20231030 Over de mensen die veranderd zijn

Via Makow, zie daar links en afbeeldingen, google translate

De lockdown heeft mensen veranderd 24 oktober 2023

Mensen zijn anders sinds de pandemie

Ligt het aan mij?

Makow – Of het nu gaat om COVID, migranten, trannies, Oekraïne of Gaza, de satanisten hebben veel manieren gevonden om de samenleving in stukken te snijden. Het is tijd om ons te verenigen rond onze gemeenschappelijke vijand, het Rothschild WEF, dat verantwoordelijk is voor de meeste van onze ellende. Richt je woede op hun agenten, niet op de mensen die ze hebben bedrogen.

“Mensen lijken anders, ik heb nu absoluut een hekel aan winkelen in de detailhandel. Overal zijn onbeleefde, egoïstische en onattente mensen die je met dodelijke blik / wezenloze blik aanstaren. Het voelt alsof ze in hun eigen wereld zijn en niets anders daarbuiten doet ertoe. Hetzelfde geldt voor autorijden, ik hou van autorijden, maar nu heb ik er ook een hekel aan.

Het is alsof mensen hele korte lontjes hebben en altijd reageren op dingen die in de eerste plaats nooit een probleem zouden moeten zijn. Iedereen met wie ik spreek heeft voortdurend hersenmist en het is alsof ze in trance zijn.

Vroeger vond ik het heerlijk om in de stad te zijn. Nu doe ik dat niet; het is een heel andere sfeer.”

EDIT 1: Wauw, het is vrij duidelijk dat ik hier niet de enige ben. Misschien kunnen wij, die de dingen buiten het consortium zien, duidelijk zien dat het bergafwaarts gaat.

EDIT 2: Had niet verwacht dat het met zoveel gelijkgestemde individuen zou ontploffen. Ik denk dat dit het moment is om sterke gemeenschappen te vormen in de gebieden waarin we leven.

Reacties komen van deze site:

www.reddit.com/r/conspiracy/comments/17ejrv6/people_are_different_since_the_pandemic/

‘Of mensen nu wisten dat de pandemie BS was, of dat ze dachten dat het echt was, iedereen heeft een onopgelost trauma.

Ik ben nog steeds boos dat niemand erover wil praten, mensen ter verantwoording wil roepen en kijken hoe we kunnen voorkomen dat dit opnieuw gebeurt.

Mensen die dachten dat het echt was (of zichzelf in ieder geval emotioneel niet konden toestaan ​​te accepteren dat het BS was) willen gewoon verder gaan alsof er niets is gebeurd.

Onopgelost trauma, op wereldwijde schaal.

“Mensen ontkennen extreem diep dat er openlijk wordt onthuld dat ze de afgelopen 3,5 jaar voor de gek zijn gehouden. Om nog maar te zwijgen van de psychologische effecten van maskeren van het dragen van maskers / mondkapjes, die nooit gezond of noodzakelijk zijn geweest. Er is zoveel onderzoek gedaan naar gedragspsychologie met betrekking tot de menselijke behoefte aan expressieve communicatie in gezichten. Iedereen gedroeg zich in 2020 alsof dat een ‘samenzweringstheorie’ was, alsof het Stillface-experiment het stille gezicht experiment / uitdrukkingsloos gezicht experiment nooit heeft bestaan. Alle cognitieve dissonantie komt aan het licht en het ergste is dat de meeste van Deze mensen begrijpen nog steeds niet eens wat hen is aangedaan.”

JA. en wat er ook gebeurde was een groot traumaprogramma. Een getraumatiseerd, gebroken volk is gemakkelijker onder controle te houden. ze gebruiken MKUltra-technieken op iedereen en het is behoorlijk effectief. Trauma is hoe je mensen breekt.

