20231027 Over Israël en Iran die de Derde Wereldoorlog beramen

Via Makow, zie daar afbeeldingen en links, google translate

Israël en Iran worden beide bestuurd door vrijmetselaars die de Derde Wereldoorlog beramen 25 oktober 2023

albert-pike.

Islamisten (Hamas) zijn het islamitische equivalent van joodse communisten of zionisten.

Beide partijen zijn satanische vrijmetselaarssekten. Hun dogma’s zijn slechts een voorwendsel om hun volk van vrijheid en eigendom te beroven.

Nu sluiten ze zich aan om ons te vernietigen door een nucleaire oorlog te organiseren. Pike’s profetie hieronder komt uit! Moslim- en zionistische leiders zijn letterlijk Illuminati-agenten.

Albert Pike schreef in 1871 aan Giuseppe Mazzini over een samenzwering waarbij drie wereldoorlogen betrokken waren, die gepland waren om een ​​’sociale catastrofe’ te veroorzaken. De brief van Pike was tot 1977 te zien in de British Museum Library. British Library ontkent dat de brief bestaat. (Ze zijn ook vrijmetselaars.) De wereld wordt gecontroleerd door vrijmetselaars.

“De Derde Wereldoorlog moet worden aangewakkerd door voordeel te halen uit de verschillen die worden veroorzaakt door de ‘agentur’ van de ‘Illuminati’ tussen de politieke zionisten en de leiders van de islamitische wereld. De oorlog moet op zo’n manier worden gevoerd dat de islam ( de Moslim Arabische Wereld) en het politieke zionisme (de staat Israël) vernietigen elkaar wederzijds. Ondertussen zullen de andere naties, opnieuw verdeeld over deze kwestie, gedwongen worden om te vechten tot het punt van volledige fysieke, morele, spirituele en economische uitputting.’

www.news24.com/news24/albert-pike-the-3-world-wars-20130628

Dit is geschreven door een 18-jarige Iraniër en hier op 4 oktober 2010 geplaatst

Iran wordt ook gecontroleerd door satanisten

Vanaf het begin van de Islamitische revolutie werden sleutelposities zoals de rechterlijke macht overgedragen aan mullahs die geen ervaring hadden met het besturen van het land. Commandanten van het leger, ingenieurs en artsen die zich tegen het regime verzetten, werden opgehangen omdat ze “vijanden van Allah” waren.

De islamitische revolutie van Iran had niets met de islam te maken. Net als elke andere revolutie in de recente geschiedenis was deze er feitelijk op gericht de macht aan een paar individuen over te dragen. In het geval van de Iraanse revolutie van 1979 werd de staat overgedragen aan de Khomeini-sekte, een groepering van de Moslimbroederschap die directe banden onderhoudt met buitenlandse inlichtingendiensten.

Je moet niet zo naïef zijn om te geloven dat Iran een oppositie is tegen de nieuwe wereldorde. We hebben elk jaar tv-programma’s die aan het publiek worden aangeboden op de verjaardag van de Islamitische revolutie, waarin het publiek wordt getoond dat vóór die revolutie de vrijmetselaars de leiding hadden. Ik kan het idee moeilijk geloven dat de Britten die zo krachtig tegen Mussadeq vochten plotseling de Iraanse olie zouden opgeven en de Mullahs de oliebronnen van het land zouden laten overnemen.

Het waargebeurde verhaal is dat de Britten de islamitische revolutie van Khomeini hebben aangewakkerd. Het doel was om de Iraanse energie onder controle te krijgen door deze te verzwakken (waardoor de Iraniërs honger leden) en om de religieuze en gezinsgerichte samenleving van Iran te vernietigen.

maçonnieke-republiek

(Iraanse parlement – een piramide)

Veel van onze grote ayatollahs zijn ook vrijmetselaars, leden van de Moslimbroederschap en ik heb betrouwbare bronnen die me vertellen dat ze elke paar maanden naar Londen reizen om hun bevelen op te halen. Een van de machtige figuren van het cultregime van Iran is Ayatollah Mesbah Yazdi. Hij is de leider van een zeer machtige sekte genaamd de Haqqani School. Leden zijn onder meer Mahmoud Ahmadinejad (een topstudent van Mesbah), commandanten van de revolutionaire garde, de Basij-militie, advocaten, rechters en de hoofden van grote krantenpapier.

