20231026 Over de echte gruwel der verwoesting

Van SOTN, zie daar links en afbeeldingen, google translate

De echte ‘gruwel der verwoesting’

Geplaatst op 23 oktober 2023 door State of the Nation

FacebookTwitterenPinterestRedditE-mailAfdrukkenDeel

De zionistische staat Israël en het apartheids-nazi-regime offeren nu Palestijnen op

in hun synagoge van Satan

SOTN Noot van de redactie: De duidelijke strafzaak die de zionistische staat Israël de afgelopen 75 jaar tegen zichzelf heeft opgebouwd, is zowel onweerlegbaar als overweldigend. In feite hebben de zionistische landdieven gedurende elk van die jaren een onmiskenbaar patroon van systematische landdiefstal tot stand gebracht. Want dat was altijd al het geheime plan: OCCUPY & STEAL .

Wat in werkelijkheid betekent dat elke regering die zich in Tel Aviv verschanst, nooit een vredesverdrag met de Palestijnen heeft gesloten of opgesteld dat niet opzettelijk is opgeblazen – figuurlijk en letterlijk. Dat is de zionistische MO vanaf dag 1 van hun epische plan voor landroof en etnische zuivering.

Elk objectief onderzoek van de verschillende vredesplannen en hun doelbewuste vernietiging door de zionistische oorlogshitsers geeft duidelijk aan dat we te maken hebben met een kliek van crimineel krankzinnige en psychopathische genocidale maniakken. En dat christelijke zionisten over de hele wereld, die zowel moreel als materieel zo’n crimineel neo-nazi-regime steunen, getuigt van het buitengewoon succesvolle mind-control-programma dat enorm wordt bevorderd door de jeugdige en absurde Scofield-bijbel.

Het nog grotere verhaal hier is natuurlijk dat de Khazariaanse Cabal eerst de Eerste Wereldoorlog, de Grote Depressie en de Tweede Wereldoorlog nauwgezet heeft bedacht om de weg vrij te maken voor de onwettige oprichting van de Zionistische Staat Israël in 1948. Met andere woorden: op zijn minst stierven 70 miljoen mensen zodat de Joden Palestina konden hebben . Dat is een behoorlijk groot mensenoffer, zodat een stel Asjkenazische Joden (die geen enkele voorouderlijke relatie hebben met de bijbelse Hebreeën) een groot internationaal misdaadsyndicaat kunnen opzetten dat bekend staat als Israël, ja?!

De grimmige realiteit hier is dat de Khazarianen feitelijk iedere gebeurtenis met massaslachtoffers (lees: rituele mensenoffers) in de wereld hebben uitgevoerd sinds de Federal Reserve Act van 1913. Dit is niet alleen wat ze millennia lang altijd hebben gedaan, het is ook de manier waarop ze onverbiddelijk steeds meer macht en rijkdom vergaren waarmee ze de hele planetaire beschaving kunnen overnemen. Zie: Een verkorte lijst van zorgvuldig geplande genocides uitgevoerd door de Khazariaanse Cabal

Over de Antichrist gesproken!

Maar wat nog sinister is aan dit hele, meerdere eeuwen durende complot, is dat zoveel godvrezende, bijbelkloppende christenen veranderd zijn in fanatieke christelijke zionisten. Wat de Joodse zionisten in ons midden betreft, dat begrijpen we. Maar dat Amerikaanse christenen zouden worden samengevoegd tot een enorme en monolithische kracht die de agenda van – u ANTICHRIST – bevordert, is een behoorlijk staaltje van religieuze social engineering, ja?

Nu komt dominee dr. Chuck Baldwin langs, die zijn vak echt kent, vooral bijbelse zaken. Chuck kent ook de echte geschiedenis, zowel geopolitiek als religieus, zowel alledaags als spiritueel, op een manier die maar weinig predikanten in de VS kennen, heel jammer voor zoveel diep misleide gemeenten. Laten we ons richten tot de goede voorganger, zoals hij hieronder het volkomen belachelijke en cynische verhaal uitlegt dat door de zionistische beweging wereldwijd is verzonnen en in stand gehouden… gisteren, vandaag en in de toekomst.