Dit is wat er gebeurt als iedereen vastzit aan een baan om de rekeningen te betalen, en die banen nauwelijks nog voldoen om de rekeningen te betalen. Mensen stralen letterlijk schaarste uit op alle niveaus; stemming, fysieke beweging, alles. Dit is wat de elite wilde en zij krijgen het. Het is jammer dat we er tegelijkertijd mee moeten leven EN voor moeten betalen.

Mensen zijn zo verdiept in hun gadgets dat het lijkt alsof er buiten hun gadgets niemand bestaat.

Het valt simpelweg samen met het feit dat iedereen blut is, overwerkt (of helemaal geen werk, maar nog steeds geen $), niet alleen belachelijke, maar ONMOGELIJKE kosten van levensonderhoud, en heel weinig hoop in deze wereld. Dus elke keer dat je in het openbaar uitgaat, is de kans groot dat je een heleboel gekke/wanhopige mensen tegenkomt die simpelweg geen tijd of geduld hebben voor beleefdheden.

De grootste truc die de elite ooit uithaalde, was elk gezin ervan overtuigen dat zowel de vader als de moeder moesten werken, onder het mom van vrouwenrechten. In plaats daarvan had het acceptabel moeten zijn dat de vader of moeder werkte. We hebben gezinnen vernietigd en de loongroei een generatie lang gestagneerd door de omvang van de beroepsbevolking te verdubbelen.

Belangrijker nog: ze MOETEN een enorm verschil zijn tussen wat zij hebben en wat jij hebt. Het is belangrijk dat een groot aantal van ons feitelijk niets heeft. Het neofeodalisme vereist dit om de boeren te arm te houden om zich tegen hen te organiseren.

100%… mensen zijn ruwer, gespannen en hebben voor niemand tijd. Gisteren stond ik in de rij bij het inrijden en de vrouw in de auto achter mij raakte haar spullen kwijt en schreeuwde zonder reden tegen mij en anderen. Het is een dagelijkse gebeurtenis om na de pandemie boze, onbeschofte mensen tegen te komen.

Ik zie het elke dag. Mensen hebben er recht op en zijn onbeschoft. De pandemie heeft er ook voor gezorgd dat zelfs de meest alledaagse taken langer duren en moeilijker zijn. Ik probeer mezelf eraan te herinneren dat we allemaal een onzichtbare strijd voeren en proberen gewoon het beste te doen wat we kunnen, maar er is geen reden voor al deze onbeschoftheid. Deze wereld heeft meer vriendelijkheid nodig, dus ik probeer iedereen met respect te behandelen en mijn inzinkingen en sissende aanvallen te bewaren voor de privacy van mijn eigen huis.

Er heeft een verstoring plaatsgevonden in het korps en ik denk dat iedereen dat zeker kan voelen. Ik geloof dat we allemaal PTSS hebben door covid, lockdowns en de shitshow van de afgelopen jaren. Dit heeft lang geduurd, maar COVID was de druppel die de emmer deed overlopen. Voeg daar nu inflatie en angst aan toe voor wat de toekomst zal brengen nu WO III voor de deur staat en het is geen wonder dat iedereen gespannen, boos, depressief, gedemoraliseerd en klaar om in een oogwenk neer te gooien. Ik moet toegeven dat ik uiterst voorzichtig ben tegenover anderen en probeer de interactie met vreemden tot een minimum te beperken.

Ja geen onzin. De elite is zich bewust van de kwelling die hun beleid voor de massa veroorzaakt. Naarmate de rijken rijker worden en de armen armer, zullen de armen steeds bozer worden. Omdat ze voortdurend worden genaaid en vastzitten.

Spike-eiwit bevindt zich in al onze hersenstammen en prefrontale cortex. Heeft invloed op zowel de autonome functie als de planning/besluitvorming. Perfecte storm.

Ja, de hersenen van mensen zijn gebroken. Ik werkte in een verpleeghuis in New York en zag alle logica en rede in realtime uit de hoofden van mensen verdwijnen.

