20231108 Over het merkteken van het beest

Via SOTN, zie daar afbeeldingen en links, google translate

SATANISCH RITUEEL MASSA MENSENOFFER – ALERT!

Geplaatst op 2 november 2023 door State of the Nation

FacebookTwitterenPinterestRedditE-mailAfdrukkenDeel

Ten eerste, wat essentiële achtergrondinformatie om de unieke Hebreeuwse traditie van bijbelse profetie

en de daaropvolgende vervulling correct te begrijpen .

‘Heilige Schrift verandert in profaan schrift’

Revisionistische historici voor wereldvrede

De alledaagse aangelegenheden van de mensheid worden vaak beheerst door cryptische schriftuurlijke profetie en obscure kalendervoorspellingen. De meeste van deze eeuwenoude profetieën en ondersteunende voorspellingen werden oorspronkelijk doorgegeven via oude mondelinge tradities. Toen dat gebeurde, werden ze opgeschreven in boekrollen en op tabletten. Op deze manier zou er op kritieke momenten naar kunnen worden verwezen om toekomstige generaties te imponeren van de ontzagwekkende kracht en waarheidsgetrouwheid van de profeten. Uiteindelijk werden alle belangrijke profetieën door de schriftgeleerden opgetekend, net zoals de meest consequente voorspellingen door de astrologen bewaard bleven.

*Er is een oud gezegde dat als volgt wordt geparafraseerd:

Religieuze autoriteit overtreft altijd de financiële/economische macht, die op zijn beurt altijd de politieke invloed overtroeft; politieke macht en invloed overtreffen op hun beurt altijd het militaire geweld.

Wat niet algemeen bekend is, is dat de belangrijkste monotheïstische tradities in de joods-christelijk-islamitische wereld elk hun eigen agenda hadden als het hun eindtijdprofetie betrof. In de loop van millennia werd ‘wortel-en-stok-profetie’ een zeer nuttig instrument om de gemeente onder controle te houden, en ook om hele bevolkingsgroepen onder controle te houden. Toen steden uit de vlakten verrezen en zich langs de kustlijnen verspreidden, namen immoraliteit en wangedrag toe. De heersende klasse keek steeds meer naar de profeten en astrologen voor goddelijke tussenkomst.

Om deze en andere redenen werden de profetische agenda’s in sommige koninkrijken in de loop van de tijd meer egoïstisch en manipulatiever. In sommige historische contexten werden ze ronduit uitbuitend en onderdrukkend. Het hele genre van geheime genootschappen groeide op als reactie op dit soort misbruik en misbruik van profetische invloed, occulte kennis en mystieke macht. Geleidelijk ontwikkelde de resulterende maatschappelijke spanning zich tot een altijd aanwezige polariteit, die zich verder concretiseerde in de vele en diverse conflicten van dit huidige tijdperk van conflicten.

Het belangrijkste punt hier is dat sommige van de meer tribale en controlerende religieuze organisaties, die uit deze steeds polariserende context zijn voortgekomen, zowel profetie als voorspellingen op een weinig eervolle manier hebben gebruikt. Op bepaalde plaatsen en tijden werd profetie daadwerkelijk uitgesproken en/of opgeschreven, zodat deze vervolgens in vervulling kon gaan . In die gevallen waren de gekozen ‘profeten’ van de heersende kliek, die de profetie verzonnen, ook in de positie om de manifestatie ervan te garanderen … op een bepaalde dag en op een specifieke locatie. Op dezelfde manier is het bekend dat veel hofastrologen hun ‘krachten’ op een vergelijkbare manier gebruiken. Op deze sterk gescripte manier werden koningen en koninginnen goden en godinnen; priesters en profeten werden godheden.

Omdat de joodse traditie de oudste van de drie belangrijkste westerse religies is, heeft zij de langste tijd gehad waarin zich ‘gelegenheden’ hebben voorgedaan waarin de “ Heilige Schrift verandert in een profaan schrift”. Hierin ligt de kern van dit essay. De voorspellende kracht die in de Joodse Geschriften en de Hebreeuwse Kalender is ingebouwd, staat nu buiten kijf.

Nogmaals, wat hier wordt gepresenteerd is het idee dat de auteurs van de profetie er via hun toekomstige religieuze afkomst voor zorgden dat de profetische uitspraken zouden uitkomen … precies zoals geschreven. Omdat de profetieën (en voorspellingen) letterlijk van tevoren waren ontworpen en gepland, konden ze op de afgesproken tijd en op de juiste plaats goed worden uitgevoerd. Op deze manier zijn de profeten en de daders partners geworden in een meerjarig complot om de mensheid op te sluiten in een financiële gevangenis, op een economische plantage, of beide.

Maar omdat dit uiterst frauduleuze BEAST- systeem nu onhoudbaar is, komen alle wielen in realtime van de zionistische moloch af. En de transparant geconstrueerde crisis en ongeëvenaarde humanitaire catastrofe in Gaza weerspiegelen die grimmige realiteit. Als volgt:

Wat er nu in Gaza gebeurt, is meer dan bijbels, meer dan apocalyptisch.

Ingezonden door The Armchair Prophet

De Palestijnen zijn werkelijk het slachtoffer van een lang gepland en goed georganiseerd ritueel satanisch mensenoffer door de Synagogue of Satan.

Het is echter van het allergrootste belang dat elke getuige goed begrijpt dat dit uiterst gruwelijke voortdurende offer twee primaire perspectieven heeft.

