20231108 Over het zegel en merkteken van God

Van Health Impact News, zie daar links en afbeeldingen, google translate,

van 29 mei 2021

Druk dit bericht af

Het zegel en merkteken van God is veel belangrijker dan het “merkteken van het beest” – Bent u voorbereid op wat gaat komen?

Totaal aantal weergaven: 30.049

Dit is een afbeelding die ik heb gemaakt om een ​​visuele weergave te geven van wat er in de geestelijke wereld bestaat voor het kind van God dat is gemarkeerd en verzegeld door de Heilige Geest. Je hebt geen echt certificaat zoals dit nodig, maar je kunt “Je naam” vervangen door je echte naam en dit afdrukken en ergens neerleggen om je aan deze spirituele waarheid te herinneren, als je inderdaad gemarkeerd bent met dit zegel.

door Brian Shilhavy, Redacteur, Health Impact News

Tijdens deze donkere en moeilijke tijden krijgt het onderwerp ‘het merkteken van het beest’, zoals vermeld in de Bijbel, veel aandacht in de pers, vooral in verband met de biowapen-COVID-19-schoten en het transhumanisme.

Ik heb echter nog niemand zien spreken over het merkteken en zegel van God, dat ook in de Bijbel wordt genoemd, en dus zal dit artikel hierop ingaan, en hopelijk enkele mythen verdrijven en enige geruststelling en troost bieden aan degenen die nodeloos bang zijn voor het ‘merkteken’. van het beest” en een “transhuman” worden.

Wat is het merkteken en zegel van God?

Ik heb vele jaren geleden mijn Bachelor of Arts-graad in Bijbels Grieks behaald en heb twee jaar lang Koine-Grieks (de gemeenschappelijke taal van het volk in de tijd van Jezus Christus en zijn discipelen) gestudeerd.

Het was onder ons Griekse studenten welbekend dat een van de meest welsprekend geschreven passages in het Griekse Nieuwe Testament van de Bijbel een passage was die Paulus schreef in het eerste hoofdstuk van de brief aan de Efeziërs. Het omvat twaalf verzen, maar het is één doorlopende gedachte (zin) en het is een literair meesterwerk in de oude literatuur.

Eén commentator beschrijft het als volgt:

De zin die begint met ‘Gezegend (wees)’ rolt voort als een sneeuwbal die van een heuvel af tuimelt en steeds meer volume opneemt terwijl hij naar beneden valt. De woorden ervan, en de vele modificatoren die ze vormen, gerangschikt als dakspanen op een dak of als treden op een trap, zijn als steigerende paarden die met onstuimige snelheid naar voren stormen. (Bakers commentaar op het Nieuwe Testament)

Dit is de beste plaats om te beginnen met begrijpen wat het merkteken en zegel van God precies is:

Geprezen zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus, die ons in de hemelse gewesten heeft gezegend met elke geestelijke zegening in Christus.

Want hij heeft ons vóór de schepping van de wereld in hem uitgekozen om in zijn ogen heilig en onberispelijk te zijn.

In liefde heeft hij ons voorbestemd om door Jezus Christus als zijn zonen te worden aangenomen, in overeenstemming met zijn plezier en wil – tot lof van zijn glorieuze genade, die hij ons vrijwillig heeft gegeven in Degene van wie hij houdt.

In hem hebben wij de verlossing door zijn bloed, de vergeving van zonden, in overeenstemming met de rijkdom van Gods genade die hij ons met alle wijsheid en begrip heeft geschonken.

En hij maakte ons het mysterie van zijn wil bekend, naar zijn welbehagen, dat hij in Christus voornemens was, in praktijk te brengen wanneer de tijden hun vervulling zullen hebben bereikt: om alle dingen in de hemel en op aarde onder één hoofd samen te brengen. , zelfs Christus.

In hem zijn ook wij uitverkoren, omdat wij voorbestemd zijn volgens het plan van Hem die alles uitwerkt in overeenstemming met het doel van zijn wil, opdat wij, die de eersten waren die op Christus hoopten, tot lof van Zijn heerlijkheid.

En u werd ook opgenomen in Christus toen u het woord van de waarheid hoorde, het evangelie van uw verlossing.