Ik merk dat iedereen nu bewaakt wordt; je wilt geen meningen geven die niet in lijn zijn met de MSM als je niet meteen ruzie wilt.

Ik wilde hier al een bericht over maken. Ik denk echt dat slaapgebrek hier de voornaamste oorzaak van is. Mensen hebben echt zeven tot acht uur nodig en bijna niemand die ik ken, krijgt dat. Het is nog erger sinds de pandemie en de toegenomen plakkerigheid van de algoritmen van sociale media voor onze aandacht ’s nachts. Toen ik bewust begon te proberen om altijd 8 uur slaap te krijgen, maakte dat cognitief zo’n verschil voor mij. Als ik in het openbaar naar buiten ga, zie ik dat de meeste mensen niet helemaal wakker zijn, en ik denk dat dat een passende omschrijving is. Slaapgebrek, zodat ze niet volledig wakker zijn.

Ik ben gisteren de hele dag thuis gebleven om de overweldigende negatieve energie te vermijden die op dit moment bijna tastbaar aanvoelt en zo dik is onder de mensenmassa. Ik knuffel liever met mijn hond en lees een boek/Reddit. Ik heb het gevoel dat ik mijn geestelijke gezondheid moet beschermen tegen de bevolking waarmee ik regelmatig omringd ben.

Honden zijn geweldig. ze zijn niet veranderd. Ik bewonder hun optimisme en hun openheid voor het leven.

en het is alsof mensen mij doelbewust in de weg lopen, om vervolgens een deal te moeten sluiten om uit de weg te gaan,

Holy shit, het ligt dus niet aan mij. Deze micro-agressieve beweging is ZO irritant. Merkte deze ook veel meer. Mensen zullen je duidelijk in hun omgeving zien en je dan graag in de weg lopen of een ruimte voor je innemen. Van autorijden tot boodschappen doen in de supermarkt. Je dwingen om óf op ze te wachten (waar ze dan expres extra langzaam gaan bewegen) óf om interactie te hebben (meestal negatief) om ze te laten bewegen of verspreiden. Het is zo onnodig en vervelend. Merk het ook zeker.

Teken van de tijden

2 Timotheüs 3:1-5 King James-versie

3 Weet ook dat er in de laatste dagen gevaarlijke tijden zullen komen.

2 Want de mensen zullen zichzelf liefhebben, hebzuchtig, opscheppers, trots, godslasteraars, ongehoorzaam aan hun ouders, ondankbaar, onheilig,

3 Zonder natuurlijke genegenheid, wapenstilstandsbrekers, valse aanklagers, incontinent, fel, verachters van degenen die goed zijn,

4 Verraders, koppig, hooghartig, meer liefhebbers van plezier dan liefhebbers van God;

5 Een vorm van godsvrucht hebbend, maar de kracht daarvan ontkennend: wend u daarvan af.

(Ed.: De ontaarding in de laatste dagen (HSV)

1En weet dit dat in de laatste dagen zware tijden zullen aanbreken.

2Want de mensen zullen liefhebbers zijn van zichzelf, geldzuchtig, grootsprekers, hoogmoedig, lasteraars, hun ouders ongehoorzaam, ondankbaar, onheilig,

3zonder natuurlijke liefde, onverzoenlijk, kwaadsprekers, onmatig, wreed, zonder liefde voor het goede,

4verraders, roekeloos, verwaand, meer liefhebbers van zingenot dan liefhebbers van God.

5Zij hebben een schijn van godsvrucht, maar hebben de kracht ervan verloochend. Keer u ook van hen af.)

Iedereen is veranderd. Ik denk dat ze ons leven hebben verpest. Ik wil weg uit de stad waar ik woon, het is zo deprimerend. Meestal gevaccineerde zombies. Ik hang rond in kleine steden om een ​​paar mensen te zien die af en toe glimlachen en nog wat emoties over hebben.