Oh, en trouwens, deze waarheidvertellende kreet is allesbehalve antisemitisch, omdat de AshkeNAZI-Joden die de Israëlische politiek altijd volledig hebben gedomineerd GEEN Semieten zijn, het zijn Khazarianen wier voorouderlijk thuisland het Khazar Khaganate was (een staat gebaseerd op moderne -dag Oekraïne van de 7e tot de 10e eeuw na Christus) Dat is heel interessant. Over ongebreidelde en hysterische chutzpah gesproken!!!

Staat van de Natie

16 oktober 2023

Wat voorspelt de oorlog tussen Hamas en Israël voor Bijbelprofetie?

van Chuck Baldwin

Tachtig procent van de evangelische predikanten en kerken gelooft in de door Scofield voortgebrachte propaganda dat de moderne zionistische staat Israël de vervulling is van bijbelse profetie. Het is niet! Ik kan net zo goed doorgaan en de evangelicals aan het begin van deze column afvinken, omdat het er niet makkelijker op wordt naarmate deze column vordert.

God heeft GEEN toekomstplannen voor het nationale Israël. NUL! ZILCH! NADA! GEEN! Nationaal Israël werd begraven in de as van de verwoesting van Jeruzalem in 70 na Christus. Het is VOOR ALTIJD verdwenen! De Bijbel voorspelt nergens een toekomstig nationaal Israël.

En in plaats van boos op mij te worden vanwege wat ik net zei, investeer een paar sjekels en kijk naar mijn Israël-pakketten en profetiepakketten .

Maar elke keer dat er oorlog uitbreekt in Palestina, verzadigen evangelicals de ether met meer berichten over de ‘profetische tekenen dat Jezus spoedig komt’.

Nee! Er is ook geen “Opname”.

Ik zeg het meteen. Beter nog, ik laat het Jezus ronduit zeggen: “Een goddeloos en overspelig geslacht zoekt naar een teken; en er zal geen teken aan worden gegeven dan het teken van de profeet Jonas.’ (Mattheüs 16:4; Matteüs 12:39)

De huidige zionistische staat Israël is een atheïstisch, antichristelijk, heidens land dat zich (met de hulp van slecht geïnformeerde evangelicals) voordoet als een ‘joodse staat’. De Romeinse generaals/keizers Vespasianus en Titus vernietigden de Judaïtische natie in 70 na Christus. (Eigenlijk heeft God het vernietigd; de Romeinen waren slechts Zijn instrumenten.) Netanyahu en zijn mede-zionisten behoren tot de meest gemene, kwaadaardige bedriegers die de wereld ooit heeft gekend. En de zionistische staat Israël zelf is de beruchtste terreurstaat van de moderne wereld.

Begrijp dit: Israël is GEEN slachtoffer. De slachtoffers zijn iedereen die een ‘Groot Israël’ in de weg staat – vooral het arme Palestijnse volk dat in Gaza en op de Westelijke Jordaanoever woont.

Overal waar u in de westerse media kijkt, hoort u over de ‘niet-uitgelokte’ aanval van Hamas op Israël. Niet uitgelokt? Maak je een grapje?

Caitlin Johnstone:

Het is inmiddels duidelijk dat wanneer je ziet dat het woord ‘niet-uitgelokt’ op een uniforme manier krachtig wordt herhaald door de hele politieke/mediaklasse, waar ze het ook over hebben, het is absoluut massaal geprovoceerd.

We zagen precies hetzelfde toen Rusland Oekraïne binnenviel; Vanaf het allereerste begin waren de westerse politiek en media doordrenkt met het woord ‘niet uitgelokt’ , waarbij ze het westerse publiek keer op keer met die boodschap in het gezicht sloegen, ondanks het voor de hand liggende en onmiskenbare feit dat de oorlog in Oekraïne zeer zeker was uitgelokt .

Zoals Noam Chomsky vorig jaar grapte : ‘Natuurlijk was het geprovoceerd. Anders zouden ze het niet altijd een niet-uitgelokte invasie noemen.”