Omdat u geloofde, werd u in hem gemarkeerd met een zegel , de beloofde Heilige Geest, die een borg is die onze erfenis garandeert tot de verlossing van degenen die Gods bezit zijn – tot lof van zijn glorie. (Efeziërs 1:3-14)

Er staan ​​zoveel waarheden in deze passage, dat ik gemakkelijk een heel artikel alleen over deze verzen zou kunnen schrijven. Dit is een brief die Paulus aan volwassen gelovigen heeft geschreven, aangezien hij ruim twee jaar in de stad Efeze heeft gewoond, discipelen heeft onderwezen en demonische aanbidding en hekserij heeft geconfronteerd, en zelfs de economische structuur van de stad heeft verstoord.

Je kunt hierover lezen in Handelingen hoofdstuk 19.

Maar ik wil mij concentreren op het onderwerp van het “merkteken” en het “zegel” dat in deze brief aan de Efeziërs wordt genoemd.

Dit merkteken is geen fysiek merkteken, maar een geestelijk merkteken, zichtbaar voor iedereen in het spirituele rijk. De brief aan de Efeziërs noemt het demonische rijk nogal wat, en maakt het heel duidelijk dat Christus regeert over het rijk waar ze bestaan, de ‘hemelse rijken’.

Die demonische wezens worden bijvoorbeeld later in dit eerste hoofdstuk genoemd, en Paulus wilde duidelijk maken dat Christus over hen regeert, en dat als wij eenmaal het zegel van de Heilige Geest hebben, wij dat ook doen.

Ik bid ook dat de ogen van uw hart verlicht mogen worden, zodat u de hoop mag kennen waartoe Hij u geroepen heeft, de rijkdom van zijn glorieuze erfenis in de heiligen, en zijn onvergelijkbaar grote macht voor ons die geloven.

Die macht is als de werking van zijn machtige kracht, die hij in Christus uitoefende toen Hij hem uit de dood opwekte en hem aan zijn rechterhand plaatste in de hemelse gewesten, ver boven alle heerschappij en autoriteit, macht en heerschappij, en elke titel die hem ten deel viel . gegeven kan worden , niet alleen in het huidige tijdperk, maar ook in het toekomstige tijdperk. (Efeziërs 1:18-21 – nadruk op de Engelse woorden die worden gebruikt om te verwijzen naar de hiërarchie van de satanische demonische wereld.)

Het zegel van de Heilige Geest markeert Gods eigendom van ons, en is een “voorschot” van onze toekomstige erfenis in het Koninkrijk der Hemelen.

Zoals ik in andere artikelen heb geschreven , zijn er op aarde twee concurrerende ‘koninkrijken’ op spiritueel gebied: het koninkrijk van Satan, ook wel het koninkrijk van de duisternis genoemd, en het koninkrijk van God, of het koninkrijk van licht.

Het wereldsysteem, dat de politiek, de economie, het onderwijs en zelfs de religie omvat, wordt geregeerd door Satan. We zijn allemaal op natuurlijke wijze in dit koninkrijk geboren, en we wandelen in duisternis, totdat de waarheid aan ons wordt geopenbaard.

Jezus viel het koninkrijk van Satan binnen door als baby geboren te worden uit een maagdelijke moeder, en een zondeloos leven te leiden om de macht die Satan over leven en dood had, te breken. Jezus zei:

“ Ik ben de weg en de waarheid en het leven. Niemand komt tot de Vader behalve door mij .” (Johannes 14:6)

Hij beweerde ook volledige macht te hebben over Satan en zijn koninkrijk van duisternis:

“ Ik ben het licht van de wereld. Wie mij volgt, zal nooit in duisternis wandelen, maar zal het licht van het leven hebben .” (Johannes 8:12)

Ons vermogen om het Koninkrijk van Licht binnen te gaan, had een hoge prijs: het vergoten bloed van Jezus Christus. Hij moest zijn eigen leven opofferen als een volmaakt bloedoffer. En toen demonstreerde hij zijn macht over Satan en de dood, door drie dagen later uit het graf te lopen, waarmee hij de macht van Satan over het menselijk ras verbrak.

