20231030 Over het stilzwijgen tijdens de pandemie

via Global Research, zie daar links en afbeeldingen, google translate

Aartsbisschop Viganò: Priesters en bisschoppen die ‘dodelijke’ COVID-prikken promootten, moeten verantwoording afleggen aan God

Door Zijne Excellentie Carlo Maria Viganò

Mondiaal onderzoek, 25 oktober 2023

LifeSiteNews 23 oktober 2023

Drie jaar geleden was ik een van de eersten – en zeker de eerste bisschop – die pandemie- en vaccinatiefraude aan de kaak stelde. Uitgedrukt met argumenten die vandaag de dag als waar en goed gefundeerd naar voren komen, worden de kritieke kwesties en de immoraliteit van een experimentele genbehandeling, waarvoor geaborteerde foetussen werden en worden gebruikt. Ik heb ook twee open brieven geschreven aan de Congregatie voor de Geloofsleer, die onbeantwoord blijven.

Er waren mensen in conservatieve kringen die zo ver gingen dat ze mij persoonlijk aanvielen en hun toevlucht namen tot de onbewezen en duidelijk valse verklaringen van een arts die met haar man voor Big Pharma werkte.

Ik uitte mijn ontsteltenis over het stilzwijgen van de bisschoppen, priesters en parochiepastors, van veel religieuze werkers die betrokken waren bij ziekenhuizen, en over de slaafse ijver waarmee de katholieke hiërarchie zich conformeerde aan de krankzinnige en misdadige gezondheidsvoorschriften en Bergoglio’s promotie van het serum. Ik werd publiekelijk beledigd op televisie en in de media, terwijl mijn broeder-bisschoppen zwegen. Geconfronteerd met een misdaad tegen de menselijkheid die zich al drie jaar voor onze ogen afspeelt, met de goedkeuring en aanmoediging van Bergoglio, had ik gedacht dat veel predikanten de moed zouden hebben gevonden om hun stem te verheffen en zich bij mijn veroordeling van het plan aan te sluiten. van de ontvolking van de wereld, uitgevoerd door het Word Economic Forum, de Bill & Melinda Gates Foundation, de Rockefeller Foundation, de WHO en de VN, terwijl de fondsen van deze criminelen ook aan het Vaticaan werden gegeven, waardoor Bergoglio werd getransformeerd in een vaccinverkoper en een voorstander van klimaatfraude, dat nu ‘magisterium’ is geworden met Laudate Deum en met de ‘Amazoniaanse en synodale kerk’.

Nemo Propheta in sua patria. Maar als vandaag de dag sommige priesters zich overgeven aan het bewijsmateriaal en katholieke journalisten vragen de waarheid te vertellen over de nadelige gevolgen, vraag ik me af met welke sereniteit zij hun geweten tot nu toe tot zwijgen hebben gebracht, en of hun stilzwijgen en angstwekkende stilzwijgen – zoals dat van de doktoren, de politie strijdkrachten, magistraten, leraren en gouverneurs – is vandaag de dag niet uitgegroeid tot een schuchter protest alleen maar omdat zij de krachtmeting zien naderen en meer vrezen voor hun eigen reputatie dan voor de gezondheid van de miljarden mensen die zijn onderworpen aan de inenting van een product dat bekend was uit het begin gevaarlijk en zelfs dodelijk te zijn.

Hun stilzwijgen over de pandemische fraude is identiek aan dat over de afvalligheid van de katholieke hiërarchie. En de morele verantwoordelijkheid die op hen drukt zal een onuitwisbare smet blijven waarvoor zij verantwoording zullen moeten afleggen aan God, aan de mensen en aan de Geschiedenis.

Lees ook van vaccinvrij over documenten die onthullen om het medische veld te corrumperen