20231024 Over de groene nieuwe dood

Van COREY’S DIGS, zie daar links en afbeeldingen, google translate

De groene nieuwe dood

21 september 2023 / 4 reacties

Door de scherpe rand

De apocalyptische profetieën van door de overheid, de academische wereld en het bedrijfsleven gesponsord klimaatalarmisme hebben de geesten van de massa gemanipuleerd om te geloven dat de mensheid verantwoordelijk is voor onze eigen ondergang.

Ondanks hun mislukte voorspellingen van een klimaatcatastrofe door de jaren heen, heeft de propagandacampagne zijn vruchten afgeworpen, aangezien een groot deel van de bevolking nadrukkelijk de financiering van zogenaamde ‘groene’ projecten steunt. Het klimaatdoemgeweld heeft biljoenen aan belastinggeld van de arbeidersmassa in de zakken van de machtigen en rijken versluisd. Het blijkt dat de klimaathoax altijd een nauwelijks verhulde truc was om geld wit te wassen, rijkdom en macht te consolideren en landroof door de overheid te rechtvaardigen.

Toch heeft de tientallen jaren durende indoctrinatie ook een leger van fanatici voortgebracht die er met religieuze hartstocht diep anti-menselijke opvattingen over klimaatcatastrofisme op na houden. En een onwetende schaamhaar is zonder pardon ingewijd in een nieuwe incarnatie van een eeuwenoude doodscultus die ooit in het geheim werd beoefend door de zelfbenoemde elites, die mainstream is geworden in de vorm van ontvolking ter wille van het redden van de planeet.

Gebouwd op een afbrokkelende basis van gebroken beloften, manipulatie, hypocrisie en leugens, heeft een van de grootste misleidingen die ooit de planeet hebben overspoeld niets anders nagelaten dan een erfenis van dood en vernietiging. Van de rampzalige branden in Maui tot de mondiale oorlog tegen de landbouw: het beleid van de Green New Deal heeft de toepasselijkere titel van een Groene Nieuwe Dood verdiend .

Branden en explosies

De Maui-brand

De verwoestende branden in Maui zijn de laatste in een lange reeks rampen veroorzaakt door gevaarlijke, antimenselijke klimaatcultuspraktijken. De catastrofale branden die door Lahaina raasden, waarbij waarschijnlijk honderden mensen om het leven kwamen, van wie velen kinderen waren , waren in de eerste plaats het gevolg van misdrijven van de overheid en niet van een natuurramp.

Afgezien van crimineel nalatige beslissingen op het gebied van noodbeheer, zoals het onvermogen om inwoners van Lahaina te waarschuwen voor dreigend gevaar met behulp van ’s werelds grootste buitensirenesysteem of de door de overheid opgelegde wegversperringen die hun ontsnapping uit de vuurstorm verhinderden, is de lijst van milieuactivisten die tot de catastrofe in Maui hebben geleid is lang.

Ambtenaren in Maui County slaagden er niet in te investeren in het beheer van invasieve droge graslanden die verlaten suikerplantages inhaalden na waarschuwingen dat hun jarenlange verwaarlozing een tondeldoos in het Lahaina-gebied had veroorzaakt. In plaats daarvan gaf de regering prioriteit aan “groene” investeringen boven de veiligheid en betrouwbaarheid van de Hawaïaanse infrastructuur. In 2015 keurden staatswetgevers de eerste wet van het land goed die 100% duurzame energie op Hawaï verplicht stelt tegen 2045, waardoor de aandacht van Hawaiian Electric werd verlegd naar ‘groene’ energie-investeringen in plaats van naar brandrisico’s die hun elektriciteitsnet teisterden.

Terwijl de brand door Maui woedde, werd water ruim vijf uur lang tegengehouden door de directeur van Hawaii’s Commission on Water Resource Management, die zich blijkbaar meer zorgen maakte over ‘rechtvaardigheid’ dan over het redden van de levens van de inwoners van Lahaina. Terwijl de vuurstorm huizen verwoestte, weigerde de door Obama gesteunde bureaucraat een verzoek om water om te leiden, tenzij eerst een lokale boer werd geraadpleegd over de gevolgen van de wateromleiding. In de nasleep betoogde de staat in een petitie van het Hooggerechtshof van Hawaï (die werd afgewezen) dat een besluit van de Milieurechtbank om de watervoorziening in het gebied te verminderen, leidde tot een gebrek aan waterbrandbestrijders die dringend nodig waren om de branden te blussen.

Nu omsingelen de gieren het land Lahaina te midden van het bloedbad dat de overlevenden van de brand dakloos heeft gemaakt. Terwijl de gouverneur heeft verklaard dat hij “nadenkt over manieren waarop de staat dat land kan verwerven”, proberen roofzuchtige ontwikkelaars waardevol onroerend goed op te slokken van wanhopige slachtoffers van de ramp.