Onze intrede in het Koninkrijk van Jezus Christus, waar Hij momenteel regeert vanuit de hemelse gewesten (maar binnenkort ook naar de aarde zal terugkeren), vindt plaats door geestelijke wedergeboorte door geloof. Zien:

Herschepping: de wedergeboorte

En hoewel het ‘merkteken van het beest’ nu alle aandacht krijgt tijdens de uitrol van de COVID-19 biowapenschoten, is het merkteken en zegel van God veel belangrijker .

Deze passage in het boek Openbaring maakt duidelijk dat het komende oordeel over de aarde de hele mensheid met vreselijk lijden zal treffen, behalve degenen die het ‘zegel van God’ hebben.

De vijfde engel blies op zijn trompet en ik zag een ster die uit de hemel op de aarde was gevallen. De ster kreeg de sleutel van de schacht van de Abyss.

Toen hij de afgrond opende, steeg er rook uit als de rook uit een gigantische oven. De zon en de lucht werden verduisterd door de rook uit de afgrond.

En uit de rook kwamen sprinkhanen op de aarde neer en kregen macht zoals die van schorpioenen van de aarde.

Ze kregen te horen dat ze het gras van de aarde of welke plant of boom dan ook niet mochten schaden, maar alleen die mensen die het zegel van God niet op hun voorhoofd hadden .

Ze kregen geen macht om hen te doden, maar alleen om hen vijf maanden lang te martelen. En de pijn die zij leden was als die van de steek van een schorpioen wanneer deze een man treft.

Gedurende die dagen zullen de mensen de dood zoeken, maar die niet vinden; ze zullen ernaar verlangen te sterven, maar de dood zal hen ontglippen. (Openbaring 9:1-6)

Zijn deze “merken” fysieke kenmerken?

Ik heb eerder geschreven dat ik niet geloof dat deze kenmerken, of het nu het ‘merkteken van het beest/Satan’ of het merkteken van God door de Heilige Geest is, fysieke kenmerken zijn.

Het ‘merkteken’ op de rechterhand of het voorhoofd werd bijvoorbeeld voor het eerst door Mozes gebruikt in het boek Exodus, het tweede boek van de Bijbel. Mozes instrueert het volk over hoe ze het Pascha moeten vieren:

Zeg op die dag tegen uw zoon: ‘Ik doe dit vanwege wat de HEER voor mij heeft gedaan toen ik uit Egypte kwam.’

Deze viering zal voor u zijn als een teken op uw hand en een herinnering op uw voorhoofd dat de wet van de HEER op uw lippen zal liggen. Want de HEER heeft u met zijn machtige hand uit Egypte geleid. (Exodus 13:8-9)

De “tekenen” hier waren zeer waarschijnlijk niet letterlijk, aangezien er geen gegevens zijn dat de hele natie Israël een fysiek teken op hun voorhoofd en rechterhand kreeg, zoals een tatoeage of zoiets. Het enige fysieke teken dat de natie gebruikte in hun verbond met God was de besnijdenis van mannen.

De meer geaccepteerde vertaling is dat ‘voorhoofd’ de geest vertegenwoordigt en wat we denken, en dat de ‘rechterhand’ daden en werk vertegenwoordigt, waarbij we door geloof uitvoeren wat we in onze geest geloven.

Dit zou consistent zijn met wat Jakobus, de halfbroer van Jezus Christus, duizenden jaren later schreef:

Luister niet alleen maar naar het woord, en bedrieg jezelf daardoor. Doe wat er staat.

Iedereen die naar het woord luistert maar niet doet wat het zegt, is als een man die naar zijn gezicht in de spiegel kijkt en, nadat hij naar zichzelf heeft gekeken, weggaat en onmiddellijk vergeet hoe hij eruit ziet.

Maar de man die aandachtig onderzoekt naar de volmaakte wet die vrijheid geeft, en dit blijft doen, niet vergeet wat hij heeft gehoord, maar het doet – hij zal gezegend worden in wat hij doet. (Jakobus 1:22-26)

Op dezelfde manier vertegenwoordigt het ‘merkteken van het beest’ de niet-wedergeboren geest die nog steeds wordt beheerst door het satanische wereldsysteem.