En hetzelfde geldt uiteraard voor het jongste offensief van Hamas. Er zijn allerlei argumenten die je er met recht over kunt aanvoeren, maar één argument dat je absoluut niet kunt verdedigen, is dat het niet was uitgelokt. Zoals de Palestijns-Amerikaanse schrijver en cabaretier Amer Zahr het op Twitter verwoordde: “75 jaar etnische zuivering. 15 jaar blokkade. Confiscatie van Palestijnse gronden. Pogroms over Palestijnse steden. Ontheiliging van Palestijnse heilige plaatsen. Dagelijkse invallen in Palestijnse huizen. Voortdurende vernedering van een heel volk. Niets aan vandaag is ‘niet uitgelokt’.”

Het Palestijnse geweld tegen Israël “niet-uitgelokt” noemen is gemakkelijk nog belachelijker dan de Russische invasie niet-uitgelokt noemen, omdat de misbruiken van de Israëlische apartheid op dit moment zo bekend zijn bij het grote publiek. Meerdere reguliere mensenrechtenorganisaties hebben Israël ervan beschuldigd een misbruikend apartheidsregime te voeren dat de Palestijnen als mindere mensen behandelt. Palestijnen die in de openluchtgevangenis Gaza wonen, worden opzettelijk onderworpen aan ondrinkbaar water , voedseltekorten , energietekorten en bombardementen . Degenen buiten Gaza worden onderworpen aan racistisch, gewelddadig politieoptreden en landroof , en leven onder andere wetten dan Joodse Israëliërs. Het hele volk werd uit zijn huizen verdreven om plaats te maken voor een nieuwe staat om redenen die niets met hen te maken hadden, en bij elke poging om zich hiertegen te verzetten werden ze gedood als ‘terroristen’.

Uiteraard was de aanval uitgelokt.

De echte oorlog in Palestina is de oorlog die de Israëlische regering sinds december 1947 voert tegen het Palestijnse volk. Als je de realiteit van de situatie in Palestina echt wilt begrijpen, moet je het blockbusterboek The Ethnic Cleansing Of Palestine lezen van merkte de Israëlische historicus Ilan Pappe op.

Zelfs Israëlische regeringsfunctionarissen zeggen dat Hamas opzettelijk door Netanyahu tot een oorlog is uitgelokt:

Een Israëlisch parlementslid vertelde zaterdag aan Al Jazeera dat zijn partij had gewaarschuwd dat het Israëlische beleid ten aanzien van de Palestijnen zou “uitbarsten” in het geweld dat Israël ervaart in de nasleep van de aanval van Hamas.

De opmerkingen zijn gemaakt door Ofer Cassif, lid van de Knesset en de linkse Hadash-partij, die vier zetels heeft in de Knesset met 120 zetels.

“Wij veroordelen en verzetten ons tegen elke aanval op onschuldige burgers. Maar in tegenstelling tot de Israëlische regering betekent dit dat wij ons ook verzetten tegen elke aanval op Palestijnse burgers. We moeten deze verschrikkelijke incidenten [de aanslagen] in de juiste context analyseren – en dat is de voortdurende bezetting”, zegt Cassif, die joods is.

“We hebben keer op keer gewaarschuwd… alles gaat uitbarsten en iedereen gaat een prijs betalen – vooral onschuldige burgers aan beide kanten. En helaas is dat precies wat er gebeurde”, voegde hij eraan toe.

Sinds de Israëlische regering van premier Benjamin Netanyahu eind december 2022 aan de macht kwam, is het geweld tegen de Palestijnen aanzienlijk toegenomen, voornamelijk als gevolg van een escalatie van Israëlische invallen op de Westelijke Jordaanoever. Ook de aanvallen van kolonisten nemen toe, en de regeringscoalitie van Netanyahu heeft de uitbreiding van de nederzettingen tot een topprioriteit gemaakt, met als uiteindelijk doel de annexatie van de Westelijke Jordaanoever.

Gaza staat sinds 2007 ook onder een door Israël opgelegde land-, zee- en luchtblokkade, en Israël bombardeert regelmatig de belegerde enclave. De laatste grote bombardementencampagne vond plaats in 2021, toen ruim 250 Palestijnen omkwamen.

“De Israëlische regering, die een fascistische regering is, ondersteunt, moedigt aan en leidt pogroms tegen de Palestijnen. Er is sprake van een etnische zuivering. Het was duidelijk dat er een teken aan de wand was, geschreven in het bloed van de Palestijnen – en helaas nu ook van de Israëliërs”, zei Cassif.