Er is veel scepticisme over de toekomst van Lahaina, omdat de verwoesting gemakkelijk de weg heeft vrijgemaakt voor de “duurzame ontwikkeling” van een dystopische slimme stad, die de belofte van de lokale overheid “ Cities Race to Zero ” naleeft om de doelstellingen van de VN-Agenda 2030 en het Klimaatakkoord van Parijs te verwezenlijken.

Op elk niveau is het duidelijk geworden dat de inwoners van Maui werden opgeofferd door overheidsfunctionarissen die het klimatisme belangrijker vonden dan het behoud van het menselijk leven en de waardigheid.

De Carr & Camp-branden

De dodelijke Carr- en Camp-branden in Californië hadden een wake-up call moeten zijn voor nationale en lokale overheden in het hele land. De verwoestingen die door de branden werden veroorzaakt, waren zeer zeker voor een groot deel te wijten aan gevaarlijk milieubeleid en belemmerende bureaucratie.

In juli 2018 begon een hevige brand, bekend als de Carr-brand, door 229.000 hectare van het Californische landschap te scheuren, waarbij bijna 1.100 huizen werden verwoest en zeven mensen om het leven kwamen, van wie drie brandweerlieden. Het was de meest verwoestende brand in de geschiedenis van het National Park System en de negende meest verwoestende brand in de geschiedenis van Californië.

Slechts een paar maanden later, in november 2018, verschroeide een ander monsterlijk inferno 153.000 hectare, vernietigde meer dan 18.000 bouwwerken en doodde 85 mensen (waarbij er nog steeds één persoon vermist werd). Het was de dodelijkste brand in de geschiedenis van de Verenigde Staten sinds 1918, totdat deze uitbrak . onlangs overtroffen door de branden die door Lahaina scheurden, en het blijft de meest dodelijke en vernietigende brand in de geschiedenis van Californië.

In beide gevallen was elk bestuursniveau zich volledig bewust van de brandrisico’s, maar weigerde het toch de noodzakelijke stappen te ondernemen om levens te redden door de catastrofes te voorkomen.

In het geval van de Carr-brand leidden ontoereikende financiering en belemmering van brandpreventiepraktijken door middel van langdurige evaluaties en verzet van milieuactivisten tijdens openbare hoorzittingen, in overeenstemming met de National Environmental Policy Act, over vergunningen om het struikgewas langs bermen vrij te maken, tot overgroei langs de snelwegen in Californië, die zou onvermijdelijk de vuurstorm aanwakkeren. En overregulering van vergunningen betekende dat gecontroleerde brandwonden beperkt waren tot slechts een handvol dagen per jaar onder de Californische luchtkwaliteitswet .

In het geval van de catastrofale kampbrand kregen investeringen in hernieuwbare energie voorrang op de veiligheid en betrouwbaarheid van het bestaande elektriciteitsnet, net zoals bij de recente branden in Maui. De California’s Renewables Portfolio Standard vereiste dat in 2030 50% van de totale elektriciteitsproductie van de staat afkomstig moest zijn uit hernieuwbare bronnen, en Senaatswet 100 , die vlak voor de enorme brand werd aangenomen, verplichtte dat 100% van de elektriciteit in Californië tegen 2045 zou moeten worden omgezet in hernieuwbare energiebronnen.

Staatsfunctionarissen oefenden druk uit op het Californische bedrijf Pacific Gas & Electric (PG&E) om middelen uit het onderhoud van het elektriciteitsnet te halen om zo ambitieuze “groene” energiedoelen te bereiken. En in het jaar voorafgaand aan de dodelijke ramp heeft PG&E 44 miljard dollar toegewezen aan overeenkomsten voor de aankoop van hernieuwbare energie, terwijl er slechts 1,5 miljard dollar werd geïnvesteerd in onderhoudskosten om branden te voorkomen. De miljarden die naar de duurzame energiesector waren gegaan, hadden kunnen worden besteed aan broodnodige reparaties aan het elektriciteitsnet, en PG&E bekende schuldig te zijn aan 84 afzonderlijke gevallen van doodslag vanwege defecte apparatuur waarvan zij beweren dat deze de brand heeft veroorzaakt.

Er bestaat echter een overvloed aan scepsis over de werkelijke oorzaken van de recente branden in Californië en Maui, en theorieën over brandstichting of gerichte energiewapens circuleren te midden van een groeiend wantrouwen jegens de regering om catastrofale branden te exploiteren als middel om meer klimaatalarmisme aan te wakkeren. .