Degenen die volgens de zondige natuur leven, hebben hun gedachten gericht op wat die natuur verlangt; maar degenen die in overeenstemming met de Geest leven, hebben hun gedachten gericht op wat de Geest verlangt.

De geest van de zondige mens is de dood, maar de geest beheerst door de Geest is leven en vrede. (Romeinen 8:5-6)

Het teken van 666 om deel te nemen aan het wereldsysteem is er al – het domineert onze cultuur

Velen wijzen op de passage in Openbaring dat er een dag zal komen waarop men niet kan kopen of verkopen, of kan deelnemen aan het satanische economische systeem, zonder het merkteken dat wordt weergegeven door 666.

Maar feit is dat dit al heel lang gebeurt.

Hier is een fragment uit de 5 uur durende video: Insider ontmaskert de vrijmetselarij als ’s werelds oudste geheime religie en de Luciferiaanse plannen voor de Nieuwe Wereldorde .

Dit komt van ons Rumble-kanaal en staat ook op ons Bitchute-kanaal .

Zou er nog steeds een fysiek teken kunnen zijn dat Satan vertegenwoordigt en dat nodig zal zijn om deel te nemen aan de economie, zoals een COVID-19-paspoort?

Misschien, maar van veel groter belang is of je wel of niet getekend bent door het zegel van God met de Heilige Geest.

Satan heeft GEEN macht over degenen die het zegel van God dragen

Er wordt momenteel veel verkeerde informatie verspreid over het ‘merkteken van het beest’ en ‘transhumanisme’.

Een van die valse leringen is de bewering dat als je een van de biowapen-COVID-schoten krijgt, dit je DNA zal veranderen en dat je ‘transhumaan’ zult worden, en daarom niet langer gered kunt worden.

Dit is volkomen ONWAAR!

Als we eenmaal gemerkt zijn met het zegel van de Heilige Geest, behoren we God toe, en NIETS kan dat veranderen. Satan heeft alleen toestemming om onze fysieke lichamen schade toe te brengen, en dat kan zeker schade door de COVID-injecties omvatten, maar we zijn veel meer dan alleen onze fysieke lichamen.

We hebben ook een ziel en een geest, en als we eenmaal met God verbonden zijn via het zegel van de Heilige Geest, heeft Satan geen autoriteit of controle meer om dat van ons af te nemen.

Nu is het God die zowel ons als u standvastig maakt in Christus. Hij zalfde ons, plaatste zijn eigendomszegel op ons en plaatste zijn Geest als onderpand in ons hart, waarmee hij garandeert wat gaat komen. (2 Korintiërs 1:21-22)

Nu is het God die ons juist voor dit doel heeft gemaakt en ons de Geest als onderpand heeft gegeven, als garantie voor wat gaat komen. (2 Korintiërs 5:5)

Wat moeten we hier dan als reactie op zeggen? Als God voor ons is, wie kan dan tegen ons zijn?

Hij die zijn eigen Zoon niet heeft gespaard, maar hem voor ons allen heeft opgegeven – hoe zal hij ons ook niet, samen met hem, genadig alles geven?

Wie zal een aanklacht indienen tegen degenen die God heeft uitgekozen? Het is God die rechtvaardigt. Wie is hij die veroordeelt?

Christus Jezus, die stierf – meer nog, die tot leven werd opgewekt – zit aan de rechterhand van God en pleit ook voor ons.

Wie zal ons scheiden van de liefde van Christus? Zullen moeilijkheden of ontberingen of vervolging of hongersnood of naaktheid of gevaar of zwaard?

Zoals er staat geschreven: “Om uwentwil worden wij de hele dag met de dood geconfronteerd; we worden beschouwd als schapen die geslacht moeten worden.”

Nee, in al deze dingen zijn wij meer dan overwinnaars door Hem die ons heeft liefgehad.

Want ik ben ervan overtuigd dat noch dood noch leven, noch engelen noch demonen, noch het heden noch de toekomst, noch welke macht dan ook, noch hoogte noch diepte, noch iets anders in de hele schepping ons zal kunnen scheiden van de liefde van God die is in Christus Jezus, onze Heer. (Romeinen 8:31-39)

Bent u voorbereid op wat gaat komen?

