal waren het geen joden. Meestal werden ze uitgehongerd, geslagen, doodgewerkt, gestorven aan een ziekte of doodgeschoten. Lichamen werden altijd gecremeerd.

In veel van deze kampen zijn archeologische opgravingen gedaan. Ze waren vaak behoorlijk groot. Er zijn plekken gevonden waar schijnbaar menselijke as werd gedumpt, zo blijkt uit botfragmenten en tandvullingsresten.

Treblinka zou het grote vernietigingskamp voor joden zijn. Mensen die daar naartoe werden gestuurd, kwamen nooit meer terug. Maar uit een archeologische opgraving bleek dat de plaats klein was en dat er geen asstortplaatsen waren.

Treblinka was in feite een doorgangskamp, ​​waar joden uit het westen werden gesorteerd en naar verschillende werkkampen of vasthoudkampen werden gestuurd. Ouderen en zieken werden vaak gestuurd voor ‘euthanasie’. Om het nog maar eens te herhalen: het doel was om ze als goedkope arbeidskrachten te gebruiken en ze uiteindelijk naar Palestina over te brengen.

Het was ook de bedoeling om de verbinding met hun oude woning definitief te verbreken. Het was bedoeld om een ​​schokkende en traumatiserende ervaring voor deze Joden te creëren, om hun identiteit als ‘verbannen’ of ‘shtetl’ Joden te doorbreken. Ze zouden dan kunnen worden omgevormd tot de ‘nieuwe joden’ die de zionistische ‘jodenhatende joden’ in Palestina wilden creëren.

Wat gebeurde er met al deze Joden die naar Rusland werden gestuurd? Waar kwamen al deze Joden vandaan, die na de val van de Sovjet-Unie vanuit Rusland naar Israël migreerden? Met een beetje historische context beantwoorden deze twee vragen elkaar.

Er waren weinig joden in het Russische rijk ten tijde van de bolsjewistische revolutie. In de tijd van Catharina de Grote werden Joden gedwongen naar een gebied langs de westelijke grens van Rusland te gaan. Dit werd “het Joodse gebied van de nederzetting” genoemd, vandaar de uitdrukking “voorbij het gebied”.

Na ongeveer 1870 begonnen agenten van de globalistische financiële kapitalisten te proberen de Russische tsaar omver te werpen. Dit was een tijd waarin het imperialisme zich in de westerse wereld consolideerde. Het vroege zionisme ontwikkelde zich en begon opzettelijk antisemitisme aan te wakkeren.

De Joodse arbeidskrachten werden ingezet om tsaar Alexander de Tweede en diverse andere belangrijke Russen te vermoorden. Financiële belangen onder leiding van de joodse familie Rothschild begonnen te proberen de Russische economie en de buitenlandse handel te schaden. Alexander de derde reageerde door de Joden uit Rusland te verdrijven.

Tussen 1880 en 1920 verlieten twee miljoen Joden Rusland. De meesten van hen gingen naar de Verenigde Staten. Slechts weinigen gingen naar Palestina, tot frustratie van de zionisten.

Vervolgens emigreerden na 1989 1,6 miljoen Joden uit de ingestorte Sovjet-Unie, en 0,9 miljoen gingen naar Israël. Als er na 1920 weinig Joden in Rusland waren, waar kwamen deze mensen dan vandaan? Dit is een verhaal dat nog niet volledig verteld moet worden.

Het lijkt waarschijnlijk dat zij grotendeels afstammelingen waren van de mensen die door de nazi’s vanuit het westen naar Rusland waren gebracht. Toen het Duitse leger instortte, werden ze uit hun kampen bevrijd en geïntegreerd in de Russische samenleving. Ze stonden waarschijnlijk onder enige druk om hun verleden te ontkennen. Religie en nationale identiteit werden in de Sovjet-Unie altijd ontmoedigd. I

Er wordt ook getheoretiseerd dat veel leden van deze Russische ‘Aliyah’ in Israël niet echt Joods waren. Voor opportunistische mensen was het claimen van Joods erfgoed een goede manier om uit een falende staat te komen en de westerse wereld binnen te gaan, die in die tijd nog steeds floreerde.