We hebben bewijs dat dezelfde groep achter de verkiezingsfraude van vorig jaar zat en ook achter het harde crisismanagement na de verkiezingen, dat resulteerde in veel doden, arrestaties en de sluiting van veel kranten.

LEIDERSCHAP

Het interne doel van Ahmadinejad is om de macht over te dragen aan leden van de sekte. Miljardenbedrijven die staatseigendom waren, zijn nu eigendom van de IRGC (dwz de Revolutionaire Garde). Ook infrastructurele projecten, olievelden, woningbouwprojecten en vele andere worden aan de IRGC gegund. Elke oppositie, zoals de groene beweging of arbeidersstaking, wordt afgehandeld door de geheime dienst van de IRGC en de Basij-militie.

Voor buitenstaanders zou Ahmadinejad zich kunnen voordoen als een moedige leider die de holocaust durft te ontkennen of de gebeurtenissen van 911 ter discussie durft te stellen. Hij geniet van het soort veiligheid dat Obama biedt in New York City en hij heeft de kans om met alle grote media te gaan zitten praten. verkooppunten in de Verenigde Staten.

Ondertussen is het opmerkelijk dat Ahmadinejad, na zijn terugkeer van de Algemene Vergadering van de VN, de studenten van de Universiteit van Teheran zou toespreken, maar het plan werd onverwachts geannuleerd. De reden is dat de man die in de VS van publiciteit geniet, niet het lef heeft om Iraanse studenten onder ogen te zien; hij is eenvoudigweg bang dat zijn aanwezigheid onrust op de universiteit zou veroorzaken en alle “prestaties” die hij tijdens zijn reis naar de VS had behaald, teniet zou doen.

Op diezelfde dag zou Ayatollah Khamenei de stad Qom bezoeken, maar zijn reis werd geannuleerd vanwege zijn impopulariteit onder religieuze topfiguren en hun onwil om zijn welkomstceremonie bij te wonen.

Ondertussen weet ik niet zeker of Ayatollah Khamenei lid is van de sekte, maar we weten wel dat zijn stafchef lid is. Daarom wordt de informatiestroom naar de leider gecontroleerd door de geheime dienst van de IRGC, en zijn beslissingen en toespraken zijn in strijd met de sekte. oppositie.

Khamenei ondersteunt ontwikkelingen in wetenschappen en technologieën die het voortbestaan ​​van het sekteregime garanderen. Ondertussen is hij geen voorstander van de modernisering van de economie van het land en is hij werkelijk gekant tegen het verhogen van de levensstandaard van de mensen. Wat mij betreft sluit hij zich aan bij de Britse methode om de massa onder controle te houden door middel van ontberingen.

bushiran

BINNEN IRAN

Het Iraanse volk maakt momenteel moeilijke tijden door en het trieste nieuws is dat overheidsfunctionarissen hen vertellen dat ze zich moeten voorbereiden op nog erger. We hebben te maken met een hoge inflatie en hoge werkloosheid. De olie-inkomsten zijn gedaald en de laatste reeks sancties tegen de bank- en energiesector heeft het leven voor bedrijven erg moeilijk gemaakt. Om aan de lokale vraag naar brandstof te voldoen, wordt aan raffinaderijen bijvoorbeeld opgedragen hun industriële chemische productie drastisch te verminderen en in plaats daarvan de brandstof te raffineren.

Bedrijven zijn beperkt tot telegrafische transacties voor buitenlandse handel; daarom is er veel vraag naar vreemde valuta, wat resulteert in hogere prijzen voor goede import. Wat de zaken nog erger maakt, is dat de incompetente en onervaren regering van Ahmadinejad plannen heeft om de economie te herzien door de belastingen op energie te verhogen.