Hoe het ook zij, het feit blijft bestaan ​​dat jaren van wanbeheer en verwaarlozing als gevolg van het milieubeleid een belangrijke oorzaak waren van de verspreiding van de branden die honderdduizenden hectares in de as legden, hele steden van de kaart veegden en meer dan negentig kostbare levens verwoestten.

De explosie van de Satartia CO2-pijpleiding

Klimaatfanaten hebben CO2 gedemoniseerd als de boosdoener van de dreigende klimaatonheil, hoewel meer dan 1600 wetenschappers en professionals uit de industrie een gezamenlijke verklaring hebben ondertekend waarin staat: “Er is geen klimaatnoodsituatie”, en CO2 is cruciaal voor het voortbestaan ​​van de mensheid. Maar het voortbestaan ​​van *het grootste deel* van de mensheid is niet van belang voor de aanbidders van de klimaatcultus, die er diep antimenselijke overtuigingen op nahouden, en het opofferen van mensenlevens ter wille van het elimineren van de kwade kooldioxide is een prijs die zij volkomen bereid zijn te betalen. In het hele land zijn gevaarlijke projecten voor het opvangen van koolstof gaande, ondanks waarschuwingen van een weinig bekende gemeenschap genaamd Satartia.

In februari 2020 waren inwoners van Satartia, Mississippi getuige van een pluim die de lucht in stroomde als gevolg van een explosie van een CO2-pijpleiding die onder de grond van hun rustige stadje kronkelde. Binnen enkele ogenblikken zorgde de stinkende groene mist ervoor dat omwonenden bewusteloos raakten, stuiptrekkend waren en niet meer konden ademen.

Er stroomden telefoontjes naar het 911-centrum van verwarde en doodsbange lokale bewoners terwijl de pijpleiding vier uur lang schadelijk gas spuwde. Hulpvoertuigen raakten verlamd door de CO2 die in de lucht bleef hangen. De kooldioxide verdrong de zuurstof in de lucht die nodig was om verbrandingsmotoren te laten werken, waardoor ontsnappings- of hulpmiddelen onmogelijk werden. De eerstehulpverleners waren perplex. “Het leek alsof je een zombie-apocalyps meemaakte”, zei de noodhulpdirecteur van de provincie, terwijl gedesoriënteerde automobilisten hun auto achterlieten en doelloos in het donker ronddwaalden. Hoewel exploitanten van de Denbury Gulf Coast Pipelines onmiddellijk op de hoogte werden gesteld van de breuk, slaagden zij er niet in de plaatselijke hulpdiensten te waarschuwen voor de dreigende gevaren.

Hoewel slechts 42 inwoners de kleine gemeenschap Satartia bewonen, werden 45 mensen in het ziekenhuis opgenomen en werden ongeveer 250 mensen uit de omgeving geëvacueerd . Jaren later lijden velen nog steeds aan slopende bijwerkingen van hun blootstelling aan de giftige dampen. Sommigen waren na de ramp enkele maanden afhankelijk van zuurstoftanks, terwijl anderen nog steeds kampen met chronische ademhalingsproblemen. Sommige slachtoffers van de catastrofe worden nog steeds geplaagd door hoofdpijn, spiertrillingen en cognitieve problemen.

Denbury beweert dat het “leider is op het gebied van koolstofafvang, -gebruik en -opslag” met “het grootste CO2-pijpleidingnetwerk ter wereld.” Hun pijpleiding nabij Satartia leidt koolstofdioxide, verontreinigd met waterstofsulfide, vanuit de vulkanische holte van de Jackson Dome in de Mississippi naar een olieveld ruim 48 km verderop voor verbeterde oliewinning. De geur van rotte eieren van het waterstofsulfide was een waarschuwing voor de inwoners van Satartia en redde waarschijnlijk levens, omdat het CO2-lek anders geurloos zou zijn geweest en extreme blootstelling slachtoffers zonder waarschuwing had kunnen verstikken.

Het Satartia-incident was de eerste bekende massavergiftiging door CO2-leidingen ter wereld, en het is een voorbode geworden van wat er gaat komen voor het plan van het Biden-regime om de netwerken voor koolstofafvang landelijk uit te breiden.

Terwijl de zelfbenoemde leider op het gebied van koolstofafvang, Denbury, momenteel 1.300 van de bestaande 8.000 mijl aan CO2-pijpleidingen in de VS bezit of exploiteert, die ongeveer 240 miljoen kubieke voet kooldioxide transporteren voor verbeterde oliewinning, is het bedrijf van plan te profiteren van de snelgroeiende CO2-pijpleidingen. koolstofafvangindustrie, nu het ministerie van Energie van het Biden-regime graag een spinnenweb van pijpleidingen door het hele land wil aanleggen.