Nu kom ik bij de vraag wat er achter de uiterst wrede reactie zit op iemand die het gevestigde verhaal over de Hitler-holocaust in twijfel trekt. Er is geen goede reden voor. Niets wat ik hier heb gezegd ontlast het nazisme of denigreert joden in het algemeen.

De zionisten hebben een duidelijke behoefte om de grote cijfers te verbergen. Ze kunnen niet toestaan ​​dat iemand ziet wat ze werkelijk hebben gedaan. Bovenal kunnen ze het niet aan andere Joden laten zien.

Voor zover dit überhaupt zinvol is, gaat het om de afkeer van joden bij een deel van de joden. Sommigen spreken van de “zelfhatende Jood”. De vroege zionisten hadden het over joden die zich bezighielden met ‘luchtzaken’, geen nuttig werk deden en van andere mensen leefden.

Het idee was dat ‘exilistische’ joden naar Palestina zouden worden gebracht om boeren en arbeiders te worden. Ze leerden Hebreeuws spreken en gaven zichzelf Hebreeuwse achternamen. Ze zouden ‘echte joden’ worden en alle andere joden zouden niet langer als joden worden erkend.

Zionisten vormden altijd een minderheid onder de Joden, maar velen van hen waren zeer rijk en invloedrijk. Een kern was zeer toegewijd aan de zionistische zaak en alles was gerechtvaardigd om die zaak na te streven. De meeste joden zijn echter nooit overdreven enthousiast geweest over het zionisme.

Valse en overdreven wreedheden creëren dekking voor echte wreedheden. Ze maken manipulatie van hele populaties mogelijk. Dit is waarom cijfers ertoe doen.

Om toekomstige oorlogen te voorkomen, is het belangrijk om de kerncijfers uit eerdere oorlogen te onderzoeken. Vanaf de oorlog van 1945 betekent dat; welke mensen werden waarheen verplaatst, hoeveel stierven er werkelijk, waar ging de rest naartoe. Niet alleen over de joden, maar ook over de zigeuners, de Polen uit Volynië, de mennonieten en uiteindelijk zelfs de Duitsers.

Dit is geen ‘ontkenning’ of ‘minimaliseren’. Dit is geschiedenis doen. Dit is echter vrijwel onmogelijk zolang belangen die belang hebben bij het verbergen van de waarheid krachtig blijven.

Het zal heel moeilijk zijn om serieus onderzoek te doen naar de gebeurtenissen in de wereldoorlog totdat de invloed van het zionisme op de westerse landen gebroken is. Er zijn maar weinig mensen die het doelwit willen worden van wrede aanvallen van deze mensen, alleen maar omdat ze goed onderzoek doen. Het is dezelfde reden waarom journalist zijn tegenwoordig zo’n gevaarlijk beroep is, als je het maar correct en eerlijk doet.

Een van de tragedies hiervan is dat het vacuüm dat ontstaat door het tekort aan serieus en eerlijk onderzoek, wordt opgevuld door echte verdedigers van de nazi’s en andere snode groepen. Het geeft deze groepen ook een sympathie die ze eigenlijk niet verdienen. Zulke mensen zijn er altijd, op zoek naar een kans om het opnieuw te doen.

Daarom zou ik, nu ik, naar ik hoop, de overdrijvingen van de holocaust voldoende uit elkaar heb gehaald, enige aandacht moeten besteden aan de minimaliseringen. Ik heb al genoeg gezegd om de hoofdpunten van de minimalizer te weerleggen. Toch zullen de meesten van hen zich voorstellen dat wat ik zeg over het overdreven verhaal hen ondersteunt.

De minimalizers zijn de walgelijkste nazi’s om mee om te gaan. Degenen die hun hart ophalen aan de overdreven versie van de holocaust, en wensen dat het echt was gebeurd en alle Joden te pakken hadden gekregen, nemen op zijn minst de verantwoordelijkheid voor hun ideeën en daden. Degenen die het proberen te ‘verklaren’ zijn verachtelijker.

‘Maar we waren in oorlog!’

