20231106 Over Christelijke zionisten

Christelijke zionisten zijn idioten 31 oktober 2023

(Domdom is geen excuus)

Christelijke zionisten hebben zich aangesloten bij de gelederen van de beulen van Christus.

Zij geloven dat het Evangelie van Liefde van Christus (God is Liefde) Israël toestaat

om de nakomelingen van de rechtmatige inwoners van Palestina uit te hongeren en af ​​te slachten .

Het bloedbad onder Israëliërs door Hamas was door Netanyahu gepland om genocide te rechtvaardigen en een wereldoorlog beginnen die Israël zou kunnen vernietigen. Dit zou kunnen verklaren waarom zij Oekraïne als het nieuwe Israël beschouwden. Valse vlaggen en ‘gruweldaden’ zijn de kenmerken van elke oorlog.

COVID heeft niet genoeg mensen gedood. De komende wereldoorlog zal dat wel doen. Wij zijn allemaal Palestijnen, krakers op hun planeet.

In het christelijke wereldbeeld werden mensen aangemoedigd hun goddelijke potentieel te verwezenlijken door God te dienen. terwijl volgens de satanistische visie de mensheid bedoeld is om hen te dienen.

We ervaren een gewelddadige verschuiving naar een wereld gewijd aan Satan. Het is duidelijk dat ze gemotiveerd worden door een diepgewortelde haat jegens ons. Maar als we iets zeggen, zijn wij de ‘haters’. De zionisten zeggen dat de Palestijnen dieren zijn en geen mensen. Maar dit is wat de Talmoed over ons allemaal zegt.

Deze mensen geven ons de les over systemisch racisme! Blank supremacisme! Hun vendetta tegen de mensheid is onze pathologie en irrationele haat. Ze leven in een satanisch solipsisme . De mensheid zal vernietigd worden als we deze kanker niet kunnen uitbannen. (Solipsisme is de overtuiging of de filosofie dat er maar een enkel bewustzijn bestaat: dat van de waarnemer. Het hele universum en alle andere personen waarmee gecommuniceerd wordt, bestaan slechts in de geest van de waarnemer. Wikipedia)

door Freddie B

(henrymakow.com)

De leiders van de Christelijk Zionistische beweging (Faith Bible Chapel) liggen niet alleen in bed met de methoden van de Joodse Zionisten, maar laten zich ook leiden door de valse en ketterse overtuigingen van het Christelijk dispensationalisme, waarbij ze denken dat ze een of andere plicht hebben om te helpen de bijbelse Apocalyps gebeurt.

Christelijke zionisten zijn net zo schuldig aan de wreedheden en misdaden tegen de menselijkheid als het moordende Israëlische leger dat door Gaza marcheert in hun etnische zuiverings- en landontruimingsoperaties.

“Hoewel het dispensationalisme vooral bekend staat om zijn eschatologische doctrines, is de kern ervan het onderscheid tussen Israël en de kerk. Wat dit onderscheid betekent voor dispensationalisten is dat er twee volken van God zijn. Israël is daar één van en bestaat uit de nakomelingen van Abraham, Isaak en Jakob.

De kerk is de andere, en zij bestaat uit al degenen en alleen degenen (of het nu Jood of heiden is) die gered zijn tussen de Pinksterdag en de opname. Een deel van de reden voor de opname vóór de verdrukking is om de kerk van de aarde te verwijderen, zodat God weer met het nationale Israël kan gaan handelen.”

www.ligonier.org/learn/articles/dispensationalism

De Scofieldbijbel – Het boek dat de Amerikaanse evangelische christenen tot zionisten maakte

www.wrmea.org/2015-october/the-scofield-bible-the-book-that-made-zionists-of-americas-

evangelische christenen.html

Trump, acteur in een politieke realityshow, crypto-jood, satanist en verrader

Minstens 150 jaar oplichterij tegen christenen?

www.linkedin.com/pulse/least-150-year-con-job-christians-michael-williamson

Het geven van geloofwaardigheid en steun aan het idee dat christenen Gods kleine helpers kunnen zijn door het brouwen van de Eindtijd , de Apocalyps en de Grote Tabulatie (ongetwijfeld verwant aan de Schwab-Harai Great Reset), de publicatie uit 2008 van Dr. Elizabeth Phillips van St. Edmound’s College Cambridge, wijst duidelijk in die richting: APOCALYPTIC THEOPOLITICS: DISPENSATIONALISM, ISRAEL/PALESTINE, AND ECCLESIAL ENACTMENTS OF

ESCHATOLOGIE

api.repository.cam.ac.uk/server/api/core/bitstreams/2a20b285-a1df-4e5e-b698-

5d0f5a8c4038/inhoud

Ze besluit haar artikel met betrekking tot de Faith Bible Chapel (FBC)-beweging met de woorden: ‘We kunnen van de christelijke zionisten bij de FBC niet alleen leren hoe we de apocalyps als catastrofe niet tot een ethische gids moeten maken; ze kunnen ons ook positieve lessen leren. Hoewel ze het misschien niet zo verwoorden, is hun apocalyptische eschatologie verbonden met hun sociale ethiek via een geheel overtuigende reeks overtuigingen : dat apocalyptische boek Het boek Ezechiël wordt technisch gezien niet beschouwd als een apocalyps, maar wordt erkend als een voorloper van de apocalyptisch genre en deelt veel van zijn kenmerken.