Het wangedrocht van $1,2 biljoen, bekend als de “Build Back Better” Infrastructure Bill, heeft $12 miljard gereserveerd voor koolstofbeheerprojecten, waardoor afgelopen mei in zeven staten $251 miljoen werd verspild aan koolstofafvang en nog eens $1,2 miljard in augustus. Op dezelfde manier heeft de lachwekkend getitelde ‘Inflation Reduction Act’, die niets meer was dan een uitgavengolf van het Biden-regime voor een bedrag van 783 miljard dollar, de belastingkredieten aanzienlijk uitgebreid om de uitbreiding van de CO2-afvangindustrie te ondersteunen.

Ondanks de feiten dat CO2-pijpleidingen aanzienlijke gevaren met zich meebrengen , ondergereguleerd blijven , een gebrekkig trackrecord hebben en miljarden aan belastinggeld verspillen , beweren zogenaamde ‘experts’ dat tegen 2050 nog eens 100.000 kilometer aan CO2-pijpleidingen over de Verenigde Staten verspreid moeten zijn. terwijl andere ‘experts’ beweren dat de pijpleidingen de capaciteit van de huidige aardoliepijpleidingen , die een bereik hebben van 4,2 miljoen kilometer, zouden moeten overschrijden om enige waargenomen impact op de klimaatverandering te hebben.

Hoe het ook zij, de waarschuwingen van de bevolking van Satartia, Mississippi, zijn aan dovemansoren gericht nu het Biden-regime doorgaat met hun plannen om koolstofafvangnetwerken op te bouwen, waardoor onvermijdelijk veel meer Amerikanen in kleine steden in het hele land het risico lopen op een nieuwe crisis. dodelijke CO2-explosie.

Branden in elektrische voertuigen

Branden en explosies hebben ook de elektrische auto-industrie geteisterd, en brandweerkorpsen zijn slecht voorbereid op het wijdverbreide gebruik ervan, omdat de lithium-ionbatterijen unieke brandgevaren met zich meebrengen die de levens van burgers en eerstehulpverleners in gevaar brengen. Het is bekend dat branden van lithium-ionbatterijen sneller, heter en langer branden en vaak opnieuw ontbranden of zelfs exploderen.

Afgelopen juni overspoelden de vlammen een e-bikewinkel in Chinatown in New York, die zich snel verspreidde naar de appartementen erboven, waarbij vier mensen om het leven kwamen en twee anderen ernstig gewond raakten. De FDNY-commissaris merkte op: “De enorme hoeveelheid vuur is ongelooflijk gevaarlijk. Het kan het bijna onmogelijk maken om op tijd weg te komen.” In april veroorzaakte de lithium-ionbatterij van een e-bike een storm in een meergezinswoning in Queens, waar een vader en drie van zijn kinderen ternauwernood ontsnapten. Twee van zijn kinderen kwamen om in de vlammen. Het hoofd van de FDNY verklaarde : “de manier waarop deze branden ontstaan, lijkt op een explosie van vuur.” In augustus eiste een nieuwe brand, veroorzaakt door een lithium-ionbatterij, het leven van een 93-jarige vrouw in Queens.

Branden veroorzaakt door lithium-ionbatterijen nemen toe, vooral in grote steden als New York. In 2022 reageerde New York City op 220 vlammen veroorzaakt door deze batterijen , wat resulteerde in de dood van zes mensen en tot nu toe stierven in 2023 dertien anderen door 108 soortgelijke rampen. “Bij al deze branden, deze lithium-ionbranden, gaat het niet om een ​​langzame verbranding; er is geen kleine hoeveelheid vuur, het explodeert letterlijk”, merkte de FDNY-commissaris op en voegde eraan toe: “Het is een enorme hoeveelheid brand zodra het gebeurt, en het is erg moeilijk te blussen en daarom is het bijzonder gevaarlijk.”

Hoewel de ‘experts’ beweren dat EV-branden ‘ zeldzame gebeurtenissen ’ zijn, is de realiteit dat elektrische voertuigen ongeveer 1% van de auto’s op de Amerikaanse wegen uitmaken, en naarmate hun marktaandeel toeneemt, zal ook het aantal rampen toenemen. “Hoe meer lithium-ionbatterijen ons omringen, hoe meer incidenten we zullen zien”, aldus de vice-president van het Fire Safety Research Institute. Wat de zaken nog erger maakt, zijn de duistere gegevens die de bewering ondersteunen dat EV-branden zeldzaam zijn. Het National Fire Incident Reporting System heeft historisch gezien brandbare motor- en EV-branden samengevoegd, en de brandgegevens van de National Highway Traffic Safety Administration zijn mager, verouderd en beperkt tot dodelijke snelwegongevallen.