Ten eerste dat de zionistische staat Israël doelbewust 10/7 heeft gekozen om met dit weerzinwekkende en satanische massale mensenoffer te beginnen, precies de dag nadat de Joodse Herfstfeesten op 6 oktober 2023 waren afgesloten. Wat de Israëlische zionistische daders tot de hogepriesters maakt die dit afschuwelijke gedrag leiden. en een verachtelijk offer. Wat hen onvermijdelijk zal voorbereiden op hun grootste val van de macht sinds het begin van de Bijbelse geschiedenis. Het is al een bewezen realiteit dat Israël vóór 10/7 zeer weinig vrienden had binnen de wereldgemeenschap van naties; en nu hebben ze er nog minder. Welk zichzelf respecterende land of volk zou zich ooit – op welke manier dan ook – willen associëren met zo’n woeste en bloeddorstige natie? Ja, de ZOG’s van de VS, het VK, de EU, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, maar dat is te verwachten. (Ed.: ZOG is zionist occupied government)

Ten tweede , dat de Palestijnen zichzelf onbewust hebben opgeofferd met als doel de hele planetaire beschaving te informeren over de diep kwaadaardige en satanische aard van de zionistische staat Israël. Het sleutelwoord hier is ‘onbewust’. De nu dagelijkse moordpartijen op de Palestijnen door hun zionistische onderdrukkers worden over de hele wereld gezien, gehoord en gevoeld. En dit offer zal binnenkort ernstige en snelle gevolgen hebben voor die onverbeterlijke beoefenaars van satanische massarituele mensenoffers. Want dit eeuwenoude ritueel van het brengen van mensenoffers gaat terug tot de allereerste stammen van Israël; hoewel ze dit smerige kleine geheim de hele moderne tijd heel stil hebben gehouden … tot nu toe tenminste.

Terwijl de Palestijnen door het lot werden uitgekozen om deze uiterst ongelukkige rol te spelen, moest iemand het doen. Want alleen op deze manier zou de criminele staat Israël zichzelf in zulke flagrante en flagrante details blootgeven als sinds 7 oktober.

Nu de apartheidsnatiestaat Israël zijn masker volledig heeft verwijderd en het BEEST heeft ontmaskerd dat het werkelijk is, verwerpen landen het land overal als een buitengewoon gevaarlijke schurkenstaat die schaamteloos in staat is om welk kwaad of ongerechtigheid dan ook te doen – ALLES!

Zionisme en het merkteken van het beest: “666”

Zeggen dat de vlag van Israël, met zijn zespuntige ster, het merkteken van het beest is, zou voor iedere bewoner van de planeet Aarde vandaag de dag duidelijk moeten zijn die bekend is met de demonische 666-meme.

Veel revisionistische historici en bijbelonderzoekers zijn zo ver gegaan dat ze de internationale zionistische beweging als de ware bron van het “666” merkteken van het beest hebben geïdentificeerd. Omdat de VS grondig gecontroleerd zijn door zionistische neoconservatieven, die direct verantwoordelijk zijn voor zoveel oorlogszucht in de wereld, draagt ​​iedereen die zich in de geest of in de praktijk bij hen aansluit, figuurlijk het embleem van ‘666’. Hoe komt het?

Op de Davidster staat het getal ‘6’ erop geschreven. Het is niet alleen een zespuntige ster die bekend staat als een hexagram, hij wordt gevormd door de zes zijden van twee in elkaar grijpende driehoeken. Het heeft ook 6 kleinere driehoeken en 6 hoeken rond de omtrek. Kortom, de Davidster, die de Israëlische nationale vlag definieert, vertegenwoordigt de typische geometrische vorm die de “666”-numerologie bezit. (Ed.: Het hexagram werd en wordt, net als het pentagram, gebruikt in occulte en ceremoniële magie en wordt toegeschreven aan de 7 “oude” planeten uit de astrologie. De zespuntige ster wordt vaak gebruikt als talisman en om geesten en spirituele krachten op te roepen in diverse vormen van occulte magie.)

Voor de meesten onbekend is dat de Davidster (hoewel vrij oud en teruggaat tot de Vedische periode van India) eigenlijk een vrij recent symbool is dat door de 19e-eeuwse Joodse gemeenschappen in Oost-Europa werd overgenomen met de opkomst van het zionisme. Het werd steeds populairder in de latere decennia nadat de zionistische beweging was geboren en in heel Europa terrein won.

Het hexagram is sindsdien opgenomen in de vlag van Israël en is het meest herkenbare symbool van het internationale zionisme geworden. Vanwege het uiterst strijdlustige en onbeschaafde gedrag van Israël is hun nationale vlag ook een symbool geworden van hun oorlogsmisdaad en apartheidsregime, door de staat gesponsord terrorisme en geïnstitutionaliseerde wetsovertredingen. De toekomst zal zeker niet gunstig zijn voor de moderne staat Israël, gezien hun barbaarse en wetteloze gedrag wereldwijd.

Wordt vervolgd –

De fauteuil Profeet

State of the Nation

2 november 2023

lees ook bij Makow: De Holocaust was een zionistisch-nazi-collaboratie

Zionisten hebben een lange geschiedenis van het opofferen van gewone Joden om hun occulte doel, een wereldwijde communistische dystopie, te bevorderen. Gaza vormt hierop geen uitzondering.

lees ook bij Makow: Israël staat model voor barbaarsheid

lees ook bij Makow: Het zionistische beschermingsracket

‘Antisemitisme is voor ons onmisbaar voor het beheer van onze mindere broeders’