Ja, en wie begon de oorlog? Andere landen vochten de oorlog zonder al deze misdaden te begaan.

“Maar we werden aangevallen.”

Mensen vallen over het algemeen niet zonder reden andere mensen aan. Wat deed je met ze en waarom was je daar überhaupt?

“We verdedigden de christelijke beschaving tegen het ‘joods-bolsjewisme’.”

Wanneer besloot de rest van de “christelijke beschaving” dat er zoiets bestond als het “joods-bolsjewisme” en dat we jou nodig hadden om ons daartegen te verdedigen?

Nazi’s en andere extreemrechtse mensen zijn doorgaans middelmatigheden met het gevoel dat ze er recht op hebben. Ze zijn goed in het grijpen van de macht, maar erg slecht in het leiden van zaken. Ze zijn goed in het starten van oorlogen, maar slecht in het winnen ervan.

Een van de grootste tragedies van de wereldoorlog was dat aan het einde ervan de meeste mensen die zich bij nazi- en aanverwante organisaties hadden aangesloten, niet werden gearresteerd. Degenen die de wapens hadden opgenomen hadden geëxecuteerd moeten worden, de rest kreeg lange straffen.

Zoals we in Canada ontdekken, is een van de grote getallenspellen die moeten worden ontrafeld de vraag waar al deze nazi’s terecht zijn gekomen. Het lijkt erop dat ze Canada bijna hebben overgenomen, zonder dat iemand het merkt.

Toch is het veelzeggend dat de mensen die aanvallen organiseren, inclusief regelrechte aanvallen, op iedereen die de officiële versie van de geschiedenis, in werkelijkheid de zionistische versie, in twijfel trekt, geen interesse hebben gehad in de nazi’s die zich in Canada hebben gevestigd.

De oude Francis Bacon vertelt ons dat: “Waarheid de dochter van de tijd is, niet van autoriteit.” Historische leugens blijven bestaan ​​zolang de mensen die er belang bij hebben deze in stand te houden, de macht behouden. Wanneer ze het vermogen verliezen om orthodoxie op te leggen, begint de waarheid naar boven te komen.

Het wordt dan veilig voor mensen om objectief naar het bewijsmateriaal te kijken en daaruit af te leiden wat er werkelijk is gebeurd. Sommige mensen beschouwen dit als ‘historisch revisionisme’. In feite moet de geschiedenis om bovengenoemde redenen van tijd tot tijd worden herzien.

In het geval van de Hitler-Holocaust en de overdrijving en verdraaiing ervan is de leugen te schadelijk en een te grote bedreiging voor de wereldvrede. Het kan tot van alles leiden, van een echte genocide op massamoorden tot een nucleaire oorlog. De bewakers van deze leugen en de ‘nuttige idioten’ die deze leugen hebben overgenomen, moeten worden aangepakt.

De joden in de wereld, zowel de ‘diaspora’ of ‘exilische’ joden als die van de zionistische ‘Judenstaat’ van Israël, beginnen te beseffen dat hun gevestigde geschiedenis niet echt klopt. Het uit elkaar halen van het Holocaust-verhaal is een grote stap om hen in staat te stellen te begrijpen waar die gebeurtenis werkelijk over ging, en waar de moderne Jodenhaat werkelijk vandaan komt.

De Joden buiten Israël zijn gaan begrijpen dat niemand hen kwaad wil doen. Ze zijn vrij om overal te wonen. De enige plek op aarde waar joden werkelijk gevaar lopen, is Israël. Daar komt het echte gevaar niet van de Palestijnen, maar van hun eigen regering en heersende oligarchie.

Dit is mijn antwoord aan mensen die mij een “holocaust-ontkenner” noemen. Zij treden op als ondersteunende gedachtepolitie en handhaven een valse versie van de gebeurtenissen, die grotendeels in stand wordt gehouden door intimidatie. Ze ontkennen de werkelijke oorzaken van historische gebeurtenissen.

