20231101 Over intuïtie

Van herstelderepubliek, zie daar links en afbeeldingen

DE BINNENLANDSCHE BATAAFSCHE COURANT

Mijn intuïtie zegt: “Laat ze doodvallen met hun angstzaaierij”. Ook de zogenaamde oppositie, die precies hetzelfde doet.

3 OKTOBER 2023 / ADMINISTRATOR

770Waardering

Als je radio voor je gevoel begint te fungeren als een stoorzender, zet je hem uit. Als iets of iemand – bijvoorbeeld een “regering” – je benadert en niet op dezelfde golflengte zit, krijg je dissonantie. Daarom wordt er eerst voor gezorgd dat jij op hun golflengte wordt afgestemd. Dat gebeurt door het kunstmatig induceren van angst door op je ego in te zoomen. Je aangeboren intuïtie moet worden uitgeschakeld en daar zijn ontelbaar veel manieren voor. Op het kantelpunt overschreeuwt het ego je intuïtie en ontstaat twijfel, angst en onzekerheid. Luister dus altijd naar je intuïtie, nooit naar een “regering” of agenten daarvan.

Angst is krachtig en daardoor verlammend.

Het dwingt tot gedragsverandering, zet neurocellulaire chemische trends in werking, activeert kliersystemen en verstoort in alle omstandigheden heldere cognitie.

Op 3 oktober 2023 zal Rusland oefeningen simuleren met een nucleair oorlogsscenario. Ook Rusland houdt het fabeltje van de atoombom in stand. Waarom?

Op 4 oktober 2023 zal de Amerikaanse FEMA een EAS-“test” uitvoeren voor alle systemen/apparaten. De één zegt: “zet je telefoon uit”, de ander zegt: “zet hem aan”. Zo zie je dat de “oppositie” minimaal een tweekoppig monster is en twijfel zaait onder hen die het systeem niet vertrouwen. Dat is geen toeval, dus welke tak van de oppositie is geïnfiltreerd?

Je moet dus je intuïtie gebruiken en beschermen door het ego uit te schakelen. Dat is een heidense klus en velen geven na verloop van tijd de moed op. Vooral ook omdat de oppositie constant gebruik maakt van de bestaande tijdlijn, voorspellen wat wanneer en waar gaat gebeuren waar we allemaal zo naar uitkijken. Het is een kardinale denkfout te denken dat iets of iemand ons komt bevrijden. We zijn al vrij, maar we laten het eenvoudig niet toe. Dat klinkt gek, maar het kan niet anders. Het verspringen van tijdlijnen is de sleutel, maar we nemen de sprong niet.

Ondertussen moeten we ons bewapenen tegen alle mogelijke aanvallen van het Apparaat, kunstmatige intelligentie, dat ons probeert te integreren. Wat het Apparaat niet kan moet kapot.

Er zal dus van ons worden gevraagd om onze aangeboren maar een leven lang weggemuteerde geestelijke autonomie (onderscheidingsvermogen) te gebruiken, omdat sommigen geloven dat deze (oefen)scenario’s goed zijn, terwijl anderen het tegenovergestelde voelen.

Doe niets wat door angst wordt gedreven, zeg niets wat door angst is ingegeven en vertrouw niets en niemand die een preek afsteekt, vol dreigementen, die van een angstscenario gebruik weet te maken. Vertrouw en handel alleen naar dat wat je intuïtie je aangeeft, ongeacht hoe het er voor anderen uitziet. Ongeacht wat anderen ervan zeggen en niettegenstaande de zware tegenaanvallen gericht op je natuurlijke drang gebruik te maken van de vrijheid en autonomie.

Er is een reden dat [ZIJ] het zaaien van angst kozen als het tweesnijdend zwaard waarmee de mensheid duizenden jaren lang gecontroleerd kon worden. Als dat zwaard niet meer werkt, verbrokkelt ALLES wat we met onze 5 zintuigen konden waarnemen.

In een kunstmatig gecreëerde omgeving van angst, kleinheid en onzekerheid worden jij en je lichaam worden voortdurend aangevallen door elk denkbaar gif, biowapen, medicijn en crimineel oorlogswapen (millimetergolven, röntgenstralen en microgolven), je hele leven lang.

En toch staan we hier. Nog steeds.

Je bent sterker dan je tot nu toe weet.

Delen

6 gedachtes over “Mijn intuïtie zegt: “Laat ze doodvallen met hun angstzaaierij”. Ook de zogenaamde oppositie, die precies hetzelfde doet.”

exegese01

3 OKTOBER 2023 OM 10:02

Als je in staat bent al je angsten te overwinnen ben je onaantastbaar. Pijn is maar pijn en verdriet is je voor een belangrijk deel aangeleerd en tijdelijk bovendien en de zo gevreesde dood bestaat in werkelijkheid niet. Maar om dit besef tot in het diepst van je ziel te integreren is na een levenslange indoctrinatie een hels karwei.

