20231026 Over wind zaaien en storm oogsten

Via thetruthseeker, zie daar links en afbeeldingen., google translate

Scott Ritter: “GESCHOKT! Ik kan de fout die Israël zojuist heeft gemaakt niet geloven.”

door tts-admin | 24 oktober 2023 | 9 opmerkingen

video zie bronlink

(Ed.; ik deel dit vanwege de commentaren)

Bron

9 Opmerkingen

fg op 24 oktober 2023 om 8:35 uur

Scott, goede zegen. jullie hebben gerechtigheid gebracht door de waarheid uit te spreken voor de meest onderdrukte mensen op aarde door de hand van het machtigste beest dat het zielloze leiderschap van de westerse naties en hun fiatbanken en media controleert.

De huidige revolutie spreekt de waarheid uit. u heeft velen geïnspireerd om de Palestijnse strijd tegen de onderdrukking van de zionisten in een verwrongen politieke wereld aan te pakken.

u zult herinnerd worden in het lijden van de Palestijnse geschiedenis. Uw toewijding aan het opgraven van de vergeten geschiedenis van het kwade zionisme heeft de strijd van de eeuw om de open gevangeniskampen van Palestina te bevrijden aanzienlijk geholpen. moge God je inspanningen belonen. Amen!

Khalfan Aziz – Kaftan 1776 op 24 oktober 2023 om 9:12 uur

Als je de wind zaait, zeggen ze,

zul je de heerschappij van de wervelwind oogsten,

een storm van chaos, wild en vrij,

een storm geboren uit wat je zaait.

De wind lijkt misschien iets subtiels,

een zacht briesje op de vleugel,

maar voed hem met je onzorgvuldigheid,

en kijk hoe snel hij vordert.

Een woord dat in woede of trots wordt gezegd,

Een keuze die in een opwelling wordt gemaakt, onverstandig,

Deze zaden wortelen en groeien met snelheid,

Totdat er geen controle meer is over de daad.

En dus wordt de wind een storm,

die alles oogst wat je voorheen deed,

door je leven en land scheurt,

voor altijd verandert waar je staat.

Let dus op de zaden die je zaait.

In gedachte, woord en daad, weet je,

want elke windvlaag die wordt geblazen,

kan het begin zijn van je eigen cycloon.

Carl Jones op 24 oktober 2023 om 9.35 uur

Ritter brengt een aantal interessante punten naar voren.

Hij vermeldt dat Hamas is opgericht/gefinancierd door de nazi-Israëli’s, en hij vermeldt de Moslimbroederschap.

Laten we dus even teruggaan naar een behoorlijk lange tijd geleden.

Grotendeels heeft Groot-Brittannië de VS gecreëerd, die in verschillende vormen de inheemse Noord-Amerikaanse stammen genocide hebben gepleegd.

Groot-Brittannië creëerde de blanke Australische staat, en ook deze land genocidedde de Aboriginal-stammen.

Groot-Brittannië heeft Hitler opgeleid, hem aan de macht gebracht voor de Tweede Wereldoorlog, en ze hebben de vervalste, gedeeltelijke of echte Holocaust.

Groot-Brittannië heeft de Israëlische staat gevormd uit gestolen land en sindsdien zijn de Palestijnen uitgemoord

Israël heeft Hamas gecreëerd, zie je een patroon?

Groot-Brittannië creëerde de Moslimbroederschap. Dit is een ingewikkeld blik nazi-wormen, en dat doe ik nu niet.

Groot-Brittannië richtte de CIA op, en het hoofd van de nazi-inlichtingendienst was bij de oprichting aanwezig, en 4000 nazi-inlichtingenofficieren uit de Tweede Wereldoorlog werden onmiddellijk opgenomen in de CIA. Tienduizenden nazi-officieren werden herhuisvest in het NWO-nazi-imperium.

De nazi-NAVO werd in het leven geroepen om het nazi-Duitse leger uit de Tweede Wereldoorlog in heel Europa te vervangen.

MI6 begint geld te geven via tweede en derde partijen, soms buitenlanders, om de grote partijstaat ertoe aan te zetten zijn standpunt te veranderen. Kijk naar de Brexit. De nazi-Tories waren allemaal voor de EU, daarna werd de partij gecoupeerd en hadden we een liegende nazi-Cameron en een vervalst referendum.

We hebben het nazi-nepnieuws dat het ene verhaal naar voren brengt, en vervolgens het andere dat pretendeert de hoofdstroom van nazi-vuilnis tegen te gaan.

Dit was weinig, maar het verbindt een paar losse eindjes in de nazi-boom van het tirannieke leven op aarde.