Maak je dus geen zorgen meer over wat het ‘merkteken van het beest’ zal zijn, of over het veranderen in een ‘transmens’, en concentreer je in plaats daarvan op de zekerheid dat je gemerkt bent door het zegel van God – want NIETS ANDERS BELANGRIJK!

Heb je enig idee van wat er gaat komen? Of ben je nog steeds verblind door de satanische geest die onze cultuur domineert? COVID-19 en de biowapenschoten zijn al erg genoeg en doden en verminken nu al tienduizenden, zo niet honderdduizenden of miljoenen.

Maar het ergste hebben we nog niet gezien.

Voor degenen die ogen hebben om te zien: zelfs de globalistische bedrijfsmedia publiceren wat er op komst is.

Dit verscheen onlangs in The Hill :

“Een langdurige uitval als gevolg van EMP zou de meeste kritieke toeleveringsketens kunnen uitschakelen, waardoor de Amerikaanse bevolking in omstandigheden zou leven die vergelijkbaar zijn met eeuwen geleden, vóór de komst van elektrische energie.

In de 19e eeuw telde de Amerikaanse bevolking minder dan 60 miljoen mensen, en die mensen beschikten over veel vaardigheden en middelen die nodig waren om te overleven zonder de huidige infrastructuur.

Een langdurige black-out vandaag de dag zou kunnen resulteren in de dood van een groot deel van het Amerikaanse volk als gevolg van de gevolgen van maatschappelijke ineenstorting, ziekte en honger.

Hoewel nationale planning en voorbereiding voor dergelijke gebeurtenissen de schade zouden kunnen helpen beperken, zijn er momenteel maar weinig van dergelijke acties aan de gang of zelfs maar overwogen.” — Congres EMP-commissie (2017)

De inwoners van Rangely, Colorado, wachten niet op Washington om hen te beschermen tegen een Great American Blackout veroorzaakt door een superstorm op zonne-energie, cyberoorlogvoering of een elektromagnetische pulsaanval (EMP). Net als verschillende andere westerse gemeenten heeft Rangely, een stad met 2.300 inwoners in het noordwesten van Colorado, de thuisbasis van een community college, de handen uit de mouwen gestoken en, in de beste tradities van westerse pioniersgeest, onafhankelijkheid en zelfvoorziening, overtollige microgrids aangelegd zodat ze kan alles overleven.

De Texaanse senator Bob Hall en zijn collega’s wachten ook niet op Washington om ‘voor de gemeenschappelijke verdediging te zorgen’. Het wetsvoorstel van Hall om het elektriciteitsnet in Texas te beschermen tegen alle gevaren – inclusief EMP, cyberoorlogvoering en sabotage – is onlangs door de Senaat aangenomen.

De Texanen kregen in februari al een voorproefje van de ‘elektronische apocalyps’ toen een ijsstorm over de hele staat stroomuitval veroorzaakte, resulterend in materiële schade van in totaal miljarden dollars, brandstoftekorten waaronder een vermindering van de nationale brandstofvoorziening, industriële ongelukken, waaronder een grote explosie en brand. in een chemische fabriek, en 100 doden. Deskundigen hebben gewaarschuwd dat hetzelfde kan gebeuren tijdens warm zomerweer.

Senator Hall, voormalig luchtmachtofficier en EMP-expert, waarschuwt Texas al jaren dat de kwetsbaarheid van het elektriciteitsnet voor EMP en cyberaanvallen catastrofale gevolgen kan hebben. De Electric Reliability Council Of Texas (ERCOT), die de elektriciteitsinfrastructuur van de staat beheert, bewees in februari dat zij en de nutsbedrijven niet eens voorbereid zijn op een zware ijsstorm, laat staan ​​op de existentiële bedreigingen van EMP en cyberoorlogvoering.

WEF waarschuwt voor een cyberaanval die leidt tot een systematische ineenstorting van het mondiale financiële systeem

En hier is nog een fragment uit de 5 uur durende video: Insider ontmaskert de vrijmetselarij als ’s werelds oudste geheime religie en de Luciferiaanse plannen voor de Nieuwe Wereldorde .

Vijf uur van uw tijd investeren in het bekijken van deze presentatie is misschien wel het belangrijkste wat u nu kunt doen.