Cassif drong ook aan op de-escalatie op X , en schreef dat degenen die oproepen tot de vernietiging van Gaza “slechts een nieuw bloedbad aanmoedigen.” Hij hekelde ook krachtig de aanval van Hamas en noemde de acties ‘gruwelijke misdaden die de geest niet tolereert’.

Vanuit Gaza rapporteert journalist Efrat Fenigson :

Kennelijk werden de Israëlische strijdkrachten die zich rond Gaza moesten bevinden, uit veiligheidsoverwegingen rondom de Westelijke Jordaanoever geplaatst, zodat de Gaza-envelop onbezet bleef met militairen.

Een jaar geleden vond er een militaire operatie in Gaza plaats om zich op dergelijke gebeurtenissen voor te bereiden, en er worden voortdurend trainingen gegeven voor dit soort scenario’s. Dit roept serieuze vragen op over de Israëlische inlichtingendiensten. Wat is er gebeurd?

Twee jaar geleden was er een succesvolle inzet van ondergrondse barrières met sensoren – om terroristen te waarschuwen voor inbreuken. Israël heeft een van de meest geavanceerde en hightech legers. Hoe komt het dat er geen enkele reactie kwam op het doorbreken van de grens en het hekwerk?

Ik heb 25 jaar geleden in de IDF gediend, bij de inlichtingendiensten. Het kan onmogelijk zijn dat Israël niet wist wat er ging gebeuren. Een kat die langs het hek beweegt, veroorzaakt alle krachten. Dus dit??

Wat is er gebeurd met het ‘sterkste leger ter wereld’?

Hoe komt het dat de grensovergangen wijd open stonden?

Er is HIER iets HEEL FOUT, er is iets heel vreemds, deze reeks gebeurtenissen is zeer ongebruikelijk en niet typisch voor het Israëlische defensiesysteem.

Een punt over de situatie in Israël van de afgelopen jaren – degenen die mij volgen weten dat er een algemeen gevoel van onveiligheid heerst in Israël, dat er politieke en sociale instabiliteit is, dat overheidsgelden worden misbruikt voor agenda’s als Covid, klimaat, justitiële hervormingen , het afschaffen van contant geld en meer. De huidige regering is naar mijn mening zeer corrupt, terwijl de vorige niet beter was.

Het gaat mij er niet om een ​​populaire mening te hebben, het gaat mij om het blootleggen van kwade krachten – waar ze zich ook bevinden:

Voor mij lijkt deze verrassingsaanval een geplande operatie. Op alle fronten.

Dit is zeker een mislukking om het volk van Israël te beschermen, misschien wel de grootste mislukking sinds de Jom Kipoer-oorlog precies 50 jaar geleden, zo niet groter. – trouwens – is het toeval dat het precies 50 jaar geleden is, bijna op de dag zelf? De Jom Kipoeroorlog vond plaats op 6 oktober 1973.

Als ik een complottheoreticus was, zou ik zeggen dat dit voelt als het werk van de Deep State.

Het voelt alsof het volk van Israël en het volk van Palestina opnieuw zijn verkocht aan de hogere machten.

Michael Hoffman is Amerika’s meest vooraanstaande christelijke geleerde op het gebied van het talmoedisme en het jodendom. Hij plaatst de zaken in perspectief als hij schrijft :

De Israëlische regering en het leger tonen, samen met de Amerikaanse regering en de media, geen zorg voor de mensenrechten van Arabische burgers en geen interesse in het Palestijnse ‘recht op zelfverdediging’. Gelijke bescherming voor alle mensen is ondenkbaar voor degenen die onder de invloed staan, al is het maar indirect, van een ideologie van minachting, zoals verspreid in de haatzaaiende uitlatingen van de supremacist Talmud Bavli:

“Als een niet-Jood een Jood slaat, is hij aansprakelijk voor de doodstraf.”

—BT Sanhedrin 58b.

“Als een Jood een heiden doodt, moet de Jood vrijuit gaan.”

—BT Sanhedrin 57a.

“Niet-joden zijn van nature meedogenloos en aanvallen op hen beteugelen hun kwade neigingen.”

– Torat Hamelech (21e-eeuwse Israëlische kolonisten-rabbijnse tekst gebaseerd op de Talmoed en verspreid onder leden van het Israëlische leger).