Niets is ooit hetzelfde. De geschiedenis herhaalt zich niet, ze rijmt. Toen ze Hitler in 1912/1913 trainden, ben ik er zeker van dat ze nog steeds aan het nazi-script werkten. Voordat de grond het bloed had opgezogen, waren ze bezig met de oprichting van Israël en de EU. De Bilderberggroep is opgericht door een nazi. lol

Maar het ging mis voor de nazi’s toen de Sovjet-Unie instortte, omdat ze hun focus verloren en besloten dat ze een nieuw controlemechanisme nodig hadden. Dus kregen we de schijnoorlog tegen het terrorisme, en alle nepoorlogen tegen C-vijanden die resulteerden in De NAVO is niet in staat een echte gelijkwaardige macht te bestrijden. Dit geldt vooral voor nazi-Amerika en nazi-Brittannië.

Toen ze in 2014 de staatsgreep in Oekraïne pleegden, faalden ze, ook al maakte Poetin in het begin een aantal grote fouten, maar de nazi-NAVO is voorlopig verslagen, en niet te vergeten deze twee carrier-stakingsgroepen in de Middellandse Zee.

Nu is het een beetje moeilijker om te weten waar de wanhopige nazi’s vervolgens heen zullen gaan. Syrië, de Krim en de Kersh-brug, of Iran, of alles, omdat de Amerikaanse economie op een vat dynamiet zit.

Het nazisme is dus veranderd. De nazi’s van vandaag zijn vele malen kwaadaardiger dan de Duitsers, en het grappige is dat ze ofwel neoconservatieve zionisten ofwel elite-joden zijn. Het is net als het Britse imperium in zijn pracht en praal. Zeer weinig troepen en veel plaatselijke bewoners die de orde moesten handhaven, en dat is vandaag de dag het geval. Ze maken gebruik van nepnieuws en van marionettenpolitici in hun meerpartijen-één-partij-nazi-regimes. Ze gebruiken Just Stop Oil, ze gebruiken Anonymous, ze gebruiken ER, Antifa, Black Lives Matter, het zijn allemaal nazi-controleoperaties. Het maakt niet uit of het uitschot dat deze shitshows leidt wel of niet weet dat ze een nazi zijn. Elke minuut worden er dwazen geboren, en de meeste dikke schapen zijn het slachtoffer van nazi-bedrog.

Astraea Shaw op 24 oktober 2023 om 15:05 uur

“Wij Joden, de vernietigers, zullen voor altijd de vernietigers blijven. Niets wat de heidenen doen zal aan onze behoeften en eisen voldoen. Wij willen een eigen wereld.” Maurice Samual – of Samuel Maurice – kan zich niet herinneren welke. in een boek dat een eeuw geleden werd geschreven, getiteld Jullie heidenen. (Ed.: Maurice Samuels, jullie heidenen 1942)

Fred B op 24 oktober 2023 om 16:36 uur

Ritter erkent dat Israël Hamas heeft gecreëerd, gebruikt en gecontroleerd. Het lijkt er nu echter op dat ze er niet in zijn geslaagd het onder controle te houden??? Hij presenteert het conflict in Gaza als een plaatselijk conflict waar Hamas en agressie de enige weg zijn voor Palestijnen om uit hun gevangenis te komen, en hij kijkt voorbij aan het grotere geheel van wat Israël van plan is. Ritter bagatelliseert het voor de hand liggende Israëlische plan waarbij Hamas het meest uitgebreide veiligheidssysteem in de geschiedenis van de wereld doorbreekt, dat op mysterieuze wijze onbewaakt en onbeheerd is achtergelaten alleen vanwege die “toevallige” zeer goed geplande, goed georganiseerde en gecoördineerde Hamas-aanval op de Joodse bevolking. nederzettingen.

Ritter is voor mij slechts een radertje in het Amerikaanse afbuigingsapparaat van ZOG, omdat hij gemakshalve over het hoofd ziet dat Israël de meest geavanceerde militaire staat ter wereld is, tot de tanden bewapend, en er alles aan heeft gedaan om enige vergelding uit te lokken. Syrië met zijn voortdurende bombardementen, zelfs op burgerdoelen in dat land. Israël wil een grote oorlog in het Midden-Oosten om zijn grenzen uit te breiden en om in te spelen op toekomstige handelsroutes controle te kunnen uitoefenen over de natuurlijke hulpbronnen in het gebied. Het is in wezen een nazi-expansionistische staat.

Ritter zegt ook dat de moslims de meest vreedzame en vredelievende mensen zijn, en dat het, op basis van zijn reizen, de christenen zijn die vervuld zijn van haat en de oorlogszaaiers zijn. Hij is het type criticus dat zich omdraait wanneer het hem uitkomt en christenen bekritiseert omdat ze pacifistisch en te vergevingsgezind zijn, of zegt dat ze aan de ene kant gewoon te restrictief zijn en aan de andere kant dat ze te liberaal zijn, en dat gebeurt natuurlijk gewoon. om precies het juiste evenwicht te hebben (ondanks al zijn vertolkingen en vergissingen) met betrekking tot alles wat hij ziet.

