20231030 Over een open brief aan christenen

Via SOTN, zie daar links en afbeeldingen, google translate

STEL je voor: een genocide in de 21e eeuw, gefaciliteerd door christelijke zionisten in heel Amerika

Geplaatst op 28 oktober 2023 door State of the Nation

FacebookTwitterenPinterestRedditE-mailAfdrukkenDeel

(Ed.: ik deel dit omdat het voor alle christelijke zionisten geldt)

Een open brief aan alle Amerikaanse christenen

Beste Amerikaanse christenen,

Echt, wat zou Jezus doen?

Hoe zou Jezus reageren op het verschrikkelijke lot van het Palestijnse volk dat vandaag de dag in Gaza leeft?

Vergeet dat de valse vlag ‘verrassingsaanvallen’ van Hamas letterlijk werden geënsceneerd door de IDF en MOSSAD. En vergeet dat de Netanyahu camarilla ( Ed.: Camarilla

Vertaald uit het Engels-Een camarilla is een groep hovelingen of favorieten die een koning of heerser omringen. Meestal bekleden ze geen ambt of hebben ze geen officiële autoriteit aan het koninklijk hof, maar beïnvloeden ze hun heerser achter de schermen. Zo ontlopen ze ook de verantwoordelijkheid voor de effecten van hun advies. Wikipedia (Engels)) deze terroristische operatie van het type 11 september uitvoerde om de Gazanen, die niet door de IDF zijn afgeslacht, van hun resterende land in Israël te verdrijven.

Laten we dus zeggen dat je een steenkoude christen-zionist bent die werkelijk gelooft dat de apartheidsstaat Israël geen kwaad kan doen – NOOIT! Ook al zien we momenteel een regelrechte massamoord op onschuldige vrouwen, kinderen en ouderen in de hele Gazastrook door de IDF.

Vind je dat goed?!

Vergeet dat de zionistische joden al tientallen jaren systematisch Palestijns land hebben gestolen. Het platgooien van hun huizen en het verwoesten van hun olijfgaarden zijn slechts twee criminele methoden die ze gebruiken om dat land te stelen voor hun nieuwe onwettige nederzettingen.

Als we de lezer de vele grimmige en bloederige details besparen, zou het heel gemakkelijk te begrijpen moeten zijn dat de Palestijnen al tientallen jaren in de grootste openluchtgevangenis ter wereld leven. En dat hun Israëlische gevangenbewaarders met de maand alleen maar meedogenlozer, sadistischer, brutaler en koelbloediger zijn geworden.

Maar jullie mensen zijn nog steeds akkoord met de absoluut verschrikkelijke situatie van de Palestijnen… alsof dat oké is voor hen, maar zeker niet oké voor jou.

En je hebt echt het gevoel dat Jezus zo zou reageren op zijn Palestijnse broeders?!?!?!

Oh, en trouwens, dit is hetzelfde algemene stampende terrein waar Jezus de Christus werd geboren, leefde en stierf.

Voor zover we weten, zijn veel van deze genadeloos vermoorde Palestijnen in Gaza vandaag de dag mogelijk via hun bloedlijn verwant aan Jezus. We hebben het dus over de eigenlijke achtertuin van Jezus, Maria en Jozef, maar jullie zijn er allemaal volkomen oké mee dat deze aanhoudende genocide op klaarlichte dag wordt gepleegd?!

Eerlijk gezegd, als er ooit een Antichrist heeft bestaan, werkt hij in 2023 heel krachtig door de buitengewoon blinde en onwetende christelijke zionisten in de VS.

Met respect,

Revisionistische historici voor wereldvrede

Dit bericht is geplaatst in SOTN Speciaal .