Ondanks de talloze problemen die ze met zich meebrengen, heeft de markt voor elektrische voertuigen terrein gewonnen. De grofweg 3,5 miljoen elektrische en hybride voertuigen die in 2022 in Amerika zijn geregistreerd, zijn zes keer groter dan in 2016. En het Biden-regime heeft agressieve doelstellingen gesteld om in 2030 de helft van alle nieuwe voertuigen die in het land worden verkocht elektrisch te maken, waardoor autofabrikanten onder druk worden gezet om EV’s inzetten, met minder aandacht voor de training van eerstehulpverleners voor de unieke brandgevaren die ze met zich meebrengen.

Afgezien van de neiging van lithium-ionbatterijen om een ​​kettingreactie van ‘ thermische op hol geslagen ’ te ontketenen, resulterend in brand of explosies, is de drang om EV’s aan het publiek op te dringen ‘ gedoemd te mislukken ’ vanwege een aantal andere problemen waarmee de EV-industrie wordt geconfronteerd. Om te beginnen zijn ze te duur en kan het wel tien jaar duren voordat chauffeurs, die op benzine besparen, break-even draaien. Dan is er nog de kwestie van de infrastructuur. Er zijn simpelweg niet genoeg laadstations om aan dat soort vraag te voldoen. En zelfs als dat wel het geval zou zijn, zou dit het elektriciteitsnet ernstig onder druk zetten, waardoor EV-bestuurders gierend tot stilstand zouden komen. Vorig jaar werden inwoners in Californië onder druk gezet om het opladen van hun elektrische voertuigen te vermijdenonder de dreiging van voortdurende stroomuitval te midden van een hittegolf die een sterke stijging van de vraag op het elektriciteitsnet veroorzaakte. Dit kwam precies nadat de staat hun plannen had aangekondigd om nog meer druk uit te oefenen op het elektriciteitsnet door de verkoop van auto’s op gas tegen 2035 te verbieden. Verschillende andere staten waren van plan dit voorbeeld te volgen, maar het Huis van Afgevaardigden nam een ​​wetsvoorstel aan dat staten verbiedt de verkoop te beperken. van voertuigen op gas.

En hoe zit het met de schaarste aan mineralen om de lithium-ionbatterijen te maken of de afhankelijkheid van onze tegenstander, China, dat de toeleveringsketens domineert? Wat nog belangrijker is: geven klimaatfanaten überhaupt om de verschrikkingen van kinderarbeid in de kobaltmijnen van Congo die deze toeleveringsketens voeden? De Democratische Republiek Congo levert ongeveer 70% van het wereldaanbod aan kobalt voor de productie van lithium-ionbatterijen voor telefoons en elektrische voertuigen. Ieder jaar sterven zo’n 2.000 moderne slaven , die belachelijk ‘ambachtelijke mijnwerkers’ worden genoemd, onder barbaarse omstandigheden. De waarheid is dat de EV-industrie wordt aangedreven door ‘ bloedbatterijen’’, net zo onbewust dat milieuactivisten zich deugdzaam kunnen voelen als ze op de een of andere manier ‘de planeet redden’.

De waarschuwingssignalen zijn overal om ons heen. Maar klimaatalarmisten met een tunnelvisie houden vol dat we deze weg naar een ramp moeten bewandelen, terwijl alle slachtoffers onderweg onscherp worden.

Bevriezing en hongersnood

De Europese energiecrisis en de grote bevriezing van Texas

De dood van duizenden Europeanen is toe te schrijven aan beleidsmakers vanwege het rampzalige klimaat- en energiebeleid dat is verergerd door de proxy-oorlog tegen Rusland. Klimaatdoemdenkers die aan de macht waren, veroorzaakten een perfecte storm voor een energietekort in de EU-landen, waardoor de elektriciteitsprijzen de pan uit rijzen , tientallen kleine bedrijven werden gesloten en burgers de afgelopen winter werden gedwongen brandhout te gebruiken om hun huizen te verwarmen .

Volgens sommige schattingen zijn afgelopen winter mogelijk wel 68.000 Europeanen gestorven als gevolg van de hoge energieprijzen. Uit één onderzoek bleek dat er in alle Europese landen tussen november 2022 en februari 2023 ongeveer 149.000 extra sterfgevallen waren, een stijging van 8%, en dat de landen met de hoogste extra sterfgevallen ook te lijden hadden onder drastische stijgingen van de brandstofkosten. (In het onderzoek werd echter geen rekening gehouden met het aantal extra sterfgevallen als gevolg van de Covid-injectie.)

Niettemin is het veilig om aan te nemen dat duizenden zinloze sterfgevallen gedeeltelijk zijn veroorzaakt door onvoldoende verwarming. “Hoge energieprijzen kunnen levens kosten,” merkte de studie op , eraan toevoegend dat beleidsmakers “mensen ervan weerhouden hun huizen goed te verwarmen, en leven in koude omstandigheden het risico op hart- en ademhalingsproblemen verhoogt.” Zonder de relatief milde winter van vorig jaar hadden de slachtoffers nog groter kunnen zijn.

