20231107 Over een politieke klucht

Van INDEPEN, onafhankelijk nieuws, zie daar links, afbeeldingen

Non-binair door NPO verheven tot politieke klucht uit Jiskefet

op 3 november 2023, door Bullseye

De kolderieke woke-indoctrinatie kent geen grenzen, want naast alle alfabet-wokies is er ook nog zoiets als ‘non-binair’. Non-binaire mensen willen zich niet scharen onder de term ‘vrouw’ of ‘man’, zij voelen zich geen van beiden. Prima, laat ze, zou je denken. Maar nee, sommige non-binaire mensen vinden dat anderen moeten accepteren dat zij dat zo voelen, en daar begrip en respect voor hebben. En daar schuurt het nou net ontzettend… Een individu kan het gevoelsleven van zichzelf niet opdringen bij de ander en daar respect voor eisen, en dat is wel wat hier gebeurt. Want non-binair is een gevoel, een beleving, maar is geen vorm van sekse die ter discussie kan worden gesteld. Er zijn 2 sekses: man of vrouw, en al het andere is een beleving hoe je met een binaire aandoening omgaat. En koppel er een lettertje aan, voor mijn part, maar ga niemand dwingen dat te respecteren.

Ik ga niet met een Rolex om door een achterbuurt, ik ga niet met een keppeltje op een moskee binnen, ik ga als blanke niet rond middernacht door een zwarte achterbuurt in de Bronx. En laat dat nou precies zijn wat de NPO op primetime beoogt met wat zij noemen een ‘discussieprogramma’ waarbij het doel leek te zijn Baudet te fileren, om hem ‘beledigende uitspraken’ te laten doen en hem zalvend en corrigerend te laten toespreken door Jetten. Het was geen discussieprogramma, het was een sketch uit Jiskefet in Maaskantje. Ene ‘Bram’, de toneelspeler in deze sketch, werd neergezet als een labiel slachtoffer van non-binaire haat, maar blijkt in werkelijkheid een recalcitrante BBB-, Omtzigt- en FvD-hater te zijn. En alle ‘toevalligheden’ komen weer naar boven waaruit blijkt dat deze labiele jongen is ingezet en misbruikt door de groten der media, u weet wel, die Hilversumse subsidieslurpers die ‘evenwichtige’ journalistiek propageren, maar dan vooral van andere omroepen.

Bram blijkt freelancejournalist en daarnaast stagiair bij Follow the Money te zijn, zijn vriend is werkzaam als producent bij programma’s voor de NPO, zoals Lubach, Khalid en Sofie en Koefnoen. Toen de X-gemeenschap na het aanschouwen van deze sketch in lachen uitbarstte werd duidelijk dat het menens werd: het COC ergens in de provincie eiste excuses, het AD had het over een ‘woedende’ Jetten en zelfs topvirologe, politicologe, klimaatwetenschapper, trendwatcher en prominent D66-lid Marion Koopmans deed er een plasje over.

Trap er niet in, het is verkiezingstijd en de media doet er alles aan u te laten stemmen op de partijen die hun riante inkomsten faciliteert. Het was een mislukte poging, dat wel, en dat maakt het eens te meer zichtbaar dat u naar een politiek gestuurd medialandschap kijkt. Het is wachten op een rel, en komt deze er niet vlak voor de verkiezingen dan zal de NPO de rel wel zelf creëren, van uw belastingcenten wel te verstaan, opdat u stemt op hun broodheren.

Kijk ook naar het commentaar van Sietske Bergsma