20231031 Over de grote zwendel tegen de mensheid

Via Global Research, zie daar links en afbeeldingen, google translate

COVID-vaccins: de grote zwendel tegen de mensheid

Door Vasko Kohlmayer

Mondiaal onderzoek, 24 oktober 2023

LewRockwell.com 21 oktober 2023

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door de knop Website vertalen onder de naam van de auteur te activeren.

“Meer dan 5,55 miljard mensen wereldwijd hebben een dosis van een COVID-19-vaccin gekregen, wat overeenkomt met ongeveer 72,3 procent van de wereldbevolking”, merkte de New York Times in maart van dit jaar op.

Met andere woorden: in een tijdsbestek van zevenentwintig maanden (sinds het begin van de uitrol) waren de vaccinateurs erin geslaagd bijna twee derde van de wereldbevolking te injecteren met hun COVID-medicijnen . Bovendien werd het merendeel van de gevaccineerden aan meer dan één dosis onderworpen. In totaal werden er wereldwijd ruim 13,5 miljard injecties toegediend.

Door dit in zo’n korte tijd voor elkaar te krijgen, is de COVID-vaccinatiecampagne een van de meest indrukwekkende logistieke en organisatorische prestaties ooit.

Een fatale fout heeft echter het hele COVID-vaccinatiebedrijf ontsierd: het was van begin tot eind een flagrante fraude.

Om te beginnen was de hele zaak gebaseerd op een valse premisse. Er werd ons verteld dat we bij SARS-CoV-2 te maken kregen met een zeer gevaarlijk virus dat een potentieel dodelijke bedreiging vormde voor degenen die het hadden opgelopen, en dat vaccins de enige zekere manier waren om aan de plaag te ontsnappen. Dit was een leugen . Voor gezonde mensen in de productieve leeftijd was het sterftecijfer door infecties ongeveer even hoog als dat van de seizoensgriep. Voor gezonde kinderen en jongeren was het gevaar op een ernstige afloop vrijwel nihil.

De vaccins werden geprezen als ‘veilig en effectief’ en bleken allesbehalve dat te zijn. Om te beginnen werd het al snel duidelijk dat de vaccins niet zouden beschermen tegen infecties.

Slechts zo’n vijf maanden na de start van de vaccinatiecampagne begonnen de autoriteiten te spreken over de noodzaak van een booster. Dit betekende duidelijk dat de eerste twee doses van Pfizer en Moderna (één in het geval van Johnson & Johnson) hun ontvangers niet langer dan een zeer beperkte tijd konden beschermen tegen het SARS-CoV-2-virus.

Maar ook de eerste booster bood geen blijvende bescherming en al snel was een tweede booster nodig. De tweede booster bleek echter net zo ineffectief als de eerste booster en een derde booster zou noodzakelijk zijn. Maar ook de derde booster faalde en er was een vierde booster nodig.

Momenteel zijn we bezig met het zesde schot en het telt. En dit nog geen 34 maanden nadat de COVID-vaccins voor het eerst werden geïntroduceerd. Met andere woorden: om volledig gevaccineerd te blijven volgens de aanbevelingen van onze gezondheidsautoriteiten, zou men ongeveer elke vijf maanden een injectie moeten krijgen.

Maar zelfs degenen die elke booster op tijd kregen, waren niet beschermd tegen het oplopen van COVID-19. We leren van de website van de Mayo Clinic: “Mensen die op de hoogte zijn van hun vaccins kunnen doorbraakinfecties krijgen. Zij kunnen het virus dan naar anderen verspreiden.”

Toen een vertegenwoordiger van Pfizer in oktober vorig jaar tijdens een hoorzitting van het Europees Parlement over deze kwestie werd ondervraagd, gaf hij toe dat het bedrijf de vaccins nooit had getest om te zien of ze de overdracht zouden voorkomen.

Wat een verbazingwekkende bekentenis was dat. Het doel van vaccins is altijd geweest om de ontvangers ervan te beschermen tegen de ziekte waarvoor ze werden toegediend, waardoor de verspreiding van infecties onder de bevolking werd beperkt.

De COVID-19-‘vaccins’ zijn de eerste vaccins in de geschiedenis die noch beschermen tegen infectie, noch de verspreiding ervan vertragen.