De vraag naar brandhout in Duitsland steeg vorig jaar zo dramatisch dat er niets meer te koop was, en Duitse burgers namen het heft in eigen handen door vóór de wintermaanden bomen te kappen. De energietekorten waarmee Duitsland te maken heeft gehad, zijn grotendeels aan zichzelf te wijten als gevolg van een reeks mislukte beleidsbeslissingen van de klimaatfanaten die de leiding hebben.

Vóór maart 2011 haalde het land 25% van zijn elektriciteit uit 17 kernreactoren , maar besloot in de jaren daarna kerncentrales te sluiten, terwijl de laatste drie resterende centrales in april van dit jaar werden gesloten. Als gevolg hiervan werd Duitsland steeds afhankelijker van Russische fossiele brandstoffen, die tijdens de proxy-oorlog abrupt opdroogden. (De sabotage van de Nord Stream-pijpleidingen hielp uiteraard niet mee.)

Ondertussen hebben klimaatalarmisten honderden miljarden dollars in de Duitse versie van de Green New Deal gestoken , waarbij ze onzinnige utopische dromen verkochten om tegen 2030 op de een of andere manier 80% van hun elektriciteit uit hernieuwbare energiebronnen op te wekken . in een nieuw koud seizoen, wat opnieuw een potentiële catastrofe voor hun burgers betekent.

Prioriteit geven aan investeringen in ‘groene’ energie boven het beperken van risico’s is een les die Texas op de harde manier heeft moeten leren. In februari 2021 bevroren de windturbines van de staat te midden van een recordbrekende winterstorm die bekend staat als ‘ The Great Texas Freeze ’. Om eerlijk te zijn, heeft de storm ook aardgas-, steenkool- en kerncentrales offline gehaald, wat een grotere impact had. Ambtenaren slaagden er niet in om van hen te eisen dat ze de apparatuur weerbestendig maakten, zelfs nadat een verwoestende winterstorm tien jaar eerder stroomuitval veroorzaakte. Maar de catastrofe die miljoenen Texanen in ijskoude duisternis stortte, diende als een waarschuwing om de focus te leggen op onbetrouwbare energiebronnen in plaats van op het versterken van kwetsbaarheden in het bestaande elektriciteitsnet.

Terwijl functionarissen bevestigden dat het dodental als gevolg van de bevriezing 246 bedroeg, schatten anderen dat de storm tot wel 700 levens eiste . De echtgenoot van een slachtoffer verklaarde in een rechtszaak die hij had aangespannen tegen de Electric Reliability Council of Texas (ERCOT) dat “ze het geld niet wilden uitgeven om het systeem te repareren… Het is moord door nalatigheid.” Geconfronteerd met de terugslag als gevolg van het uitvallen van het elektriciteitsnet, hebben wetgevers mandaten opgelegd aan energiecentrales om ze winterklaar te maken, en de gouverneur heeft onmiddellijk actie ondernomen voor “de ontwikkeling en het onderhoud van adequate en betrouwbare energiebronnen, zoals aardgas, steenkool en kernenergie.”

Texas, dat rijk is aan natuurlijke hulpbronnen en de grootste producent van aardgas is, heeft de afgelopen vijftien jaar prioriteit gegeven aan windenergie, en windenergie is de snelst groeiende sector geworden die energie levert aan het elektriciteitsnet. In 2015 ontving het elektriciteitsnet van Texas 11% van zijn energie uit windenergie en in 2020 steeg dat aandeel tot 23%, waarmee het steenkool overtrof als de op één na grootste energiesector die na aardgas in het elektriciteitsnet van Texas wordt gevoed. Ondanks de dodelijke storm die het falen van windenergie in 2021 in de nationale schijnwerpers zette, leidde Texas datzelfde jaar het land op het gebied van nieuwe duurzame energieprojecten en leidt de staat het land nu op het gebied van de productie van windenergie.

In de nasleep van de storm zei de CEO van een energiebedrijf uit Texas tegen de wetgevers dat een deel van het probleem is dat “we veel activa die kunnen presteren als je dat vraagt, vervangen door hernieuwbare energiebronnen.” En hij vergeleek de sluitingen van elektriciteitscentrales op fossiele brandstoffen in de afgelopen jaren, terwijl hernieuwbare energiebronnen werden geopend, met ‘het zien gebeuren van een treinwrak’ in slow motion.

Blijkbaar heeft, net als bij veel van de beleidsmakers die aan de macht zijn, hun religie van het klimatisme voorrang gekregen boven de warmte van onze huizen tijdens een ijzige nacht of zelfs over ons overleven in de winter.