“Als een Jood een lever (transplantatie) nodig heeft, kun je dan de lever van een passerende onschuldige niet-Jood nemen om hem te redden? De Torah zou dat waarschijnlijk toestaan. Het joodse leven heeft een oneindige waarde. Er is iets oneindig veel heiligers en unieks aan het joodse leven dan het niet-joodse leven. ”

– Chabad Rabbi Yitzchak Ginsburg , Joodse Week (New York), 26 augustus 1996. (Cursief toegevoegd).

Wat motiveert Israëlische oorlogsmisdaden en dehumanisering van het Palestijnse volk?

Aanzetten tot haat wordt onderwezen in de Talmoed, in de vervloeking van Birkat Haminim , in Maimonides’ Mishneh Torah en Guide of the Perplexed , in de Tanya van Chabad-Lubavitch’s rabbijn Shneur Zalman, en in de boeken en leringen van de moderne Talmoedische gedolim zoals Ovadia Yosef Yitzhak Shapira ( Torat Hamelech ) en Rabbi Saadya Grama (‘ Romemut Yisrael Ufarashat Hagalut, –‘De superioriteit van Israël en de kwestie van ballingschap’ ) – zijn grotendeels uitgesloten van de studie van wat de Israëlische oorlogsmisdaden en de dehumanisering van het land motiveert. Palestijnse volk.

Deze leerstellingen van minachting brengen in de echte wereld schade toe aan de gevangen burgerbevolking van Palestina, die door de Kahanisten en Chabadniks in het kabinet van Netanyahu, in het leger en onder de kolonisten als weinig beter dan demonen worden beschouwd (een van de laatstgenoemden was Meir Kahane’s volgeling, Baruch). Goldstein, die in 1994 veertig Palestijnen tijdens gebed in Hebron met machinegeweren doodschoot ).

Premier Binyamin Netanyahu verwoordde in een bericht van 10 maart 2019 op het sociale mediaplatform Instagram stoutmoedig de onmiskenbare racistisch-supremacistische mentaliteit toen hij schreef: “Israël is niet een staat van al zijn burgers”, maar eerder “de natiestaat”. van het Joodse volk en alleen zij.” Een wet in die zin is aangenomen door de Israëlische Knesset (parlement).

Deze Israëlische apartheidsdoctrine is geverifieerd in lange en gedetailleerde documentaire rapporten van Amnesty International en Hastings College of Law: “Israel’s Invasion of Gaza in International Law” (2009) .

– evenals door Human Rights Watch, “Israeli Authorities and the Crimes of Apartheid and Persecution.”

Deze onderzoeken zijn verplichte lectuur voor alle eerlijke mensen die de waarheid achter de Israëlische mediahype willen leren kennen.

Waar was de verontwaardiging van prof. Hanson toen “misdadige moordenaars” van het Israëlische leger en de kolonisten dit jaar Palestijnse ouderen, vrouwen en kinderen uit hun huizen trokken en hen sloegen en doodden, en hen van hun land beroofden? De Talmoed leert dat ze slechts halfmenselijk zijn ( nefesh -deficiënt), en Hanson weerspiegelt die leer op schandelijke wijze in zijn geschriften.

Dit jaar riep Netanyahu’s genocidale kabinetslid Bezalel Smotrich op tot de vernietiging van het Palestijnse dorp Hawara . Netanyahu’s genocidale minister van Nationale Veiligheid, Itamar Ben Gvir, is een volgeling van rabbijn Meir Kahane, die pleitte voor de massale verdrijving van Palestijnen en het doden van degenen die zouden weigeren. De Israëlische regering heeft een schrikbewind van de kant van de zogenaamde kolonisten mogelijk gemaakt – om steeds meer Palestijns land en water te stelen en ongestraft burgers te doden.

Gaza werd in 2008-2009 binnengevallen door het Israëlische leger, waarbij een groot verlies aan Palestijnse burgerslachtoffers het gevolg was. Het Westen vergeet alles wat de Israëliërs tegen de Palestijnen hebben begaan en benadrukt vervolgens het terrorisme van Hamas in een historisch vacuüm, zonder enige context . Het is een vervalst propagandaspel dat alleen in Europa en Amerika cachet heeft. De Derde Wereld koopt het niet en de Derde Wereld is de demografische toekomst.