Weet je nog dat Joe Biden ons tijdens een Townhall-bijeenkomst in 2021 beloofde dat “je geen COVID gaat krijgen als je deze vaccinaties hebt.”

Het bleek een enorme leugen te zijn. Het was schaamteloze desinformatie afkomstig van de top van de Amerikaanse regering.

Het merendeel van de geïnjecteerden kreeg COVID en de meeste van hen meer dan eens. Het lijkt er zelfs op dat ‘gevaccineerd’ worden tegen COVID de kans vergroot dat je COVID oploopt. Vraag het maar aan Joe en Jill Biden , die ondanks meerdere keren gestoken te zijn, herhaaldelijk ziek zijn geworden van de ziekte.

We moeten ons afvragen: “Wat voor soort vaccins zijn dit?” Nog nooit heeft de wereld zoiets gezien: vaccins die elke paar maanden een booster nodig hebben en die de ontvangers blijkbaar een grotere kans geven ziek te worden door precies de ziekte waartegen ze geacht worden te beschermen.

Ook zullen de vaccins mensen niet beschermen tegen ernstige COVID-uitkomsten. Het merendeel van de mensen die ernstige COVID krijgen of aan COVID overlijden, zijn gevaccineerd.

Dat de vaccins totaal ineffectief zijn, wordt zelfs voor de meeste mensen die voorheen door onze corrupte regeringen en medische autoriteiten werden gehersenspoeld duidelijk . Uit een eerder deze maand gepubliceerde studie bleek dat “de opname van boosters in de Verenigde Staten tot stilstand is gekomen bij minder dan 20% van de in aanmerking komende bevolking.” Houd er rekening mee dat het opnamecijfer van 20% alleen betrekking heeft op de in aanmerking komende populatie. Dit betekent dat slechts een klein deel van de gehele bevolking ervoor heeft gekozen de COVID-injecties te ontvangen. Slechts 17% van de Amerikanen koos ervoor om de vorige booster te ontvangen . Deze keer zal het aantal zelfs nog lager zijn. Inmiddels hebben de meeste mensen de fraude doorzien.

Niet alleen zijn de vaccins niet effectief, maar ze zijn ook erg gevaarlijk. Sinds de uitrol van de vaccinatiecampagne is er over de hele wereld een explosie van meldingen van bijwerkingen geweest. In de Verenigde Staten overtreffen de rapporten met betrekking tot de COVID-injecties in de VAERS-database die met betrekking tot alle andere vaccins samen. Er bestaat geen twijfel over dat de COVID-vaccins de gevaarlijkste vaccins zijn die ooit zijn bedacht, en dat met afstand.

Al begin 2022 verschenen er ruim duizend artikelen en onderzoeken in wetenschappelijke tijdschriften waarin de nadelige effecten van de COVID-19-vaccins werden besproken. Enkele van de genoemde effecten omvatten aandoeningen zoals pericarditis, myopericarditis, overlijden, Guillain-Barre-syndroom, acute veneuze trombo-embolie, lymfadenopathie, acute trombose van de kransslagader, cerebrale veneuze sinustrombose, poortadertrombose, T-cellymfoom, afasie en trombofilie onder andere.

Het bredere publiek is echter nooit over deze onderzoeken geïnformeerd door onze regering en het medische establishment, die beide tot in de kern corrupt zijn.

Volgens een onderzoek dat Rasmussen eind vorig jaar uitvoerde, dacht bijna 30 procent van de Amerikanen iemand te kennen die was overleden door een COVID-vaccin. Dit aantal is vandaag de dag ongetwijfeld veel hoger, omdat we steeds het nieuws horen over gezonde mensen die op onverklaarbare wijze sterven. Vooral de verhalen van honderden gezonde atleten die sinds het begin van de vaccinatiecampagne aan het bezwijken en sterven zijn, zijn onthullend.

Volgens onderzoeker Steve Kirsch bedraagt ​​het sterftecijfer van de COVID-vaccins grofweg 1 op de 1000 doses. Dit vertaalt zich in 676.000 dode Amerikanen. Het blijkt echter dat de analyse van Kirsch, die gebaseerd is op een uitsplitsing van VAERS-cijfers, mogelijk te conservatief is. Op basis van gegevens uit 17 landen over sterfte door alle oorzaken zijn onderzoekers van het in Canada gevestigde Correlation Research in the Public Interest tot de conclusie gekomen dat het sterftecijfer als gevolg van de COVID-19-injecties ergens in de buurt van 1 op 800 doses ligt. Ze schatten dat de vaccins wereldwijd ongeveer 17 miljoen mensen hebben gedood.

