20231101 Over de duisternis die over de wereld neerdaalt

Via Frontnieuws van Theburningplatform

Pas op, misschien krijgt u wat u zoekt

oktober 25, 20234954 5

Als u het nog niet gemerkt hebt, we krijgen vervelend weer. De wervelende wind van een bewolkte herfstdag, terwijl de duisternis over de wereld neerdaalt, voorspelt de komende gemene stormen die onze kusten zullen naderen. De winter komt eraan. De naderende storm in het Midden-Oosten, waarbij kanten worden gekozen, allianties worden gevormd, vijanden worden geprovoceerd, militairen worden gemobiliseerd en het militair-industrieel complex van de VS alle kanten bewapent, is slechts een van de vele potentiële omslagpunten die klaar staan om de wereld in vuur en vlam te zetten als een van de psychopathische wereldleiders, die is geïnstalleerd om de globalistische reset-agenda te bevorderen, de lont aansteekt en een wereldwijde vuurzee ontsteekt, schrijft Theburningplatform.

Als het eenmaal ontbrandt, weet niemand hoe het verder zal gaan. Deze mini-eruptie tussen Israël en Hamas kan elk moment uitmonden in een uitbarsting op het niveau van Mount St. Helens. De aanmatiging en dreigementen van Israël, Hamas, Iran, Turkije, Syrië en andere spelers in dit mondiale spel van Derde Wereldoorlog chicken worden met de dag intenser. Ze worden allemaal verteerd door overmoed, overschatten hun kracht en inzicht in de situatie, terwijl ze de extreme risico’s en de verschrikkelijke gevolgen van hun acties ver onderschatten.

Moet iemand erop vertrouwen dat er staatsmanachtig gedrag of wijsheid zal voortkomen uit een Witte Huis dat bezet wordt door een lege, door dementie geteisterde oplichter met pedofiele neigingen en zijn vrolijke bende van LGBTQ++ dwazen, schurken en dombo’s? Natuurlijk niet. Het afbrokkelende, met schulden bezaaide Amerikaanse Imperium wordt geleid door een volslagen idioot en iedereen die verwacht dat Biden iets anders zal doen dan de zaken alleen maar erger maken, is waarschijnlijk vijf keer geprikt, heeft een BLM-, Israël- en Oekraïne-vlag in zijn Twitter-profiel en denkt nog steeds dat de laptop van Hunter Biden Russische desinformatie is.

Het door de VS uitgelokte Oekraïne-conflict heeft de schatkist van de VS en de EU honderden miljarden gekost en hun kostbare bewapening uitgeput, net nu WO3 van start gaat. Nu het Midden-Oosten op het punt staat te exploderen in een vuurbal, dreigt de wereldstroom van kostbare olie abrupt afgesneden te worden. Gelukkig heeft Dementie Joe onze Strategische Petroleum Reserve voor verkiezingsdoeleinden uitgeput, zodat we nog 17 dagen voorraad hebben. Misschien zullen Biden’s groene windmolens en zonneparken het gat opvullen wanneer de benzineprijzen stijgen tot $6,00 per gallon en de jaren ’70 benzinestations weer gewoon worden.

Biden en zijn team zijn het huis aan het afbranden met het Amerikaanse volk binnen opgesloten en er komen geen brandweermannen om de dag te redden. Zijn fysieke en mentale zwakte; corruptie van hart, verstand en geest; venijnige haat voor de helft van de natie; schaamteloze minachting voor de grondwet en de rechtsstaat; selectie van zwakzinnige diversiteits apparatsjiks voor sleutelposities; en doen wat zijn globalistische handlangers achter het gordijn hem opdragen, hebben onze natie zonder zichtbare steun achtergelaten. En we hebben nog niets gezien. Als u denkt dat Biden tot nu toe een puinhoop van ons land heeft gemaakt, wacht dan maar tot hij tegelijkertijd WO3 en Burgeroorlog 2.0 uitlokt.