De ‘staat Israël’ werd gesticht door terroristen zoals de toekomstige premiers Menachem Begin en Yitzhak Shamir, die terrorisme gebruikten om de creatie van ‘Israël’ te bewerkstelligen.

Hoffmans laatste alinea hierboven wordt zonder enige twijfel bewezen in Pappe’s boek The Ethnic Cleansing of Palestine .

Nu roept zelfs de Republikeinse senator Marco Rubio (FL) op tot de “volledige uitroeiing” van het Palestijnse volk.

Lieve God in de hemel, verlos ons alstublieft van deze met haat gevulde, racistische oorlogshitsers!

Nog meer bewijs voor de godslasterlijke/supremacistische/oorlogszuchtige aard van de Israëlische leiders is wat rabbijn Chaim Richman afgelopen maandag zei:

“Ik wil dit gewoon tegen onze christelijke vrienden zeggen… gewoon om het te noemen zoals het is en het ronduit te zeggen: jullie aanbidden één Jood, dat is een vergissing, jullie zouden ieder van ons moeten aanbidden omdat we allemaal sterven voor uw zonden elke dag opnieuw”, zei Richman, terwijl hij Christus lasterde. “En dat is precies wat hier aan de hand is. We zijn allemaal Gods eerstgeborenen en we sterven nu voor jouw zonden, omdat het Joodse volk in het land Israël het bolwerk tegen de Orks is, oké? De orks komen niet naar een theater bij jou in de buurt, maar naar jouw huis!”

“Deze groteske suprematie wordt uitgedrukt door rabbijn Chaim Richman, een voormalig directeur van het Temple Institute – een van de extreem-joodse groepen wiens missie het is om de derde tempel te bouwen”, merkte Keith Woods op Twitter/X op. “Groepen als deze zijn verantwoordelijk voor de toenemende spanningen in het heilige land, waar ze moslim- en christelijke aanbidders uit hun heilige plaatsen hebben verdreven. Dit soort supremacisten hebben de steun van de Israëlische regering.”

In de dagen voordat de oorlog uitbrak, ging video na video viraal van Joden in Israël die op christenen spuwden en hen op straat aanvielen omdat ze het Evangelie van Jezus Christus predikten, en Netanyahu’s hoogste politiefunctionaris, minister van Nationale Veiligheid Ben Gvir, verdedigde hun verachtelijke gedraagt ​​zich als ‘niet crimineel’.

(Bron)

Maar evangelische christenen negeren sinds 1948 de waarheid over het zionistische Israël – en over wat Gods Heilige Woord werkelijk leert over Israël.

Wat evangelicals verder verkiezen te vergeten is dat veel van Israëls Palestijnse slachtoffers christenen zijn .

Ik ben in Israël en Palestina geweest. Ik predikte daar in twee kerken: de ene was in Bethlehem en de andere in Jeruzalem. Ruim 95% van de christenen die deze diensten bijwoonden, waren Palestijnen; het waren geen Israëliërs.

En ik moet je zeggen dat het Palestijnse volk dat ik ontmoette tot de aardigste, liefste, nederigste, zachtaardigste en meest Christusachtige mensen behoorde die ik ooit heb ontmoet – waar dan ook!

Toch juichen en applaudisseren christenen in Amerika wanneer de atheïstische staat Israël hun Palestijnse christelijke broeders en zusters verkracht, plundert, plundert, martelt, knuppelt en vermoordt.

Dus, wat voorspelt de Hamas/Israëlische oorlog voor Bijbelprofetie? Helemaal niets!

Het biedt Israël alleen maar een nieuwe kans om te doen wat het al zeventig jaar doet: zijn territoriale grenzen uitbreiden tegen het bloedvergieten, het geweld en de dood van het Palestijnse volk.

© Chuck Baldwin

chuckbaldwinlive.com/articles/tabid/109/ID/4443/What-Does-The-HamasIsraeli-War-Portend-For-Bible-Prophecy.aspx

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized . Maak een bladwijzer van de permalink .

Zie ook bij bewust over Scofield en de Scofield bijbel

Zie ook bij bewust over de cabal

Zie ook bij bewust over Khazaria

Zie ook bij bewust over Chuck Baldwin en de opname

Zie ook bij bewust over de opname