Geliked door 2 people

300Rate This

BEANTWOORDEN

Jean-Marie

3 OKTOBER 2023 OM 11:40

Waar sta je dan drie jaar later, in 2023 met je angst? Ben je aan het schreeuwen voor hulp of ga je door met wandelen achter die twee mensen zonder maar enig inzicht te hebben in de richting van de brug waarop je je bevindt, laat staan stevig genoeg is om het gewicht van drie personen te doorstaan? Of ben je al zover dat je op die zeilboot dromend aan het dobberen bent, ergens op het uiteinde van de fjord van Oslo? Of ben je gewoon rustig aan het mediteren in je vakantiehuisje aan de oevers van die fjord over de Deep State?

Het is eenzaam, heel eenzaam…

80Rate This

BEANTWOORDEN

exegese01

3 OKTOBER 2023 OM 19:26

Nou Jean-Marie, ik sta gewoon in het leven zoals voor corona. Er is voor mij niets veranderd. Ik ben niet verantwoordelijk voor andermans gezondheid en anderen niet voor mijn gezondheid. Ik ben inderdaad mensen in de omgang kwijt geraakt maar heb ook nieuwe vrienden (gelijkgestemden) erbij gekregen. Ik ben niet bang noch eenzaam, ik maak me hooguit zorgen over de totale krankzinnigheid die ik om me heen zie voltrekken op initiatief en dwang van de overheid. Ik zal echter sterk en strijdlustig blijven tot de laatste snik en zal nooit buigen voor aantoonbare bullshit of wederrechtelijke dwingelandij.

90Rate This

BEANTWOORDEN

Demi

3 OKTOBER 2023 OM 13:15

Wat mij opvalt is dat dit ook een tijd is waarin je de ware gezichten ziet van mensen. Veel mensen doen steeds raarder. Ook wakkere mensen draaien soms compleet door. Het tekent zich op het sociale pad ook af. Hoe lichter je b.v. zelf wordt, hoe meer narcisten er ineens op je pad komen. Het wordt voor mij ook steeds duidelijker wie ik wel of niet tot mijn vrienden kan rekenen.

Geliked door 1 persoon

200Rate This

BEANTWOORDEN

Pingback: Mijn intuïtie zegt: “Laat ze doodvallen met hun angstzaaierij”. Ook de zogenaamde oppositie, die precies hetzelfde doet. – altnews.org

Qvic

3 OKTOBER 2023 OM 20:29

Ik dacht zelf dat ik al aardig wakker was, maar toen de covid-19 hoax kwam. Ben ik tot nu met grote sprongen dieper het konijnenhol binnen gegaan. Daar kom je achter dat alles een illusie is. We worden vanaf onze wieg tot ons graf voorgelogen, bedrogen, gechanteerd, gepest op alle mogelijke manieren, gedwongen soms met geweld, het maakt niet uit welke onderwerpen niets is niet aangetast door het kwaad. De gehele geschiedenis is bij elkaar verzonnen. Het kost je vele uren/jaren voordat je weer een helder beeld krijgt en jij je weer kan oriënteren. Want je moet je bijna alles afleren, wat je ooit aangeleerd hebt op school en dat als waarheid had aangenomen. Er wordt door elke mainstream media, politiek, grote internationale commerciële bedrijven erop los gefantaseerd en gefraudeerd en dat wordt als de enige echte waarheid verkondigd. Elk tegen geluid wordt zwaar gecensureerd.

Vele van je (fictieve) vrienden, collega’s en je buurt laten jouw zo vallen, als jij een andersdenkende bent die tegen de opgelegde vrijheidsbeperkingen in durft te gaan. Het volgzame en gehoorzame medemens die zo angstig zijn voor het onzichtbare gevaar, omdat het hen verteld wordt om er bang en angstig voor te zijn, dat heb ik nooit begrepen. Daar ik toch nooit gevoelig was voor propaganda en andere paniek en angst zaaierij wat de politiek en de mainstream media verkondigd. Ik kijk altijd eerst even de kat uit de boom over hoe en wat. Ik ben een waarnemer/denker, alles moet gevoelsmatig, logisch en te beredeneren zijn en visa versa en dan moet je constant op het zelfde uitkomen.

Anders klopt er iets niet.

Je los rukken van de criminele failliete coöperatie gaat wel met moeite, want zij lappen letterlijk alle (internationale) wetten en rechten aan hun laars. Je moet zo oppassen wat je schrijft en in welke recht jij dat doet. Ze blijven gewoon over je heen walsen, ook al heb jij hun rechtshandelingen al vernietigd. Alsof je met een compleet geautomatiseerd systeem te maken hebt, die niet geprogrammeerd is in communicatie. Zo werkt de gehele overheid. We worden continu bang gemaakt voor de dood, maar wat is de dood? Je verlaat enkel deze huidige avatar. Als je erna weer opnieuw mag beginnen met een nieuwe avatar. Doordat jij per ongeluk de verkeerde afslag had genomen na de dood. Doordat jij je hebt laten verleiden naar licht te gaan eind van de tunnel. Zodat jij in de tijdelijke wachtkamer terecht komt en opnieuw mag kiezen welke avatar je dan zal nemen en waar je wilt beginnen en in welk gezin. Heb er inmiddels al 12 maanknopen erop zitten. Wat vele denken dat ons lichaam het enige leven voorstelt, is gewoon weg niet waar. Dat wordt enkel ons wijsgemaakt om ons zo gehoorzaam en afhankelijk te houden. Als alles een illusie is dan is angst ook een illusie.

60Rate This