Waarom kan Ritter niet zien of hij zoveel heeft rondgereisd dat het de christenen zijn die de meest vervolgde mensen op aarde zijn? Kan hij niet kijken naar wat er met hen gebeurt in welk moslimland dan ook, versus de vrijheden die moslims in welk westers land dan ook krijgen? Is hij niet in Afrikaanse landen geweest waar sprake is van systematisch geweld en genocide tegen christenen door moslims, terwijl de VS, Groot-Brittannië, de EU en de VN dit allemaal door de vingers zien? Weet hij niet dat het zowel de moslims als de joden zijn die christenen uit het Midden-Oosten hebben verdreven, en zelfs uit Israël?

Wat Israël betreft, zien de meeste mensen het voor de hand liggende over het hoofd. De meedogenloze zionistische beweging wordt vanaf het begin gesteund door de meedogenloze Rothschild-dynastie in een campagne die al in de 19e eeuw in Groot-Brittannië begon. We kennen allemaal de geschiedenis en de Rothschilds scheppen er zelfs over op dat ze Israël hebben geschapen, en hebben geen spijt van de methoden die daarvoor zijn gebruikt – zelfs niet van het gebruik van hun financiële controle over de VS en het in de Eerste Wereldoorlog betrekken als onderhandelingstroef met Groot-Brittannië. ruil voor Palestina. Dat was de Balfour-overeenkomst, een gesloten overeenkomst een jaar voordat ze deze later in 1917 aankondigden. Na de Eerste Wereldoorlog was het grootste probleem voor de zionisten het zover krijgen van de Joden hun thuisland te verlaten en zich in Palestina te vestigen. Ze hadden nog veel meer Joden nodig om te emigreren. Ga figuur.

Om deze inspanning te ondersteunen speelde dezelfde zionistische beweging een belangrijke rol bij het publiceren van christelijke bijbels en studiebijbels die de meest letterlijke interpretatie van het Beloofde Land gaven, en ook via fundamentalistische organisaties begonnen zij het idee aan te wakkeren dat de Joden bij een tweede komst van Christus moesten terugkeren naar hun thuisland en de Joodse tempel zou herbouwd moeten worden. Zo hebben we nu de Christelijke Zionisten die ZOG alles promoten, de eindtijd in deze tijden.

Waarom hadden de Joden een eigen natie nodig? Het was omdat ze beweerden dat ze vervolgd werden. De westerse “goyim”-aristocratie, die de controle over de geldmacht aan de Joden verloor, noemde het “het Joodse probleem”, en was het ermee eens dat een apart thuisland voor de Joden een goed idee zou zijn – alsof ze hen weg wilden hebben. Dus waarom was dit? Waarom de antipathie? Kwam het omdat de mensen het niet leuk vonden dat er in hun zakken werd geplukt, of was het omdat ze de Joden verachtten die hen de schuld gaven voor het doden van Christus, ook al werden ze alleen door Zijn dood gered? Je zou denken dat de christenen de joden dankbaar zouden zijn omdat ze hen Christus en hun Schriften hadden gegeven.

Nee, er was duidelijk iets anders aan de hand – sommige onverenigbare meningsverschillen werden voortdurend aangewakkerd.

Dus hier hebben we het, voluit op het wereldtoneel, vlak voor onze ogen – het Joodse probleem, waarin oorlogszuchtig, meedogenloos, stelend, exclusief, arrogant, ganzenstappend en gezichtsverwoestend zionisme de kern is van dat zionisme. probleem. De Joden in Israël hebben hun eigen, zeer exclusieve thuisland. Ze werden niet “gegeven” door welke persoon of natie dan ook die enig recht had om iets in het Midden-Oosten weg te geven. Nee, ze gebruikten hun slimheid en geldmacht om het af te pakken, en nadat ze biljoenen uit hun westerse thuisland hadden weggehaald, hebben ze nu hun eigen thuisland.

En wat zien we? We zien een exclusieve natie die niet met zijn buren overweg kan, tenzij zij de volledige controle over hen hebben. We zien een natie die voortdurend in oorlog is met haar buren en gelooft dat zij het recht heeft om alles te bezitten, op grond van een soort goddelijk fiat, omdat zij het uitverkoren volk van God is. We zien een natie die op vrijwel dezelfde manier dominant wil zijn als nazi-Duitsland wilde domineren – “über alles”. In plaats van dat het zogenaamde ‘joodse probleem’ in de westerse landen wordt opgelost met het ‘geschenk van God’ van de terugkeer naar het beloofde materiële land na ‘2000 jaar’, en niet na 75 of 100 jaar (en toevallig vlak naast de rijkste oliereserves ter wereld), lijkt het erop dat het ‘probleem’ alleen is geconcentreerd en geconsolideerd als hoofdkwartier om openlijker oorlog te voeren tegen de rest van de wereld. De Talmoed-joden en zionisten hoeven niet langer rond te sluipen terwijl ze binnen hun eigen stam met één set regels werken, terwijl ze een andere set voor de goys gebruiken. Ze kunnen zichzelf nu slaan en zeggen dat ze het recht hebben om degenen uit te roeien waarvan ze zeggen dat ze hen willen uitroeien.

