20231023 Over de valstrik voor Reiner Füellmich

Via Frontnieuws, zie daar links en afbeeldingen

Pharma/EU Cabal zet valstrik voor Reiner Füellmich oktober 18, 20238532 34

“De Pharma/Globalisten Cabal heeft Reiner Füellmich gearresteerd omdat hij hen in Duitse rechtbanken ontmaskerd heeft” volgens Howell Woltz die zegt: “Het verbaast me dat hij zo lang vrij is gebleven. De Globalisten die ons probeerden te vermoorden haten Reiner Füellmich echt.”

De Duitse advocaat Dr. Reiner Fuellmich, die had gewerkt aan een project dat bekend staat als de “Tweede Neurenberg” om de daders van het Covid complot ter verantwoording te roepen, werd in het weekend door de Duitse autoriteiten opgepakt in Mexico, waar hij en zijn vrouw verbleven. Dr. Fuellmich was naar verluidt zijn paspoort kwijtgeraakt en had een bezoek gepland aan de Duitse ambassade in Tiajuana, Mexico. Toen hij daar aankwam, wachtten de Duitse autoriteiten hem op en zetten hem op een vliegtuig naar München, Duitsland, waar ze hem vervolgens arresteerden.

DE FARMACEUTISCHE/EU CABAL HEEFT EEN VAL GEZET VOOR VOLKSHELD REINER FÜELLMICH

“De eerste juridische aanval op de MRNA-prikken kwam van de Duits/Amerikaanse advocaat Reiner Füellmich – een held voor alle vrije mensen”.

Zoals ik tegen onze gemeenschappelijke vriendin Elsa Schieder van Truth Summit (hierboven) zei toen ze gisteren het nieuws over Reiner’s arrestatie deelde: “Het verbaast me dat hij zo lang vrij is gebleven. De Globalisten die ons probeerden te vermoorden haten Reiner Füellmich echt.”

De onfortuinlijke Olaf Sholz en zijn regering in Duitsland zijn net zo populair als apenpokken in een homobadhuis, dus moeten ze de feiten die nu aan het licht zijn gekomen dat het vaccin dat ze hun volk hebben opgedrongen veel meer dodelijke slachtoffers heeft gemaakt dan het Wuhan-virus, de mond snoeren.

De gegevens hebben op schokkende wijze onthuld dat de gevaccineerde bevolking verantwoordelijk was voor 95% van de COVID-19 sterfgevallen in de 12 maanden tussen 1 juni 2022 en 31 mei 2023.

Ze moeten de waarheid over deze 17 miljoen sterfgevallen – en iedereen die ze vertelt – onderdrukken, en daarom beraamden ze een plan om Reiner Füellmich te vernietigen.

Reiner en zijn vrouw verloren hun paspoorten en visa tijdens een reis in Mexico, dus vroegen ze bij de Duitse ambassade in Tijuana een nieuw paspoort aan.

Toen ze echter bij de ambassade kwamen om de documenten op te halen, mocht Reiner’s vrouw vrijuit gaan, maar hij werd gearresteerd op grond van aanhoudingsbevelen van twee van Pfizer’s grootste begunstigden van deze misdaden tegen de mensheid – Duitsland en de E.U.!

E.U.! REINER IS DE VADER VAN NÜRNBERG 2.0 – HET VIRTUELE PROCES TEGEN DE VACCINCRIMINELEN

Er is geen grotere stem geweest in het onthullen van de waarheid over het vergif dat Europa is opgedrongen door de EU en Duitsland dan deze held, Reiner Füellmich, dus vanuit een boosaardig machiavellistisch standpunt van de globalisten snap ik het.

Toeval? Net nadat Reiner’s evenement de vaccincriminelen van de EU-regeringen en de farmaceutische industrie aan de hele wereld onthulde, dienden diezelfde financiële begunstigden strafklachten tegen hem in!

Toeval? Net nadat Reiner de vaccincriminelen van de EU-regeringen en de farmaceutische industrie aan de hele wereld onthulde, dienden diezelfde financiële begunstigden strafklachten tegen hem in!

Net zoals Lorenzo de Medici besloot dat hij de priester Savonarola moest uitschakelen om de reputatie van zijn familie in Florence te verdedigen, hadden Olaf Sholz en Ursula von der Leyen het gemunt op Dr. Füellmich.

Het was niet omdat hij loog – oh nee, net als Giarolamo Savonarola, wordt Dr. Füellmich vernietigd omdat hij de wettelijk vereiste vaccintests en onderzoeken eiste, waar noch Sholz noch von der Leyen ooit de tijd voor hebben genomen!

Met andere woorden, de documenten die vandaag in de Duitse rechtbank liggen bewijzen dat zij – Sholz en von der Leyen – de wet overtraden, en niet Reiner Füellmich, die gewoon het bewijs eiste dat nodig was voordat ze het gif konden goedkeuren, kopen of opdragen.

En net als andere waarheidssprekers moet Dr. Füellmich het zwijgen worden opgelegd om de criminele klasse te beschermen – maar dat komt volgende maand allemaal aan het licht, zoals u verderop kunt lezen.