In het christelijk zionisme is materiaal uit Ezechiël noodzakelijk in combinatie met andere profetische en apocalyptische teksten bij de constructie van voorspellingen over de ramp van de grote verdrukking. 208 punten wijzen ons op Gods uiteindelijke bedoelingen voor de menselijke samenleving, dat een centrale taak van de eschatologie het onderscheiden is van Gods manieren om deze bedoelingen in de geschiedenis uit te voeren, en dat het de bedoeling is dat de kerk met God samenwerkt door deel te nemen aan die bedoelingen en die manieren.”

Dienovereenkomstig leidt Dr. Elizaeth Phillips in Cambridge nu het Cambridge Woolf Institute, dat programma’s aanbiedt op het gebied van “hedendaagse antisemitismestudies”.

Eerste reactie van Imran

God is de drijvende kracht achter de gebeurtenissen op de planeet . Ik geloof dat Iran van plan was om Hamas te gebruiken om Israël samen met Hezbollah en de Houti uit Jemen aan te vallen in een massale aanval, maar de Verhevene regelde het zo dat Hamas het geweer opvoerde en dit complot verpestte en iedereen verraste die achter dit kwade complot zat. Raketten die onlangs vanuit Jemen op Israël zijn afgevuurd bewijzen sterk dat dit plan zeer reëel was. Het zou door de globalisten tijdens de VN-bijeenkomst van komende zomer zijn gebruikt om op zeer grote schaal plannen te maken voor een wereldregering. Dus waarom verplaatsten de Israëli’s tanks naar het noorden? Omdat sommigen op de hoogte waren (maar niet de volledige details meer dan Hamas hun rol in het grote plan kende) dachten dat de aanval was begonnen en dat Hezbollah de grotere bedreiging vormde.

Wat betreft de steun van Bibi aan terroristen: alle landen hebben Hamas in het verleden gesteund. De Israëli’s die er niet van op de hoogte waren, wilden de Palestijnen een mindere (maar eerlijke) deal geven. Hamas maakte deel uit van dit plan. Natuurlijk zou het complot van enkelen de hierboven genoemde oorlog hebben veroorzaakt.

Ik ben het 100% met de auteur eens dat het dispensationisme een ketterij is:

freestockphotos.com/COMING1/DarbysInvention.htm

Reacties op “Christelijke zionisten zijn idioten”

Rudy zei (31 oktober 2023):

Ze zijn erger dan idioten, het zijn spirituele fraudeurs die het jodendom dienen. Alles wat er mis is met dit land kan aan hun voeten worden gelegd. In plaats van zout en licht om de cultuur op smaak te brengen, zijn zij aanbidders van de schepping in plaats van van de schepper, Romeinen hoofdstuk 1.

Iedereen kan het achtste hoofdstuk van Hebreeën lezen, waarin wordt verklaard dat God een nieuw verbond erkent met een nieuwe bestuurder en dat het oude verbond aan het vervagen was, wat gebeurde toen de ultieme antisemitische God de Prins van Rome, Titus, gebruikte om Jeruzalem, de Tempel en de stad te vernietigen. Joodse mensen in 70 na Christus. Flavious Josephus schrijft dat 1,1 miljoen Judeeërs omkwamen.

Er is een solide bediening uit Texas, voiceofelija.org, die een waardevol boekje heeft om de geschiedenis van Scholfield en John Nelson Darby te verhelderen. Het heet ‘Wil je een kanjer horen’. Lees het gratis online of vraag een hardcopy aan.

Slimme oma zei (31 oktober 2023):

Maar laten we hopen dat de Joden, die door de joods-zionisten worden beschouwd als ‘onze oudere broeders in het geloof’, de nuttige idioten kunnen overtuigen om niet voor Bibi en Demented Joe te vechten in WO III.

henrymakow.com/2023/10/christian-zaionists-are-morons.html

Dit zou een no-brainer moeten zijn, maar de Elder Brothers zullen de handen uit de mouwen moeten steken en hun rabbijnen zover moeten krijgen dat ze met een bijgewerkte versie van de Scofield komen. De judeoXtianen zouden met hun ouders en grootouders moeten praten, die de explosie uit het verleden zullen afstoffen: ‘Hell no we won’t go’ – de strijdkreet van de anticommunistische Amerikanen toen Westmoreland onder de bus werd gegooid nadat hij Washington had herroepen en won het TET-offensief. Natuurlijk waren het Executive Office, de CFR enz. bezig met het bedenken van een strategie waarbij geen enkele overwinning zou worden behaald voor de Amerikanen en bondgenoten, die vastbesloten waren zich te verzetten tegen de gewapende agressie van de Communistische Revolutie.

Een andere ‘geen overwinning’ wordt hier beraamd. Een grote.

Terug in Sovjet-Rusland – degenen die niet willen gaan vechten voor de oorlogen van Oom Vova voor de Euraziatische integratie onder het ‘rijk van rijken’ gaan naar de gevangenis voor ‘Hell NO we will not go’, maar ze zeggen het toch en gaan de gevangenis in Hoe dan ook. Het lijkt erop dat dat oorlogsvarken Prigozhin is opgedoken aan Vlads tweede front in Afrika. Niets spreekt meer van een ‘Communistische Revolutie’ dan een heel continent van Russische en Chinese koloniën, mislukte marxistische staten waar een humanitaire crisis de basis van de economie is, menselijke tsunami het belangrijkste exportproduct is, slavernij weer legaal is en kannibalisme oké is.

Zie bij bewust over de Scofieldbijbel