Als iemand die de vaccinatie niet heeft gedaan (inclusief mijn partner en kinderen) en in een zeer blauwe staat leeft, voelde ik vooral een monumentale verschuiving in de collectieve psyche van de mensen om me heen. Mensen raakten geprogrammeerd om irrationeel te haten. Dit soort mensen leken zelfs een tijdje gelukkiger tijdens COVID-19, terwijl ze meegingen op de golf van morele hoge gronden en de valse overtuiging dat ze deze nobele en wijze groep waren die zo gelijk had en zo goed opgeleid was dat ze de wereld aan het redden waren als goede kleine wereldburgers.

Ik denk dat ze na een tijdje begonnen te beseffen dat de dingen misschien niet gingen zoals hun verhaal en hun regering hadden beloofd. Wat een afknapper dat de verguisde en weerzinwekkende ‘complottheoretici’ gelijk hadden. Dat is denigrerend. Ook het hebben van onbekende hoeveelheden experimenteel sap in je lichaam moet kleinerend zijn. Hoe ga je mentaal met zoiets om? En hoe kunnen we voor mensen zoals ik en mijn familie, die met totale sociale en financiële vernietiging werden bedreigd, niet een beetje bang worden om met nieuwe mensen om te gaan? Ik weet dat ik nu altijd op mijn hoede ben voor dingen als: “Zou deze persoon mijn gezin op de trein naar het concentratiekamp hebben gezet als ze dat hadden kunnen doen?”… want hoe krankzinnig dat ook klinkt, dat is waar het naartoe zou zijn gegaan als we had geen overwegend conservatief Hooggerechtshof. En het kon de meerderheid van de mensen niet eens schelen.

Hoe komen we hiervan terug?

Iedereen is blut en ellendig.

Ik heb me altijd afgevraagd of de vaccins mensen neurotischer hebben gemaakt. Ik heb anderen er ook over horen praten, dus ik weet dat ik niet de enige ben die er zo over denkt.

De overheid verbrak het sociale contract

Eindelijk zijn mensen wantrouwend. Laten we eerlijk zijn: de meeste mensen vielen voor de propaganda en nu zijn ze beschaamd of boos. Niet alleen kreeg iedereen Covid, maar velen raakten ook gewond door de schoten. Bovendien heeft iedereen behalve de boomers de staatsmedia verlaten voor sociale media, en het is zo gemakkelijk om de berg leugens, bedrog en regelrechte fraude te zien. Mensen zijn wakker geworden, maar tegen een prijs.

Voortdurend narcisme en woede alsof de wereld van hen is. Ik zie dit OVERAL waar ik ga en het is anders dan alles wat ik eerder heb gezien.

Ik heb gemerkt dat veel mensen hersenmist lijken te hebben, of dat hun hersenen gewoon uitgeschakeld zijn? Het gebeurt veel in de openbare ruimte en op de wegen, bijna alsof mensen de realiteit ontvluchten. Spookachtige dingen

Ik ben Zuid-Koreaans. En er gebeuren vreemde dingen.

Tegenwoordig verliezen veel Koreanen het vermogen om te denken, schrijven en spreken. Iedereen brengt gewoon zijn tijd door op YouTube of smartphonegames. En zelfs Koreanen hebben een hekel aan ingewikkelde spelletjes. Misschien willen ze gewoon simpele dingen doen.

Waarom worden Koreanen dom?

En zoals ik hierboven al zei. Veel Koreanen worden analfabeet. Ze kennen de Koreaanse taal. Maar ze kunnen niet lezen of schrijven.

Het is te eng.

www.reddit.com/r/conspiracy/comments/17f63au/im_south_korean_and_something_weird_things/

Gerelateerd – Staten klagen META aan wegens het veroorzaken van een geestelijke gezondheidscrisis bij jongeren

www.zerohedge.com/political/dozens-states-sue-meta-sparking-youth-mental-health-crisis

zie ook bij Frontnieuws en dan ook de commentaren