20231102 Over ongeloof

van de trutseeker, zie daar links en afbeeldingen, google translate

Geloof je liegende ogen niet door tts-admin | 5 oktober 2023 | 0 reacties

President Biden kondigt vaccinmandaten aan op 9 september 2021

Advocaat Bobbie Anne Cox – Substack.com 2 oktober 2023

Als je het boek 1984 van George Orwell nog niet hebt gelezen, moet je dat absoluut doen.

Ik verafschuwde die roman toen ik hem als tiener las, omdat ik het hele idee haatte van een autoritaire regering die haar bevolking zo behendig controleert. De dystopische wereld die het beschreef was gewoon zo deprimerend, zo verkeerd, van de eerste tot de laatste pagina. En toch zijn we hier, 80 jaar nadat Orwell het boek voor het eerst schreef, en zien we hoe die helse sciencefictionroman zich nu voor ons afspeelt. Zelfs de linkse Wikipedia beschrijft het boek als een ‘waarschuwend verhaal’ waarvan het thema zich concentreert op ‘de gevolgen van totalitarisme, massatoezicht en repressieve regimentatie van mensen en gedragingen in de samenleving’. Gemodelleerd naar de autoritaire staten van de Sovjet-Unie van Stalin en van nazi-Duitsland, duikt het boek diep in de rol van de waarheid binnen een samenleving. en de manieren waarop waarheid en feiten door de overheid kunnen worden gemanipuleerd om de bevolking onder controle te houden. Wat je met je eigen ogen en je eigen oren zag en hoorde, ontkende de regering en eiste dat je het terzijde schoof en het niet geloofde.

‘De Partij heeft u gezegd het bewijs van uw ogen en oren te verwerpen. Het was hun laatste, meest essentiële bevel.’

– George Orwell, 1984

Via het Ministerie van Waarheid houdt de regering (waarnaar in het boek wordt verwezen als ‘Big Brother’ of ‘de Partij’) zich bezig met eindeloze propaganda, intensief toezicht en het openlijk en voor de hand liggend ontkennen van historische feiten. Individuele gedachten en het in twijfel trekken van het gezag leidden tot onmiddellijke vervolging. Waarom feiten ontkennen en de geschiedenis herschrijven? Nou, zoals Orwell in het boek zegt:

“Wie het verleden controleert, bepaalt de toekomst. Wie het heden controleert, beheerst het verleden.”

– George Orwell, 1984

Laten we nu snel vooruitspoelen naar het heden. Ik zal beginnen met deze diepgaande uitspraak die steeds maar door mijn hoofd blijft malen:

Ze moeten echt denken dat we dom zijn!

De ‘zij’ zijn onze regering (federaal en staats). De ‘wij’ zijn jij en ik, en de andere 300+ miljoen Amerikanen in ons land.

Helaas, hier zijn we dan, we gaan het laatste kwartaal van 2023 in, en we hebben de regering van de Verenigde Staten en veel deelstaatregeringen (waaronder de voormalige gouverneur van New York Andrew Cuomo, de huidige linkse gouverneur Kathy Hochul en de supermeerderheid van de Dem-wetgevende macht) waarbij iedereen kon horen dat ze de afgelopen 3,5 jaar niemand hebben gedwongen iets schadelijks te doen. ONGELOOFLIJK! Heb je dit gehoord? Ze zeggen eigenlijk met uitgestreken gezichten dat ze je niet hebben gedwongen een masker te dragen, of je bedrijven op te sluiten en te sluiten, of te kiezen tussen het nemen van een experimenteel medicijn of het verliezen van je baan… Nee! Dat deden ze allemaal niet. En jij – nou ja, je bent ronduit gek als je denkt dat ze dat deden. Jij liegt. Je overdrijft en reageert totaal overdreven.

Helaas voor Big Brother, oeps, ik bedoel helaas voor onze 100% betrouwbare regering die nooit tegen ons liegt, we hebben actuele documenten (inclusief rechtszaken), nieuwsverhalen, berichten op sociale media en video’s van de overheid op alle niveaus die dit verplicht stellen en ons dwingen al deze dingen te doen, en nog veel meer. Hier is slechts één voorbeeld van Biden zelf, de ‘Big Guy’, die de C19-opname verplicht stelde:

video link

Biden is niet de enige. Nee nee. Zijn hele administratie is daar bij hem. Zijn hoofd van OSHA, Douglas Parker, liegt nu ook door zijn tanden over het OSHA-mandaat dat VEREIST (niet gesuggereerd) dat alle werkgevers in het hele land met 100 of meer werknemers hun werknemers dwingen de C19-injectie te krijgen, anders moesten ze draag een masker en test voortdurend op C19. (Dat OSHA-mandaat werd vorig jaar door SCOTUS ingetrokken omdat het trouwens ongrondwettelijk was). Dan is er het hoofd van HHS, Xavier Becerra, die zegt dat er nooit een maskermandaat is geweest. Wat?! Nog een flagrante leugen.

Neem alstublieft twee minuten de tijd om deze clip van congreslid Kevin Kiley te bekijken. Je zult je oren echt niet geloven met de onzin#* die deze hoofden van het Biden-bureau uitspuwen! Zoals congreslid Kiley in de video zegt, probeert de regering ons te vertellen dat “2 + 2 niet gelijk is aan 4.” Veel orwelliaanser dan dat kun je het niet krijgen!

KLIK HIER OM TE LUISTEREN

Waarom trekken ze zich nu terug?

Gemakkelijke antwoorden: 1) ze hadden niet de bevoegdheid om er iets van te doen (het was allemaal ongrondwettelijk), dus ze kunnen het nu niet rechtvaardigen en verdedigen, en 2) als ze je ervan kunnen overtuigen dat ze het niet eerder hebben gedaan , dan vind je het niet zo erg als ze het nog een keer doen.

Dit zou je bloed moeten laten koken. Het is vooral irritant voor degenen onder ons die zich vanaf dag één hebben uitgesproken en mensen hebben proberen te vertellen dat de lockdowns, de maskering, de schoten, het beperkte aantal mensen op je bruiloft of aan je Thanksgiving-tafel allemaal schendingen waren van de grondwet en onze basis mensenrechten! Mijn collega, Jeffrey Tucker, de oprichter en president van het Brownstone Institute, waar ik Fellow ben, schreef onlangs een artikel over dit onderwerp. Aan het einde ervan concludeerde hij:

De grote media spannen stilzwijgend samen met het politieke establishment, het bedrijfsleven en de administratieve staat om te doen alsof dat fiasco volkomen normaal was en ook volkomen vergeetbaar, zelfs niet de moeite waard om te benoemen. We hebben ons best gedaan met de informatie die we hadden, dus stop met klagen!

Dit gaat niet werken. Het ligt te dicht bij de levende herinnering om dit niveau van gaslighting effectief te laten zijn. Hoe meer deze officiële instellingen zich bezighouden met deze gekke vorm van ontkenning, hoe meer ze zichzelf in diskrediet brengen.

Dus wat doen we?

vervolgt...

Advocaat Bobbie Anne Cox… Kennis is macht! is een door lezers ondersteunde publicatie. Om nieuwe berichten te ontvangen en mijn werk te ondersteunen, kunt u overwegen om een ​​gratis of betaalde abonnee te worden .

Lees ook is post covid niet post vax

Lees ook schandvlek corona

Lees ook dit is wat je ontdekt als je zelf onderzoek doet