De inefficiënte economie van Iran heeft ernstige sociale problemen veroorzaakt voor gezinnen, vooral voor de jongere generatie. Om een ​​paar van onze sociale problemen te noemen: we hebben ’s werelds hoogste aantal drugsverslaafden, gebaseerd op een VN-rapport, hoge echtscheidingen en lage huwelijkscijfers, promiscuïteit van de jongere generatie op scholen en universiteiten, stijging van abortus en aids, een toename van misdaadcijfers en een groter geloof in magie en satanisme.

netanyahu-fidelito

(Netanyahu en Fidelito in Masonic, handdruk met duim op knokkel)

Ik geloof dat de belangrijkste oorzaak van deze problemen is dat onze samenleving en vooral de jonge generatie geen vertrouwen meer hebben in waarden als familie, religie en hard werken. De oorzaak is dat de sekte onze fundamentele rechten heeft weggenomen en ons een versie van de islam voedt die heeft geleid tot de vernietiging van religie en de samenleving.

Ik twijfel er niet aan dat satanisten tot de religieuze leraren in Qom behoren, aangezien ik veel waargebeurde verhalen over kindermisbruik heb gehoord. Onze Mullah social engineers hebben het publiek zo in verwarring gebracht dat ze niet meer weten wat goed of fout is en daarom bereid zijn een overname van NWO te accepteren.

Gerelateerd – Zoon van Hamas-leider spreekt

“Hamas dient niet het Palestijnse volk, Hamas dient Iran.

“Israël… bewijst het Palestijnse volk de grootste gunst door Hamas neer te halen.”

Reacties op “Israël en Iran worden beide bestuurd door vrijmetselaars die de Derde Wereldoorlog

beramen”

Petrus zei (25 oktober 2023):

Henry, de brieven van Pike aan Mazzini zijn een goede profetie. Maar ik ben verbijsterd over het gebruik van het woord nazi in zijn redenering over de Tweede Wereldoorlog. Dit woord bestond nog niet ten tijde van zijn brief.

Tony B zei (25 oktober 2023):

Henry, laten we niet vergeten dat de vrijmetselarij 43 jaar na de kruisiging van Christus aan het hof van koning Herodes Agrippa door hem en negen Judeeërs werd opgericht. De naam was The Mysterious Force tot 1717, toen de toenmalige geheimbewaarder, wiens afkomst een van die mannen was, besloot de organisatie open te stellen voor domme goy’s, omdat er bijna geen vooruitgang was geboekt op het gebied van hun enige doel: de totale vernietiging van de christelijke religie en zijn cultuur. Er is geen enkel vrijmetselaarsritueel dat geen rivier van talmoedisch judaïsme laat stromen, waarbij gewoonlijk werkelijke joodse namen, zinsneden enz. worden gebruikt, aldus de ware scheppers van de sekte.

ML zei (25 oktober 2023):

Veel van Amerika’s rijkste ‘oude families’ haalden hun rijkdom uit de drugs- en slavenhandel. Salomo zei dat er niets nieuws onder de zon is! En het begint erop te lijken dat het achterlaten van al haar bewapening door Amerika aan de Taliban GEEN FOUT was, maar onderdeel van een breder plan om de elementen te leveren die nodig zijn voor meer OORLOG in dat deel van de wereld. Waarom betalen om ze daarheen te sturen als het achterlaten ervan een eenvoudige oplossing zou zijn?

Je hebt het vanaf het begin goed gedaan, Henry. Het zijn de metselaars en hun handlangers die deze hel op aarde creëren, en hun veranderingen en revoluties aan de wereld opdringen, met kwade bedoelingen en allemaal voor de macht van de almachtige dollar, of welke valuta dan ook de overhand heeft. Er wordt ons verteld dat we niet zowel God als de Mammon mogen dienen. Het lijkt erop dat degenen die ervoor gekozen hebben Mammon te dienen, achter dit Grote Vrijmetselaarsplan der Eeuwen staan… dat nog niet voltooid is. Wij zitten er nog steeds middenin. Het zet simpelweg het volk van God, de hele mensheid, tegenover de handlangers van Satan, en deze mensen, de Metselaars, aanbidden Satan, en daarom zeggen ze dat ze de ware leer van Lucifer na deze laatste wereldoorlog aan de wereld zullen presenteren. .

Wij weten wie er uiteindelijk wint. Het is ons verteld.

Zie ook vervolgartikel bij Makow joden controleren Iran al 1000 jaar

Zie ook bij de truthseeker voor de commentaren