Poetin en Xi zijn serieuze, zeer intelligente, dictators voor het leven, die alles zullen doen wat zij denken dat in het belang van hun land is. En dat betekent hun strijdkrachten mobiliseren om te nemen wat zij denken dat van hen is. Poetin zal zich niet terugtrekken in Oekraïne, en zal zich verzetten tegen welke kant Amerika ook steunt in het Midden-Oosten. Xi wacht af tot het Amerikaanse Imperium zelfmoord pleegt, en zal Taiwan innemen op het moment dat hem dat het beste uitkomt. Zowel Poetin als Xi zijn druk bezig geweest om hun economieën los te koppelen van de VS en hun eigen Nieuwe Wereldorde te creëren.

De psychopaten van Global Reset, Schwab, Gates, Soros en de schimmige cabal van miljardairs waar zij voor werken, lijken te denken dat een wereldwijde oorlog hun satanische agenda ten goede zal komen door de ontvolking te bevorderen, de boeren meer beperkingen op te leggen, meer vrijheden en rechten af te nemen en hun autoritaire surveillancemaatregelen te bevorderen in naam van veiligheid en beveiliging. Ze zijn moedwillig onwetend over de mogelijkheid dat ze de planeet kunnen opblazen. Ze zijn bereid om het leven van miljarden mensen op het spel te zetten om hun onlesbare dorst naar rijkdom, macht, glorie en controle te bevredigen. Ze kunnen maar beter uitkijken, want misschien krijgen ze wat ze willen.

Het lijkt misschien gek voor degenen die naar hun tv, igadgets en laptops staren en afgeleid worden door de laatste woede-uitbarsting over verkeerde genders, BLM-geweld dat gerapporteerd wordt als een vreedzaam protest, nieuwe opgeblazen aanklachten tegen Trump, Taylor Swift’s vaxx promootende NFL-vriendje, een van de duizenden nachtelijke sportevenementen en de dagelijkse propagandaoptredens van de regimemedia, maar ze hebben eigenlijk dezelfde vijand als Poetin en Xi – de Amerikaanse regering. Ze weten het alleen nog niet.

Onze afbrokkelende samleving wordt bij elkaar gehouden met spuug, hoosdraad, leugens en het drukken van geld. Lenin had gelijk toen hij zei: “Er zijn decennia waarin niets gebeurt; en er zijn weken waarin decennia gebeuren.” Het lijkt erop dat er de komende weken tientallen jaren geschiedenis geschreven kan worden. En niet de goede soort. De tijd nadert waarin we beslissingen op leven en dood moeten nemen. We kunnen niet toestaan dat Biden en zijn volgelingen onze jeugd opofferen in een oorlog ten voordele van een globalistische reset-agenda.

We kunnen de voortdurende ongehinderde invasie van onze grens niet toestaan. We kunnen de ongehinderde wetteloosheid van onze uitvoerende, wetgevende en rechterlijke macht niet toestaan. We kunnen de ongebreidelde astronomische toename van onze staatsschuld niet toestaan. We kunnen niet toestaan dat deze dwazen onze wereld vernietigen. Het is tijd om vuur met vuur te bestrijden. De Founding Fathers hebben het 2e Amendement ondubbelzinnig in het leven geroepen voor tijden als deze. Een gewapend conflict is een zekerheid, dus het aanschaffen van meer wapens en munitie zou een hoge prioriteit moeten zijn voor iedereen die op dit moment in de geschiedenis helder nadenkt. De tijd voor levensveranderende moedige keuzes nadert. Ik hoop dat we de juiste keuzes maken. Veel geluk en Godspeed.

Hold tight

Wait ’til the party’s over

Hold tight

We’re in for nasty weather

There has got to be a way

Burning down the house

(Ed.: Goed vasthouden
Wacht tot het feest voorbij is
Hou je goed vast
We krijgen slecht weer
Er moet een manier zijn
Brand het huis af)

Talking Heads – Burning Down the House

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.