Landbouw in Nederland en Sri Lanka

Van alle slachtoffers die het anti-menselijke klimaatcultusbeleid maakt, is de mondiale oorlog tegen de landbouw veruit de dodelijkste. Landroof van grote stukken landbouwgrond door de overheid en drastische vermindering van fossiele brandstoffen die kunstmest, energieapparatuur en transportproducten leveren om een ​​wereld van 8 miljard mensen te voeden, zouden kunnen leiden tot massale hongersnood over de hele wereld. Toch is het zeer ernstige potentieel van voedseltekorten en hongersnood van weinig belang voor milieufanaten die geloven dat mensen de oorzaak zijn van een dreigende klimaatcatastrofe en dat ontvolking een noodzakelijk kwaad is.

Nederland is de proeftuin geworden voor de oorlog van de globalisten tegen de landbouw , nu boeren in het land, dat een van de belangrijkste exporteurs van landbouwproducten is, systematisch van hun land worden verdreven. Tot wel 3.000 Nederlandse veehouders, die door de klimaatcatastrofisten onder controle worden beschouwd als ‘ piekvervuilers ’, kunnen hun gezinsgronden en bestaansmiddelen kwijtraken. In mei keurde de EU een regeling goed om Nederlandse boeren te dwingen hun land op te geven door middel van opkopen tot 120% van hun waarde. De boeren die volhouden lopen het risico van gedwongen verwijdering. De Nederlandse regering zei vorig jaar dat als de vrijwillige uitkoopregeling mislukt, er “ gedwongen uitkoop ” zou volgen.

De verwijdering van Nederlandse boeren van hun land maakt deel uit van het Natura 2000-programma van de EU, het ‘grootste gecoördineerde netwerk van beschermde gebieden ter wereld’, dat 18% van het EU-land beslaat en inbreuk maakt op Nederlandse boerderijen die als kwaadaardig zijn gedemoniseerd. vervuilers. De Nederlandse regering wil de uitstoot van stikstofoxide en ammoniak in 2030 met 50% terugdringen en daarmee de veehouderij verwoesten. Tegen 2030 is de heersende klasse in Nederland van plan de veestapel met een derde te verminderen. Bovendien heeft de EU zich gecommitteerd aan agressieve doelstellingen voor globalistische controle over 30% van alle landen en wateren binnen haar grenzen met het oog op “behoud” tegen 2030. Meer dan 100 landen over de hele wereld,inclusief de VS , bereiden zich voor om hetzelfde te doen.

De oorlog tegen de landbouw , die de Nederlandse boeren internationaal in de schijnwerpers heeft gezet, is naar landen over de hele wereld geëxporteerd. Terwijl het criminele klimaatkartel zich richt op de landbouw omdat deze 33% van de uitstoot van broeikasgassen in de wereld veroorzaakt , houdt deze doodscultus geen rekening met de landbouw die de levens van 100% van de wereldbevolking in stand houdt. Radicale overheidsmaatregelen om de uitstoot in de landbouwsector te verminderen, opgelegd door milieuactivisten, zullen onvermijdelijk leiden tot armoede en hongersnood op een schaal die nog nooit eerder in ons leven is gezien. Om ons de gevolgen van een dergelijk beleid voor te stellen, hoeven we alleen maar naar Sri Lanka als voorbeeld te kijken.

Drastische overheidsmandaten om de uitstoot van broeikasgassen in de landbouwsector van Sri Lanka terug te dringen, waren een belangrijke factor in de humanitaire crisis van de eilandstaat van extreme inflatie, armoede en honger, die tot politieke onrust leidde. In april 2021 legde de Sri Lankaanse president een landelijk verbod op de import en het gebruik van synthetische meststoffen en pesticiden op. De ruim 90% van de boeren in het land die afhankelijk waren van chemische meststoffen werden gedwongen om biologisch te gaan produceren. In een artikel op het World Economic Forum uit 2018 pochte de premier over hoe zijn transformatieve beleid het land tegen 2025 rijker zou maken en vierde het land een bijna perfecte ESG-score.vlak voor zijn ineenstorting. Maar de lof van de globalisten betekende niets voor de bevolking van Sri Lanka, die onmetelijk leed onder het mislukte beleid van hun regering.