Zullen ze een oorlog met Iran beginnen? Groot-Brittannië en de VS, die beide onder ZOG-controle staan, zullen het daarmee eens zijn, maar het meesterras zal alleen een dergelijke oorlog ontketenen als het een goede investering is voor Israël, voor zijn eigen groei en welvaart en die van niemand anders. Als hun inlichtingenbronnen, die enorm superieur zijn aan alle andere op de planeet, hen vertellen dat het een goede investering zou zijn om dat te doen, dan zal er ondanks de Russische aanwezigheid in Syrië een oorlog uitbreken.

Het andere spoor van de Rothchild-planning is echter ‘globalisme’, met gecentraliseerde mondiale financiële controles, controlerende centrale banken en de geldmacht overal, waar een Groter Israël zijn tribale exclusiviteit zal behouden en het zenuwcentrum zal zijn van de Zio-droom van het bezitten en alles beheersen. Daarom is het onwaarschijnlijk dat ze daadwerkelijk een Derde Wereldoorlog zullen beginnen. Ze kunnen Syrië innemen, Iran neutraliseren met geld en zijderoute-handelsovereenkomsten, of zelfs de Amerikaanse tapijtbom de plaats laten bombarderen nadat ze een conflict zijn begonnen met een vooraf afgesproken mislukking van hun onoverwinnelijke schildsysteem van Iron Dome. Echter, in lijn met iedere globalistische strategie van dezelfde geldmacht die aan alle touwtjes trekt, is de strategie zeer zeker het “dreigen” met een Derde Wereldoorlog als groot voorwendsel voor hun gecentraliseerde controle.

Beste advies: koop veel popcorn.

Lewis Jones op 24 oktober 2023 om 17:26 uur

Carl Jones – “Het nazisme is veranderd”. Nee, het is gewoon jij die het kwaad op de hielen zit en het nazi noemt, ook al is het gewoon Talmoedisch

gdpetti op 24 oktober 2023 om 18:14 uur

Simpel gezegd, Hamas is opgezet door de Mossad… weet je nog? Gecontroleerde oppositie, typische manier van kuddebeheer en -controle. Wat Scott Ritter niet begrijpt is dat Israël het hoogste percentage psychopathie ter wereld heeft… ~45%… Israël wordt geregeerd door de Azkenazi’s, die een percentage psychopathie van 53% hebben.

Als je iets weet over deze menselijke roofdieren, weet je dat ze zo zijn geboren. Ze hebben geen geweten, dus zullen ze alles doen of zeggen om te krijgen wat ze willen. Hier in de Verenigde Staten bedraagt ​​het percentage psychopathie ~23%… vooral in de hoofdsteden enz… als “motten in een vlam”.

Psychopaten zijn als een virus dat een gastheer infecteert en daarmee sterft… ze zien de gevolgen van hun daden niet. Natuurlijk is er, net als AI, de kwestie van intellect… hersenen versus geest… ze kunnen net als iedereen heel slim of heel dom zijn.

er gebeurt hier iets op 24 oktober 2023 om 21:20 uur

Laten we nu eens kijken… Ron Paul informeerde het Congres in 2009 dat Israël Hamas financierde en hielp oprichten… en in 2019 verifieerde Netanyahu dat door zijn Knesset-vrienden te vertellen dat Israël Hamas moest blijven financieren, zodat ze een excuus zouden hebben om de Palestijnen te genociden… en Ritter is “geschokt”? Ach, als niemand zoals ik weet dat toen Hamas Israël binnenviel, dit gebeurde omdat Israël hen dat op de eerste dag toestond! Ik heb Ritter (gecontroleerde oppositie) niet nodig om mij te vertellen wat ik al weet.

Dood op 25 oktober 2023 om 01:13 uur

Carl Jones Het spijt me, maar je bent een idioot. Toen Cook op de Australische kust aankwam, werd hij met een speer begroet. Cook schoot terug zonder schot. Dit was destijds feitelijk het Britse beleid. De Aboriginals zijn niet gegenocieerd, daar is geen bewijs voor. Er zijn zelfs aanwijzingen dat de Aboriginals zichzelf genocide hebben gepleegd. Dus F uit meneer exceptionist. Khalfan zei goed dat wij in Australië, degenen die Australië echt kennen, een gezegde hebben “tegen de wind in”.