Hier zijn links naar twee zeer nuttige stukken die de aard van het zionisme en de Israëlische staat uitleggen.Here are links to two very useful pieces explaining the nature of Zionism and the Israeli state.

zope.gush-shalom.org/home/en/channels/avnery/1383915646/

libya360.wordpress.com/2023/10/25/zionism-an-ideology-for-the-self-loathing/

Addendum

Zoals ik in mijn inleiding al zei, word ik op een aantal forums waaraan ik deelneem, afgeschilderd als een “ontkenner” en “Jodenhater”. Ik plaatste daar links naar mijn artikelen over dit onderwerp. De reactie van de holocaustmaximalisatoren was verrassend tam.

Eén kritiek op het stuk vond ik echter gedeeltelijk terecht. Het lijkt erop dat bij de Sovjet-volkstelling van 1926 2,6 miljoen Joden zijn aangetroffen. Dat is waarschijnlijk juist. Het lijkt erop dat tsaar Alexander niet zoveel mensen heeft verdreven als sommigen denken.

De persoon die hierop wijst, denkt echter dat het al het andere dat ik zei ontkracht. Mijn hoofdthema is dat het doel van de holocaust niet was om alle Joden uit te roeien. Het was bedoeld om de joden die de zionisten wilden, uit hun huizen te verwijderen naar kampen in het oosten, voordat ze naar Palestina werden overgebracht.

Volgens een abductieve redenering komt dit nog steeds het beste overeen met de feiten.

Dit liet echter nog steeds de vraag open wat er met hen allemaal was gebeurd. De Sovjets zeiden dat twee miljoen Joodse burgers zijn omgekomen tijdens de nazi-invasie, wat onwaarschijnlijk is. De meest recente Russische volkstelling geeft tussen de 300.000 en 600.000 Joodse burgers aan, afhankelijk van hoe je een Jood definieert.

Iemand wil echt de grote cijfers verbergen. Ze zijn een puzzel die ooit opgelost moet worden.

Zoals ik heb geschreven, hebben we goed historisch onderzoek nodig, waarbij de meest betrouwbare gegevens worden bestudeerd die beschikbaar zijn, door getrainde en onbevooroordeelde historici. Alle ‘gedachtenpolitie’ en officiële verhaalbeschermers moeten hun mond houden en uit de weg gaan.

Het is natuurlijk een kenmerk van fanatici aan beide kanten van elke kwestie dat als iemand met een ander verhaal zich in enig detail vergist, hoe oppervlakkig ook, dit bewijst dat hij liegt. Dit is de misvatting van compositie.

Ter algemene informatie van Avalanche-mensen ( Ed.: hij verwijst hier naar de blog awfull avalanche waar ik ook wel eens wat van gedeeld heb en waar hij wel eens commentaar geeft en is aangevallen Yalensis is de blogger) heb ik een addendum aan het bovengenoemde artikel toegevoegd, waarin ik een fout corrigeer waar Dikke Hertog zo vriendelijk op wees.

Uiteraard doet deze fout het hoofdpunt van het artikel niet teniet. Te doen alsof het een ode is, zoals ik in het addendum heb opgemerkt, een misvatting van de compositie. Iets waar allerlei fanatici goed in zijn.

Het artikel heeft behoorlijk veel verkeer gekregen, ook van Avalanche. Bedankt, Yalensis.

Nu terug naar de Pan Am-spellen. Voor algemene informatie: de berichtgeving over CBC is zielig. De games hebben een eigen kanaal opgezet, wat veel beter is.

En ik denk dat een toekomstig stuk van mij zal gaan over de vreemde manier waarop internationale competities in het voordeel van de Amerikanen lijken te worden gemanipuleerd. Dit wordt aangewakkerd door de onzin in de gouden medaillewedstrijd bij het schermen, waar de hele Canadese Eleanor Harvey duidelijk hit na hit scoorde op haar Amerikaanse tegenstander, maar de teller lichtte niet op.

De scheidsrechter negeerde haar. Ze werd bedrogen uit de gouden medaille en was zeer geïrriteerd. Raak!

Adults in Charge is een door lezers ondersteunde publicatie. Om nieuwe berichten te ontvangen en mijn werk te ondersteunen, kunt u overwegen om een ​​gratis of betaalde abonnee te worden.