Ter vergelijking: het aantal mensen dat tijdens de Holocaust door de nazi’s werd uitgeroeid, bedroeg ongeveer 6 miljoen. (ED.: dit klopt niet)

Als zelfs de meest conservatieve schattingen kloppen, vormt de vaccinatiecampagne tegen COVID-19, waarvan het grootste deel onder valse voorwendselen en dwangmandaten werd uitgevoerd, de grootste misdaad die ooit tegen de mensheid is gepleegd.

Het is ongelooflijk dat tot nu toe niemand – noch binnen de regering, noch binnen de medische wereld – verantwoordelijk is gehouden voor deze zwendel.

Opmerking voor de lezers: klik op de deelknop hierboven. Volg ons op Instagram en Twitter en abonneer je op ons Telegram-kanaal. Voel je vrij om Global Research-artikelen opnieuw te posten en breed te delen.

Vasko Kohlmayer ( e-mail ) is geboren en opgegroeid in het voormalige communistische Tsjechoslowakije. Je kunt zijn geschriften volgen door je te abonneren op zijn Substack-nieuwsbrief ‘Notes from the Twilight Zone’ . Hij is de auteur van The West in Crisis: Civilizations and Their Death Drives .

Uitgelichte afbeelding is van NaturalNews.com

De wereldwijde coronacrisis, de mondiale staatsgreep tegen de mensheid

van Michel Chossudovsky

Michel Chossudovsky bespreekt gedetailleerd hoe dit verraderlijke project “de levens van mensen vernietigt”. Hij geeft een uitgebreide analyse van alles wat u moet weten over de ‘pandemie’ – van de medische dimensies tot de economische en sociale gevolgen, de politieke onderbouwing en de mentale en psychologische gevolgen.

“Mijn doel als auteur is om mensen over de hele wereld te informeren en het officiële verhaal te weerleggen dat is gebruikt als rechtvaardiging om het economische en sociale weefsel van hele landen te destabiliseren, gevolgd door het opleggen van het ‘dodelijke’ COVID-19 ‘vaccin’. Deze crisis treft de mensheid in haar geheel: bijna 8 miljard mensen. Wij zijn solidair met onze medemensen en onze kinderen wereldwijd. De waarheid is een krachtig instrument.”

Recensies

Dit is een diepgaande bron die van groot belang is als je het bredere perspectief iets beter wilt begrijpen. De auteur heeft veel kennis van geopolitiek en dit komt tot uiting in de manier waarop Covid wordt gecontextualiseerd. – Dr. Mike Yeadon

In deze oorlog tegen de mensheid waarin we ons bevinden, in deze bijzondere, onregelmatige en massale aanval op de vrijheid en de goedheid van mensen, is Chossudovsky’s boek een rots waarop we onze strijd kunnen voortzetten. – Dr. Emanuel Garcia

In vijftien beknopte, op wetenschap gebaseerde hoofdstukken traceert Michel de valse covid-pandemie, waarin hij uitlegt hoe een PCR-test, die tot 97% bewezen valse positieven opleverde, gecombineerd met een meedogenloze 24/7 angstcampagne, in staat was een wereldwijde, met paniek beladen “ plandemisch”; dat deze plandemie nooit mogelijk zou zijn geweest zonder de beruchte DNA-modificerende Polymerase Chain Reaction-test – die tot op de dag van vandaag wordt opgedrongen aan een meerderheid van onschuldige mensen die er geen idee van hebben. Zijn conclusies worden bevestigd door gerenommeerde wetenschappers. – Peter Koenig

Professor Chossudovsky legt de waarheid bloot dat “er geen causaal verband bestaat tussen het virus en economische variabelen.” Met andere woorden: het was niet COVID-19, maar eerder de doelbewuste implementatie van de onlogische, wetenschappelijk ongegronde lockdowns die de sluiting van de wereldeconomie veroorzaakten. – David Skripac

Het lezen van Chossudovsky’s boek biedt een alomvattende les in hoe er een mondiale staatsgreep gaande is, genaamd “The Great Reset”, die, als deze niet wordt weerstaan ​​en verslagen door vrijheidslievende mensen overal ter wereld, zal resulteren in een dystopische toekomst die we ons nog niet kunnen voorstellen. Geef dit gratis geschenk van professor Chossudovsky door voordat het te laat is. Je zult niet zoveel waardevolle informatie en analyses op één plek vinden. – Edward Curtin

Lees ook:

Covid-vaccin: overal hetzelfde patroon?