De landbouwsector van Sri Lanka vormt een cruciaal onderdeel van hun economie. Tot 70% van hun bevolking is financieel (direct of indirect) afhankelijk van de landbouwopbrengsten van het land. Het land bleek consequent zelfvoorzienend te zijn in de productie van rijst, een hoofdbestanddeel van hun dieet, met behulp van stikstofkunstmest. En Sri Lanka is voor zijn inkomsten afhankelijk van thee als belangrijkste exportproduct . De mandaten verwoestten de productie van beide. Binnen zes maanden daalde de rijstopbrengst met 20% en werd het land gedwongen voor 450 miljoen dollar aan rijst te kopen, terwijl de binnenlandse prijzen met 50% stegen. De thee-export daalde met 18% naar het laagste niveau in 23 jaar. Voedselprijzen stegen met 80%, hun jaarlijkse inflatie steeg tot een recordhoogte van bijna 55%, een half miljoen Sri Lankanen werden in armoede gestort en het land ging failliet.

Terwijl ze worstelden om te overleven te midden van historisch hoge voedsel- en brandstofprijzen, had de bevolking van Sri Lanka er genoeg van. Ze kwamen massaal in opstand, bezetten het presidentiële paleis en dwongen de president te vluchten en af ​​te treden. Handig genoeg nam de voormalige premier en WEF-acoliet de rol van de nieuwe waarnemend president op zich en kort daarna dwong hij burgers een digitaal ID-systeem op voor gasrantsoenering.

Een artikel getiteld “ Challenging ‘Net Zero’ with Science ”, geschreven door topklimaatwetenschappers van de CO2 Coalition, merkte op dat de ramp veroorzaakt door het klimaat in Sri Lanka een “rood alarm” is, en voegde eraan toe dat “’de wereld zojuist getuige is geweest van de ineenstorting van de eens zo rijke landbouwsector van Sri Lanka als gevolg van overheidsbeperkingen op minerale meststoffen.’ De regering van Sri Lanka heeft het gebruik van uit fossiele brandstoffen afkomstige stikstofmeststoffen en pesticiden verboden, met rampzalige gevolgen voor de voedselvoorziening daar. Als soortgelijke misplaatste beslissingen worden genomen om fossiele brandstoffen en dus stikstofkunstmest te elimineren, zal er wereldwijd een hongersnoodcrisis ontstaan. Het is van cruciaal belang om te herhalen: het elimineren van uit fossiele brandstoffen afkomstige stikstofkunstmest en pesticiden zal wereldwijde hongersnood veroorzaken. En wetenschappelijk gezien bestaat er geen risico op een catastrofale opwarming van de aarde veroorzaakt door fossiele brandstoffen en CO2.

De oorlog van de globalisten tegen de voedselvoorziening in naam van het ‘redden van de planeet’ kan alleen maar worden omschreven als crimineel, duivels, genocidaal en ronduit kwaadaardig.

Laatste gedachten

Van de verwoesting in Maui tot de wereldwijde oorlog tegen de landbouw: we zijn getuige van de Groene Nieuwe Dood die als een plaag over de hele wereld raast. En als globalisten aan de macht komen onder het mom van voortdurende noodsituaties, mogen we meer gemanipuleerde catastrofes verwachten die de klimaatagenda vooruit helpen. Hoeveel levens zullen er nog onnodig worden gedoofd vanwege het antimenselijke beleid van de milieualarmisten? Op welk punt zullen we ons collectief realiseren dat klimaatcatastrofisme het nieuwe gezicht is van een heel oude doodscultus, en dat WIJ de CO2-uitstoot zijn die ze willen verminderen?

DE SCHERPE RAND

Co-host van Dig It! podcast en gastschrijver voor Corey’s Digs

DS KAT

21 SEPTEMBER 2023 OM 11:26 UURANTWOORD

Ik hou van je manier van denken en heb een soortgelijk draadje onderzocht. Dit is geen bedrog met complottheorieën, het is een echte samenzweringsanalyse van de feiten.

Blijf de punten verbinden en ik blijf delen! Hoeveel klappen in het gezicht voordat de rest van de bevolking eindelijk wakker wordt?

JOHANNES KLAR

21 SEPTEMBER 2023 OM 15:10 UURANTWOORD

Briljante analyse!!! Bedankt!

Dit zou verplichte lectuur moeten zijn voor alle mensen wier hersenen niet onherstelbaar verdoofd zijn door deze hatelijke, satanische sekte.

MIGUEL

22 SEPTEMBER 2023 OM 12:28 UURANTWOORD

Zeer goed artikel. Felicitaties aan de auteur!

ELLEN

22 SEPTEMBER 2023 OM 14:01 UURANTWOORD

Bedankt voor weer een goed geschreven en onderzocht artikel. We moeten allemaal wakker worden voor de hoax over de klimaatcrisis en het verraad ervan. Of het nu gaat om lithiumbatterijen of LED-lampen, het is allemaal ontworpen om ons uiteindelijk schade te berokkenen. De enorme diepte van hun kwaad lijkt mensen te beïnvloeden om NIET te geloven wat ze van plan zijn. Geloof het. Ze proberen ons te vermoorden.