DUS OP DIT PUNT MOEST ER EEN MISDAAD GECREËERD WORDEN

Savanarola (aan de linkerkant) (en andere vijanden van de Medici) beweerden dat hun bank insolvabel was en het geld van Florence had gebruikt. Het geld was eigenlijk aan de Paus geleend (of een omkoping?) – en terugbetaald – maar feiten doen er op dit moment niet toe in dit soort situaties of verhalen, alleen de beschuldiging is belangrijk.

Zonder enig bewijs te zien – wat de Paus en de Kerk zou hebben vernederd – preekte Savanarola gewoon vanaf de kansel over de wandaden van de Medici, totdat het volk van Florence tegen hen in opstand kwam en Savanarola aan de macht bracht!

Maar daar houdt de gelijkenis tussen deze twee machtswellustelingen op-(behalve misschien het feit dat Savanarola zes jaar later door de Florentijnen werd opgehangen).

De aanklaagster, aan de rechterkant, die gebruikt wordt door de Europese Unie en de Duitse regering, is Viviane Fischer, een weinig bekende advocate, die beroemd is geworden door haar samenwerking met Reiner Füellmich’s onthulling van Duitse en E.U. misdaden.

EN DIT IS WAAR ZE ALTIJD EEN DEAL SLUITEN

Ik heb aan meer dan 400 federale strafzaken gewerkt en heb letterlijk het boek geschreven over dergelijke gerechtelijke misdaden, Justice Denied: the United States v. The People, dus ik weet hoe het werkt.

Eerst wordt het doelwit geïdentificeerd, vervolgens wordt er een misdaad verzonnen of gevonden en vervolgens worden er “getuigen” klaargestoomd om te zeggen wat er in de rechtszaal gezegd moet worden.

Lavrentiy Beria, het hoofd van de geheime politie van de Sovjet-Unie, stond erom bekend dat hij tegen Josef Stalin zei als hij een vervelende waarheidsverteller verwijderd wilde hebben: “Laat me de man zien en ik zal de misdaad voor je vinden,” en dan ging hij of zij naar de goelag.

Dat is precies hoe het nog steeds werkt in Amerika en Europa, die helaas veel geleerd hebben van Stalin en zijn Sovjet-Unie.

De “misdaad” die gebruikt werd om Reiner Füellmich te arresteren is een beschuldiging dat er 1,35 miljoen euro ontbreekt van een rekening van drie personen die gebruikt wordt om hun zaken tegen de overheid(en) en farmaceutische bedrijven te vervolgen.

Het lijkt er dus op dat de aanklagers een deal hebben gesloten en de lieftallige Viviane tegen haar mentor hebben opgezet door haar op elk mogelijk mediakanaal te laten beweren dat Reiner Füellmich geld heeft gestolen van de zaak die hij persoonlijk heeft opgericht.

Er is slechts één probleem met de zaak (ze waren nooit van plan om een rechtszaak aan te spannen) en dankzij wat graafwerk is de waarheid boven water gekomen, waardoor de zaak geseponeerd moet worden.

Het geld staat nog steeds op de rekening.

Ik durf te wedden dat Viviane immuniteit heeft gekregen voor deze misdaad die nog moet plaatsvinden, in ruil voor het voorlezen van hun script tegen een van de beste mensen in de waarheidsgemeenschap, Dr. Reiner Füellmich.

De vierde Internationale Covid Summit waar de misdaden van de vaxxers worden onthuld, is op een plaats waar ze geen controle over hebben, 18-19 nov.

TOEVAL DAT DE GLOBALISTISCHE/FARMACEUTISCHE CABAL DIT MOMENT HEEFT GEKOZEN OM DR. FÜELLMICH UIT TE SCHAKELEN?

ICS 4 zal bewijs presenteren dat alle deelnemers aan deze misdaad tegen de mensheid in de kades van Dr. Füellmich’s NUREMBURG 2.0 kan plaatsen.

Beter nog, die waarheid zal volgende maand in Boekarest, Roemenië worden onthuld-een plaats die de Globalisten (nog) niet controleren.

ICS 3, die op 3 mei van dit jaar in het Europees Parlement in Brussel werd gehouden, is meer dan 4 miljard keer bekeken om u een idee te geven van hoe bang deze criminelen aan het worden zijn.

Wanneer vier miljard van de ruwweg zeven miljard mensen op deze planeet – van wie velen beperkte communicatiemiddelen hebben – weten dat u een bloeddorstige moordenaar bent die de wereld moedwillig vergiftigt, waar gaat u zich dan verstoppen?

Uw enige keuze is om degenen die de waarheid vertellen aan te vallen – door leugens over hen te vertellen.

Maar dat zal uiteindelijk niet werken. De waarheid is nu bekend en ze zijn gedoemd, vooral na ICS 4 volgende maand in Roemenië.

Dr. Füellmich zal de geschiedenis ingaan als een held in deze strijd – en wij zullen uiteindelijk winnen – maar ik smeek u allen om voor deze goede man, Reiner Füellmich, te bidden terwijl hij zich in het hol van de duivel bevindt.

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Zie bij bewust over Fuellmich en Neurenberg