ISBN: 978-0-9879389-3-0, jaar: 2022, pdf-e-boek, pagina’s : 164, 15 hoofdstukken

Prijs: $ 11,50 GRATIS KOPIE! Klik hier (docsend) en download .

We moedigen u aan om het eBook-project te steunen door een donatie te doen via de DonorBox-campagnepagina ‘Worldwide Corona Crisis’ van Global Research .

De originele bron van dit artikel is LewRockwell.com

Copyright © Vasko Kohlmayer , LewRockwell.com , 2023

Reageer op Global Research-artikelen op onze Facebook-pagina

gerelateerde artikelen

Nobelprijs 2023 voor uitvinders van mRNA-vaccin. Propaganda voor een vals ‘vaccin’. Beloning voor het teweegbrengen van een wereldwijde opwaartse trend in sterfte?

3 oktober 2023

Agenda om de planeet te ontvolken door middel van COVID-vaccinatie. Onthuld door overheidsrapporten en Pfizer-documenten

5 oktober 2023

Het ‘luchtvaccin’ is er, er is geen naald nodig om mRNA-technologie bij mensen te krijgen

3 oktober 2023

Mengen van AstraZeneca, Pfizer en Moderna COVID-19-vaccins: de 24-jarige Australische makelaar Bianca had vijf COVID-19-vaccins en stierf aan een gescheurd hersenaneurysma een week na de vijfde dosis Moderna

20 oktober 2023

Slachtoffers van propaganda. Hoe moeten we rekening houden met degenen die haat koesterden jegens niet-gevaccineerden?

19 oktober 2023

Vasculitis van het centraal zenuwstelsel (CZS): ontsteking van de bloedvaten in de hersenen veroorzaakt door mRNA-vaccins tegen COVID-19

19 oktober 2023

Gerelateerde artikelen uit ons archief

Video: Het doel van het Covid-19 ‘vaccin’: gedragscontrole van de bevolking, eugenetica, nanotechnologie

20 juli 2022

Video: Dr. McCullough Amerikaanse Senaat: om levens te redden, moeten de COVID-19-vaccins van de markt worden gehaald

30 maart 2023

COVID-19 mRNA-vaccinatiecampagne is massamoord

14 augustus 2023

afdrukken

Artikelen door:

Vasko Kohlmayer

Disclaimer: De inhoud van dit artikel valt uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van de auteur(s). Het Centre for Research on Globalization is niet verantwoordelijk voor enige onjuiste of onjuiste verklaring in dit artikel. Het Center of Research on Globalization verleent toestemming om Global Research-artikelen op community-internetsites te plaatsen, op voorwaarde dat de bron en het auteursrecht worden erkend, samen met een hyperlink naar het originele Global Research-artikel. Voor publicatie van Global Research-artikelen in gedrukte vorm of in andere vormen, inclusief commerciële internetsites, kunt u contact opnemen met: publicaties@globalresearch.ca

www.globalresearch.ca bevat auteursrechtelijk beschermd materiaal waarvan het gebruik niet altijd specifiek is toegestaan ​​door de eigenaar van het auteursrecht. We stellen dergelijk materiaal beschikbaar aan onze lezers onder de bepalingen van “redelijk gebruik” in een poging een beter begrip van politieke, economische en sociale kwesties te bevorderen. Het materiaal op deze site wordt zonder winstoogmerk verspreid onder degenen die eerder belangstelling hebben getoond om het te ontvangen voor onderzoeks- en educatieve doeleinden. Als u auteursrechtelijk beschermd materiaal wilt gebruiken voor andere doeleinden dan ‘redelijk gebruik’, moet u toestemming vragen aan de eigenaar van het auteursrecht.

Kijk bij bewust over de holocaust

Kijk bij Frontnieuws die het ook deelt arresteer wef voor democide